Gość: wojti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 23:30 Jeździł pięknie - szkoda , że w ostatnim biegu obudził się Tony ale i tak po takiej przerwie i kontuzji słowa uznania. Tomki mogą się od niego uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: Brawo Jarek Rewelacja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 02:50 gratulacje- oby tak do końca roku- a może będzie i medal Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Brawo Jarek Rewelacja !!! 12.06.05, 03:15 nie chcialbym zabrzmiec zlosliwie ale przypomne slowa najlepszego polskiego zuzlowca mniej wiecej tak: "Hampel wykorzystal juz atut wlasnego toru a dalej nie bedzie mu juz tak latwo o pkty w GP na innych torach"- Jarek udowodnil jego zadufanie. jestem bliski stwierdzenia ze na stanowisku obecnego nr 1 nastepuje zmiana warty chocby przez uparta bezmyslna jazde po zewnetrznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Brawo Jarek Rewelacja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 10:10 gratki sie naleza, a jak :) mam pytanko tylko, bo gp nie widzialem. co odwalal crump wzglednie wojaczek? 3 w wygladaja smiesznie troche Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Brawo Jarek Rewelacja !!! 12.06.05, 11:04 zgadzam sie. wprawdzie zmiana warty byla oglaszana juz kilka razy (niektorzy o zgrozo na miejscu wielkiego nastepcy Golloba widzieli Bajerskiego :) Tym razem jednak Hampel jest bezdyskusyjnie lepszy i byc moze na koniec sezonu wyprzedzi Golloba w generalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iviiiii;] Re: Brawo Jarek Rewelacja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 13:20 na pewno wyprzedzi, puytanie tylko czy Gollob będzie w przyszłym roku jeździł w GP... już teaz w klasyfikacji genealnej ma taką samą liczbę punktów jak Gollob.;] ale pragnę zauważyć, że bardzo dobrze pojechał Chrzanowski- zabakło mu punktu, aby awansować do ósemki;] Biedny Crump, Wojaczek się chyba na niego uwziął;] pzdr. od spidłej fanki;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Brawo Jarek Rewelacja !!! IP: *.tvgawex.pl 12.06.05, 15:04 co nie zmienia faktu, ze w Cardiff Gollob pojechał niezle. Chrzanowski za latwo oddawal punkty, powinien byc w polfinale. Co do Hampela... mysle ze chwalic go nie musze, bo to zbyteczne, jednak chcialem na co innego zwrocic uwage. jesli sie nie myle, to jego trzeciez podium, i to trzecie na drugim miejscu! moze by tak w koncu wygrywac zaczal? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Brawo Jarek Rewelacja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 16:11 No Jarek pięknie pojechał , ja juz od dawna uważam , że będzie odgrywał znaczną rolę w światowym żużlu. Szkoda ,że nie pojechał w 2 turniejach bo napewno był by w czołowce. Obecnie ma tyle punktów co Gollob , tyle ,że Gollob jechał we wszystkich , a on tylko w 2 turniejach. Ja w GP stawiam na niego , Gollob to już chyba nie da rady. Odpowiedz Link Zgłoś
salmiok Re: Brawo Jarek Rewelacja !!! 13.06.05, 14:24 !!!Hampel zaskakuje!!! Myślałem że jednak na sztucznym torze nie da rady a tymczasem mało nie wygrał! Czyżby nadeszła długooczekiwana zmiana warty? Nie chce zapeszać ale na to wygląda. Gratulacje i czekamy na jeszcze. Szkoda że chłopaka zabrakło w dwóch poprzednich turniejach, ale cóż - taki to już sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Brawo Jarek Rewelacja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:46 Powiem Wam szczerze ze mnie temat "zmiany warty" jakos nie rozgrzewa... Oczywiscie mam szacunek dla sukcesów Hampela, ale dla mnie Grand Prix jakos ostatnio stracilo urok- faktem jest ze jakby Jarek zadomowil sie w czołówce na stałe, to moze wnióslby troche ozywienia do etatowej walki Rickardssona, Crumpa, i kogos z "reszty świata" w zależności od dyspozycji dnia. Jarek jest mlody i mam nadzieje ze nie zadowoli sie tyułem "pierwszego z Polaków"... Odpowiedz Link Zgłoś
salmiok Re: Brawo Jarek Rewelacja !!! 13.06.05, 22:31 Brakuje nam trochę świerzej krwi po tym jak GP zostało zdominowane przez Rickardsona i Crumpa. Kiedyś liczyłem bardziej na Sullivana, potem na Jonssona ale im wyraźnie nie idzie. Pedersen jeszcze do mnie nie przemawia a Adams - wciąż dobry, ale chyba już pogodził się z faktem, że zawsze będzie trochę w cieniu Tonyego i Rickiego. Wyniki reszty zawodników to przypadek, nawet Holta trochę jakby spuścił z tonu. W tym roku trochę ożywienia wprowadziło dwóch młodych - Lindback i nasz Jarek. Trzymam kciuki, żeby ta dwójka na stałe zadomowiła się w czołówce bo będzie po prostu ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
salmiok Re: sory co do Holty 13.06.05, 23:35 tak czytam co napisałem i widzę że się zapędziłem.... ufff późna pora czas iść spać - jasne że Holta w tym roku nie jeździ w GP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: tomek... IP: *.tvgawex.pl 14.06.05, 20:21 ludzoe.takiego falszu to nie widzialam jak zyje...kiedy tomekwygrywal gp, to byl dla was bogiem, a teraz gdy mu nie idzie, to wieszacie na nim psy.fajnie, ze inny polak odnosi takie sukcesy, ale daje swoja glowe, ze nie osiagnie tego co tomek....w zyciu bywa tak, ze cos sie zaczyna i konczy.to naturalne.wiecznie najlepszym nie moze byc...lecz w historii zuzla jest bez watpienia naj...polakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti Do Gosi albo...Loramo , Rossi , Mati itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:44 Pokaż choć jeden z powyższych postów , w którym ktoś wiesza psy na Tomku !!! Nie można już się cieszyć sukcesem żużlowca Polaka bo nie jest z Bydzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka a ja sie ciesze IP: 80.48.40.* 15.06.05, 02:33 ze to wlasnie jarek a nie kto inny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia.,.. [...] IP: *.tvgawex.pl 15.06.05, 11:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiu Re: Tomek G... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:13 Odwracasz kota ogonem. Nikt nie twierdził , że się nie cieszysz i nie będę udawadniał , że nie jestem wielbłądem.Tylko Ty twierdziłaś , że wieszamy psy na Tomkku co oczywiście było nieprawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
salmiok Re: tomek... 15.06.05, 12:56 Sory ale ja nie zauważyłem żeby ktoś wieszał psy na Tomku Gollobie. Póki co to najbardziej utytułowany nasz żużlowiec i moim zdaniem mimo iż nie zdobył złota w GP - najlepszy w historii Polak. "Zmiana warty" - nie oznacza więc żadnej złośliwości a raczej radość z faktu że jest nadzieja na godnego następcę w postaci Jarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iviiiii;] Re: tomek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:46 ludzie.takiej głupoty to ja nie widziałam jak żyję. Pan Gollob nigdy nie był dla mnie bogiem, zresztą nie jest nim żaden z żużlowców. nikt nie przeczy osiągnięciom Golloba, który zapisze się w historii polskiego żużla jako JEDEN z najlepszych. nikt nie ejst niezastąpiony, Jarek może osiągnąć dużo, dużo więcej, ma olbrzymie możliwości. i tego mu z całego serduszka życzę;] Odpowiedz Link Zgłoś