Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szpakowski -kostans...

IP: *.acn.waw.pl 14.06.02, 16:40
    Zwariuję przez tego faceta, świetny emocjonujący mecz, niesamowita dramaturgia,
    gole,radość, w domu szalejemy, a menda ta, co parę minut swoje, że już po
    wszystkim, że to o nic...bandzior jeden, nie da się człowiekowi cieszyć nawet
    przez ostatnie 90 minut, nie ma na niego siły? Mieszkamy w jednym mieście, może
    go kiedyś spotkam,...a może Wy go spotkacie, to powiedzcie mu, że go nie lubimy!
    Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: christop Re: Szpakowski -kostans... IP: *.bialan.pl 14.06.02, 16:47
        Szpakowski wypatrzył w drużynie USA "kolegę z zespołu Jacka Krzynówka - Oliseha"
        Czekałem kiedy Szpakowski ujrzy w swoich urojeniach: Kanu, Ogbeche
        i "jay jay" Okoche.
        • Gość: gregor Re: Szpakowski -kostans... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.06.02, 16:49
          Slusznie!!! Przeciez to byl mecz FC Nurnberg - Nigeria!!!
      • nancyboy Re: Szpakowski -kostans... 14.06.02, 16:52
        Co do Szpaka: skad on komentowal te mecze, przeciez bardzo czesto gorzej
        widzial i slyszal niz my przed telewizorami. Co chwile Lubanski go poprawial.
        A juz szczytem bylo w meczu z Portugalia:
        Akcja Polakow, bramkarz pchniety, sedzia gwizdze (slyszymy to dobrze wszyscy),
        Portugalczycy przestaja bronic, pilka wpada do bramki a Szpak z Lubanskim jak
        sie nie podnieca: "Gol, gol!!!".
      • frugo3 zabije go! 14.06.02, 20:13
        Kosa !!!! bracie ja tez mysle o zabiciu tego skurwiela, 2 połowa w jego
        wykonaniu to całe jojczenie (kutas smucił sie że nie zarobił na relacjach)
        odebrała mi 40% radości z wygranej. Jestem porządnym człowiekiem, ale teraz
        SSKKKKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWIIIIIIIIII
        IIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLL przegiół pałe -namierze go i
        zadźgam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: papa Re: Szpakowski -kostans... IP: *.ipartner.com.pl 14.06.02, 21:18
        Lepszy byl Lubanski w tekscie:
        Szpak: I pilka wyszla na aut.
        Lubanski: No ale tylko troszke.
        :))))
      • Gość: mihal04 i znów okazuje sie ze Polszit Rulez :) IP: 195.116.167.* 14.06.02, 21:41
        Ogladam Polszit Sport po meczu i slysze:

"nareszcie mozna sie usmiechnac"

w 1 sekundzie przelaczam na tvp2:

"smutek, duzy smutek..."

dla mnie to ROTFL! :))

Ja tam cieszylem sie jak glupi a komentatorzy Polszitu razem ze mna.:) A jak
        przelaczalem co jakis czas na Szpaka to albo kilkudziesieciosekundowa cisza,
        westchnienia albo jakies ponure mamrotanie.
      • Gość: Elmo Re: Szpakowski -kostans... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 21:48
        Taa, Szpak, gość, który ćwierć wieku komentuje futbol, nie mając o nim pojęcia,
        nudząc przy tym okropnie (właściwie cały komentarz to żonglerka pięcioma
        wytartymi zdaniami). Ten „Oliseh” to standard, np. w finale Pucharu UEFA
        Feyenord – Borussia po faulu na zawodniku chciał mu wręczyć kartkę za
        symulowanie (Lubański, był, a jakże J, też się nie połapał) , a w Meksyku 86,
        to, o ile pamięć mnie nie myli, „wręczał” czerwone kartki ... zawodnikom
        przeciwnej drużyny. Zamiast mówić o tym, co się dzieje na boisku, to przez pół
        spotkania ględzi jakieś „strategiczne” rozważania lub opowiada o rodzinach
        piłkarzy. Po meczu z USA też musiał od razu „podsumować” mundial wyjątkowo
        nieznośną dłużyzną... Rozpacz, jak się pozbyć tego mądrali?! Następców w TVP
        nie widać (szef wyszkolenia-Szpakowski ;-)), a nawet jak się pojawią, to
        przechodzą do stacji prywatnych, albo i tak nie dostaną ważnego meczu ... A
        przed Szpakowskim jeszcze 10-15 lat „kariery”. Straszne!
        • frugo3 Re: Szpakowski -kostans... 15.06.02, 21:51
          należy go wyeliminować......
      • Gość: scheva Re: Szpakowski -kostans... IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 23:14
        Może trzeba wynająć Navy Seals :)
        • Gość: m04 Re: Szpakowski -kostans... IP: 195.116.167.* 16.06.02, 00:59
          Wystarczylby Grom albo UOP
      • Gość: mrw Re: Szpakowski -kostans... IP: 5.1R2D* / 80.193.209.* 16.06.02, 03:20
        zgadzam sie z Toba - klijent jest niestrawny
        juz od lat komentuje,ale za kazdym razem modle sie aby to nie byl on
        ostatnio troche popuscil z krytyka ale to nie to,powinien zmienic fach (pewnie
        chopcy w studio go nie lubia)
        wole p.Zydorowicza ip.Lubanskiego
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka