Gość: Balzer IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 22:00 Tomasz Wieszczycki rozwiazal swoj kontrakt z Polonia Warszawa. Czyzby trener Liczka dal mu sie we znaki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Schewa Re: WIESZCZYCKI ODCHODZI Z POLONII IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 22:27 Ciekawe w jakim klubie będzie teraz grał ? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: WIESZCZYCKI ODCHODZI Z POLONII IP: *.siedlce.dialup.inetia.pl 19.07.01, 22:11 Wieszczu Wieszczu wroc do Legii wroc!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: WIESZCZYCKI ODCHODZI Z POLONII IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 22:21 Pewnie pójdzie do Groclinu Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: WIESZCZYCKI ODCHODZI Z POLONII 20.07.01, 08:46 Jak powiedział Wieszczycki;"Trener Liczka ma inna koncepcje,mnie to nie odpowiada,on preferuje gre zachowawczą,defensywną,a mnie sie już nie chce wracać za piłka".!!! A prawda jest taka że czeski trener chce żeby jego zespół grał systemem 1-4-4- 2,co niestety wymaga od zawodników żelaznych płuc i biegania za pilką po całym boisku.I tak się gra na zachodzie.Żeby cos osiągnać to najpierw trzeba wylać hektolitry potu na treningach. No ale Wieszczycki wie lepiej więc odchodzi:)) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retkinia Re: WIESZCZYCKI ODCHODZI Z POLONII IP: 212.191.129.* 21.07.01, 16:05 > Tomasz Wieszczycki rozwiazal swoj kontrakt z Polonia Warszawa. > Czyzby trener Liczka dal mu sie we znaki ? nie wiem, ale wiem jedno. Jak poinformowal nas prezes ŁKS Łódź - Janusz Matusiak ( we czwartek ), Wieszczu będzie grać w ŁKS jeśli nic nie wyjdzie z jego planów gry na zachodzie. Tomek miałby zagrać w kilku pierwszych meczach sezonu aż do czasu wyjaśnienia sprawy. www.lkslodz.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer Re: WIESZCZYCKI ODCHODZI Z POLONII IP: *.focal8.interaccess.com 21.07.01, 17:16 Jakby Wieszczycki odszedl do LKS-u, jego kariera w zasadzie dobiegalaby powoli konca.... Na pewno moze on juz zapomniec o reprezentacji, a przeciez J.Engel jeszcze nie tak dawno byl gotow powolac Wieszcza do kadry. Szkoda mi tego zawodnika, bo w naszej lidze takich pomocnikow jak na lekarstwo. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś