Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Napad na kibiców apatora

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 15:16
    Co sądzicie o tym kwiatku?
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibic Re: Napad na kibiców apatora IP: 83.238.70.* 11.04.05, 15:23
        a co tu sądzić... kibice Zawiszy czyli zakała województwa! smutne :(
        • Gość: cs Re: Napad na kibiców apatora IP: 195.215.5.* 11.04.05, 15:44
          kibice Zawiszy - Mercedesami ?

Szkoda, ze kierowca autobusu nie przywalil w te dwa mercy na drodze, to by
          chlopcy wpier*** od tatusiow dostali tak, zeby im sie odechcialo wszystkiego.

Mam nadzieje, ze ich zlapia i pokaza, co to za palanty, bo sie atmosfera
          nieprzyjemna robi, moga niewinni cierpiec za to pozniej.
          • Gość: Piter Re: Napad na kibiców apatora IP: *.osowagora.pl / 80.50.52.* 11.04.05, 15:51
            No niestety moga z tego byc nieprzyjemnosci!!
            • Gość: byzydura Re: Napad na kibiców apatora IP: *.tvgawex.pl 11.04.05, 16:16
              o jakim napadzie mowa, bo tak czytam i nie wiem o co chodzi?
              • Gość: cs wszedzie o tym pisza IP: 195.215.5.* 11.04.05, 16:19
                rzuc okiem na onet.pl

sport.onet.pl/1080029,wiadomosci.html
                • Gość: ZAWISZA_FAN Re: wszedzie o tym pisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 17:45
                  Do wszystkich dziwolagów piszących tu różne bzdury: to nie była akcja Zawiszy.
                  Koniec tematu z naszej strony.
                  • Gość: Chris Oczywiscie, ze nie... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 11.04.05, 18:00
                    Nawet tym połmózgom z Zawiszy nie chciałoby się jeździć do Suchatówki, zreszta
                    jaki mieliby cel, aby terroryzować kibiców Apatora?? Taka eskapada jest za
                    trudna dla tych niedorozwojów. Oni wola odwiedzać IV ligowe wioski z regionalną
                    piłką. Zrobili to kibice z Torunia przewidzieli dokładny, przyjazd kibiców
                    Apatora i pewnie jechali za nimi już od Inowrocławia. Wyprzedzili i zrobili
                    blokade, a bydgoskie tablice to tylko oczywista zmyłka. Wojny kibiców to
                    problem ogolnoświatowy, ale wykorzystywanie śmierci Papieża i jakieś sztuczne
                    pojednania to element świadczący o płytkim poziomie prymitywów piłkarskich z
                    Torunia
                    • Gość: greg po tablicach do sedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:21
                      ktoś zpewne je zapisał- a stąd już łatwa droga do schwytania sprawców- złapać i
                      wykastrować debili, wyplenić tę zakałę z Bydgoszczy
                      • Gość: r Re: po tablicach do sedna IP: *.torun.mm.pl 11.04.05, 22:27
                        to byli kolesie z bydgoszczy. nie wiem jaka ekipa ale na bank tyfusy
                        • Gość: q Re: po tablicach do sedna IP: 83.238.70.* 12.04.05, 00:16
                          bo były bydgoskie rejestracje, tak? gratuluję zmysłu...
                        • wchodzi Re: po tablicach do sedna 12.04.05, 10:08
                          Gość portalu: r napisał(a):

> to byli kolesie z bydgoszczy. nie wiem jaka ekipa ale na bank tyfusy

No to mamy wszystko jasne. To teraz już nie trzeba będzie sciemniac,wyjdziemy
                          wszyscy na rogatki miasta przy wjeżdzie z mostu fordzńskiego do Fordonu i
                          kamieniami na tych co mają rejstrację CT,CTR itd.Przecież oni tego od nas
                          oczekują.Podzcas haniebnego napadu pod Gniwekowem widzieli kto ich atakował.To
                          byli bydgoszczanie w mercsdesach potem w oplu i na końcu w kadecie ,wszystkie te
                          auta miały nr rej. z bydgoszczy.TO BYŁ BANDYCKI NAPAD I POLICJA WOJWWÓDZKA JAK
                          NAJSZYBCIEJ MUSI TO ROZWIKŁAĆ.
                          • Gość: ja Re: po tablicach do sedna IP: 83.238.70.* 12.04.05, 15:38
                            zobacz sobie stronę kibiców Zawiszy a tam opiny rozrub kibiców WKSu! ja się to
                            czyta to dopiero człowiek się zastanawia, dlaczego policja toleruje takie
                            kryminalistyczne zachowania....
      • Gość: cs A to dobre IP: *.k102.webspeed.dk 11.04.05, 22:36
        Fajny komentarz na onecie do tego artykulu.
        Mam nadzieje, ze nie wywolam znowu wojny, zreszta wydaje mi sie, to to ktos z
        Torunia pisal:

"W Lesznie były dwa autokary z Torunia. Jeden z hoolsami i drugi z normalnymi,
        zwyczajnymi ludźmi"
        • Gość: Ted Re: A to dobre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 10:08
          Chris i inne barany, po co sie wypowiadacie jak nie wiecie kto to zrobił. pytam
          sie po co? i znow ze Zawisza! jakby to zrobil Zawisza to by sie tym chwalil, bo
          to normalne w gronie chuliganów.
          oto cytat z ksiegi gosci bkspolonia.w.interia.pl
          "No i w koncu udalo nam sie cos zdzialac. Niedzielna nocka byla bardzo udana a
          wyjazd apatora dosc ciezki. Cieszy mnie fakt ze cos drgnelo w tej dziedzinie
          naszego zycia. Pozdro dla wszystkich ktorzy brali w tym udzial.
          POLONIA "

wielcy znawcy, nie wiedza ale pierwsi sie wypowiadaja. mogliscie Chrisy napisac
          ze to kiboleAsty lub Pałacu, barany jedne, ale to internet kazdy moze pisac co
          chce, tyle ze reszta czyta i moze w to wierzyc
          • Gość: Chris Re: A to dobre IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 12.04.05, 13:40
            Ted bucu po co sie napinasz,przeczytaj jeszcze raz uwaznie moj wątek, a potem
            komentuj, poza tym przemysl ta kwestie czym tu się chwalić w momencie kiedy
            autobusem jedzie kilka kobiet...Pozdrawiam.
            • swetr74 Re: A to dobre 12.04.05, 14:30
              Nie jest tak ważne skąd byli ci co rzucali. Najważniejsze jest to, żeby wreszcie
              zrozumieć, że wściekłe zwierzęta zawsze idą na odstrzał.Tych co rzucali napewno
              nie można nazwać ludźmi.
              • Gość: Ted Re: A to dobre IP: 217.153.246.* 12.04.05, 16:23
                bo napisałem Chris ze to zrobili kibice Torunia. zgadzam sie ze te ataki są złe! są karygodne. ale nie moge znieść jak ludzie wpisują się na forach a nie mają o tych sprawach kompletnie pojęcia. i tak ktoś napisze że to zrobili kibice np. Pałacu Centrostal Bydgoszcz (zazanaczam wszystkich fachowcom ze to niemożliwe) i zaczyna sie ferment. dopisuja sie inni, tak to prawda, trzeba ich zamknac, otwierane sa nowe watki w tym temacie, prasa to przechwytuje. zastanowcie sie ze nieprawdziwa informacja może komuś ZASZKODZIĆ. bo pozniej tacy kibice owego Pałacu, są już postrzegani jak bandyci a nic cłego nie zrobili.
                dlatego zanim kogoś oskarżycie, sprawdzie te informacje. amen
                • Gość: Ted Re: A to dobre IP: 217.153.246.* 12.04.05, 16:24
                  sorry
                  ... bo napisałeś Chris miało byc
                  • Gość: MAVERICK PL MOŻNA JAKIEGOŚ LINKA... IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.04.05, 16:39
                    ...do jakiejś wypowiedzi na forum fanów zawiszy? Ktoś wspomniał niedawno, ale
                    zapomniałem kto.
                    A prosiłem o podawanie linków, a nie suche, przefiltrowane informacje. Tylko
                    opisywanie co gdzie jest na jakim forum, to tylko propagadna.
                    Tak więc mile będzie widziany link do podobno wypowiedzi na Ich forum. thx
                    • Gość: byzydura Re: MOŻNA JAKIEGOŚ LINKA... IP: *.tvgawex.pl 12.04.05, 18:35
                      zawiszacy nie zrobili tego, bo nie mieli interesu zadnego. tak w sumie to nawet
                      nie musieliby to byc bydgoszczanie.
                      • Gość: zaka Re: MOŻNA JAKIEGOŚ LINKA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 18:50
                        Dla mnie ta sprawa jest szyta za grubymi nićmi, jakaś taka zbyt
                        spektakularna. Bydgoskie tablice, noc, mercedesy zajeżdżające drogę. To
                        tak wszystko pachnie tanim filmem. Chodzę na żużel od ładnych paru
                        lat i nie pamiętam takiej akcji. Dlatego jedna z konkluzji zapisanych
                        w informacji jakoby to mieli być kibice Polonii, raczej mnie
                        rozbawiła. Jednak wydźwięk tego może być mniej zabawny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka