Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 14:57
    We Włocławku kończą rozmowy z firma TOP-2000, łącznie budżet ma się zamknąć w
    granicach 4 mln USD. Prezez Śląska mówił wczoraj cos o sumie 3mln USD. Będzie
    ciekawie
    Obserwuj wątek
      • Gość: conrado Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.01, 15:06
        budzet slaska ma wynies od 4 do 4,2mln $ !!!! a nie 3mln $! cos ci sie
        przeslyszalo;]
        • Gość: MONK Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 21:31
          Raczej nic mi się nie przesłyszało chyba, że wasz
          prezes do końca się zagubił. Wczoraj w radiowej trójce
          slyszalem
      • Gość: LUKE Re: ANWIL Z WIE˛KSZYM BUDZ˙ETEM OD S´?A˛SKA IP: 157.25.125.* 09.07.01, 15:51
        TOP-2000 ma klopoty z platnosciami na rzecz Warszawianki!!! Czy w takiej
        sytuacji bedzie sie angazowac w Anwil?
        Pozdrawiam.
        • Gość: zajec Re: ANWIL Z WIE˛KSZYM BUDZ˙ETEM OD S´?A˛SKA IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.01, 21:15
          Myślę że ten sezon zakończy dominację Śląska na polskich parkietach. Ewntualnu
          proces z ZEPTEREM może ich drogo kosztować.
      • Gość: jacek Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 17:49
        drugi z wiekszym budzetem!!!!
        • Gość: WKS Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: 192.168.33.* / 212.160.143.* 09.07.01, 17:53

ANWIL ZAWSZE DRUGI!!!
          • Gość: apispy Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.pkp.wroc.pl 09.07.01, 19:49
            AMEN!!
      • Gość: aero Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.01, 21:07
        jak maja tyle kasy cwaniaki to niech wybuduja jakas cywilizowana hale w koncu.
        • Gość: MONK Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 21:32
          Nowe rozgrywki w nowej hali, która już jest gotowa. Do
          tego rozmowy z nowym rozgrywającym i zmiennikiem dla
          Kula. Tyle dziś się dowiedziałem. Chyba będzie nieźle.
          • Gość: Tiges Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: 195.205.101.* 10.07.01, 10:41
            jezeli drugie miejsce uwazasz za niezle to bedzie niezle :P
            • Gość: LOLO Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: 217.8.179.* 10.07.01, 16:56
              DRUGIE TO BEDZIE SUKCES, ALE DLA SLASKA W PRZYSZLYM ROKU, BO WIADOMO ZE ANWIL
              MISTRZEM, TYLKO CZY W POLFINALE SLASK DA RADE PROKOMOWI? WATPIE, ALE MIEJSCE W
              CZWORCE MACIE (TAK MI SIE WYDAJE)
              • Gość: apispy Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.pkp.wroc.pl 10.07.01, 23:34
                sorki,ale coś ci się chyba popierdoliło.....
                • Gość: 111 Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 23:44
                  Pomażyć se mogą przez cały rok, a potem po półfinałach i tak się obudzą z ręką
                  w nocniku.
                  • Gość: Kruger` Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.spwr.com.pl 16.07.01, 15:10
                    Ciekawe czy juz drukuja kartki 17:0 ? :)
        • Gość: tom Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: 213.77.29.* 14.07.01, 19:40
          hal bedzie za 3 miechy:) najnowoczwsniejsza w Polsce:)
      • Gość: Tygrys Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.28-151.libero.it 11.07.01, 00:15
        Nawet jesli Anwil ma wiekszy budzet od Slaska, i tak mistrzostwo Polski
        zdobedzie Slask, bo jest lepszy.
        Pozdrawiam.
        • Gość: lolo Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: 217.8.179.* 11.07.01, 17:12
          no po co tu pisac takie bzdury, najpierw trzeba zatrudnic trenera a z tym macie
          najwieksze obecnie problemy, nie slyszalem o druzynie ktora zdobylaby mistrza
          bez trenera (nawet w pola, kierki czy inne silowe, ambitne sporty). ja i tak
          zycze Wam wejscia do play-off bo na wiecej chyba w tym roku slaska stac nie
          bedzie. pozdrawiam wroclaw- byla stolice koszykowki serdecznie.
          • Gość: tiges Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: 195.205.101.* 12.07.01, 12:49
            no to trener jest i to bardzo dobry .. co wiec z twoimi argumentami>
      • Gość: voodoo_x Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 17:44
        Dopuki ni usłyszę oficjalnego potwierdzenia nie uwierzę!!!
        • Gość: apispy Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.pkp.wroc.pl 12.07.01, 01:03
          W końcu Anvil i Prokom zbankrutują i będzie święty spokój.......
          • Gość: WKS Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: 192.168.33.* / 212.160.143.* 12.07.01, 13:00
            ANWIL,REMWIL,NOBILES ZAWSZE DRUGI
            IG00000000000000000R!
          • Gość: Włoch Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 14:46
            Trenerem został Pierluigi Bucchi. Mamy już trzech najlepszych polskich
            koszykarzy Wójcik, Zieliński, Tomczyk jeszcze jest Bigus, Wiekiera i Łopatka.
            Włoski trener na pewno ściągnie jakiegoś "swojego" zawodnika. Poza ty Grzesiu
            ma pare asów w rękawie.
            SF ZIELIŃSKI TOMCZYK
            PF WÓJCIK WIEKIERA
            C ZIDEK/MORGUNOW/? BIGUS
            PG USA player PLUTA
            SG USA player ADOMAITIS

+

Jakiś PF i SF/SG

I IDEA ŚLĄSK WROCŁAW jedzie ze wszystkimi. Jak zwykle z resztą. Pozdrowienia
            dla Grzesia S. i mimo wszystko Józka (ach ta jego żona)
            • Gość: Cheech Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 12.07.01, 22:41
              Marzenia ściętej głowy i tyle. Śląsk się powoli kończy na skutek nieudolności
              (dotąd przebiegłego) pana G.S. ktory sam już nie wie czy jest posłem czy
              prezesem. I radziłbym nie wypisywac bzdur o Żidku czy innych, bo na to was
              raczej nie stać, a Żidek ma swój klub trochę na północ od Wrocławia. Pozdrawiam
              Anwil i Prokom.
              I tyle stary
              • Gość: gore Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.pkp.wroc.pl 13.07.01, 00:50
                Pierdolisz............17:0!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: gruby Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.latnet.lv 13.07.01, 11:54
                  Gore, daj spokoj, pozwol kmiotowi troche popierdolic. To jedyna radosc w jego
                  zyciu. No moze jest jeszcze szczesliwy jak sie Slaskowi cos nie powiedzie. Bo
                  inaczej jak jego Anwil moglby wygrac?

Pozdro dla Wrocka, Kibicow Slaska i innych fanow kosza (tych z IQ powyzej 40,
                  nie dotyczy kiboli z Warszawy - IQ w wiekszosci wypadkow niemierzalne - funkcje
                  zyciowe podtrzymywane przez rdzen przedluzony)
                  • Gość: signx Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.01, 14:01
                    naprawde rozbawiaja mnie niektóre wpisy czubków z poza wrocławia ! Nie wiadomo
                    czy sie śmiać czy płakać a fantazje to mają po zbóju !!! Widzą wszystko tylko
                    nie swoje podwórko ! Ciekawe co powiedzą jak się Schetyna dogada z Zepterem ( a
                    są dwa wyjścia: albo płacić kaskęi się sądzić albo jeśli naprawdę jak piszą
                    jest "kolesiem" tych z IDEI, dogadać się i z jednymi i drugimi <czyt. Zepter i
                    Idea> i wejść z takim budżetem, że wszystkim czapki pospadają !!) i siły (i
                    kasak oczywiście) się skumulują ??? W sumie mogłoby być dalej Zepter Idea lub
                    Idea Zepter i nikomu nie wyszłoby to na złe ! Myślę, że jest to możliwe, pod
                    warunkiem, że Schetyna zacznie gadać z kimś konkretnym z tego Zeptera a nie z
                    jakąś Jaszczurą czy jak mu tam !!! dla nich to też była niezła promocja i
                    myślę, że nie warto tego kończyć z dnia na dzień, bo jakiś młotek (czyt.
                    Jaszczura) robi w Zepterze "karierę " !! A co do Schetyny to w końcu każdy jest
                    tylko człowiekiem i myślę, że nie poświęcał by kilka lat pracy i budowania
                    zespołu i kosza we Wrocławiu, żeby teraz wszystko spieprzyć !! Więcej wiary i
                    cierpliwości !!! Myślę, że Wrocławscy kibice powiini być znani również z
                    tego !!! Tymczasem - pozdro !!!
                    • Gość: Cheech Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 13.07.01, 23:26
                      Czytając te bzdury stwierdzam,że czubki i kretyni,a także kmiotkowie wywodzą się
                      właśnie ze stolicy Dolnego Śląska. Poniewaz nie mogę polemizować na tak niskim
                      poziomie bo niżej sie po prostu nie da, to dodam jedynie od siebie niczym
                      poczciwy Jarząbek: "łubudubu, łubudubu, niech żyje nam prezes waszego klubu,
                      niech żyje nam". Bez niego i bez was byłoby smutno, nie miałby kto rozbawiać w
                      tym jałowym okresie. Tak więc pozdrawiam wszystkich zadufanych w sobie kiboli
                      Ślaska, Idei czy jak tam was zwał :-))) Dobra rada:przeglądajcie się czasem w
                      lustrze!
                      • Gość: gruby Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.latnet.lv 13.07.01, 23:33
                        Cheech,

Juz Ci mowilem. Jak Cie mierzi to sie stlen z tego forum. Wpisow we Wloclawku
                        malo, pewnie wszystkie Twoje. Masz racje, troche samokrytyki nikomu nie
                        zaszkodzi. Spojrze w lustro od czasu do czasu.

Pozdro

Gruby
                        • Gość: Cheech Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 14.07.01, 15:04
                          Miły Grubasku rozumiem że dotknęły cie moje słowa, jest mi w zwiazku z tym
                          niezmiernie przykro, prosze o wybaczenie. O żadnym ztlenianiu czy utlenianiu
                          nie moze być jednak mowy, to jest juz tylko i wylącznie twój problem. Forum ma
                          w swoim tytule slowo ANWIL i w zwiżazku z tym proponuje abys to ty uczynil to o
                          co tak mnie prosileś, a to że z Wloclawka tak malo ludzi tu wystepuje to
                          przykład poziomu tego forum. I tyle stary, narazka!!!
                          • Gość: gruby Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.latnet.lv 14.07.01, 21:12
                            Szanowny Cheechu,

Tak pewnie zrobie. Mowisz o niskim poziomie tego forum. OK. Spojrz na swoj mail
                            z 13. Powiedz mi prosze czy to jest wg. Ciebie wysoki poziom?. Jesli tak, to
                            rzeczywiscie sie stleniam i nie wracam.

Kmiot z Dolnego Slaska
                            • Gość: conrado i tak anwil obudzi sie z reka w majtkach po ostatnim meczu finałowym IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.01, 13:29
                              ....lecz w półfinale rozegra dużo trudnych meczy z prokomem, w następnej
                              rundzie pójdzie już szybko: 0-4 i znowu drudzy; 17-0 i tyle!
                              a za rok znowu duzi krzyku...blebleble anwil wygra.....18-0!
                              szkoda ze wy tylko krzyczec potraficie!

pozdro dla wszystkich kibicow koszykowki!
                              • Gość: LOLO Re: i tak anwil obudzi sie z reka w majtkach po ostatnim meczu finałow IP: 217.8.179.* 16.07.01, 15:55
                                SCHETYNA POTRAFI W TYM ROKU WSZYSTKO ROZWALAC A KIBICE SLASKA JESZCZE W COS
                                WIERZA, PROPONUJE PODNIESC POZIOM INTELEKTUALNY DYSKUSJI. ALE CZY TO MOZLIWE
                                JAK CZYTAM TAKIE WPISY JAK "GRUBEGO" ALBO JAKIEGOS BURAKA ZWACEGO SIE "GORE".
                                ZYCZE WAM TEGO ZIDKA ALBO I O'NEALA (BO NIEDLUGO I TO MOZE WYMYSLICIE) ALE ZA
                                KROTKI BEDZIE W TYM ROKU SLASK DLA ANWILU I PROKOMU. COS WAM Z PLUTA NIE
                                WYSZLO???? POZEGNALISCIE JUZ LADNIE JOZKA??
                                POZDRAWIAM MARZYCIELI Z WROCLAWIA
      • Gość: lepe Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.01, 16:33
        3 mln $ hahaha zem sie usmiał nie wiedziałem tego ze jezeli budzet w tamtym
        sezonie wynosił około 4 mln to 20 - 25% więcej ( bo o tyle miał wzrosnąć ) to
        teraz 3 mln :)
        • Gość: tusiek Re: ANWIL Z WIĘKSZYM BUDŻETEM OD ŚŁĄSKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.01, 01:40
          Skoro kibice Anwilu są tak pewni swego "wspaniałego" składu to dlaczego tak
          krzyczą i bluzgają naokoło?! Nie rozumiem w czym tkwi przyczyna. Sądzę, że to
          efekt długotrwałego "kompleksu WICEmistrzostwa". Jak widać kibice ci wykazują
          duży niepokój co do losów rywalizacji w sezonie 2001/02 ponieważ podświadomie
          boją się kolejnego WICEmistrza.
          Drodzy kibice Anwilu: Bóg tak skonstruował świat, że Śląsk zawsze będzie
          pierwszy a Anwil zawsze będzie dostawał w dupę. Pamiętajcie o tym zawsze i
          wszędzie a może się z tym oswoicie. Najwyższy czas...

CPWCŚ na zawsze!!!!!!
          • Gość: gore do LOLO IP: *.pkp.wroc.pl 18.07.01, 10:26
            Moje komentarze są takie a nie inne ,bo ręce mi opadają jak słyszę wasze
            pieprzenie.... Mówicie ,że będziecie pierwsi..a jest jakis powód dla którego
            miało by tak być???Zdobyliście kiedyś Mistrzostwo???? A ty LOLO to samo.....
            Tylko gadać potraficie .... 17:0!!!!
            • Gość: WKS Re: do LOLO IP: 192.168.33.* / 212.160.143.* 19.07.01, 19:02
              GŁUPKI Z WŁOCŁAWKA, CZY WY NIE POTRAFICIE
              ZROZUMIEĆ W CZYM TKWI PRZYCZYNA WASZYCH PORAŻEK-
              ODPOWIADAM
              ŚLAŚK MA NAJLEPSZYCH GRACZY KRAJOWYCH-WÓJCIK,ZIELIŃSKI,TOMCZYK-OBCOKRAJOWCY
              SIĘ NEUTRALIZUJĄ A POLACY WYGRYWAJĄ MECZE
              I SLASK WYGRYWA.W TYM ROKU ZNOWU ZIELIŃSKI BEDZIE SPIEWAŁ
              POKONALIŚMY RUMUNÓW Z WŁOCŁAWKA JAK ZWYKLE ZRESZTA

ŚLĄSKW POLSKIEJ LIDZE TO MACCABI W U ZYDÓW I ALBA W NIEMCZECH
              ZAWSZE 11111111111111111111111111 WALCIE SIE NA RYJ!
              • Gość: Dude Re: do LOLO IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 19.07.01, 23:45
                Marzyciel i do tego kompletny debil z masą kompleksów, takich własnie kibiców
                ma wrocławska drużyna która być może załapie sie na brąz w przyszłym sezonie.
                • Gość: gore Re: do LOLO IP: *.pkp.wroc.pl 20.07.01, 02:02
                  Wiesz co......Odpieprz się łaskawie od kibiców Śląska!Bo wszyscy macie drużyny
                  do pięt Śląskowi nie dorastające!!!!!Raz udało się Anwilowi wygrać w poprzednim
                  sezonie,,tylko raz.NA CAŁY SEZON!!!! A teraz jacy to ważni nie jesteście ,bo
                  podpisaliście kilka kontraktów.Kontrakty mistrza nie zdobędą!Śląsk sie dozbroi
                  a ponieważ mamy większy budżet od waszego więc jeszcze bym się tak na waszym
                  miejscu nie cieszył.A co do kibiców...to czy dobrze o was świadczy jak podczas
                  meczu ponad 1000 osób krzyczy sędzia huj,albo wypierdalać....A może mi się
                  przesłyszało??Cała Polska widzi jaka u was kultura panuje... wstyd!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka