Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Unia 47 - Polonia 43

IP: *.pl / 10.0.1.* 23.06.02, 21:33
    Pierwsza porazka. Kiedyś musiała przyjść. Słabszy wystep Tomka (8 pkt. i 2
    bonusy). To nie jest maszynka do robienia punktów.
    Mozna chyba stwierdzić : Polonio nic sie nie stało.Jedziemy dalej. Tron Mistrza
    Polski jest w zasięgu.
    Do zobaczenia na BGŻ Polonia w czwartek.
    p.s.
    mam pytanie : na ile meczy kontrakt ma Wiltshire? kiedy on ma jechać?
    Obserwuj wątek
      • reggie Re: Unia 47 - Polonia 43 23.06.02, 23:07
        Pojedzie z Pila na pewno, jak dalej, pewnie bedzie zalezec od tego, jak
        wypadnie.
        W Lesznie przegralismy zdecydowanie za nisko. Nie takie byly przeciez
        ustalenia.
        Po co ten atak ambicji po 6 biegu, po co te odrabianie strat, mieliscie obnizac
        KSM, dzieki, teraz ktos z was wy ambitni sportowcy bedzie musial odejsc po
        sezonie.
        • robert_wl Re: Unia 47 - Polonia 43 23.06.02, 23:52
          Nie ma się co przejmować tą porażką. I tak mistrza Polski macie w kieszeni.
      • Gość: GOCHA Re: Unia 47 - Polonia 43 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 00:11
        MISTRZA JUZ PRAKTYCZNIE MAMY!!!POLONIA NIC SIE NIE STALO!TAK JAK GOLLOB MOZE
        MIEC SLABSZY DZIEN W GP,TAK POLONIA W LIDZE!!!8 PKT.TOMKA TO WG.NIEKTORYCH
        PORAZKA.NO TAK,JEST TAK DOBRY ZE TAKI WYNIK ROZPATRUJEMY JAO PORAZKE!TOMEK
        DZIEKI ZA WSZYSTKO!!!I TAK JESTES WIELKI!!!
      • Gość: Remwil Re: Unia 47 - Polonia 43 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 09:28
        Reegie ksm to niech oni sobie obnizaja w meczu z Pila albo Gdanskiem a i tak
        wygraja!Wczoraj zdecydowanie przegrywali starty i to zdecydowalo!Wedlug mnie
        Koselski sie tez nie popisal swoimi decyzjami chocby taka w ostatnim biegu gdy
        realna jest jeszcze szansa wywalczenia remisu puszcza Lorama z pierwszego pola
        prawie jak w banku pewne bylo ze Loramski przegra start i nic nie zdola
        wywalczyc!Gdyby tam jechal PEPE to mialby realne szanse wyjsc spod tasmy rowno
        z Adamsem wypchnalby go Loram by scial i...wiadomo o co chodzi!Przegralismy
        mecz 12 i 13 biegiem.W 12 mieli wygrac przynajmniej 4:2 a w 13 Robak mial
        jechac na sprzecie Protasa a nie Jacka i sprawic niespodzianke nie
        przegrywajac w stosunku 1:5!No ale trudno kazdemu moze sie zdazyc slabszy
        dzien w play-offach i tak im pokazemy kto jest najlepszy
        PS ta akcja z rzekomym uszkodzeniem polewaczki wypadla rzenujaca przeciez
        kazdy wiedzial ze chwile wczesniej poobijal sie Okon i chcial dluzej odpoczac
        a mial jechac w nastepnym biegu no i na ratunek przybiegla rzekoma awaria
        polewaczki WIELKIE BRAWA!!!
      • Gość: DARTHER Re: Unia 47 - Polonia 43 IP: 217.168.133.* 24.06.02, 11:30
        ZARAZ..ZARAZ..PANOWIE..ZARAZ ZARAZ..
        POLONIA przegrała w sposób pewny..nawet powinna przegrać zdecydowanie
        wyżej..walczyli jak lwy..wiec nie ma mowy o jakimś obniżaniu ksm..to sobie
        wybijcie z głowy..ta porażak nic nie zmienia i tak macie mistrza..a leszno było
        poprostu wczoraj lepsze..i tyle.

A KSM CZY RACZEJ JEGO OBNIŻANIE WE WCZORAJSZYM MECZU WSADZCIE SOBIE MIEDZY
        BAJKI ALBO ..MAJTKI..
        • Gość: Remwil Re: Unia 47 - Polonia 43 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 12:31
          Mistrzostwa to my raczej pewnego jeszcze nie mamy!Leszno wygra wszystko do
          konca w zasadniczej a my przegramy w Czestochowie i mamy tylko 3 punkty
          przewagi a jesli jeszcze przegramy z Atlasem co jest calkiem prawdopodobne to
          mamy tylko jeden malutki punkcik do przodu a w play-offach wszystko sie moze
          zdarzyc!Nie mozna zapominac tez o Czestochowie ktora bedzie tez bardzo mocna!
          Jesli chodzi o ksm to wcale sie nie zdziwie jesli Tomek i Mark beda mieli po 2
          defekty w meczu z Gdanskiem albo Pila (jesli przyjedzie w krajowym)!
          • Gość: artih Re: Unia 47 - Polonia 43 IP: *.save.pl 24.06.02, 14:47
            Ja tez sie dziwię, że nasi przegrali tak nisko.
            Wczoraj z zerującym Robakiem i "cienkim" Tomkiem nie mieli szans wygrać więc
            po co Protas wygrywał w biegach ???
            Mógł zbijać KSM a nie się wydurniać !

mam nadzieję, że będą zbijać z Gdańskiem i z Wybrzeżem i wygramy w obu meczach
            ok. 47:43 :)

P.S. Darther w majtki to ty sobie coś włoz bo nic tam nie masz.
            • Gość: Remwil Re: Unia 47 - Polonia 43 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 14:59
              Gość portalu: artih napisał(a):

> Ja tez sie dziwię, że nasi przegrali tak nisko.
              > Wczoraj z zerującym Robakiem i "cienkim" Tomkiem nie mieli szans wygrać więc
              > po co Protas wygrywał w biegach ???
              > Mógł zbijać KSM a nie się wydurniać !
              >
              > mam nadzieję, że będą zbijać z Gdańskiem i z Wybrzeżem i wygramy w obu meczach
              > ok. 47:43 :)
              >
              >
              > P.S. Darther w majtki to ty sobie coś włoz bo nic tam nie masz.

Z Gdanskiem i z Wybrzezem napewno im sie nie uda bo tylko raz z nimi jezdza!
              Nie chce sie wymadrzac ani tam nikogo obrazac ale pomyslcie troche i uswiadomcie
              sobie ze mecz w Lesznie byl do wygrania i walczyli do konca i za to ich cenie!
              KSM to niech oni zbijaja z Gdanskiem i Pila a Leszno jest bezposrednim rywalem w
              walce o mistrzostwo i oni musza z Lesznem wygrywac a nie zanizac ksm!Pepe i tak
              ma niski Tomek zanizyl w Gorzowie i wczoraj Jacek tez nie ma za wysokiego a
              Loram tez coraz slabiej punktuje nie mowiac o Robaku a byc moze nawet ksm bedzie
              sie liczyl tylko dla zawodnikow przechodzacych do innego klubu
            • Gość: darther Re: Unia 47 - Polonia 43 IP: 217.168.133.* 24.06.02, 17:03
              ..com napisał-napisałem..artiszku... ZANIŻANIE KSM TO TWOJA CHORA
              TEORIA..POLONIA WCZORAJ POJECHAŁA NA MAXA WALCZYLI DO KOŃCA
              I..PRZEGRALI..CÓŻ..TAKI SPORT..

JESLI PRZYDAŻY SIE KONTUZJA KOMUŚ ZE SKŁADU PIERWSZEGO..NP.TO
              CO..?..ODPOWIADAM :TO W DUPĘ Z KSM-EM..NIC NIE DAJE ZADNE ZANIZANIE.. A PEPE
              JEST BARDZO URAZOWYM ZAWODNIKIEM..ICO?..ZEBY BYŁO JASNE..NIE ŻYCZE NIKOMU
              KONTUZJI BO TO JEST SPORT TO SĄ LUDZIE..I DRAMATY ZYCIOWE..ALE ŻYCIE JEST
              BARDZO SPRAWIEDLIWE W SPORCIE..RÓŻNIE BYWA WIĘC TYFUSIKI..ZASTANÓWCIE SIE..!!

POZDR
              • Gość: heart Re: Unia 47 - Polonia 43 IP: *.pl / 10.0.1.* 24.06.02, 20:09
                Gość portalu: darther napisał(a):

> ..com napisał-napisałem..artiszku... ZANIŻANIE KSM TO TWOJA CHORA
                > TEORIA..POLONIA WCZORAJ POJECHAŁA NA MAXA WALCZYLI DO KOŃCA
                > I..PRZEGRALI..CÓŻ..TAKI SPORT..
                >
                > JESLI PRZYDAŻY SIE KONTUZJA KOMUŚ ZE SKŁADU PIERWSZEGO..NP.TO
                > CO..?..ODPOWIADAM :TO W DUPĘ Z KSM-EM..NIC NIE DAJE ZADNE ZANIZANIE.. A PEPE
                > JEST BARDZO URAZOWYM ZAWODNIKIEM..ICO?..ZEBY BYŁO JASNE..NIE ŻYCZE NIKOMU
                > KONTUZJI BO TO JEST SPORT TO SĄ LUDZIE..I DRAMATY ZYCIOWE..ALE ŻYCIE JEST
                > BARDZO SPRAWIEDLIWE W SPORCIE..RÓŻNIE BYWA WIĘC TYFUSIKI..ZASTANÓWCIE SIE..!!
                >
                > POZDR

A gdzieś ty rydzyku nauki pobierał, że tak wszystko dobrze wiesz? Wieczorne
                komplety u ojdyra???Wy wszyscy z tego miasta powiatowego tacy "mundrzy" ,że az
                sie płakac chce(z was). Czy ty juz podstawówkę ukończyłeś???

• reggie Re: Unia 47 - Polonia 43 24.06.02, 21:35
                  Chora, nie chora, ale na pewno potrzebna(działalność obniżania KSM). Niech nikt
                  mi nie mówi, ze w tym roku przegramy we Wrocławiu, bo jest to cokolwiek
                  śmieszne. Wysoka porażka z Lesznem i z Częstochową, przy mniejszych wygranych u
                  siebie, mogłaby naprawdę spowodować wiele dobrego, oczywiście dla Polonii
                  Bydgoszcz, dlatego nie dziwię się, że ludzie z Torunia życzą nam teraz samych
                  wysokich zwycięstw.
                  Nic pewnego, że za rok zniosą KSM, albo zmienią zasady ich działania. Moze tak,
                  może nie. W każdym razie warto ją zbijać(średnią), żeby nie było żalu na
                  regulamin zimą.
                  Dlatego podtrzymuję swoje zdanie, że pojechali w Lesznie jak nowicjusze.
                  Jezdzić potraficie, to widać, ale myśleć już chyba nie...
                  • Gość: Remwil Re: Unia 47 - Polonia 43 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 22:17
                    Reggie wydaje mi sie,ze ty bardziej wolisz zeby Polonia jezdzila w takim samym
                    skladzie w przyszlym roku anizeli zdobyla mistrza w tym!Mieli przegrac wysoko
                    w Lesznie i teraz pewnie nie maja wyjsc z 40 pkt w Czestochowie to samo ma byc
                    dla ciebie w play-offach bo przeciez nie moga reggiemu tego zrobic i musza
                    jezdzic w przyszlym roku w takim samym skladzie!Wcale nie uwazam ze zanizanie
                    jest chore bo napewno jest jakby to powiedziec pol dobre pol zle ale napewno
                    nie mozna tego robic z najgrozniejszymi przeciwnikami ktorzy moga nam odebrac
                    tytul a nawet wicemistrzostwo!Ja zdecydowanie wole zdobyc w tym roku tytul
                    kosztem pozbycia sie jakiegos zawodnika w przyszlym roku!Troche pomysl facet!
                    • reggie Re: Unia 47 - Polonia 43 25.06.02, 00:08
                      Gość portalu: Remwil napisał(a):

> Reggie wydaje mi sie,ze ty bardziej wolisz zeby Polonia jezdzila w takim samym
                      > skladzie w przyszlym roku anizeli zdobyla mistrza w tym!Mieli przegrac wysoko
                      > w Lesznie i teraz pewnie nie maja wyjsc z 40 pkt w Czestochowie to samo ma byc
                      > dla ciebie w play-offach bo przeciez nie moga reggiemu tego zrobic i musza
                      > jezdzic w przyszlym roku w takim samym skladzie!Wcale nie uwazam ze zanizanie
                      > jest chore bo napewno jest jakby to powiedziec pol dobre pol zle ale napewno
                      > nie mozna tego robic z najgrozniejszymi przeciwnikami ktorzy moga nam odebrac
                      > tytul a nawet wicemistrzostwo!Ja zdecydowanie wole zdobyc w tym roku tytul
                      > kosztem pozbycia sie jakiegos zawodnika w przyszlym roku!Troche pomysl facet!

Kto nam może odebrać w tym sezonie? Mówisz o Lesznie? Klubie, który po meczu w
                      czwartek będzie miał do nas 5 pkt straty, czy o Częstochowie, co byłoby już chyba
                      kpiną?
                      Odnoszę wrażenie, że komuś przeszkadza tu obecny skład - Remwil, kto ma odejść?
                      Jacek, Protas, a może Tomek? Nie wiem, od kiedy chodzisz na zabawę pt. żużel, ale
                      ja przyzwyczaiłem się do tych zawodników, jak chyba zdecydowana większość
                      Bydgoszczan i nie wyobrażam sobie składu bez kogoś z nich. A jeżdżąc tak, jak
                      tego chcesz, owszem, zdobędziemy tytuł z obecną przewagą, ale zespół się rozsypie.
                      Wolę trochę emocji na końcu i i tak pewny tytuł(jeśli w sporcie może być coś do
                      końca pewne) i prawdopodobny replay za rok, niż twoja wersję, teraz wszystko
                      jutro nic.
                      Bo Ułamka, Cegielskiego czy Bajerskiego w Polonii nie chcę. Mówi się o Hampelu -
                      nie wiem, najlepiej utrzymać obecny stan posiadania.
                      Zalecam dogłębniejsze przestudiowanie problemu Remwil i ruch na otwartej
                      przestrzeni.
                • Gość: Sektor Re: Unia 47 - Polonia 43 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 23:53
                  Gość portalu: heart napisał(a):

> A gdzieś ty rydzyku nauki pobierał, że tak wszystko dobrze wiesz? Wieczorne
                  > komplety u ojdyra???Wy wszyscy z tego miasta powiatowego tacy "mundrzy" ,że
                  az
                  > sie płakac chce(z was). Czy ty juz podstawówkę ukończyłeś???

Bydgoszcz jest tak samo powiatowa jak Toruń cymbale. Trzeba się tylko trochę
                  orientować w sytuacji nieuku.
                  • reggie Re: Unia 47 - Polonia 43 25.06.02, 00:11
                    Gość portalu: Sektor napisał(a):

> Gość portalu: heart napisał(a):
                    >
                    > > A gdzieś ty rydzyku nauki pobierał, że tak wszystko dobrze wiesz? Wieczorn
                    > e
                    > > komplety u ojdyra???Wy wszyscy z tego miasta powiatowego tacy "mundrzy" ,ż
                    > e
                    > az
                    > > sie płakac chce(z was). Czy ty juz podstawówkę ukończyłeś???
                    >
                    > Bydgoszcz jest tak samo powiatowa jak Toruń cymbale. Trzeba się tylko trochę
                    > orientować w sytuacji nieuku.

W jakiej sytuacji? Rozprawiasz o płaszczyźnie globalnej, krajowej czy
                    regionalnej? Jakie masz koncepcje geopolityczne w kwestii poprawy sytuacji
                    naszych miast w skali choćby Europy?
                    O jaką konkretnie sytuację chodzi, bo nie sprecyzowałeś serdeńku...
                  • Gość: heart Re: Unia 47 - Polonia 43 IP: *.pl / 10.0.1.* 25.06.02, 08:34
                    Gość portalu: Sektor napisał(a):

> Gość portalu: heart napisał(a):
                    >
                    > > A gdzieś ty rydzyku nauki pobierał, że tak wszystko dobrze wiesz? Wieczorn
                    > e
                    > > komplety u ojdyra???Wy wszyscy z tego miasta powiatowego tacy "mundrzy" ,ż
                    > e
                    > az
                    > > sie płakac chce(z was). Czy ty juz podstawówkę ukończyłeś???
                    >
                    > Bydgoszcz jest tak samo powiatowa jak Toruń cymbale. Trzeba się tylko trochę
                    > orientować w sytuacji nieuku.

Kto ty jestes :darther,DARTHER,Sektor, rydzyk,matoł itp.?? Zdecyduj
                    się,rozdwojenie lub roztrojenie jaźni jest bardzo niebezpieczne. Dla mnie rydzyku
                    Torun zawsze będzie małą,zapyziałą i zakompleksiona dziurą (sam Uniwersytet nie
                    wystarczy).

• Gość: Sektor Re: Unia 47 - Polonia 43 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 10:59

> Kto ty jestes :darther,DARTHER,Sektor, rydzyk,matoł itp.?? Zdecyduj
                      > się,rozdwojenie lub roztrojenie jaźni jest bardzo niebezpieczne.

To się nie roztrajaj Tyfusie.

> Torun zawsze będzie małą,zapyziałą i zakompleksiona dziurą (sam Uniwersytet nie
                      > wystarczy).

Lepiej być małą dziurą niż wielką, prawda? Czym dla ciebie jest Toruń, g. mnie
                      obchodzi. Dla mnie jest rajem na ziemi, czego ty o swojej Bydło szczy nigdy nie
                      powiesz. Nie wiem z czego Brzydgoszcz jest znana poza jej granicami. Chyba tylko
                      z Golloba. To trochę mało jak na prawie 400 tysięczną dziurę.

• Gość: darther Re: Unia 47 - Polonia 43 IP: 217.168.133.* 25.06.02, 11:21

> Gość portalu: Sektor napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: heart napisał(a):
                      > >
                      > > > A gdzieś ty rydzyku nauki pobierał, że tak wszystko dobrze wiesz? Wie
                      > czorn
                      > > e
                      > > > komplety u ojdyra???Wy wszyscy z tego miasta powiatowego tacy "mundrz
                      > y" ,ż
                      > > e
                      > > az
                      > > > sie płakac chce(z was). Czy ty juz podstawówkę ukończyłeś???
                      > >
                      > > Bydgoszcz jest tak samo powiatowa jak Toruń cymbale. Trzeba się tylko troc
                      > hę
                      > > orientować w sytuacji nieuku.
                      >
                      > Kto ty jestes :darther,DARTHER,Sektor, rydzyk,matoł itp.?? Zdecyduj
                      > się,rozdwojenie lub roztrojenie jaźni jest bardzo niebezpieczne. Dla mnie rydzy
                      > ku
                      > Torun zawsze będzie małą,zapyziałą i zakompleksiona dziurą (sam Uniwersytet nie
                      >
                      > wystarczy).
                      >

HM...QRWA MAĆ..JAK TY MLOKOSIE MOZESZ MI ZARZUCAĆ PODPISYWANIE SIE NA KILKA
                      NIKÓW..PODPISUJE SIE ZAWSZE JAKO DARTHER...ZROZUM TO ..POZA TYM NAJEZDZASZ NA
                      MNIE BEZ POWODU W KAZDYM WATKU..DOSTAŁES DWOJKĘ Z KLASÓWKI Z WIEDZY O
                      SPOŁECZEŃSTWIE...CZY CO..?..ODPIERDOL SIE ..BO ZACZYNASZ MNIE DRAZNIC
                      WSIUNIE ...NAWEY MÓJ "FRIEND" REGGIE SIE ZE MNĄ NIE KŁÓCI TYLKO DYSKUTUJE ..TAK
                      JAK JA Z NIM..I JEST TAAAK SIELSKO..A TU POJAWIA SIE ZGRED HEART..KTÓRY PRÓBUJE
                      MNIE WYPROWADZIĆ Z RÓWNOWAGI..DO BUDY KOLEGO..!
                      • Gość: heart Re: Unia 47 - Polonia 43 IP: *.pl / 10.0.1.* 25.06.02, 21:09
                        Gość portalu: darther napisał(a):

>> HM...QRWA MAĆ..JAK TY MLOKOSIE MOZESZ MI ZARZUCAĆ PODPISYWANIE SIE NA KILKA
                        > NIKÓW..

Rydzyku - ja tylko zadałem pytanie, które jak widze bardzo cie dotknęło!

..ODPIERDOL SIE ..BO ZACZYNASZ MNIE DRAZNIC
                        > WSIUNIE ...NAWEY MÓJ "FRIEND" REGGIE SIE ZE MNĄ NIE KŁÓCI TYLKO DYSKUTUJE ..

Im znowu wróciłes do swojego codziennego języka. Czy ja chociaz raz uzyłem słów
                        wulgarnych??????
                        A co do "friend'a REGGIE"" - to najpierw go spytaj czy on jest twoim friendem( a
                        moze chciałbyś żeby tak było?).

TAK
                        >
                        > JAK JA Z NIM..I JEST TAAAK SIELSKO..A TU POJAWIA SIE ZGRED HEART..KTÓRY PRÓBUJ
                        > E
                        > MNIE WYPROWADZIĆ Z RÓWNOWAGI..DO BUDY KOLEGO..!

Nie schlebiaj sobie("próbuje mnie wyprowadzić z równowagi") - przepraszam,że
                        dałem ci satysfakcję rozmowy ze mną . To był błąd. Takich jak ty trzeba trzymać
                        na korytarzu.
                        I to na tyle. Jak zmienisz swój wulgarny język - to może,kiedyś?? A do tego czasu
                        mimo wszystko :CZEŚĆ!

p.s. napisz dlaczego raz piszesz z dużej a raz z małej litery???

• darther Re: Unia 47 - Polonia 43 26.06.02, 10:54
                          ..JESTEŚ TAK CYNICZNY I PRZEPEŁNIONY NEGACJĄ WSZYSTKIEGO CO TORUŃSKIE ..ŻE NIE
                          MA SENSU SIE WYDURNIAĆ..I PODEJMOWAĆ JAKIŚ TEMAT Z TOBĄ..

MAM JEDNO PYTANIE DO CIEBIE...DLACZEGO PIERWSZY NA MNIE NASKOCZYŁEŚ..SKORO TO
                          JA BYŁEM PIERWSZY ZAATAKOWANY PRZEZ NIEJAKĄ GOCHĘ..

ZARAZ ZARAZ..A MOŻE GOCHA TO POPROSTU TY-WIELKI HEART A MOZE HART
                          (..przypominam..taki piesek)..czekam na odpowiedź...całuski:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka