Gość: darko IP: *.tvgawex.pl 01.05.05, 22:16 Staraja się obaj abyśmy tylko nie wygrywali są naprawdę dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maniek Re: Robacki i Krzyżaniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:22 I Krzyzyk i Pizza sa dobrzy ,należy im tylko zabezpieczyc finanse. Niech Sawarski siegnie głebiej i cos im dorzuci ,bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Robacki i Krzyżaniak IP: *.tvgawex.pl 02.05.05, 14:03 z czego ma im dorzucic? o ile krzyzak ma przeblyski, to robak... eehh, nawet ja przestaje powoli w niego wierzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: Robacki i Krzyżaniak IP: 212.122.214.* 03.05.05, 00:04 Jacek Krzyżaniak no w Bydzi to cos ukręci jak mu jeszcze Jonsson pozyczy motocykl - najlepiej ten najlepszy spośród tych które posiada. Choć JK słynie z ostrej jazdy sam ostatnio zaczął wymiekac gdy ktoś ostro podjeżdża pod niego. Panie Jacku może czas pomysleć o zmianie zawodu? Jeżeli chodzi o Robackiego no to współczuję Sawinie jazdy z nim w parze w Bydzi. Byłem na ostatnim meczu z Wrocławiem i widziałem jak "mister pizza" walcząc o pierwszą pozycję.....skutecznie blokował Sawine! I to nie raz! W Bydzi jest on chorobliwie ambitny. No i do tego nie potrafi jeżdzić parą. Z tego powodu Sawina ma z nim krzyż pański.Sawina nie tylko musi uważać na zawodników przeciwników ale także na to jaki numer wykręci mu Roibacki w danej chwili! Lepiej jest na wyjazdach bo wtedy ambicja Robackiego gdzieś znika i zajmuje regularnie czwarte bezpieczne miejsce nie angażując się w walkę! Co zrobić z tymi panami? Uważam żemimo wszystko nie brać ich na mecze wyjazdowe bo to jest pomyłka. W Bydzi jeszcze natrzepia punktów ale na wyjazdach robią za dostarczycieli punktów przeciwnikom Polonii. Nic tego nie zmieni nawet gdyby jeździli na motocyklach Rickardssona z GP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Robacki i Krzyżaniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 15:56 czeka Jędrzejewski i kolejny junior- Rutecki gdyby miał jaja wpuściłby go na mecz za jednego z duetu pajacy Krzyżak/Robak, przyczyniając się do rywalizacji tych "jeźdźców" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Robacki i Krzyżaniak IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 04.05.05, 16:12 Zgadzam się najzupełniej zwłaszcza, że Zielona Góra ma na stanie 1 juniora w dniu dzisiejszym. 9. Jonsson 10. Krzyzaniak 11. Sawina 12. Klecha 13. Protasiewicz 14. Jędrzejewski 15.Buczkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Robacki i Krzyżaniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:24 Myślę że Greg przecenia możliwości "trenera" ZR. On nie ma aż tyle do powiedzenia żeby zastąpić nie przywożącego punków zawodnika juniorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Robacki i Krzyżaniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:37 to może czas na trenera z prawdziwego zdarzenia- nie smutnego Rutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Robacki i Krzyżaniak IP: *.tvgawex.pl 05.05.05, 20:50 Koselski wziąlby tą fuche bez niczego. nawet za darmoche by pracowal, byle dla dobra klubu. bo to jest Trener. Odpowiedz Link Zgłoś