Gość: muchapl Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.04.05, 16:57 wypasiony menager:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosciak Hattrick wymieka przy SOKKERZE !! !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 17:14 hattrick jest dnem sporównaniem do SOKKERA !!! wejdzicie ===> www.sokker.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny_FBS Re: Hattrick wymieka przy SOKKERZE !! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 17:36 Powiem tak .HT zasysa w calosci i wszystkich.Jestem Ojcem szczesliwej rodziny ,dodam rodziny HT maniakow.Gram ja ,gra moja Zonka ,a nasz Corka juz tupta nozkami i zacznie grac juz od nowego sezonu.Polecam wszystkim ,a te niedzielne wspolne emocje o 9 rano sa lepsze niz jakakolwiek poradnia zycia rodzinnego. Dumni Prezesi zawad VI.579 i Achilles Poznan VI.395 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.M.T.H. Re: Hattrick wymieka przy SOKKERZE !! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:32 Mnie tam nie zassał. A Sokker wręcz przeciwnie. www.sokker.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grouth Re: Hattrick wymieka przy SOKKERZE !! !!!!! IP: *.devs.futuro.pl 19.04.05, 20:42 no i cale sczescie ;) w Ht 19 tysieczna rzesza fanow nie ma takich kompleksow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Hattrick wymieka przy SOKKERZE !! !!!!! IP: 82.160.21.* 20.04.05, 09:56 maja, maja tylko troche mniejsze niz ty. Nie kazdy musi sie dowartosciowywac piszac bzdury. Ty w dodatku po przeczytaniu swoich tekstow rosniesz jeszcze we wlasnych oczach. Idz sie lecz. Jak narazie sokker jest slabszy od ht ale go przescignie bo sie rozwija w przeciwienstwie od HT gdzie konkretne zmiany skonczyly sie 7 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.M.T.H. Re: Hattrick wymieka przy SOKKERZE !! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 10:18 Mają za to kompleks kalkulatora. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grouth Re: Hattrick wymieka przy SOKKERZE !! !!!!! IP: *.devs.futuro.pl 01.05.05, 17:20 Nom ;) strasznie nas duzo w przeciwienstwie do tamtego ;) nie wystarczy pooliczyc wszystkich graczy na palcach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosimo Odam drużyne w managerzone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 17:41 Piszcie na maila cosimo@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Odam drużyne w managerzone IP: 82.160.21.* 18.04.05, 23:06 dzieki frajerze, juz ja sobie wzialem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusy Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: 80.50.45.* 18.04.05, 17:48 hattrick ... to tak latwo powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darklorn Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 18.04.05, 18:26 Popieram... i zaznaczam swoja obecnosc w tym waznym wydarzeniu. Niestety to wydarzenie jakim jest HT wciąga. Prezes KP DELTA VI.876 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domeq A slyszeliscie o Polskim odpowiedniku Hattricka? IP: 80.51.180.* 18.04.05, 18:41 Istnieje taka gra w sieci i nazywa sie Sokker.org, i nie tylko nie ustepuje wcale niczym wyzej omawianemu managerowi, ale nawet umozliwia ogladanie meczy na zywo (jak w tv albo w Fifie), oraz niespotykana nigdzie indziej zastosowana na tak szeroka skale mozliwosc ustawien taktycznych (doslownie jak w rzeczywistosci, teraz zamieniamy sie w trenera prawdziwego klubu ze sterta notatek prezentujacych graficzne ustawienie kazdego gracza w kazdej sytuacji na boisku!), nie mowiac o doskonalym przelozeniu umiejetnosci zawodnikow na symulacje meczowa, a ta jest dopracowana wrecz do perfekcji. Polski odpowiednik (sokker) jest nie tylko godnym pochwaly "dzieckiem" Hattricka, a kto wie czy nawet nie ma on szans w przyszlosci stac sie jego doskonalszym nastepca, bowiem jego popularnosc rosnie niesamowicie szybko, z dnia na dzien! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spawn Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.nwrk.east.verizon.net 18.04.05, 19:03 Super artykul i super gra !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SirHoe Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:17 co tu pisac, grac trzeba isc juz VI.256 - Go Hoe :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.portgdansk.pl 18.04.05, 20:04 Gra może amatorska i wyniki czasami są hokejowe ale to pozwala w większym stopniu przeżywać wydarzenia na boisku które pojawiaja się jako opisy, więc bez możliwości strzelania wiekszej ilości goli najczęściej wiałoby straszną NUDĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokol1919 Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: 212.182.42.* 18.04.05, 20:10 Gratki za artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter_3M Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:17 Takie wyniki tylko dodają uroku. Jest przez to ciekawiej. Zapraszam wszystkich do HT:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasheq Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.magma / *.magma-net.pl 18.04.05, 20:32 taaa, zwłaszcza jak tyle dostajesz w dupsko :D Hokejowe wyniki cieszą tylko, jeśli wygrywasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.tkchopin.pl 18.04.05, 20:46 Ludzie rozsmieszacie mnie. Nie wciagnelo was bo byliscie slabi i przegrywaliscie. Ja nie narzekam idzie mi coraz lepiej i ciesze sie ze jest Hattrick. Polecam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasheq Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.magma / *.magma-net.pl 19.04.05, 06:40 To do mnie było? Gram prawie 2 lata i uważam się za wybitnie wciągniętego, zresztą wykupywałeś mi kiedyś supka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszal HT? nie wciagnelo mnie... za to SOKKER... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:33 ale za to sokker (www.sokker.org) wciagnal mnie BARDZO - wg mnie duuzo lepsza gra pod wieloma wzgledami: przede wszystkim mecze OGLADA sie we flashu, a nie jako wyskakujace napisy:/ - krazy dosc powszechna opinia ze HT to KALKULATOR pilkarki, a SK to manager pilkarski;] - i ja sie z nią w 100% zgadzam;) jak ktos nie wierzy to niech sie zarejestruje: www.sokker.org rzzecza ktora mnie zdecydowanie odrzucila od HT jest jej prostota - bo wlasciwie nie masz za duzego pola do popisania sie... za to m.in. w sk mozesz stworzyc taktyke JAKA sobie zarzyczysz, a nie móc jedynie korzystac z GOTOWYCH wzorcow (ht)- jest to tylko 1 z wielu przykladow sokker jest grą ktora caly czas sie rozwija (powstala dopiero w 02.2005 i jest na najlepszej drodze zeby w przyszlosci wyprzedzic ht;D pozdrO dla sokkerowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszal Re: HT? nie wciagnelo mnie... za to SOKKER... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:52 sokker jest grą ktora caly czas sie rozwija (powstala dopiero w 02.2005 i jest na najlepszej drodze zeby w przyszlosci wyprzedzic ht;D - szkoda ze postow sie nie da edytowac:/ - wyprzedzic pod wzgledem liczby uzytkownikow - bo jesli chodzi o poziom to sk o niebo lepszy;) niektorych odrzuca od sk bo trzeba czasem przy tej grze POMYSLEC, a w ht wystarczy robic wszystko wedlug SCHEMATOW - i tyle;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyn81 Re: HT 18.04.05, 20:58 niektorych odrzuca od sk bo trzeba czasem przy tej grze POMYSLEC, a w ht wystarczy robic wszystko wedlug SCHEMATOW - i tyle;) ---------- mylisz sie, w HT rowniez trzeba myslec... gram w HT, gralem w Sokkera, ale szybko mi sie znudzil to juz kwestia gustu, jedni wola Hattrick inni Sokker, a jeszcze inni Managerzone. Dla nas "ogladanie" meczy czyli czytanie napisow to wlasnie duza frajda, wieksza od ogladania flashowego meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszal Re: HT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:04 to juz kwestia gustu - dokladnie;) ale zacheacam wszystkich aby sprobowali swoich sil jednoczesnie w HT i SK (MZ jest platne, wiec... jak kto chce;) i wtedy porownajcie - jak dla mnie czytanie napisow nie odzwieciedla sytuacji na boisku w taki sposob w jaki robi to animacja we flashu;] - i wlasnie dzieki temu po analizie meczu mozna sie wykazac umiejetnosciami w tworzeniu taktyki i pokonac teoretycznie duzo lepszy zespol;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quark Re: HT? nie wciagnelo mnie... za to SOKKER... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:24 sokker jest taki super, że trzeba go reklamować po forum i prosić ludzi, żeby w toto zagrali lol :))))))))))))))) tak jak ty to robisz lol :)))))))))) sokker jest to dupy i tyle, grałem w to przez jakiś czas i dość szybko się znudziłem. A najlepsze jest to, że gdy wy musicie prosić ludzi by zagrali w ten wasz szajs w hattricku na drużynę trzeba czekać czasami i pare miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszal Re: HT? nie wciagnelo mnie... za to SOKKER... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:25 ? pare miesiecy tylko raz sie zdarzylo bo jest PRZELUDNIENIE i VI ligi trezeba zrobic... - co do reklamowania to hmm... nie wiem czy masz problemy z czytaniem czy moze z LOGICZNYM czytaniem ale ja odpowiadam wlasnie na REKLAME HT swoim postem ktory mowi obardziej o porownaniu HT z SK niz o reklamie... musze to napisac jak czytam takie posty: pozdrO dla kumatych :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grouth Re: HT? nie wciagnelo mnie... za to SOKKER... IP: *.devs.futuro.pl 19.04.05, 20:39 pozdro ziom , ja tez mam deskorolke 11 lat i szukam soccera ;))))))))) a pilke widzialem w telewizji zioooooooooooooooooooooooooooooooom hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.M.T.H. Re: HT? nie wciagnelo mnie... za to SOKKER... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:33 Zmyślasz niczym Pinokio. Aktualnie kolejka oczekujących na drużyny w Sokkerze wynosi około tysiąca osób. Po drugie - to, że coś jest najbardziej popularne nie znaczy, że jest najlepsze. Idąc tym tokiem można stwierdzić, że Mercedes600 jest gorszy od Fiata126p, bo mniej użytkowników dróg nim podróżuje. A Sokker to właśnie taki Mercedes600 wśród managerów - może mało popularny, ale za to jaki komfortowy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grouth Re: HT? nie wciagnelo mnie... za to SOKKER... IP: *.devs.futuro.pl 19.04.05, 20:40 nooom do dzis w stoi w garazu, bo bez silnika ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.M.T.H. Re: HT? nie wciagnelo mnie... za to SOKKER... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 10:24 Może i chwilę był bez silnika, ale to tylko dlatego, że rasowano i tak już bardzo mocną dwunastocylindrową jednostkę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gowen Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:35 Hattrick ssie pałe, jak wisła krakow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyku_HSF Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.mci.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:02 Brawo dla Kowalla, bardzo fajny artykul, a co do uzaleznienia to od 2,5 roku jestem Hattrickoholikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.telkonet.pl / *.telkonet.pl 18.04.05, 21:07 Uwaga! To wciąga...! (gram juz 2 rok... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Nigdy w zyciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:27 hattrick jest do bani lepszy 100 razy jest sokker !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delasoul managerzone.com sto razy lepsze !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.04.05, 22:09 zapraszam do odwiedzenia strony www.managerzone.com 700 000 użytkowników na całym świecie, 9 polskich dywizji, bardzo silna polska piłka i reprezentacja. Wspaniały wirtualny świat futbolowych managerów. (Sam gram już 2 lata) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skippi Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.chello.pl 18.04.05, 22:19 Siokker jest 10 razy lespzy od tego lipnego menagera:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larsek nawet Glemp z Rydzykiem porzucą sutanny, IP: *.dclient.hispeed.ch 19.04.05, 05:40 nawet Glemp z Rydzykiem porzucą sutanny, by mecz celebrować w niedzielny czas ranny... :) Kolejka czekajacych rosnie i powstanie na pewno 8 liga, a nastepny sezon i 9 chyba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.tkchopin.pl 19.04.05, 10:52 Mow sobie ze sokker jest 10 razy lepszy. Ja ciesze sie ze ludzie uwazaja zupelnie inaczej. Dzisiaj doszlo 313 graczy i zrobili prawidlowo. Czekamy na nastepnych. Zapraszamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happy_Fellow Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.autocom.pl 19.04.05, 08:21 Fenomenalna gra! Zdecydowanie nr 1 na rynku tego typu managerow obecnie :) Przede wszystkich niesamowity klimat, ktokolwiek pogra w ht choć trochę dłużej nie będzie chciał zrezygnować ;D No i te wszystkie zlociki... Dalej mnie suszy po ostatnim :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostor Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:33 jak nie jak tak:) swoja droga happy teraz wy moglisbyscie kraka do wawy wpasc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happy_Fellow Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.autocom.pl 19.04.05, 16:36 Hmmm Kostor, w takim razie mam prośbę: rozglądnijcie się za jakimś tanim hotelem, ewentualnie innym noclegiem ;), a jestem przekonany, że jeszcze w maju wpadamy :] ja tam jestem chętny na przyjazd na jakiś weekendzik (z tym, że raczej nie w długi weekend, bo będziemy mieli spotkanko w Kraku). Zresztą mam nadzieję, że się zobaczymy w lipcu na BeerBach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostor Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 10:42 no ba~! beerbów nie odpuszcze nie ma bata:) co do taniego hotelem to sproboje sie zorietnowac i zrobimy ognisko w powsinie:)zreszta gdyy pogoda dopisła , to byscie do hotelu dopiero nad ranem trafili:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczmil Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.fornet.waw.pl 19.04.05, 10:57 Hattrick jest beznadziejny grałem w niego 5 miesięcy, dostałem drużyne w trakcie sezonu z samymi porażkami i bez problemu awansowałem i sezon później też i to bez, żadnego problemu. Jeśli chcecie pograć naprawde w dobrą gre to zagrajcie w Sokkera!!! www.sokker.org Odpowiedz Link Zgłoś
dzyn81 Re: Hattrick nie kończy się nigdy 19.04.05, 11:06 Ja wiem czemu tak duzo sokkerowiczow sie tutaj wypowiada... Zal im tylki sciska ze to o Hattricku napisali w GW, a nie o ich sokkerze i teraz za wszelka cene chca pokazac jaki to sokker jest lepszy, piekniejszy, wspanialszy od HT Do Kaczmila: musiales miec w takim razie lige skladajaca sie z samych botow, ze tak latwo Ci poszlo, gwarantuje Ci gdybys dostal druzyne w lidze z prawdziwymi graczami to tak latwo bys nie mial na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
narogus Re: Hattrick nie kończy się nigdy 19.04.05, 14:06 jaki sokker, grałem i nie kręci tak jak Hattrick. Ostatnio nawet gdy wrócłem nawalony z imprezy o 8 nad ranem w niedzielę nastawiłem sobie budzik na 9 żeby mie nic nie ominęło. Niech Ci od Sokkera znajdą sobie inne forum a nie wypisują dyrdymały Odpowiedz Link Zgłoś
dzyn81 Re: Hattrick nie kończy się nigdy 19.04.05, 14:12 dobra dosc... moze skonczymy te do niczego nie prowadzace klotnie? moze zamiast tego opiszmy jakies ciekawe historie zwiazane z Hattrickiem? Niech ludzie zobacze ze HT to nie tylko gra, ale cale zycie ktore kreci sie wokol niego :) Jak sobie przypomne jakas anegdotke dotyczaca HT, napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happy_Fellow Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.autocom.pl 19.04.05, 16:48 hehe, wg mnie za komentarz wystarczy kilka faktów: środa lub niedziela, godzina 9 rano, a u mnie w pokoju siedzi 5 osób, które zwlekło się z łóżka po całonocnej imprezie, żeby do mnie wpaść i wspólnie oglądać meczyk. Gdyby nie HT, byłoby to nie do pomyślenia :) Albo piątek... impreza? pewnie, ale wychodzimy dopiero po 22, najpierw muszą się mecze reprezentacji skończyć. :) Poznałem dzięki tej grze masę fajnych ludzi i to z różnych zakątków kraju i świata. Ta gra ma poprostu niesamowity klimat, świetną społeczność, która sprawia, że pierwsze co robie po przyjściu z uczelni bądź pracy to zalogowanie się. I choć nie jest może idealna, ma swoje braki czy niedopracowania, to jednak żadna inna się z nią nie równa właśnie z tego względu :) Tak więc z czystym sumieniem mogę ją polecić każdemu :) Jak raz się wciągniesz to zostaniesz już hattrickowcem na zawsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
temur23 Re: Hattrick nie kończy się nigdy 19.04.05, 17:24 > Do Kaczmila: > musiales miec w takim razie lige skladajaca sie z samych botow, ze tak latwo Ci > poszlo, gwarantuje Ci gdybys dostal druzyne w lidze z prawdziwymi graczami to > tak latwo bys nie mial na 100% -- Albo oszukiwał. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarkT Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:41 Widzę ,że Hattrickowa brać rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark_zpf Hattrick Szczecin IP: *.fnet.pl 19.04.05, 14:09 w Szczecinie zalozylismy nawet druzyne pilkarska, ktora gra w rozgrywkach amatorskiej ligi salosu... zapraszam na nasza stronke: www.hattrickszczecin.prv.pl wszyscy gracze graja w hattricka (no prawie... nasz bramkarz jeszcze nie ma druzyny), a wiekszosc z nas nie znalaby sie, gdyby nie HT... Odpowiedz Link Zgłoś
dzyn81 Re: Hattrick Szczecin 19.04.05, 14:16 Gość portalu: dark_zpf napisał(a): > w Szczecinie zalozylismy nawet druzyne pilkarska, ktora gra w rozgrywkach amato > rskiej ligi salosu... zapraszam na nasza stronke: www.hattrickszczecin.prv.pl > > wszyscy gracze graja w hattricka (no prawie... nasz bramkarz jeszcze nie ma dru > zyny), a wiekszosc z nas nie znalaby sie, gdyby nie HT... > ----------------- dark: w gliwicach myslelismy rowniez, nad tym by zalozyc amatorska druzyne. skonczylo sie jednak na tym, ze regularnie co 2 tygodnie spotykamy sie na hali i szpilamy w noge :) i tak juz od listopada, czyli przeszlo 5 miesiecy... moze kiedys uda nam sie zrealizowac to co wam sie udalo i jak wam idzie?:> Odpowiedz Link Zgłoś
narogus Re: Hattrick Szczecin 19.04.05, 14:27 O i to jest dobry temat do artykułu o HT. U mnie w pracy gra 5 osób i nie może być inaczej, Hattrick jest teamtem przewodnim wszystkich rozmów. A w środy gramy mały Puchar między nami Odpowiedz Link Zgłoś
annaro Re: Hattrick Szczecin 19.04.05, 14:31 U mnie w pracy jest podobnie. Czasami tylko szef się dziwi że wszyscy przegladją jedną stronę. Dobrze że biedak nie wie na co my tyle czasu poswięcamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchol Managerzone jest lepszą grą! IP: *.czechowice.net.pl / *.czechowice.net.pl 19.04.05, 15:39 Hattrick jest niezły ale o wiele lepsza jest inna gra tego typu Managerzone. www.managerzone.com osobiście gram w obydwie gry ale MZ uważam za najlepszego internetowego managera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki jeden Re: Hattrick nie kończy się nigdy IP: *.chello.pl 19.04.05, 17:18 Trochę tego się uzbierało do czytania i mogę powiedzieć tyle że Hattrick to nie jest taka zwykła gra. Gra się rozwija, można nawiązać kontakt z innymi użytkownikami, dzięki tej grze są zloty w różnych miastach. I gdzie znajdziemy lepszą społeczność? Z mojego punktu widzenia tej gry nie można porównać do żadnej innej gry tego typu. Ktoś mówił że to amatorska gra itd, a tak naprawdę to pewnie siedzi w domu i nawala w jakiegoś menagera typu fifa 2005 czy w jakiegoś innego gdzie rywalem jest komputer. A tutaj nie komputer ustawia druzyne nie komputre wydaje polecenia tylko człowiek który jest siedzi i mysli jak pokonać rywal z innego miasta. Oby było Nas jeszcze więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Landah Managery piłkarskie IP: *.prawo.uni.wroc.pl 19.04.05, 17:27 te w ktore gram lub gralem: 1. Hattrick - wciaz numer 1, swietna spolecznosc, rosnaca popularnosc (na co wskazuja artykuly w wielu gazetach, np. Pilka Nozna Plus), ugruntowana pozycja, zmiany w grze beda teraz juz tylko kosmetyczne, bo trzon jest swietny 2. Sokker - moze byc ale jeszcze paru rzeczy mu brakuje, no i jest mniej miedzynarodowy niz reszta 3. Freekick - tez calkiem spoko, ale spolecznosc mniej zintegrowana przez slabszy system forow 4. Managerzone - szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.M.T.H. Re: Managery piłkarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:36 Zgadzam się. Trzon jest świetny: 3-5-2 i heja na drugie 3-5-2. :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grouth Re: Managery piłkarskie IP: *.devs.futuro.pl 19.04.05, 20:44 nie placz chlopaki nie placza ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyn81 Re: Managery piłkarskie 19.04.05, 21:32 Drogi JMTH i inni sokerowicze Jedna gra lepsza, inna gorsza, mnie w HT najbardziej rajcuja nie mecze, czy ustawianie skladu, ale najlepsza jest otoczka calego HT. Dzieki Hattrickowi, w ciagu ponad dwoch lat mego grania poznalem setki ludzi osobiscie (na zlotach w gliwicach i tychach), z ktorymi spedzam duzo czasu i czesto rozmawiam na gg. To przede wszystkim ludzie sprawiaja ze HT jest naszym nalogiem... Nie wyobrazam sobie mojego zycia bez wspolnych spotkan przy piwie, graniu w pilke na hali, wzajemnym pomaganiu sobie, planowaniu czasu tak by przyjechac na zlot i poznac kolejnych HTmaniakow. Moze Wy sokkerowicze napiszecie, czy organizujecie zloty, opowiecie jakies anegdoty dot. waszej ukochanej gry, bo my - hattrickoholicy - mozemy takich opowiesci opowiadac dziesiatki, jak nie setki... i to jest najpiekniejsze w tej grze. Czy wogole sie spotykacie? Czy przy sokkerze trzyma was tylko - powtarzane tysiace razy az do znudzenia - flashowe ogladanie meczy i ustalanie wlasnej taktyki typu 2-1-8? Czy jest tam rowniez wspaniala spolecznosc jaka mozna spotkac w HT? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.M.T.H. Re: Managery piłkarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 10:40 Drogi Dzyn81 i inni hattrickowcy. Jedna gra lepsza, inna gorsza, Ciebie w HT najbardziej rajcuja nie mecze, czy ustawianie skladu. Ciebie rajcuje poznawanie ludzi. Od tego to są tysiące różnych czatów, a nie gra, która z założenia ma być managerem. Z różnych opinii osób grających w HT można wywnioskować, iż to nie jest żaden manager, tylko półmilionowa czateria z elementem dwunastosekundowego ustawiania taktyki i to jest Wasz jedyny argument. No może jeszcze poza listą transferową. Co do tego, co trzyma mnie przy Sokkerze - tak, masz rację. To jest manager i gram w niego przede wszystkim dla tego, abym mógł sprawdzić swoje umiejętności taktyczne w stosunku do innych graczy. Animowany mecz jest dla mnie przede wszystkim po to, abym mógł wychwycić i skorygować błędy w ustawieniu piłkarzy. Ty zaś wolisz w nieskończoność ustawiać 3-5-2 atak środkiem, ale z tą świadomością, że grasz w NAJWIĘKSZEGO managera piłki, który tak naprawdę nim nie jest. Cenię Ciebie Dzyn za loga, które robisz, jednak Twoje argumenty nie odstają od innych - że pół miliona graczy, że forum świetne i TL pełna grajków. Gdzie w tym wszystkim funkcja trenersko - managerska? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hattrick.org Re: Managery piłkarskie IP: *.telkab.pl 20.04.05, 10:51 znowu sam sobie zaprzeczyłeś... z forum korzyszta jakieś 30% ludzi z te Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hattrick.org Re: Managery piłkarskie IP: *.telkab.pl 20.04.05, 10:58 znowu sam sobie zaprzeczyłeś... z forum korzyszta jakieś 40% ludzi z tych 40% jakieś 10% uważa że HT to "tylko" ludzie reszta gra w dobrego menagera online, ja biore obie zalety i mam genialny produkt, nas rajcuje gra z innym przeciwnikiem możliwość pogadania o tym, i jeśli porównujesz to do czatów to sorry ale widać jak słabe argumenty masz na HT, ty jednak wolisz same mecze i nic innego tu małe sorry ale oświece cie jako manager sk jest do d*** patrząc na niejakiego Football Managera 2005, sorry ale wybierz lepiej to niż ciągłe zmiany w silniku gry sk i niesamowitą java, o tu mam kolejny pomysł weź do ręki Fifa Manager (tak chyba to leciało) tam nie będziesz miał śmiesznej javy ale mecze w 3d wiesz jakie fajne a pogadać z innymi ludźmi będziesz mógł tak samo jak w sk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.M.T.H. Re: Managery piłkarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:08 O proszę, przez siedem minut poczytność HT-forum wzrosła o 10%. Gratuluję. Reszta to brednie zaślepionego tekstem Hattrickowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Managery piłkarskie IP: 82.160.21.* 20.04.05, 16:45 mnie osobiscie przekonal tekst o pojawieniu sie ogromnej ilosci statystyk po meczu - hahahahahaa ogromna ilosc to: lewa obrona - dobrze obrona - zle prawa obrona - dobrze plus gwiazdki - pewnie jakiekolwiek statystyki pojawiaja sie po wplaceniu kasy do tej calkowicie darmowej gry :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hf Re: Managery piłkarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 12:50 smiem watpić, bu sokker był lepszy pod względem taktycznym. Owszem, jest to bardzo dobra gra, ale nie przywyzsza pod tym wzgledem HT. Komplrtną pomyłką jest też Twoja wypowiedź na temat taktyki w hatticku. Niestety świadczy to o Twojej kompletnej nieznajomości tej gry, a także uproszczaniu i naginaniu faktów :( Odpowiedz Link Zgłoś
dzyn81 Re: Managery piłkarskie 21.04.05, 11:15 Gość portalu: J.M.T.H. napisał(a): > Drogi Dzyn81 i inni hattrickowcy. > Jedna gra lepsza, inna gorsza, Ciebie w HT najbardziej rajcuja nie mecze, czy > ustawianie skladu. Ciebie rajcuje poznawanie ludzi. > Od tego to są tysiące różnych czatów, a nie gra, która z założenia ma być manag > erem. Zle mnie zrozumiales, rajcuja mnie mecze, wstaje na kazdy niedzielny i srodowy mecz jesli tylko nie mam zajec na uczelni, a jesli mam to prosze o smsy i przezywam tak jakbym byl przed ekranem. Szkoda ze nie widziales mnie jak na cwiczeniach z inf. przedmiotu ogladalem mecz, byl to baraz o wejscie do 4 ligi, gralem z gosciem ktory mial (nadal ma) 2 reprezentantow kraju i wygralem w dorgwyce. Dobrze ze nie krzyknalem na glos "kur***** jeeeeeest" bo prowadzacy wywaliby mnie z zajec :] A poznawanie ludzi jest "dodatkiem" do HT (bardzo milym), jednym z lepszych, ale prosze nie porownoj HT do chata, bo tak wcale nie jest. Chodzi o to ze spolecznosc hattrickowa w polsce jest bardzo ze soba zzyta, i dzieki temu jest organizowana masa zlotow. Macie takie w sokkerze? bo nie zauwazylem bys mi odpisal na to pytanie... > Z różnych opinii osób grających w HT można wywnioskować, iż to nie jest ż > aden manager, tylko półmilionowa czateria z elementem dwunastosekundowego ustaw > iania taktyki i to jest Wasz jedyny argument. 12 sekund? nie dziwie Ci sie ze tak szybko HT Ci sie znudzil, skoro poswiecales 12 sekund na ustawienie taktyki. A czateria jest, ale wiesz kiedy/ Podczas meczy ligowych, pucharowych i narodowych... U was cos takiego istnieje? Czy kazdy sokkerowicz siedzi sobie sam przed monitorem, patrzy sie w biegajace chopki, i sie do nikogo nie odzywa, bo nie ma nikogo na czacie? > Ty za > ś wolisz w nieskończoność ustawiać 3-5-2 atak środkiem, ale z tą świadomością, > że grasz w NAJWIĘKSZEGO managera piłki, który tak naprawdę nim nie jest. hehe, nie gram 352 :P atak srodkiem owszem, ale takze pressing, czasami "norwegie" itd. Nigdy nie myslalem o HT - "najwiekszy na swiecie". Po prostu gram i nie mam zadnej mani wywyzszania sie, ze HT jest naj naj. Gram bo mi sie podoba, a ze gra w niego pol miliona ludzi na swiecie to jednak cos musi w sobie miec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.M.T.H. Re: Managery piłkarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:59 "Szkoda ze nie widziales mnie jak na cwiczeniach z inf. przedmiotu o g l a d a l e m mecz...". Wydało się - grasz w Sokkera. ;) Co do zlotów - był zamysł, ale termin nie wszystkim odpowiadał. Nie udało się w marcu, będą kolejne próby. HT też nie od razu zbudowano. Spokojnie i w Sokkerze coś się ruszy w tym kierunku. A jeśli chodzi o czaterię podczas meczów - wybacz, ale ja podczas meczu oglądam mecz, a nie czatuję. :) Z pozdrowieniami dla rozsądnego Hattrickowca. ...taki jeden. P.S. Mógłbyś się w miarę możliwości wypowiedzieć w wątku "Hattrick a Sokker"? Pewnie coś byś znalazł jeszcze do dodania. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyn81 Re: Managery piłkarskie 22.04.05, 00:07 Gość portalu: J.M.T.H. napisał(a): > "Szkoda ze nie widziales mnie jak na cwiczeniach z inf. przedmiotu > o g l a d a l e m mecz...". > Wydało się - grasz w Sokkera. ;) :P dla mnie "ogladanie meczu w HT" to czytanie przebiegu meczu :) > Co do zlotów - był zamysł, ale termin nie wszystkim odpowiadał. Nie udało się w > marcu, będą kolejne próby. byl zamysl? uu, to juz cos.... nie wszystkim pasowalo? hmmm... myslalem ze macie zloty co chwile, i ze w sokkera gra cala polska. ale widze ze staracie sie o pierwszy zlot... no tak, najgorsze sa pierwsze razy... TO mial byc zlot ogolnopolski czy lokalny? > A jeśli chodzi o czaterię podczas meczów - wybacz, ale ja podczas meczu oglądam > mecz, a nie czatuję. :) A ja - wybacz - potrafie "ogladac" i czatowac. Dopinguje swoich znajomych, emocjonuje sie ich meczami, noie jestem egoista, i mysle takze o innych. Przy okazji mamy swoje radio, i jak widac na moim przykladzie mozna polaczyc te 3 rzeczy naraz. > Z pozdrowieniami dla rozsądnego Hattrickowca. > ...taki jeden. > Rowniez pozdrawiam, szkoda ze taki rozsadny sokkerowiec jak Ty, jest tylko jeden, a inni to krzykacze ktorzy potrafia napisac jedno zdanie typu "chattrick to kupa, a soker jest lepciejszy" > P.S. Mógłbyś się w miarę możliwości wypowiedzieć w wątku "Hattrick a Sokker"? P > ewnie coś byś znalazł jeszcze do dodania. rozumiem ze watek na nonht ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.M.T.H. Re: Managery piłkarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 10:39 Zlot miał być ogólnopolski i tak jak napisałem wcześniej - HT także od czegoś zaczynał. Ja także czasem dopinguję znajomych, jeżeli akurat godziny rozgrywania spotkań nie kolidują. A wiesz, jaka to przyjemność oglądać w akcji np. finał Pucharu Polski? Mam okazję porównać moich graczy do polskiej czołówki nie tylko względem statystyk, ale i względem tego, co pokazują na boisku. Co do wątku "Hattrick a Sokker" to tutaj gdzieś się podkleiłem. Znajdziesz bez problemu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.M.T.H. Re: Managery piłkarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 10:41 Zapomniałeś napisać, że macie super forum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasheq mój nałóg IP: *.magma / *.magma-net.pl 20.04.05, 17:36 Hattrick to mój nałóg i wierz mi Dominik, gdybym miał grać w tyle gier online, to bym chyba zwariował. Dlaczego wybrałem HT? Pamiętacie spotkanie we Wrocławiu, wiele osób przyjechało z innych krańców Polski, by się spotkać i pogadać. Czy w innym menadżerze byłoby to możliwe? Pewnie nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: mój nałóg IP: 82.160.21.* 20.04.05, 22:16 widzisz gdybys tylko wysunal nosek zza klawiatury i choc raz poczytal cos innego niz HT forum to bys wiedzial ze to mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: Hattrick nie kończy się nigdy 19.04.05, 23:02 Hattrick jest słaby, ale otoczka i ludzie są rewelacyjni :) Odpowiedz Link Zgłoś