Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WIESZCZYCKI ODCHODZI Z POLONII

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 22:00
    Tomasz Wieszczycki rozwiazal swoj kontrakt z Polonia Warszawa.
    Czyzby trener Liczka dal mu sie we znaki ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Schewa Re: WIESZCZYCKI ODCHODZI Z POLONII IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 22:27
        Ciekawe w jakim klubie będzie teraz grał ?
        Pozdr.
        • Gość: turystka Re: WIESZCZYCKI ODCHODZI Z POLONII IP: *.siedlce.dialup.inetia.pl 19.07.01, 22:11
          Wieszczu Wieszczu wroc do Legii wroc!:)
      • Gość: iza Re: WIESZCZYCKI ODCHODZI Z POLONII IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 22:21
        Pewnie pójdzie do Groclinu
        • campo Re: WIESZCZYCKI ODCHODZI Z POLONII 20.07.01, 08:46
          Jak powiedział Wieszczycki;"Trener Liczka ma inna koncepcje,mnie to nie
          odpowiada,on preferuje gre zachowawczą,defensywną,a mnie sie już nie chce
          wracać za piłka".!!!
          A prawda jest taka że czeski trener chce żeby jego zespół grał systemem 1-4-4-
          2,co niestety wymaga od zawodników żelaznych płuc i biegania za pilką po całym
          boisku.I tak się gra na zachodzie.Żeby cos osiągnać to najpierw trzeba wylać
          hektolitry potu na treningach.
          No ale Wieszczycki wie lepiej więc odchodzi:))
          Pozdr.
      • Gość: retkinia Re: WIESZCZYCKI ODCHODZI Z POLONII IP: 212.191.129.* 21.07.01, 16:05
        > Tomasz Wieszczycki rozwiazal swoj kontrakt z Polonia Warszawa.
        > Czyzby trener Liczka dal mu sie we znaki ?

nie wiem, ale wiem jedno. Jak poinformowal nas prezes ŁKS Łódź - Janusz Matusiak
        ( we czwartek ), Wieszczu będzie grać w ŁKS jeśli nic nie wyjdzie z jego planów
        gry na zachodzie. Tomek miałby zagrać w kilku pierwszych meczach sezonu aż do
        czasu wyjaśnienia sprawy.

www.lkslodz.prv.pl
        • Gość: Homer Re: WIESZCZYCKI ODCHODZI Z POLONII IP: *.focal8.interaccess.com 21.07.01, 17:16
          Jakby Wieszczycki odszedl do LKS-u, jego kariera w zasadzie dobiegalaby powoli
          konca.... Na pewno moze on juz zapomniec o reprezentacji, a przeciez J.Engel
          jeszcze nie tak dawno byl gotow powolac Wieszcza do kadry. Szkoda mi tego
          zawodnika, bo w naszej lidze takich pomocnikow jak na lekarstwo.
          pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka