Gość: AGNIESZKA KOCHAM PIŁKARZY KADRY ! NIE KOCHAM LEGI W-WA IP: *.promax.media.pl 26.03.05, 23:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pole a dlaczego ten mecz sie odbyl w Niemczech? IP: *.nsw.bigpond.net.au 26.03.05, 23:44 ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Pedro TO WARSZAWA LEZY W NIEMCZECH? IP: *.dyn.optonline.net 27.03.05, 13:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dere Przepraszam ale SMOLAREK.... IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.03.05, 23:44 Wszyscy szczają w gacie jak to super zagrali Frankowski czy Krzynówek.Sorry bardzo ale mnie zaimponował EBI SMOLAREK.Praktycznie każde jego wejście skrzydłem był 100%-ową szansą na gola.Facet ma naprawdę pojęcie o dogrywaniu piłek.I jak ktos mi powie ,że nie jest pewniakiem do pierwszej jedenastki to on i Janas są ćwoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janas Re: Przepraszam ale SMOLAREK.... IP: *.visp.energis.pl 27.03.05, 00:00 Ja nastepnym razem wystawie Krzynowka z prawej a Kose z lewej, bo Kosa zle sie czuje z prawej, a Smolarek musi sie nauczyc grac na lewej stronie najpierw bo nie pasuje mi do koncepcji wymieniania sie zawodnikow na skrzydlach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FFan Re: Przepraszam ale SMOLAREK.... IP: *.client.comcast.net 27.03.05, 09:57 A ja wywale Kose, zostawie Krzynowka na lewej, Smolarek na prawa i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiss Czy ktoś to mógł przewidzieć IP: 195.205.26.* 27.03.05, 00:11 Na pewno nie Stec ;-) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł TO GŁUPOTA CIESZYĆ SIĘ Z CZEGOŚ TAKIEGO !!! IP: *.acn.waw.pl 27.03.05, 01:42 Cieszyć można się z ewentualnych rzeczywistych sukcesów naszego kraju- ekonomicznych, dyplomatycznych czy odnoszonych na polu nauki czy kultury, a nie z bezsensownego latania kilkunastu facetów za małą piłką !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur A LEKCJE ODROBILES ?....KIEDY WRESZCIE IP: *.55.194.203.acc04-dryb-mel.comindico.com.au 27.03.05, 05:54 SKONCZYSZ PODSTAWOWKE?...Z wf-u tez jestes do niczego,a RZECZYWISTYCH sukcesow domagasz sie od innych.Ty to naprawde jestes bezczelny !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzezwy glos Re: Janas ogłosił skład na Azerbejdżan IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.03.05, 03:06 Frankowski potrzebowal 67 minut na swoje trzy bramki, Saganowski potrzebowal tylko 15 na swoje dwie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Sagan od początku???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 08:49 to wynik by był na koniec 0;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Re: Janas ogłosił skład na Azerbejdżan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 11:08 Gość portalu: trzezwy glos napisał(a): > Frankowski potrzebowal 67 minut na swoje trzy bramki, Saganowski potrzebowal > tylko 15 na swoje dwie. :) taaaa.. ale jak już Azerowie chodzili na czworaka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Janas ogłosił skład na Azerbejdżan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 18:12 święte słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VV I TAK SAMO ROZJEDZIEMY ANGLIE- 8:0 !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.126.9.* 27.03.05, 03:07 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VV I TAK SAMO ROZJEDZIEMY ANGLIE- 8:0 !!!!!!!!!!!!!! IP: 212.126.9.* 27.03.05, 03:07 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Jestem zachwycony! IP: *.sympatico.ca 27.03.05, 05:57 Jestem zachwycony. Azerbejdzan rozniesli w proch, to wole nie myslec co sie stanie z Francja czy Niemcami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Pedro Re: Jestem zachwycony! IP: *.dyn.optonline.net 27.03.05, 12:03 Nie zagalopuj sie za bardzo, chociaz tez bym chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
jozek46 Re: Janas ogłosił skład na Azerbejdżan 27.03.05, 07:41 Przypominam przysłowie:"MIŁE ZŁEGO POCZĄTKI" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpaku Re: Janas ogłosił skład na Azerbejdżan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 09:29 ile ma juz ten poczatek trwac??przeciez to nie pierwszy mecz tych eliminacji. Po co od razu tyle czarnowidzenia. Cos chlopakom zaczyna wychodzic i trzeba im zaufac... Dla wszystkich wysmiewajacych klas Azerbejdzanu przypominam ze Polska zawsze miala klopoty z tzw "slabiakami" - boska ręka Jana Furtoka z San Marino, 0-0 z Azerami za Apostela. A wiec skoro potrafimy pokonac tych slabiakow to jest szansa, ze powalczymy z Anglikami. Mysle ze ta druzyna ma jakies szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steve Smith Re: Janas ogłosił skład na Azerbejdżan IP: *.server.ntli.net 27.03.05, 09:29 Dobry wynik! Gratulacje z Anglii! Ale ile bylo widzow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Janas ogłosił skład na Azerbejdżan IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 22:15 widzowie nie soisali się - jak zwykle na legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar Bylem na meczu i krzynowek gral srednio... IP: *.chello.pl 27.03.05, 10:02 Zdobyl piekna bramke ale to by bylo an tyle. Zuraw mial 3 100% sytuacje. Najlepszy na boisku byl franek, swietnie gral tez Szymkowiak( o dziwo byl najlepszy w destrukcji!!, odebrla chyba najwiecej pilek) i Klos Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Bylem na meczu i krzynowek gral srednio... 27.03.05, 11:46 Krzynówek obok bramki zaliczył 2 asysty czy mi się tylko tak wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g00rek "Piłka spadła mu na nogę temu ostatniemu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 11:00 Oczko mu sie odlepiło, temu Misiu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Pedro Brawo Polska!!! IP: *.dyn.optonline.net 27.03.05, 11:59 Oprocz znakomitej gry druzyny na pochwale zasluguja tez kibice za dobra postawe.I wreszcie obylo sie bez tych j...nych trabek na trybunach , ktore byly nie do wytrzymania z Anglia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajac Re: Brawo Polska!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 12:12 Z czego się cieszysz, ostatnie zwycięstwo naszej drużyny !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Pedro Re: Brawo Polska!!! IP: *.dyn.optonline.net 27.03.05, 13:37 Ja mysle, ze teraz dopiero druzyna Janasa dostala wiatru w zagle bo zawodnicy uwierzyli w siebie.To zwyciestwo bylo potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit A jednak !!!!!!! IP: *.chello.pl 27.03.05, 12:22 Zaraz na początku meczu koleżka zapowiedział 8:0. Wszyscy go wyśmialiśmy, chociaż w zwycięstwo wirzyliśmy. Na końcu wszyscy mieliśmy się zpyszna. To się nazywa mieć nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter PYTANIE DO OBEZNANYCH IP: *.zabludow.sdi.tpnet.pl 27.03.05, 12:34 tak sobie myślałem - pierwszego miejsca w grupie pewnie nie zajmiemy a z 2 miejsca awansuja 2 druzyny z najlepszym bilansem z poszczegolnych grup - i takie mam pytanie jak to bedzie liczone?? czy awansuja ci co zdobed najwiecej punktow( co by bylo niesprawiedliwe , niektore grupy licza 7 zespolow a nasza tylko 6 ) czy moze bedzie liczony jakis odestek zwyciestw, punktow na mecz czy jak to bedzie?? WIE KTUŚ ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik B Re: PYTANIE DO OBEZNANYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 15:58 W klasyfikacji drużyn które zajęły drugie miejsce liczą się zdobyte punkty z drużynami z pierwszej 6-ki w grupie. Tak więc nie ma znaczenia ile drużyn jest w grupie. Narazie mamy maksymalną liczbę punktów , jak tak dalej pójdzie to awansujemy do finałów bezpośrednio z drugiego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: PYTANIE DO OBEZNANYCH IP: *.chello.pl 28.03.05, 15:55 nie mamy "maksymalnej liczby punktów", bo przegraliśmy z Anglią. tym niemniej jeśli obejdzie się bez załamania formy to będzie bezpośredni awans z drugiego miejsca, bo w innych grupach na ogół trwa ostra walka i czołówka jest bardzo wyrównana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciol Jak to sie stalo IP: *.alb.east.verizon.net 27.03.05, 12:55 Czy ktokolwiek moze odpowiedziec na to pytanie. Kto ponosi wine za to ze oni zagrali tak dobrze. Mam nadzieje ze znajdziemy winnego i damy mu podwyzke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balboa Re: Tak sie gra jak przeciwnik pozwala IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 27.03.05, 13:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balboa Re: Tak sie gra jak przeciwnik pozwala IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 27.03.05, 13:35 to cytat z Górskiego A trener Azerow chwli Polaków .... w trosce o swoja prace Bo co miał powiwdziec ?????? ze jego druzyna przegrała 8:0 ze słabo grajacym przeciwnikiem? U nas jest zespół LZS Pcim Dolny i podejrzewam ze chłopcy Janasa tez pokonaliby go z 10;0 i czy to by swiadczyło o sile reprezentacji Polski ?????????????????????????????????????????// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 14:37 Pierwszy raz tak dobrze zagrali bo w Wielki Piątek pić nie wypadało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Janas ogłosił skład na Azerbejdżan IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.03.05, 16:27 To co wczoraj pokazał Frankowski, zasługuje na wielkie brawa. Nie doceniałem dotąd tego piłkarza i teraz „oddaję mu cześć”. To nic, że Azerowie nie są potęgą piłkarską. Gole „FRANKA” i łatwość, z jaką je zdobył, znamionują klasę napastnika. Oby tak dalej, a będziemy mieli drużynę na miarę zespołu Kazimierza Górskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobieski Powtorka Wiktorii Wiedenskiej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 16:29 Najpierw turasty dostaly w dupsko pod Wiedniem a teraz na zielonej murawie! Brawo husaria!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx KTO trafił wynik- mówiłem 5-0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 18:22 Kibice co wy piszecie!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: xxx 25.03.2005 13:37 + odpowiedz Na pewno i tak wszycsy usiądziemy przed tv i bedziemy kibicować Polsce.A gdy maciek strzeli trzecią bramę aFranek dołoży dwie to wszyscy bedziemy piać z zachwytu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w bramka krzynowka - klasa swiatowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 19:27 jak strzelil ta swoja bramke to zaniemowilem , to bylo cos zaiebistego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Janas ogłosił skład na Azerbejdżan IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.05, 23:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedziszowiak Re: Janas ogłosił skład na Azerbejdżan IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 00:04 kto to jest Dariusz Frankiewicz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antydemokrata Re: Janas ogłosił skład na Azerbejdżan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 08:48 Tu jeszcze nie trzeba się logoąć Odpowiedz Link Zgłoś