Gość: seangrayw IP: *.chello.pl 24.03.05, 17:53 Eno... Jeśli mieszkam w województwie śląskim, to znaczy, że nie mogę wziąść udziału? Bo Rybnik spadł? Nie fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prokomfan Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.pro-internet.pl 25.03.05, 02:17 Nie znalazłem jednego. Czy dajac sms przed 1 kolejką obowiazuje on na wszystkie kolejki, czy przed kazda nastepna kolejka musze dawac nastepnego sms, mogac zmieniac skład, a powtarzac sie bedzie tylko nazwa ekipki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracz odpowiadam poprzednikom IP: *.bydgoszcz.agora.pl 25.03.05, 10:20 Nieważne że Rybnik spadł. To jest konkurs dla całej Polski, także tych miejscowości gdzie nie ma żużla!!!! A drużyna zdobywa puktyw całym sezonie. Jak cie się podoba, wysyłaś kolejny sms z kolejną drużyną, czy to po 1., 2., czy 12. kolejce. Tyle tylko że im później wysyłaś, tym zmniejszasz szanse na wygranie klasyfikacji za cały sezon zasadniczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: odpowiadam poprzednikom IP: *.gdansk.pl 25.03.05, 10:44 czy w składzie czwartego seniora mogę zastąpić trzecim juniorem? tzn. czy zamiast 4-ech seniorów mogę wystawić 3-ech juniorów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redakcja Re: odpowiadam poprzednikom IP: *.wroc.gazeta.pl 25.03.05, 11:19 czy w składzie czwartego seniora mogę zastąpić trzecim juniorem? tzn. czy > zamiast 4-ech seniorów mogę wystawić 3-ech juniorów?? Nie można. To jest zdefiniowane w regulaminie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -r-r- Re: odpowiadam poprzednikom IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.05, 11:28 Ktoś nie pomyślał dając taki zapis do regulaminu. Przecież to oczywiste że w wielu druzynach jeżdzą młodzi jako seniorzy. Aha i dlaczego Andiego Smitha nie ma w składzie Apatora??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: odpowiadam poprzednikom IP: *.gdansk.pl 25.03.05, 12:41 a co gdy któregoś z zawodników wyłączy na dłuższy czas kontuzja? czy jeden sms obowiązuje na cały sezon? po co ten zwrotny kod? czy przed każdą kolejką mogę zmieniać swój team? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: odpowiadam poprzednikom IP: *.torun.mm.pl 12.04.05, 14:24 czy w związku z przełożeniem 1 kolejki esemesy wysłane po 3kwietnia będą liczone od początku rozgrywek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: odpowiadam poprzednikom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 23:23 Czytaj wiadomość wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAC jakie są zasady co do składow? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 27.03.05, 23:14 gdzie można znaleźć ten regulamin?? czy można zmieniać w kolejnych kolejkach wybrany skład drużyny, czy jest on stały do konca rundy zasadniczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS fan Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.mlyniec.gda.pl 25.03.05, 14:57 a co z zawodnikami którzy zostają w trakcie sezonu wypożyczeni do niższych lig? np. Alan Marcinkowski z Zielonej Góry już został wypożyczony do Opola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.torun.mm.pl 25.03.05, 14:59 Czyli 1 sms jest na cały sezon i składu już nie moge zmienić ? Prosze odpisać jak ktoś wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redakcja Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.wroc.gazeta.pl 25.03.05, 15:39 Drużyna jest zgłaszana SMS-em, w trakcie trwania sezonu nie ma potrzeby potwierdzania jej udziału przed kolejnymi kolejkami. Nie trzeba więc wysyłać kolejnych SMS-ów. W trakcie trwania konkursu nie można dokonywać zmian w drużynach. Można za to zgłaszać nowe zespoły w dowolnym momencie. Marcinkowski na naszej liście transferowej przypisany jest do ZKŻ-etu i będzie traktowany jako zawodnik ekstraligowy. Uwaga - aby drużyna wystartowała w I kolejce trzeba ją zgłosić do niedzieli 3 kwietnia do godz. 12. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andlat Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.szpital-bielany.torun.pl 27.03.05, 17:35 Kasprzak ze średnią 8,22 jako junior jest praktycznie niewybieralny,kupując go + obokrajowca za ok. 9 pkt i drugiego juniora za 2,0 pozostaje na czwórkę seniorów 22,5 ( śr.5,6), w składzie nie ma tylu seniorów z tak niską średnią ( chyba ,że wybierzemy tylko tych , którzy będa grzać ławę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Lista Startowa IP: *.torun.mm.pl 25.03.05, 16:11 A gdzie jest Andy Smith. Nie ma go w składzie Apatora. Dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: Lista Startowa IP: *.torun.mm.pl 25.03.05, 16:13 I czy można więcej niz jednego zawodnika z I ligi wziąć???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redakcja Re: Lista Startowa IP: *.wroc.gazeta.pl 25.03.05, 16:48 W składzie drużyny musi się znaleźć jeden i tylko jeden zawodnik z I ligi. Nie ważne czy będzie nim obcokrajowiec, senior, czy junior. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kub_a Re: Lista Startowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 17:20 w opisanych w gazecie zasadach gry nie ma zakazu wyboru większej liczby zawodników z I ligi.Jest tylko napisane,że w drużynie musi być jeden zawodnik z I ligi.Czyli gdy wybiore ich kilku nie złamie zasad gry. Kiedy będzie oficjalny regulamin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sand/wroc niejasności IP: *.devs.futuro.pl 25.03.05, 21:47 Przeczytałem wszystkie opinie na forum. Moje spostrzeżenia: od odpowiadania na pytania jest redakcja (ma swój sposób interpretacji), ktora ociąga się z odpowiedziami na co niektóre... Sam mam kilka pytań. Na ile wiarygodna jest podana lista zawodników? Dlaczego tylko 1 zawodnik pierwszoligowy (dyskryminacja!!!) i dlaczego mają być pokrzywdzeni ci, którzy postawili na żużlowców, którzy "załapali" kontuzję? Na razie jest sporo niejasności!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek braki IP: *.epsa.pl 26.03.05, 10:57 nie ma też oprocz shmitha, skory... ale lepiej chyba juz listy nie zmieniac - taka moja opinia i pytanie, czy jezeli osumek odejdzie do I ligi, to jego punkty beda liczone? Odpowiedz Link Zgłoś
dominikz19831 Re: braki 26.03.05, 15:08 jak w koncu ma wygladać poprawny sms???? czy sa te spacje czy nie, bo na stronie i w gazecie jest roznie. czy ma to wyglądać tak: WE.SILNI10.111.241.243.269.222.367.368 czy WE. SILNI10. 111. 241. 243. 269. 222. 367. 368 prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SpeedFan Re: braki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.05, 16:18 W nazwie drużyny i w składzie nie może być żadnych spacji.Tylko ciągły tekst. Pozdro dla wszystkich fanów speedwaya. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nesta Re: braki IP: *.torun.mm.pl 26.03.05, 16:28 Nie ma także Adama Pietraszki, Roberta Wardzały :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.torun.mm.pl 26.03.05, 16:47 wysłałem do was sms-a tak jak trzeba z tym składem WE.ZDRAJCY.117.244.246.248.257.356.394 ODESŁALIŚCIE, ŻE KSM JEST PRZEKROCZONY I WYNOSI 42,5 . TO OCZYWIŚCIE NIE PRAWDA PONIEWAŻ WYNOSI RÓWNE 42,00 . DLACZEGO? 9.32+6.22+9.90+5.88+6.68+2.00+2.00 = 42.00 TYLE MOŻNA MIEĆ PRZECIEŻ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.nowiny.net 31.03.05, 12:53 masz racje naciągli Cie !!! ksm wynosi 42 Odpowiedz Link Zgłoś
istred Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra 26.03.05, 17:37 Bardzo fajnie, że powstała taka gra. Jest jednak kilka rzeczy co najmniej dziwnych. Dlaczego ograniczona jest ilość zawodników z 1 ligi? Jaki jest cel? Mam nadzieję, że w następnej edycji będzie to poprawione. Przeoczyliście jeszcze kilku zawodników, np. Pietraszko w Lublinie, czy Smith w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THORN Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.03.05, 18:14 Jaki jest poprawny kod dla Kalwasińskiego? Ten podany (326) jest zły. Tak mi przynajmniej napisano w SMS-ie. Dwukrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
doris2005 Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra 26.03.05, 18:25 no właśnie kod Kalwasińskiego jest niepoprawny mi też tak napisano więc wybrałam Liberskiego i jeszcze jedna uwaga dlaczego nie ma 2 zawodników rezerwowych w zeszłym roku grałam w podobnz grę w TŻ i tam można było mieć 2 to jest niesprawiedliwe jeśli zawodnik będzie miał kontuzję przez dłuższy okres to ten gracz będzie miał mniej punktów i jego drużyna będzie słabsza od innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.torun.mm.pl 26.03.05, 21:12 Tu nie ma rezerwowych zawodników tylko 7 zdobywa pkt i nie można już składu zmienić w trakcie sezonu.Trzeba liczyć na szczeście żeby twój zawodnik nie miał żadnej przerwy w startach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boxing Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 23:28 Gdzie jest blad? Zawodnik 222 Fijalkowski ma na liscie srednia 4,90 a w Waszym przykladzie w "SILNI" 5,67. Jaka srednia zatem policzyc, ktora jest prawidlowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 27.03.05, 11:58 Idiotyczny pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 27.03.05, 11:58 Idiotyczny pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spidey@op.pl Co ze Smithem Pietraszko itp??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 13:30 Gdzie sa tacy zawodnicy jak smith pietraszko skornicki itp. CZy sie pojawia w jakims ukatualnieniu do listy czy nie. Jest to dal mnie na tyle wane ze jestem zainteresowany nimi do skladu. POza tym jeszcze taka jedna sprawa. Ma byc rozumiem jeden obcokrajowiec i to koniecznie nie moze byc zamiast tego pieciu seniorow Polakow, tak samo nie mozna zastAPIC SENIOROW JUNIORAMI wystawiajac wicej niz 2. Ale czy koniecznie musi bec DOKLAdnie JEDEN zawodnik z pierwszej ligi czy moze byc ich wiecej czyli ma byc przynajmniej jeden pierwszoligowiec. Prosze o odp. mozecie pisac takze na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davinci Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.airnet.opole.pl 27.03.05, 14:12 Nie do konca rozmumiem...Znaczy,ze swoj TEAM mam zatwierdzac przd kazda kolejka? I moge w nim dokonywac zmian.Np: Hampel pojechal 3-ego do d... to za tydzien wystawiam w jego miejsce Drabika a nazwa druzyny ta sama... Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larrylurex Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.ztpnet.pl 27.03.05, 17:39 mam pytanie gdzie bedzie mozna sprawdzac ile moja druzyna ma pkt-ów i jak robic zmiany w skladzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrol (Gniezno) Odbiór nagród !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 17:49 Drodzy ORGANIZATORZY !!! Odbiór nagród osobiście?? To jakieś totalne NIEPOROZUMIENIE!! Załóżmy,że moj team w pierwszej kolejce zajmie 3 miejsce. I co?? Mam "naginać" do Wrocławia po 50zł?! A co będzie jeśli owe pięć "dyszek" zgarnie kibic z Gdańska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimbek Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.npnet.org / *.npnet.org 27.03.05, 21:46 Wysłałem SMS'a WE. NOWY PORT SPEDWAY TEAM. 114. 270. 262. 247. 250. 356. 325 I dostałem SMS'a zwrotnego, dokładnie takiego: Kod zawodnika nr 7 w twojej druzynie NOWY PORT SPEDWAY TEAM jest nieprawidlowy. Sprawdz skladnie SMSa i przeslij zgloszenie jeszcze raz Nie wiem tylko co mam źle, zawodnik numer 7 do Grzegorz Czechowski 1 liga, nie mam więcej 1-liogowców w składzie i jest to jeden z dwóch juniorów, nie wiem co jest grane :/ co mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 28.03.05, 19:09 Ludzie nie grajcie bo Gazeta to zlodzieje. Ja juz wyslalem 5 SMS-ow i caly czas pisze mi ze za duze KSM . A ja chyba potrafie liczyc!!! to sa moje kody sami sprawdzcie 117.251.248.269.270.340.326 SKANDAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vito Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 21:07 pytanko do redakcji: Okoń złamał nogę, a ja go miałem w swoim teamie, czy mogę nanieść z tego tytułu jakieś poprawki i jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.torun.mm.pl 28.03.05, 21:36 Ja nie narzekam wysłałem 3 sms i wszystko jest ok.Zasady są proste tej gry.Wybiera się 7 zawodników i już nie można składu zmieniać.Tylko nie wiem jak będą nagrody wreczane jak komuś uda się być w 3 w klasyfikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.torun.mm.pl 29.03.05, 12:18 mnie też wyciulali złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniek Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.nowiny.net 31.03.05, 13:08 A ja wysłałem 5 drużyn i z żadna nie miałem problemu żeby ją zatwierdzić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gemeran Poprawki - na przyszłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 23:40 Ludzie, zwiększcie ten limit KSM, albo przynajmniej pozwólcie wstawić przynajmniej jednego juniora więcej (za seniora). Bo nadsyłane składy będą się powtarzać. Myślę że w wielu znajdzie się ktoś z grupy Burza, Bajerski (ten to się będzie powtarzał), Pecyna, Osumek (mimo że ten ostatni raczej się nie najeździ), rzadko wybierani będą Walasek, Holta, T. Gollob, a zwłaszcza juniorzy z wysokim KSM - K. Kasprzak czy Hlib, bo dla równowagi nie można zastąpić ich seniorami z niskim KSM - tych jest jak na lekarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TORUŃ CO Z POPRAWKAMI???? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 31.03.05, 00:25 CZY WIELMOŻNA REDAKCJA ZAMIERZA POPRAWIC BŁEDY Z NUMERAMI ZAWODNIKÓW. NIECH TE DUPKI Z REDKACJI WSZYSTKO SPROSTUJĄ BO NIE ZAMIERZAM PŁACIĆ ZA WASZE BŁEDY!!!! DEBILE JEDNI !!!!!! KIEDY TO ZROBICIE MATOŁKI ????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimbek Re: CO Z POPRAWKAMI???? IP: *.npnet.org / *.npnet.org 31.03.05, 19:24 pomyśl troche, przecierz oni zrobili te błędy specjalnie, żebyśmy wysyłali więcej SMSów, więc nie śpieszy im się z naprawianiem tych błędów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRC Poprawki - na przyszłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:07 Jeżeli KSM nie może byc podniesione. To powinna być możliwość wystawiania w miejsce seniora juniora, gdyż wtedy były by większe możliwości budowania zespołu. I tak kosztem dobrych juniorów, należy budować drużynę by w niej znajdował się niepewny senior. Ja osobiście zmieniłbym prawie wszystko w regulaminie, tzn. zostawiłbym (ale niezaszkodzi większe) KSM i obowiązek wystawienia z nr 6 i 7 juniora. A reszta do zmiany, obcokrajowiec nie obowiązkowy (ze względu na wysokie KSM, i niepewność wystartowania w każdej kolejce), możliwość wystawienia juniora z każdym numerem startowym, dowolna liczba zawodnikówm z I ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lookasoo Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 12:16 takie małe pytanko... Gdzie bedzie można sprawdzić klasyfikacje drużyn i ilości zdobytych punktów przez uczesników?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał czy w końcu jakiś redaktorek ruszy 4litery IP: *.torun.mm.pl 01.04.05, 06:46 i odpowie na pytania uczestników konkursu, przyzna się do błędu wniesie poprawki, czy nadal w ciula będziecie nas robić. Jeszcze trochę i przestaniemy kupować gazetę, a Michnik wtedy na bruk Agora splajtuje itd. Przeżucimy się na Trybune, tam ma być podobno konkurs smsowy, który debil z rządu najwięcej nakradnie do końca kadencji. Ja stawiam na Kwaśniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.leczkowanet / *.limes.com.pl 01.04.05, 22:15 Hej,czyli jesli zglosze druzyne przed pierwszą kolejką to bedzie ona obowiązywac przez wszystkie 14 kolejek i nie bedzie moznajej modyfikowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ash Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 12:08 ja rozumiem ze w zwiazku z odwolaniem 1. kolejki termin zglaszania druzyn do konkursu ktote wezma udzial w zabawie od samego poczatku przesuwa sie do dnia rozegrania pierwszej serii meczow do godz 12 Odpowiedz Link Zgłoś
rok1978 Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra 04.04.05, 10:35 Podsumowując. Do redakcji: 1. Fajnie, że jest taka gra. 2. Gdzie są Smith, Skórnicki i Wardzała? 3. Pozwólmy wstawiać juniora za seniora bo naprawdę nie ma jak wybierać w wartościowych seniorach w ok. 5 pkt. (w ekstraklasie ledwie kilku, a w 1 lidze to nie wiaodmo kto się do składku załapie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redakcja Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.wroc.gazeta.pl 04.04.05, 13:58 W związku z odwołaniem I kolejki, termin zgłaszania drużyn (które wezmą udział w konkursie od samego początku) został przesunięty na niedzielę 10 kwietnia, godz. 12. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lookasoo Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 19:13 to jeżeli do 10 kwietnia mozna nadsyłac skałdy to co z meczem 9 kwietnia?? (apator-tarnów) ?? czy punkty zdobyte przez tych zawodników juz nie beda sie liczyły do konkursu?? czy moze punkty zdobyte przez nich, ale nadesłane do 12.00 10 kwietnia tez zostana dodane do punktacji?? :D czy może ktos kto wyśle między 9 wieczorem a 10 kwietnia bedzie uboższy o punkty zawodników z torunia i tarnowa z pierwszej kolejki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lookasoo Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 09:45 co z punktami zdobytymi przez Krzysztofa Pecyne, który został wyporzyczony do Gorzowa?? czy skład bedzie anulowany (jeżeli go mam u siebie - a mam) czy moze punkty zdobyte w 1 lidze bedą dopisywane do mojego dorobku punktowego, a on sam bedzie traktowany jako zawodnik ekstraligowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vito Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 09:46 zgubiłem telefon wraz z KODAMI! co mam teraz począć? nazwy swoich drużyn pamiętam, skład także, ale nie mam KODÓW, co począć? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vito Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 18:46 już jutro pierwszy mecz, a ja nie otrzymałem od szanownej REDAKCJI odpowiedzi, czy mogę grać bez KODÓW czy też muszę na nowo wysyłać sms-y? proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.torun.mm.pl 10.04.05, 22:17 W jaki sposób będą wreczane nagrody i gdzie można sprawdzić swoje miejsce w klasyfikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 11.04.05, 11:50 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Żużel - startujemy z konkursem "Wygraj ekstra IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 11.04.05, 11:54 Mam w składzie Sebastiana Ułamka moj KSM wynosi 41.99, czy jest realna możliwość abym na czas kontuzji zamienił go np. na Gapińskiego, czy musze stworzyć nowy skład?? Prosze o rzetelna odpowiedz. E - mail: chris_21@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szakaluch Szanowna redakcjo odpowiadajcie na pytania IP: *.torun.mm.pl 11.04.05, 17:47 przynajmniej na te sensowne. Czy punkty zawodników w konkursie są liczone z bonusami? W jaki sposób będziecie ogłaszać zwycięzców? Gdzie można odbierać nagrody? DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Do redakcji IP: *.torun.mm.pl 13.04.05, 15:22 Kiedy będą wyniki w jakim dniu, bo zastanawiam się czy ten konkurs nie jest ściemą !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Szanowna redakcjo odpowiadajcie na pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:54 Mam pytanie do kibiców ile punktów zdobył Romanek i Śpiewanek bo mam ich w swoim składzie ,a nie moge znalezć wyników 1 ligi dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś