Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legia i Wisła pogodzone

14.06.02, 18:00
    Głowacki i Zieliński. Najmłodszy i najstarszy. Świetny, skuteczny, efektowny
    duet. Legia chyba się wreszcie pogodzi z Wisłą i vice versa? Do tego para
    Żurawski-Kucharski. Obaj grali nieźle: ambitnie i byli bardzo pożyteczni. Obaj
    też popełniali błędy (Żurawski zwłaszcza jeden, największy...). Tu też Wisła
    godzi się z Legią.
    Poza tym jestem dumny z Orłów!
    Obserwuj wątek
      • Gość: micz02 Re: Legia i Wisła pogodzone IP: 212.244.108.* 14.06.02, 18:02
        Wyjąłeś mi to z ust. Piłkarze dwóch najlepszych polskich klubów zaprezentowali
        się o niebo lepiej niż przereklamowane gwiazdki z zagranicy. Zwłaszcza ta
        mieszanka młodości z doświadczeniem na środku obrony mi się bardzo podoba.
      • Gość: slawekp Re: Czy musimy dostać w dupę, żeby zacząc mysleć? IP: *.eds.com 14.06.02, 18:12
        • Gość: pas1 Re: Czy musimy dostać w dupę, żeby zacząc mysleć? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.06.02, 18:13
          to akurat podstawowa cecha polaków

• Gość: Leon Re: Czy musimy dostać w dupę, żeby zacząc mysleć? IP: 5.1R2D* / *.cro.cvx.blueyonder.co.uk 14.06.02, 19:06
            No, to dobrze ze gdy nie trwa sezon ligowy to ostra rywalizacja pomiedzy
            klubami jest odstawiana na polke, za rowno przez pilkazy jak i kibicow. Jestem
            zadowolony ze po raz pierwszy od kilku miesiecy moge byc dumny z naszej
            representacji.
      • Gość: www Re: Legia i Wisła pogodzone IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 20:01
        Było i tak na tym forum...
        • luxc Re: Legia i Wisła pogodzone 02.10.02, 20:05
          To ten sam micz02 ?????
          • Gość: www Re: Legia i Wisła pogodzone IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 20:09
            Pewnie tak
            • luxc Re: Legia i Wisła pogodzone 02.10.02, 20:11
              "Zmądrzał" od tamtej pory...
              • micz02 Re: Legia i Wisła pogodzone 02.10.02, 22:14
                To dotyczyło kadry, a w niej jak wiadomo nie ma podziału na kluby. Do
                Zielińskiego czy Kucharskiego jako gracza repry nic nie mam (o ile dobrze gra)
                • Gość: Gucwa Re: Legia i Wisła pogodzone IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 03.10.02, 08:55
                  micz02 napisał:

> To dotyczyło kadry, a w niej jak wiadomo nie ma podziału na kluby. Do
                  > Zielińskiego czy Kucharskiego jako gracza repry nic nie mam (o ile dobrze gra)

a jak nie gra to jest ciotą, kutasem itd., doprawdy jesteś rozbrajającym
                  robaczkiem....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka