Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstraligę"

IP: *.chello.pl 24.03.05, 17:53
    Eno... Jeśli mieszkam w województwie śląskim, to znaczy, że nie mogę wziąść
    udziału? Bo Rybnik spadł?
    Nie fajnie...
    Obserwuj wątek
      • Gość: prokomfan Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.pro-internet.pl 25.03.05, 02:17
        Nie znalazłem jednego. Czy dajac sms przed 1 kolejką obowiazuje on na wszystkie
        kolejki, czy przed kazda nastepna kolejka musze dawac nastepnego sms, mogac
        zmieniac skład, a powtarzac sie bedzie tylko nazwa ekipki.
      • Gość: Gracz odpowiadam poprzednikom IP: *.bydgoszcz.agora.pl 25.03.05, 10:20
        Nieważne że Rybnik spadł. To jest konkurs dla całej Polski, także tych
        miejscowości gdzie nie ma żużla!!!! A drużyna zdobywa puktyw całym sezonie. Jak
        cie się podoba, wysyłaś kolejny sms z kolejną drużyną, czy to po 1., 2., czy
        12. kolejce. Tyle tylko że im później wysyłaś, tym zmniejszasz szanse na
        wygranie klasyfikacji za cały sezon zasadniczy!
        • Gość: v Re: odpowiadam poprzednikom IP: *.gdansk.pl 25.03.05, 10:44
          czy w składzie czwartego seniora mogę zastąpić trzecim juniorem? tzn. czy
          zamiast 4-ech seniorów mogę wystawić 3-ech juniorów??
          • Gość: redakcja Re: odpowiadam poprzednikom IP: *.wroc.gazeta.pl 25.03.05, 11:19
            czy w składzie czwartego seniora mogę zastąpić trzecim juniorem? tzn. czy
            > zamiast 4-ech seniorów mogę wystawić 3-ech juniorów??

Nie można. To jest zdefiniowane w regulaminie
            • Gość: -r-r- Re: odpowiadam poprzednikom IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.05, 11:28
              Ktoś nie pomyślał dając taki zapis do regulaminu. Przecież to oczywiste że w
              wielu druzynach jeżdzą młodzi jako seniorzy. Aha i dlaczego Andiego Smitha nie
              ma w składzie Apatora???
              • Gość: v Re: odpowiadam poprzednikom IP: *.gdansk.pl 25.03.05, 12:41
                a co gdy któregoś z zawodników wyłączy na dłuższy czas kontuzja? czy jeden sms
                obowiązuje na cały sezon? po co ten zwrotny kod? czy przed każdą kolejką mogę
                zmieniać swój team?
                • Gość: seba Re: odpowiadam poprzednikom IP: *.torun.mm.pl 12.04.05, 14:24
                  czy w związku z przełożeniem 1 kolejki esemesy wysłane po 3kwietnia będą
                  liczone od początku rozgrywek
                  • Gość: seb Re: odpowiadam poprzednikom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 23:23
                    Czytaj wiadomość wcześniej
            • Gość: JAC jakie są zasady co do składow? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 27.03.05, 23:14
              gdzie można znaleźć ten regulamin?? czy można zmieniać w kolejnych kolejkach
              wybrany skład drużyny, czy jest on stały do konca rundy zasadniczej?
      • Gość: GKS fan Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.mlyniec.gda.pl 25.03.05, 14:57
        a co z zawodnikami którzy zostają w trakcie sezonu wypożyczeni do niższych lig?
        np. Alan Marcinkowski z Zielonej Góry już został wypożyczony do Opola
        • Gość: Krzychu Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.torun.mm.pl 25.03.05, 14:59
          Czyli 1 sms jest na cały sezon i składu już nie moge zmienić ? Prosze odpisać
          jak ktoś wie.
          • Gość: redakcja Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.wroc.gazeta.pl 25.03.05, 15:39
            Drużyna jest zgłaszana SMS-em, w trakcie trwania sezonu nie ma potrzeby
            potwierdzania jej udziału przed kolejnymi kolejkami. Nie trzeba więc wysyłać
            kolejnych SMS-ów.
            W trakcie trwania konkursu nie można dokonywać zmian w drużynach. Można za to
            zgłaszać nowe zespoły w dowolnym momencie.
            Marcinkowski na naszej liście transferowej przypisany jest do ZKŻ-etu i będzie
            traktowany jako zawodnik ekstraligowy.
            Uwaga - aby drużyna wystartowała w I kolejce trzeba ją zgłosić do niedzieli 3
            kwietnia do godz. 12.
            • Gość: andlat Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.szpital-bielany.torun.pl 27.03.05, 17:35
              Kasprzak ze średnią 8,22 jako junior jest praktycznie niewybieralny,kupując go
              + obokrajowca za ok. 9 pkt i drugiego juniora za 2,0 pozostaje na czwórkę
              seniorów 22,5 ( śr.5,6), w składzie nie ma tylu seniorów z tak niską średnią
              ( chyba ,że wybierzemy tylko tych , którzy będa grzać ławę)

• Gość: adaś Lista Startowa IP: *.torun.mm.pl 25.03.05, 16:11
        A gdzie jest Andy Smith. Nie ma go w składzie Apatora. Dlaczego???
        • Gość: adaś Re: Lista Startowa IP: *.torun.mm.pl 25.03.05, 16:13
          I czy można więcej niz jednego zawodnika z I ligi wziąć????
          • Gość: redakcja Re: Lista Startowa IP: *.wroc.gazeta.pl 25.03.05, 16:48
            W składzie drużyny musi się znaleźć jeden i tylko jeden zawodnik z I ligi. Nie
            ważne czy będzie nim obcokrajowiec, senior, czy junior.
            • Gość: kub_a Re: Lista Startowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 17:20
              w opisanych w gazecie zasadach gry nie ma zakazu wyboru większej liczby
              zawodników z I ligi.Jest tylko napisane,że w drużynie musi być jeden zawodnik z
              I ligi.Czyli gdy wybiore ich kilku nie złamie zasad gry.

Kiedy będzie oficjalny regulamin?
      • Gość: sand/wroc niejasności IP: *.devs.futuro.pl 25.03.05, 21:47
        Przeczytałem wszystkie opinie na forum. Moje spostrzeżenia: od odpowiadania na
        pytania jest redakcja (ma swój sposób interpretacji), ktora ociąga się z
        odpowiedziami na co niektóre... Sam mam kilka pytań. Na ile wiarygodna jest
        podana lista zawodników? Dlaczego tylko 1 zawodnik pierwszoligowy
        (dyskryminacja!!!) i dlaczego mają być pokrzywdzeni ci, którzy postawili na
        żużlowców, którzy "załapali" kontuzję? Na razie jest sporo niejasności!!!
        • Gość: bartek braki IP: *.epsa.pl 26.03.05, 10:57
          nie ma też oprocz shmitha, skory... ale lepiej chyba juz listy nie zmieniac -
          taka moja opinia i pytanie, czy jezeli osumek odejdzie do I ligi, to jego
          punkty beda liczone?
          • dominikz19831 Re: braki 26.03.05, 15:08
            jak w koncu ma wygladać poprawny sms???? czy sa te spacje czy nie, bo na
            stronie i w gazecie jest roznie. czy ma to wyglądać tak:
            WE.SILNI10.111.241.243.269.222.367.368 czy WE. SILNI10. 111. 241. 243. 269.
            222. 367. 368

prosze o pomoc
            • Gość: SpeedFan Re: braki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.05, 16:18
              W nazwie drużyny i w składzie nie może być żadnych spacji.Tylko ciągły tekst.
              Pozdro dla wszystkich fanów speedwaya.
              • Gość: Nesta Re: braki IP: *.torun.mm.pl 26.03.05, 16:28
                Nie ma także Adama Pietraszki, Roberta Wardzały :-/
      • Gość: Rafał Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.torun.mm.pl 26.03.05, 16:47
        wysłałem do was sms-a tak jak trzeba z tym składem WE.ZDRAJCY.117.244.246.248.257.356.394 ODESŁALIŚCIE, ŻE KSM JEST PRZEKROCZONY I WYNOSI 42,5 . TO OCZYWIŚCIE NIE PRAWDA PONIEWAŻ WYNOSI RÓWNE 42,00 . DLACZEGO?
        9.32+6.22+9.90+5.88+6.68+2.00+2.00 = 42.00 TYLE MOŻNA MIEĆ PRZECIEŻ
        • Gość: niuniek Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.nowiny.net 31.03.05, 12:53
          masz racje naciągli Cie !!! ksm wynosi 42
      • istred Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra 26.03.05, 17:37
        Bardzo fajnie, że powstała taka gra.
        Jest jednak kilka rzeczy co najmniej dziwnych.
        Dlaczego ograniczona jest ilość zawodników z 1 ligi? Jaki jest cel? Mam
        nadzieję, że w następnej edycji będzie to poprawione.
        Przeoczyliście jeszcze kilku zawodników, np. Pietraszko w Lublinie, czy Smith w
        Toruniu.
      • Gość: THORN Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.03.05, 18:14
        Jaki jest poprawny kod dla Kalwasińskiego? Ten podany (326) jest zły. Tak mi
        przynajmniej napisano w SMS-ie. Dwukrotnie.
        • doris2005 Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra 26.03.05, 18:25
          no właśnie kod Kalwasińskiego jest niepoprawny mi też tak napisano więc
          wybrałam Liberskiego i jeszcze jedna uwaga dlaczego nie ma 2 zawodników
          rezerwowych w zeszłym roku grałam w podobnz grę w TŻ i tam można było mieć 2 to
          jest niesprawiedliwe jeśli zawodnik będzie miał kontuzję przez dłuższy okres to
          ten gracz będzie miał mniej punktów i jego drużyna będzie słabsza od innych
          • Gość: Krzychu Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.torun.mm.pl 26.03.05, 21:12
            Tu nie ma rezerwowych zawodników tylko 7 zdobywa pkt i nie można już składu
            zmienić w trakcie sezonu.Trzeba liczyć na szczeście żeby twój zawodnik nie miał
            żadnej przerwy w startach.
      • Gość: boxing Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 23:28
        Gdzie jest blad? Zawodnik 222 Fijalkowski ma na liscie srednia 4,90 a w Waszym
        przykladzie w "SILNI" 5,67. Jaka srednia zatem policzyc, ktora jest prawidlowa?
      • Gość: marek Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 27.03.05, 11:58
        Idiotyczny pomysl
      • Gość: marek Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 27.03.05, 11:58
        Idiotyczny pomysl
      • Gość: spidey@op.pl Co ze Smithem Pietraszko itp??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 13:30
        Gdzie sa tacy zawodnicy jak smith pietraszko skornicki itp. CZy sie pojawia w
        jakims ukatualnieniu do listy czy nie. Jest to dal mnie na tyle wane ze jestem
        zainteresowany nimi do skladu. POza tym jeszcze taka jedna sprawa. Ma byc
        rozumiem jeden obcokrajowiec i to koniecznie nie moze byc zamiast tego pieciu
        seniorow Polakow, tak samo nie mozna zastAPIC SENIOROW JUNIORAMI wystawiajac
        wicej niz 2. Ale czy koniecznie musi bec DOKLAdnie JEDEN zawodnik z pierwszej
        ligi czy moze byc ich wiecej czyli ma byc przynajmniej jeden pierwszoligowiec.
        Prosze o odp. mozecie pisac takze na maila.
      • Gość: davinci Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.airnet.opole.pl 27.03.05, 14:12
        Nie do konca rozmumiem...Znaczy,ze swoj TEAM mam zatwierdzac przd kazda kolejka?
        I moge w nim dokonywac zmian.Np: Hampel pojechal 3-ego do d... to za tydzien
        wystawiam w jego miejsce Drabika a nazwa druzyny ta sama...
        Jak to jest?
      • Gość: larrylurex Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.ztpnet.pl 27.03.05, 17:39
        mam pytanie gdzie bedzie mozna sprawdzac ile moja druzyna ma pkt-ów i jak robic
        zmiany w skladzie??
      • Gość: Patrol (Gniezno) Odbiór nagród !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 17:49
        Drodzy ORGANIZATORZY !!! Odbiór nagród osobiście?? To jakieś totalne
        NIEPOROZUMIENIE!! Załóżmy,że moj team w pierwszej kolejce zajmie 3 miejsce. I
        co?? Mam "naginać" do Wrocławia po 50zł?! A co będzie jeśli owe pięć "dyszek"
        zgarnie kibic z Gdańska?
      • Gość: Bimbek Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.npnet.org / *.npnet.org 27.03.05, 21:46
        Wysłałem SMS'a WE. NOWY PORT SPEDWAY TEAM. 114. 270. 262. 247. 250. 356. 325

I dostałem SMS'a zwrotnego, dokładnie takiego: Kod zawodnika nr 7 w twojej
        druzynie NOWY PORT SPEDWAY TEAM jest nieprawidlowy. Sprawdz skladnie SMSa i
        przeslij zgloszenie jeszcze raz

Nie wiem tylko co mam źle, zawodnik numer 7 do Grzegorz Czechowski 1 liga, nie
        mam więcej 1-liogowców w składzie i jest to jeden z dwóch juniorów, nie wiem co
        jest grane :/ co mam zrobić?
      • Gość: Pablo Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 28.03.05, 19:09
        Ludzie nie grajcie bo Gazeta to zlodzieje. Ja juz wyslalem 5 SMS-ow i caly czas
        pisze mi ze za duze KSM . A ja chyba potrafie liczyc!!! to sa moje kody sami
        sprawdzcie 117.251.248.269.270.340.326 SKANDAL
        • Gość: vito Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 21:07
          pytanko do redakcji: Okoń złamał nogę, a ja go miałem w swoim teamie, czy mogę
          nanieść z tego tytułu jakieś poprawki i jak to zrobić?
          • Gość: Krzychu Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.torun.mm.pl 28.03.05, 21:36
            Ja nie narzekam wysłałem 3 sms i wszystko jest ok.Zasady są proste tej
            gry.Wybiera się 7 zawodników i już nie można składu zmieniać.Tylko nie wiem jak
            będą nagrody wreczane jak komuś uda się być w 3 w klasyfikacji.
        • Gość: Rafal Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.torun.mm.pl 29.03.05, 12:18
          mnie też wyciulali złodzieje
        • Gość: niuniek Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.nowiny.net 31.03.05, 13:08
          A ja wysłałem 5 drużyn i z żadna nie miałem problemu żeby ją zatwierdzić !!!
      • Gość: Gemeran Poprawki - na przyszłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 23:40
        Ludzie, zwiększcie ten limit KSM, albo przynajmniej pozwólcie wstawić
        przynajmniej jednego juniora więcej (za seniora). Bo nadsyłane składy będą się
        powtarzać. Myślę że w wielu znajdzie się ktoś z grupy Burza, Bajerski (ten to
        się będzie powtarzał), Pecyna, Osumek (mimo że ten ostatni raczej się nie
        najeździ), rzadko wybierani będą Walasek, Holta, T. Gollob, a zwłaszcza
        juniorzy z wysokim KSM - K. Kasprzak czy Hlib, bo dla równowagi nie można
        zastąpić ich seniorami z niskim KSM - tych jest jak na lekarstwo
        • Gość: TORUŃ CO Z POPRAWKAMI???? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 31.03.05, 00:25
          CZY WIELMOŻNA REDAKCJA ZAMIERZA POPRAWIC BŁEDY Z NUMERAMI ZAWODNIKÓW. NIECH TE
          DUPKI Z REDKACJI WSZYSTKO SPROSTUJĄ BO NIE ZAMIERZAM PŁACIĆ ZA WASZE BŁEDY!!!!
          DEBILE JEDNI !!!!!! KIEDY TO ZROBICIE MATOŁKI ????!!!!
          • Gość: Bimbek Re: CO Z POPRAWKAMI???? IP: *.npnet.org / *.npnet.org 31.03.05, 19:24
            pomyśl troche, przecierz oni zrobili te błędy specjalnie, żebyśmy wysyłali
            więcej SMSów, więc nie śpieszy im się z naprawianiem tych błędów...
        • Gość: WRC Poprawki - na przyszłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:07
          Jeżeli KSM nie może byc podniesione. To powinna być możliwość wystawiania w
          miejsce seniora juniora, gdyż wtedy były by większe możliwości budowania
          zespołu. I tak kosztem dobrych juniorów, należy budować drużynę by w niej
          znajdował się niepewny senior. Ja osobiście zmieniłbym prawie wszystko w
          regulaminie, tzn. zostawiłbym (ale niezaszkodzi większe) KSM i obowiązek
          wystawienia z nr 6 i 7 juniora. A reszta do zmiany, obcokrajowiec nie
          obowiązkowy (ze względu na wysokie KSM, i niepewność wystartowania w każdej
          kolejce), możliwość wystawienia juniora z każdym numerem startowym, dowolna
          liczba zawodnikówm z I ligi.
      • Gość: lookasoo Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 12:16
        takie małe pytanko...
        Gdzie bedzie można sprawdzić klasyfikacje drużyn i ilości zdobytych punktów
        przez uczesników??
      • Gość: Rafał czy w końcu jakiś redaktorek ruszy 4litery IP: *.torun.mm.pl 01.04.05, 06:46
        i odpowie na pytania uczestników konkursu, przyzna się do błędu wniesie poprawki, czy nadal w ciula będziecie nas robić.
        Jeszcze trochę i przestaniemy kupować gazetę, a Michnik wtedy na bruk Agora splajtuje itd.
        Przeżucimy się na Trybune, tam ma być podobno konkurs smsowy, który debil z rządu najwięcej nakradnie do końca kadencji. Ja stawiam na Kwaśniaka.
      • Gość: Yogi Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.leczkowanet / *.limes.com.pl 01.04.05, 22:15
        Hej,czyli jesli zglosze druzyne przed pierwszą kolejką to bedzie ona
        obowiązywac przez wszystkie 14 kolejek i nie bedzie moznajej modyfikowac?
      • Gość: ash Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 12:08
        ja rozumiem ze w zwiazku z odwolaniem 1. kolejki termin zglaszania druzyn do
        konkursu ktote wezma udzial w zabawie od samego poczatku przesuwa sie do dnia
        rozegrania pierwszej serii meczow do godz 12
        • rok1978 Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra 04.04.05, 10:35
          Podsumowując.
          Do redakcji:
          1. Fajnie, że jest taka gra.
          2. Gdzie są Smith, Skórnicki i Wardzała?
          3. Pozwólmy wstawiać juniora za seniora bo naprawdę nie ma jak wybierać w
          wartościowych seniorach w ok. 5 pkt. (w ekstraklasie ledwie kilku, a w 1 lidze
          to nie wiaodmo kto się do składku załapie :)
        • Gość: redakcja Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.wroc.gazeta.pl 04.04.05, 13:58
          W związku z odwołaniem I kolejki, termin zgłaszania drużyn (które wezmą udział
          w konkursie od samego początku) został przesunięty na niedzielę 10 kwietnia,
          godz. 12.
          • Gość: lookasoo Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 19:13
            to jeżeli do 10 kwietnia mozna nadsyłac skałdy to co z meczem 9 kwietnia??
            (apator-tarnów) ?? czy punkty zdobyte przez tych zawodników juz nie beda sie
            liczyły do konkursu?? czy moze punkty zdobyte przez nich, ale nadesłane do
            12.00 10 kwietnia tez zostana dodane do punktacji?? :D czy może ktos kto wyśle
            między 9 wieczorem a 10 kwietnia bedzie uboższy o punkty zawodników z torunia i
            tarnowa z pierwszej kolejki??
          • Gość: lookasoo Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 09:45
            co z punktami zdobytymi przez Krzysztofa Pecyne, który został wyporzyczony do
            Gorzowa?? czy skład bedzie anulowany (jeżeli go mam u siebie - a mam) czy moze
            punkty zdobyte w 1 lidze bedą dopisywane do mojego dorobku punktowego, a on sam
            bedzie traktowany jako zawodnik ekstraligowy??
      • Gość: vito Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 09:46
        zgubiłem telefon wraz z KODAMI! co mam teraz począć? nazwy swoich drużyn
        pamiętam, skład także, ale nie mam KODÓW, co począć? :(
        • Gość: vito Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 18:46
          już jutro pierwszy mecz, a ja nie otrzymałem od szanownej REDAKCJI odpowiedzi,
          czy mogę grać bez KODÓW czy też muszę na nowo wysyłać sms-y? proszę o odpowiedź
          • Gość: Krzychu Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.torun.mm.pl 10.04.05, 22:17
            W jaki sposób będą wreczane nagrody i gdzie można sprawdzić swoje miejsce w
            klasyfikacji.
            • Gość: Chris Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 11.04.05, 11:50
              .
              • Gość: Chris Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 11.04.05, 11:54
                Mam w składzie Sebastiana Ułamka moj KSM wynosi 41.99, czy jest realna
                możliwość abym na czas kontuzji zamienił go np. na Gapińskiego, czy musze
                stworzyć nowy skład?? Prosze o rzetelna odpowiedz. E - mail: chris_21@wp.pl
      • Gość: szakaluch Szanowna redakcjo odpowiadajcie na pytania IP: *.torun.mm.pl 11.04.05, 17:47
        przynajmniej na te sensowne.
        Czy punkty zawodników w konkursie są liczone z bonusami?
        W jaki sposób będziecie ogłaszać zwycięzców?
        Gdzie można odbierać nagrody?
        DZIĘKUJĘ
        • Gość: Krzychu Do redakcji IP: *.torun.mm.pl 13.04.05, 15:22
          Kiedy będą wyniki w jakim dniu, bo zastanawiam się czy ten konkurs nie jest
          ściemą !!!!!
        • Gość: Madzia Re: Szanowna redakcjo odpowiadajcie na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:54
          Mam pytanie do kibiców ile punktów zdobył Romanek i Śpiewanek bo mam ich w
          swoim składzie ,a nie moge znalezć wyników 1 ligi
          dzieki i pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka