Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie sa te mendy co kibicowaly za USA?

IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 15:43
    Pewnie sa zalamani bo Polska wygrala. Obejrzyjcie sobie "szczesliego Nowego
    Jorku". Postac grana przez Pazure, to wlasnie Wy. Bardziej amerykanscy od
    Amerykanow.
    Obserwuj wątek
      • Gość: new york Tutaj IP: *.59.110.254.Dial1.Weehawken1.Level3.net 14.06.02, 15:47
        Jestem tu, ale do ciebie to pogadam po mistrzostwach bo teraz jestem zbyt
        zajety kombinowaniem jak by tu wejsc do cwiercfinalu. A Pazura to przymul.
        • Gość: Erykk Re: Tutaj IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 16:16
          Ćwierćfinał to sobie poogladasz jak Meksyk będzie w nim grał.
      • Gość: MM Re: Gdzie sa te mendy co kibicowaly za USA? IP: *.ny5030.east.verizon.net 14.06.02, 15:51
        Gość portalu: Menotti napisał(a):

> Pewnie sa zalamani bo Polska wygrala. Obejrzyjcie sobie "szczesliego Nowego
        > Jorku". Postac grana przez Pazure, to wlasnie Wy. Bardziej amerykanscy od
        > Amerykanow.

My????
        Na takich baranow jak tY szkoda slow...
      • Gość: pas1 Re: Gdzie sa te mendy co kibicowaly za USA? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.06.02, 15:51
        Ja też jestem. Cieszę się z ładnej gry naszych, ale w ten sposób znów wpadamy w
        samozadowolenie. A na ME następne gorzkie rozczarowanie.
      • Gość: arco Re: Gdzie sa te mendy co kibicowaly za USA? IP: *.tnt6.st-petersburg.fl.da.uu.net 14.06.02, 16:13
        jak po odpadnieciu Polska bede na pewno kibicowal USA, bo w koncu jest to moja
        druga ojczyzna. Ciesze sie ze zwyciestwa Polski szczegolnie ze zagrala w
        zupelnie zmienionym skladzie. Moze wreszcie ktos zrozumie ze Engel to juz
        przeszlosc i potrzebne sa zmiany tak na stolku trenera jak i w druzynie.
        • Gość: BB Re: Gdzie sa te mendy co kibicowaly za USA? IP: 193.120.126.* 14.06.02, 16:16
          A gdzies ty gosciu sie ukrywal tyle czasu...
          chociaz z hameryki nadajesz to calkiem do rzeczy...
          • Gość: arco Re: Gdzie sa te mendy co kibicowaly za USA? IP: *.tnt6.st-petersburg.fl.da.uu.net 14.06.02, 16:20
            mam caly czas kontakt z krajem i na bierzaca sledze prase, slucham tez kilku
            stacji radiowych w internecie.
        • Gość: Erykk Re: Gdzie sa te mendy co kibicowaly za USA? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 16:22
          Wiecie co Polonia...
          Wy to na pewno wiecie najlepiej kto jest przeszłościa. Dziwne, że mieszkańcy
          Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej zawsze wszystko wiedzą najlepiej, jak
          zaprowadzić (swój) porządek na świecie, co jest dobre a co złe dla wszystkich
          (czytaj dla siebie), ale dajmy na to gdzie leży np. Boliwia to im trzeba
          tłumaczyć, no ale jak tam wprowadzić swoje rządy to już nie.
          • newyork2 Osiol 14.06.02, 17:36
            Gość portalu: Erykk napisał(a):

> Wiecie co Polonia...
            > Wy to na pewno wiecie najlepiej kto jest przeszłościa. Dziwne, że mieszkańcy
            > Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej zawsze wszystko wiedzą najlepiej, jak
            > zaprowadzić (swój) porządek na świecie, co jest dobre a co złe dla wszystkich
            > (czytaj dla siebie), ale dajmy na to gdzie leży np. Boliwia to im trzeba
            > tłumaczyć, no ale jak tam wprowadzić swoje rządy to już nie.

A ty osiolku jestes juz mistrzem swiata. W powtarzaniu starych bzdur.
            Oczywiscie, na smierdzacym slasku bedziecie miec prawdziwy porzadek, ale dopiero
            jak wam go Niemeic zaprowadzi, bo polski patalach nadaje sie, ale na nawoz pod
            buraki.

• Gość: Jaś Re: Gdzie sa te mendy co kibicowaly za USA? IP: 216.194.20.* 14.06.02, 17:30
        Ja mieszkam w USA, ale nie wyobrażam sobie, żeby jakis Polak mógł kibicować USA
        przeciwko Polsce.
        Ale chyba tacy są. Słyszałem o takim jednym.
        No cóż, kiedyś byli tacy co kibicowali ZSRR i płakali po Breżniewie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka