Gość: hehe IP: 213.199.251.* 16.05.05, 00:54 elegancko, z jednej i drugiej strony. panowie siebie warci, a pussy i dick pasują do siebie jak ulał... ŻAŁOSNE... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krychu Cooltura Sopotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 00:58 Już za samo takie ładne oficjalne zdanie Radojevicia powinno być po uszach - np. ze 2 mecze na widowni. A ten Prokom to kulturalne chłopaki - bijący Jagodnik wzorem dla kolegów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Cooltura Sopotu IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.05.05, 15:27 Za to wasi gracze to aniolki a pan trenerek wzor dla mlodziezy, smieszny jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
kiecaj Re: Cooltura Sopotu 16.05.05, 18:02 Śmiać to mi się chce z Ciebie. Nie potrafisz być obiektywny i nie stać Cię potępić łobuzerstwo Jagodnika czy chamstwo Radujewica. A co Ty masz człowieku do Urlepa ? Przynajmniej nie przewraca się od podmuchu wiatru jak Kijewski. Zastanów się nad sobą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Cooltura Sopotu IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.05.05, 18:22 Przypomnij sobie zesloroczne polfinaly chlopcze, jakis frajer z waszego zespolu atakujacy naszego trenera, slaba masz pamiec czy jestes glupi po prostu? Zachowanie Urlepa... moze normalne dla prostaczkow z Wloclawka. Proponuje zastanowic sie nad soba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwiluś Re: Cooltura Sopotu IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 16.05.05, 20:48 AS!!Już takiego pajaca dawno nie czytałem!Po tym incydencie Anwil rozwiązał natychmiast kontrakt z Zawackasem, a Wy co robicie pajace?Zawieszacie na 2 mecze bandziora?I macie od razu skutek.Następny bandzior wyrósłna piersi kijewskiego , i gdzie tu sport? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: Cooltura Sopotu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:56 Pajacu jeden... A co to bylo ten Zavackas? Nic nie warty gracz z ktorym rozwiazanie noktrakty przyniosło wiecej pozytku niz szkody... Crispina to byscie bronili chocby i potracił kogos po pijaku... PAJACU. Tutaj sobie obrazasz bezkarnie i bezpodstawnie (szczegolnie ze nic nie udowodniono Radojevic'owi dotychczas). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwiluś Re: Cooltura Sopotu IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 16.05.05, 20:58 jeszcze co do prostaczków. Nie jesteś nawet na takim poziomie, żeby takim prostaczkom skarpetki prać . A ze sportem to podejrzewam masz tyle co Ci pozwolą popisac w portalu.Skończyłem z Tobą gadać!Amen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiecaj Re: Cooltura Sopotu 16.05.05, 22:13 Jeszcze raz się ciebie zapytam : Co masz do Urlepa? Że żywiołowo reaguje, że żyje z drużyną i przeżywa ? To jakaś zbrodnia ? A jak możesz to przypomnij sobie, że Kijek to się obalił od zamiaru a nie uderzenia, co nie znaczy że nie potępiam zachowania zawodnika Anwilu. A co ty mały, drobny, zakompleksiony człowieczku masz na obronę łobuzów z Prokomu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: Cooltura Sopotu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:57 To ze łobuzów tutaj nie ma. Najpierw niech coś udowodnia Rado i zaczna uczciwie sedziowac a nie przeciw Jagodzie to mozemy pogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: Cooltura Sopotu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:52 Co ma do trenera? Obraza wszystkich na prawo i lewo, jest pospolitym damskim bokserem. Tyle wystarczy zeby uwazac Urlepa ze glizdę... Jagodnik moze nieco nei wytrzymał ale neistety jzu tego co mu sie robi nie widac. Z tym ze on jest mężczyzna a nie płackziem i nie skarzy sie... Natomiast zawodnika takiego jak Radujewic nie ma w Sopocie. Ignorancie to jest Radojevic i zapewne te niby uderzenie w twarz wymyslili sobie w Anwilu na polecenie Urlepa... Taki to wasz trenerek. Odpowiedz Link Zgłoś
kiecaj Re: Cooltura Sopotu 17.05.05, 17:10 Widać jesteś prostym człowiekiem, któremu myślenie sprawia bardzo dużą trudność. Ja nawet Ciebie rozumiem, ale czy inni obserwatorzy życia koszykarskiego ??? Przecież Radojewić ( czy jak go tam zwał, bo do łobuzów to ja pamięci nie mam), sam się przyznał wykazyiując się przy tym niewyobrażalnym chamstwem. To że Urlep pobiega sobie po lini autowej, to taki jego urok. Robił to zawsze i jak znam życie będzie to robił dalej. Upierasz się bronić łobuzów bijących innych ludzi to świadczy tylko o tobie, to sobie broń. Z mojej strony EOT bo widzę że zniżam się zbytnio do twego poziomu. A wiedz, że gdy tylko będzie szansa na w miarę uczciwe sędziowanie to Anwil ma bardzo poważne szanse na wygranie finałów a to przekreśli los niektórych łobuzów z Prokomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pałus Re: Prokom kontra Anwil. Daleko od Wersalu IP: *.interecho.com / *.interecho.com 16.05.05, 09:59 Biorąc pod uwagę nasze układy z panem Krauze i nasz calkowicie olewczy stosunek do koszykówki zarząd PLK wraz z PZKoszem postanowił ukarać Radojevića dyskwalifikacją na 1 kwartę w przyszłym sezonie w dowolnie wybranym przez Prokom meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pąki DNO!!! IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:08 Radojević i Nagys to "koszykarze" ciency jak dupa węża - ot i cała prawda o nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anwiluś Re: DNO!!! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 16.05.05, 20:53 Pąki. Może pamiętasz który bandyta zatrzymał rozwój sportowy Nagysa!Ja pamiętam formę Nagysa zanim taki jeden od kijewskich złamał mu kość.Trudne są powroty. Odpowiedz Link Zgłoś