Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

POSIADACZ PARU KONT...

10.06.02, 21:21
    EJ LUDZICHA...PISZE TO BO W SUMIE DOSZEDŁEM DO WNIOSKU ŻE TO RZECZYWIŚCIE JEST
    BEZ SENSU..."TO" CZYLI POSIADANIE PARU KONT....SAM MAM 4
    I.....
    OBURZAM SIĘ JAK SŁYSZĘ ŻE KTOS MA 40... :))(SWOJĄ DROGĄ PODZIWIAM KOLESIA......)
    FAKTYCZNIE TEN CALY KONKURS NIE MA WIEKSZEGO SENSU BO Z TYLOMA KONTAMI MOZNA
    ZDOBYC WIEKSZA ILOSC PUNKTÓW... WIEM TO ODKĄD MAM WIECEJ NIZ JEDNO...BO JAK MI
    NIE WCHODZI WYNIK NA KONTO "PIERWOTNE"...WCHODZI NA PRZYKLAD NA INNE, GDZIE
    OBSTAWIAM SAME NIESPODZIANKI.... I TAK DWA KONTA MAJA 45 PKT. A POZOSTALE 2 PO
    41....
    JEST TO NIEUCZCIWE I ZA TO SORY...
    ALE KONT I TAK NIE ZLIKWIDUJĘ..... :))

POMYSŁ Z PILKARZYKAMI LIGI JEST OK!
    POZDRAWIAM WSZYSTKICH MANIAKUFF OBSTAWIANIA BEZPIENIĘŻNEGO ....

PS. A TAK W OGÓLE TO JAK MI KTOS ODPOWIE NA PYTANIE CZEMU ZA KAŁUZNEGO WSZEDŁ
    BĄK TO JEST WIELKI.....
    Obserwuj wątek
      • vitekk Re: POSIADACZ PARU KONT... 11.06.02, 20:14
        Z tego co ja widzialem Kazluzny w czasie meczu doznal jakiejs kontuzji, zreszta
        po jego minie, mozna bylo wywnioskowac, ze cos go boli. Czyli Bak wszedl, bo
        Kaluzny musial zejsc.
        A co do Twoich kont, mnie to osobiscie nie interesuje ile kto ma kont. Pewnie
        cale Pilkarzyki wygra jakis przekret, ktory umie najlepiej kombinowac. Jestem
        pewnien, ze gdyby kazdy mial jedno konto, nie bylo by osob, ktore maja po okolo
        10 trafnie wytypowanych meczow. To niemozliwe przy jednym koncie.
        • kubciu Re: POSIADACZ PARU KONT... 14.06.02, 16:23
          Sam mam 4 konta. Założyłem te 3 po tym, jak zobaczyłem, że inni też to robią. I
          nie zgadzam się z tym, że mając tyle kont ile ja mam jest dużo łatwiej. Głównym
          graczem zawsze duzo myślę nad typowaniem, a inni typują inne prawdopodobne
          wyniki. Tak więc "kubciu" ma 8 dobrych typów i 68 pkt. a inni daleko w tyle.
          A przyznaję, że pewna ilośc kont to przesada. Ten Jakoni to mnie wkurza! Są też
          inni tacy cwani.
          • pieczatki Re: POSIADACZ PARU KONT... 15.06.02, 16:59
            kubciu napisał(a):
            > Sam mam 4 konta. Założyłem te 3 po tym, jak zobaczyłem, że inni też to robią.
            > A przyznaję, że pewna ilośc kont to przesada. Ten Jakoni to mnie wkurza! Są też
            > inni tacy cwani.

kubciu idź sie palnij w łeb
            uważasz że co ? można być troche złodziejem?
            albo się nim jest na 100% albo wcale.
            I skąd te rozterki? Jakoni jest lepszy?
            Uważam, że gdybyś miał jeszcze z 30 kont więcej i tak nic to by nie dało
            trzeba mieć na czym czapke nosić, jak powiedział mój idol. Wielu kloniarzy o tym
            chyba wie - co widać po wynikach. Nie jest chyba tak łatwo?
            Na marginesie gratuluje jakoniemu że jest wciąż na 1 miejscu z tym samym klonem :)
            O czymś to świadczy.
            Jakoni zbierz trochę odwagi i odezwij się na forum. Jestem ciekaw ile czasu
            zajmuje Ci obstawianie tylu kont.Pewnie kilka godzin.

• t_o_m_e_k Re: POSIADACZ PARU KONT... 11.06.02, 20:33
        no jush chyba lepiej byloby zeby grali w dziesiatke:)))...ten bak,stary kumpel engela z polonii warszawa wszystkie pilki tracil....aktualnie bak gra w widzewie,w grupie spadkowej......po cholere on go na sile ciagnie na te mecze
      • krzysztofb2000 Re: POSIADACZ PARU KONT... 12.06.02, 08:50
        1. Widzew nie gra w grupie spadkowej - Liga się już skończyła, a Bąk przyszedł
        z Polonii, która awansowała do grupy mistrzowskiej (i uważam, że kilka razy
        dobrze powstrzymał Luisa Figo).

2. @ vitekk - moim zdaniem wytypowanie 10 wyników jest całkiem możliwe - ja mam
        chyba 6 ale do szczęściarzy (lub wielkich fachowców w typowaniu) nie należę.
        Zwłaszcza, gdy są to wyniki w stylu 1-0, 1-1, 2-1 2-0, 0-0
        • wielebne_oko Re: POSIADACZ PARU KONT... 12.06.02, 16:48
          vitekk-spokojnie mozna
          ja mam poki c o9 trafionych i gram na 1 kacie
          dzisiaj mialem czarny dzien zebralem ledwie 3 pkt za mecz paragwaju ze slowenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka