Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SENSACJA !!! Robacki wygral bieg

IP: *.k102.webspeed.dk 22.05.05, 18:44
    Czyzby wprowadzenie Jedrzejewskiego do konkurencji o miejsce w zespole
    poskutkowalo ? :o))
    Obserwuj wątek
      • Gość: byzydura Re: SENSACJA !!! Robacki wygral bieg IP: 212.122.214.* 22.05.05, 19:13
        oby
        • Gość: poi Re: SENSACJA !!! Robacki wygral bieg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 19:33
          wygrał nawet z Pedersenem. hehe
          • Gość: cs Re: SENSACJA !!! Robacki wygral bieg IP: *.k102.webspeed.dk 22.05.05, 19:50
            Taa, Robak i Krzyzaniak po 10 punktow.
            Zobaczymy na wyjezdzie.
      • Gość: kibic Re: SENSACJA !!! Robacki wygral bieg IP: 83.238.70.* 22.05.05, 20:17
        a co cie dziwi w tym że wygrał bieg na swoim torze.. bo mnie absolutnie nic!!!
        za to smucą występy na obcych....
        • Gość: Piter Re: SENSACJA !!! Robacki wygral bieg IP: *.osowagora.pl / 80.50.52.* 22.05.05, 20:19
          RObak powraca!!!!!! jest najlepszy!!
          • Gość: MAVERICK PL Re: SENSACJA !!! Robacki wygral bieg IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.05.05, 21:04
            Ty sie tak chłopie (Piter) nie podniecaj. Co prawda respekt bo wygrał z
            Pedersenem, który chyba nie rozumie że gro kibiców nie lubi go za jego
            całokształt jady. Nie za jeden, dwa lub trzy mecze. Tylko za to co robi od paru
            lat. Może i sie domyśla, może i wie, ale to jego dzisiejsze rozłożenie ramion
            jak był wygwizdywany robi swoje, naprawde mocno zdenerwował ludzi którzy
            siedzieli do okoła mnie, i nie wiem czy zna język polski, ale ech...
            On chyba taki jest, niestey, taka zawzięta "siedzenie" co jak wygrywa to jest
            Pe***sen, a jak przegrywa to ramiona rokłada. Jego upadek to chyba jego brawura
            przemieniła sie w głupote na ten moment. Ale też bardzo @#^$% wielu kibiców
            gest Pederesena. Nie wiem czy ktoś widział w 15 biegu jak jechał na prowadzeniu
            to machnął ręką aby jechali a nie mogli go za bardzo dogonić (PEPE z Jonssonem)
            i ten gest był taki troche denerwujący. Ech...
            Dobrze też że nic sie nikomu nie stało jak Sawine postawiło i wpadł na niego
            Staszewski, sie obróciło, a Sawina tak jak by na miękkich nogach szedł.
            Mecz OK, tylko WIELKA NAGANA dla tych z Polonia Net Fans, żeby w połowie biegu
            gdy Robacki prowadził przed Pedersenem zapalić te dymiące śmiecie!! K***A!!
            Przecież wtedy wszyscy co siedzieli na prawo od tych (...) to totalnie NIC nie
            widzieli co sie dzieje! Kolejny raz pan o którym kiedyś wspomniałem (taki
            charakterystyczny troche) pokazał swoją iq. Nic tylko urwać i rozwiesić między
            drzewa. blee...
            • Gość: UFP Re: SENSACJA !!! Robacki wygral bieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 21:59
              pikniku jak cos ci sie nie podoba to wyjazd z prostej. to nie net-fans odpalili
              ognie tylko UFP. net fansi odpalili 5 rac.
              • Gość: kibic Re: SENSACJA !!! Robacki wygral bieg IP: 83.238.70.* 22.05.05, 22:25
                i odezwał się chłopiec co jest dumny z jakiegoś noszenia miana UFP... cwaniura
                pewnie jesteś w grupie swoich nastoletnich chłopców, a jak przychodzi do meczu
                wyjazdowego to nagle musisz zostać w domu bo mamusia nie dała pieniążków!
                • Gość: UFP Re: SENSACJA !!! Robacki wygral bieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:45
                  przynajmniej cos robimy, a ty wolisz siedziec z dupa jesc popcorn i narzekac...
                  na wyjzdach bylismy w toruniu (tam tez zrobilismy oprawe ale pewno siedziales w
                  domu to nie wiesz) i w tucholi na pilce noznej. nic nie robi pajac jeden z
                  drugim i krytykowac tylko potrafi.
                  • Gość: kibic Re: SENSACJA !!! Robacki wygral bieg IP: 83.238.70.* 23.05.05, 12:49
                    dziecino... w Toruniu oczywiście byłem i widziałem jak rozdawaliście sobie
                    świece dymne. a ile ze znajomymi miałem z tego śmiechu to już mi pozostanie :)
                    3/4 z was nie wiedziało jak tego użyć, kiedy to zapalić, i ogólnie każdy
                    krzyczał swoje, a więc z waszego zamieszania śmiali się normalni ludzie którzy
                    przyjechali na żużel!
                    a do tego wszystkich porażał kretyn z koszulką "j...ć Toruń j...ć", który co
                    chwila sam wykrzykiwał te debilne słowa. a więc dziecino nie dyskutuj, spakuj
                    trampki do tornistra i leć do szkoły starać się awansować do wyższej klasy, bo
                    mamusia nie da ci pieniążków na żużel!!!
                    • Gość: UFP Re: SENSACJA !!! Robacki wygral bieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 19:17
                      no i oczywisice siedziales z dupa i gowno zrobiles, sam z pewnoscia odpaliles
                      mase pirotechniki i oczywiscie bys tam od razu wszystko wiedzial co i jak
                      pajacu. druga rzecz to gosciu w koszulce "jebac torun" nie jest z UFP. jakbys
                      cos kiedys sprobowal zrobic oprocz pierdzenia w gacie na meczu to bys moze
                      wiedzial ze to nie takie latwe. takze morda w kubel i nie wypowiadaj sie na
                      tematy o ktorych masz takie pojecie jak swinia o gwiazdach.
                      • Gość: MAVERICK PL o ja, o ja, o ja... :D ;p // info dla JAZ0Na IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.05.05, 21:43
                        Oni sie wyzywają :D ;p
                        kibic jesteś niezły, czemu? powiem tak:
                        albo masz pecha do polemiki ;) z innymi, albo to dar z niebios :D
                        chyba ponad połowa polemizacji między dwoma forumowiczami, to Ty i ktoś
                        jeszcze :D
                        hehe... respekt! ;-)
                        pozdrowienia... ;-)

ps. małą info dla Jaz0na, jutro wyjeżdzam rano i wracam w nocy z 5/6 czerwca,
                        ale możliwe że tam gdzie bede, będe miał możliwość dojścia do komputera z
                        netem, więc mój IP sie zmieni na pewnien okres. W razie wątpliwości lub
                        podszywania sie pode mnie, po powrocie po prostu potwierdze co ja pisałem a co
                        jakiś szpieg :p :D ;-)
                        nierstety pocztówki Wam nie wyśle... :-)
      • Gość: robacki Re: SENSACJA !!! Robacki wygral bieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:07
        nie stary nowy silnik

Robacki
        • Gość: MAVERICK PL Prośba do Jaz0na. IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.05.05, 22:26
          Możesz looknąć na jego IP? Czy się z jakimś pokrywa? i czy aby nie jest to ktoś
          np. (nie chce wywoływać) G... z H... ? ;p
          Bo to by znaczyło że jednak ktoś to czyta.
          • Gość: Jazon Re: Prośba do Jaz0na. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:49
            Wiadomo ze wszystkich nie sprawdze, ale wygląda na zupelnie nowe IP.
            A akurat IP Tego O Kórym Nie Wspominamy jest dośc charakterystyczne;). Przy
            okazji zauwazyłem jeszcze jedna ciekawostke dotyczaca IP, ale zachowam ja poki
            co dla siebie:)
        • Gość: cs Re: SENSACJA !!! Robacki wygral bieg IP: *.k102.webspeed.dk 22.05.05, 22:51
          Naprawde nowy silnik ?
          Razem z Krzyzaniakiem kupiliscie ?
          Tylko sie cieszyc, ze nareszcie koniec z problemami.
          • Gość: iks Czy wiecie, czego naprawde chcecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 08:56
            Powyzsze pytanie trzeba zadac odsobom wypowiadajacym sie w tym i paru jeszcze
            watkach o wczorajszym meczu i stracie Robaka i Krzyzaniaka. Wieszaliscie (sory:
            wieszalismy - tez sie przyznaje) na nich psy kiedy przywozili "zera" - drwicie
            dziś, kiedy wczoraj zdobyli "10". Pomijam klase rywala. Punkty sa punktami, a
            wczesniej tych punktow nie bylo. Dlatego prosze, nie badzcie zalosni
            • Gość: cs Re: Czy wiecie, czego naprawde chcecie? IP: 195.215.5.* 23.05.05, 10:53
              Co jest zalosne ?
              To, ze przez te dwojke profesjonalistow Polonia przegrala 2 pewne mecze na
              wyjezdzie i skonczy na 6 pozycji ?
              Zgadza sie, to jest zalosne.
              • Gość: iks Re: Czy wiecie, czego naprawde chcecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 11:00
                Wyniki tamtych meczy poszly w swiat i nasze psioczenie nic nie zmieni.
                Natomiast rozpamietywanie tego niewiadomo jak dlugo nie ma sensu. Zdobyli
                po "10" i trzeba sie z tego cieszyc. Oby tak dalej.
                Dzis swieci i przygrzewa slonce. Czy pytany o pogode mam smecic ze jest
                ch..owa, bo przed tygodniem padalo?
                • Gość: MAVERICK PL Re: Czy wiecie, czego naprawde chcecie? IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.05.05, 11:07
                  "Dzis swieci i przygrzewa slonce. Czy pytany o pogode mam smecic ze jest
                  ch..owa, bo przed tygodniem padalo?"

w sumie masz troche a może i wiecej racji, i dlatego z postawy Robackiego i
                  Krzyżaniaka jestem zadowolony, lecz jednak wiem że to było 'w domu' i zobaczymy
                  na wyjeździe jak pójdzie, ale bądźmy dobrej myśli.
                • Gość: cs A poza tym ... IP: 195.215.5.* 23.05.05, 15:17
                  to post napisalem w szoku po tym, jak Robak wygral ten bieg, bo po upadku
                  Sawiny juz liczylem 1:5
                  A poza tym ciesze sie, ze cos sie wreszcie ruszylo i moze nareszcie pojada tak,
                  jak powinni.
                  A ze brzmialo to jak drwina ? Akurat im wyszlo po treningach z Jedrzejewskim,
                  to i mozna sobie ulzyc, nie ? Szczegolnie po wybitnej postawie Robaka w Toruniu.
        • Gość: iv Re: SENSACJA !!! Robacki wygral bieg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 11:20
          i ja sie ciesze. Z natury jestem optymista i wierze w ludzi. He moze nawet na pizze sie wybiorę :P
          • Gość: iks Re: SENSACJA !!! Robacki wygral bieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:18
            I od razu sie sympatyczniej zrobilo! Tak trzymac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka