Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mirosław Noculak: Podwójne MVP

IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.06.05, 18:40
    Szalone mecze.Cala seria.Zaskoczylo to chyba najwiekszych malkontentow.Brawa
    dla obu druzyn!Moglo dobrze byc na odwrot.Detroit zaskoczylo mnie bardzo
    pozytywnie,pokazali jaka sile ma zespolowa koszykowka i ze to przyszlosc w NBA
    W trzeciej kwarcie Larry Brown troszeczke zaryzykowal i wystawil niska
    piatke.To sie zemscilo bo San Antonio zaraz to wykorzystalo grajac na
    Duncana.Zlapali wiatr w plecy i praktycznie bylo po meczu.Zadecydowalo to
    moim zdaniem o losach spotkania.Obie druzyny nie lubia gonic wyniku,nie czuja
    sie z tym za komfortowo.
    Mam nadzieje na taki sam final za rok!Pozdrawiam kibicow obu druzyn.
    Obserwuj wątek
      • rye_catcher No proszę, nawet obiektywny komentarz 24.06.05, 19:10
        Dobrze że za siódmym razem, ale zawsze ;)
        Bo już myślałem, że będzie pogawędka o tym, iż Pistons są zmęczeni, że grali 7
        meczów z Miami, nie mieli odpoczynku przed finałami i w tym 7 meczu ze Spurs
        podpierali się brodami i dlatego nie mogli trafiać za 3 (trafili 2-11, 18%
        skutecznośći)

Pozdrowienia dla fanów Spurs!!!
        Za rok to samo :)
        • zoolander20 Re: No proszę, nawet obiektywny komentarz 27.06.05, 13:57
          za rok to i tak pistons wygrają! go pistons DEE-TROIT BASKETBALL
          • Gość: danixx Re: No proszę, nawet obiektywny komentarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:28
            Nie mam mowy o tym by w san antonio było lepsze. wcale nie zasłuzyli na ten
            tytuł. sedziowie im pomogli w 7 meczu zreszta nie moglo byc inaczej skoro
            sedziowie we wszystkich meczach w SA widzieli tylko co 5ty faul bowena nie
            mowiac o tym ze ginobli wcale nie faulowal.(wg sedziów oczywiscie). Wystarczyy
            spojrzec na statystyki fauli i zobaczyc jak wygladala systuacja z faulami po
            pierwszej polowie.
            3 faule wallace w ciagu 2 minut??? to chyba lekka przesada.
            Pistons byli lepsi i pokazali prawdziwy charakter mistrzów i za rok to znow oni
            zasiada na tronie!!!!!
            Co do komentarza to ok ale widac bylo ze Noculak to kibic S.A.
            GO Pistons!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Bulls fan Re: Mirosław Noculak: Podwójne MVP IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 23:44
        Jeżlei chodzi o mecz niestety trzeba się zgodzić, Spurs byli lepsi szczególnie
        w 4 kwarcie. Niestety mam wielkie zastrzeżenia co do komentarza, panowie
        (Noculak, Michałowicz) finały oglądam dla koszykówki, a nie waszego gadania!!
        Rozumiem w czasie gry, można to jeszcze przeżyć, ale w czasie wywiadu z
        zawodnikami po meczu moglibyście zamilczeć!!!
      • independence Re: Mirosław Noculak: Podwójne MVP 25.06.05, 16:18
        Przed tegoroczną fazą play-off wydawało mi się, że najgorszy z możliwych
        finałów to zestawienie San Antonio Spurs - Detroit Pistons. Dzisiaj uważam, że
        tak emocjonujących i fantastycznych finałów nie było od roku 1998, kiedy to
        Michael Jordan zdobywał swoje ostatnie mistrzostwo. Gratuluję obu drużynom
        doskonałej postawy. a Mirosławowi Noculakowi obiektywnego komentarza :)
        Pozdrawiam wszystkich kibiców koszykówki!
      • Gość: Kibic HEAT Re: Mirosław Noculak: Podwójne MVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 09:19
        Były to wspaniałe mecze z dobrym komentarzem.Jest to najlepszy duet
        komentatorów z Canal +.Będąc wielokrotnie na meczach NBA (zwłaszcza w Miami)
        rozumię atmosferę jaka panuje na tych meczach i nasi komentatorzy potrafili
        przekazać widzom Canal + niesamowitą atmosferę tam panującą.
        BRAWO !!!
        • Gość: nigerson SAN ANTONIO TO ZERA IP: 212.160.172.* 27.06.05, 11:06
          Duncan nie powinien dostac MVP ze wzgledu na facjate.
          Bowen to sterydziarz.

Takiej nudy jak gra San Antonio to w zyciu nie widzialem.
          • Gość: ! Re: SAN ANTONIO TO ZERA IP: *.hsd1.il.comcast.net 17.07.05, 19:09
            Pistons byli lepsi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka