Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WYBIERAMY REPREZENTACJE DLA BOŃKA

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 01:18
    W oczekiwaniu na mecz z Belgią i eliminacje EURO możemy się pobawić w
    zgadywanie na kogo Boniek postawi lub na kogo waszym zdaniem postawić
    powinien. To ja zaczne ze swoim składem, który mógłby zawojować Europę.
    DUDEK-GŁOWACKI;J.BĄK;ZIELIŃSKI;RZĄSA-KRZYNÓWEK;KARWAN;MURAWSKI;KUCHARSKI-
    OLISADEBE;KRYSZAŁOWICZ Oprócz tego: Majdan-Koźmiński-Kosowski-Wichniarek
    Oczywiście bez gorących kubków, fanklubu Iwana, pachołków Lubańskiego i tego
    rodzaju ment.
    Obserwuj wątek
      • Gość: GORSKI Re: WYBIERAMY REPREZENTACJE DLA BOŃKA IP: *.upc-b.chello.nl 30.07.02, 02:32
        **********************DUDEK*******************

GLOWACKI******BAK*************ZIELINSKI*********RZASA******

KARWAN*********SMOLAREK***********KALUZNY*********KRZYNOWEK

***********OLISADEBE**************WICHNIAREK

RES: MAJDAN, MURAWSKI, KUCHARSKI, KOSOWSKI, SZYMKOWIAK, RATAJCZYK
        • Gość: www Re: to po cholerę bylo wyrzucać Engela IP: 157.25.125.* 30.07.02, 11:06
          T o co podajecie to "późny" Engel w czystej postaci (Wichniarek też teoretycznie gral u niego). Juz lepiej nie
          wybierajcie za Bońka. Mam nadzieje, że zrobi to odwazniej od was.
          • Gość: Ace Re: to po cholerę bylo wyrzucać Engela IP: *.acn.pl / 10.128.135.* 30.07.02, 11:14
            Czy podoba sie wam ta opcja zeby grac trojka
            w obronie i zageszczac druga linie grajac tam
            piatka pilkarzy - co ma zminimalizowac problem
            z brakiem klasycznego rozgrywajacego?
            • Gość: czapski Re: to po cholerę bylo wyrzucać Engela IP: *.net.szczecin.pl 30.07.02, 13:57
              tak nikt nie gra
          • kshyhooad1 Re: to po cholerę bylo wyrzucać Engela 30.07.02, 11:15
            To jest "późny" Engel, tylko Engel z kontuzjami - jak mu się połowa składu
            wykruszyła to kim miał grać?!
            • Gość: Crotalus Re: to po cholerę bylo wyrzucać Engela IP: 213.17.170.* 30.07.02, 11:35
              _____Dudek______

Głowacki____Bąk______Rząsa

Karwan____Kałużny___Mazurkiewicz____Smolarek____Krzynówek

Olisadebe_______Wichniarek

Ale prawda jest taka, że przy takim ustawieniu potrzebnych jest dwóch
              defensywnych pomocników, czyli Radomski za Mazurkiewicza, a Smolarek grający za
              napastnikami
              • Gość: pablo gomez Re: to po cholerę bylo wyrzucać Engela IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 11:56
                na pewno bedzie chciał grać 3-5-2. ewentualnie coś w stylu 3-(2-3)-2. to w
                nawiasie to druga linia. 2 to piłkarze o defensywnym charakterze, na przykład
                kałuzny i murawski, abo lewandowski choć nie wiem czy sie załapie. boniek
                przecież powiedzial ze 50 procent składu to ma być liga polska.

chyba przesadzil. z ligi polskiej to obecnie nadaja sie zurawski, szymkowiak,
                głowacki, zielinski może kucharski i może jeszcze jakis młody typu mazurkiewicz
                abo, wroblewski.

skład wiec powinien wygladac miniej wiecej tak dudek-głowacki,zielinski, bak -
                smolarek, kałuzny, murawski, szymkowiak, karwan- olisadebe, wichniarek.

powiem szczerze ze nie podoba mi sie za bardzo ten skład ,ale tak mi
                powychodziło
                • Gość: phillip Re: to po cholerę bylo wyrzucać Engela IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.02, 12:40
                  Gość portalu: pablo gomez napisał(a):

>
                  > > boniek
                  > przecież powiedzial ze 50 procent składu to ma być liga polska.
                  >
                  > chyba przesadzil. z ligi polskiej to obecnie nadaja sie zurawski,
                  szymkowiak,
                  > głowacki, zielinski może kucharski i może jeszcze jakis młody typu
                  mazurkiewicz
                  >
                  > abo, wroblewski.

Mazurkiewicz gra w Danii
                  > skład wiec powinien wygladac miniej wiecej tak dudek-głowacki,zielinski,
                  bak -
                  > smolarek, kałuzny, murawski, szymkowiak, karwan- olisadebe, wichniarek.
                  Smolarek przecież jest kontuzjowany i nie zagra jeszcze jakiś czas.
                  A co do składu to mam nadzieje, że Boniek da szansę Kuzerze i Radomskiemu.
                  Pozdrawiam
                  phillip.
            • Gość: Matt Re: to po cholerę bylo wyrzucać Engela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 23:03
              Ale Engel był głupcem i stawiał na gorszych
              • Gość: Matt Re: to po cholerę bylo wyrzucać Engela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 23:14
                kryszał nie może grać z olim, bo to są obaj egzekutorzy, potrzeba w napadzie
                egzekutora i podawacza, czyli oliego i kryszała, a wichniar będzie zmiennikiem
                czarneckiego.
                • Gość: czapski Re: to po cholerę bylo wyrzucać Engela IP: *.net.szczecin.pl 31.07.02, 08:20
                  ???????????
          • Gość: Matt Re: to po cholerę bylo wyrzucać Engela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 22:53
            Engel stawiał na gorące kubki, a Boniek lepiej niech nie przekombinuje za
            bardzo. Poza tym odkrlyiśmy Głowackiego itd. tylko przez głupotę, zadufanie i
            nieudolność Engela i spółki, którzy dali ciała z Koreą i Portugalią i nawet nie
            okazali skruchy.
      • marmlu Re: WYBIERAMY REPREZENTACJE DLA BOŃKA 30.07.02, 13:12
        Smolarek i Krzynówek to raczej nie zagrają a tak wogole to faktycznie wszyscy
        zarzucali Engelowi brak odwagi a tu proszę wszyscy w kółko to samo. Ja też
        miałem do niego (Engela) pretansje ale nie miałem ochoty go linczować więc
        skład jak dla mnie to: Kowalewski,Majdan, Głowacki, Zieliński, J.Bąk, Rząsa,
        Radomski, Kosowski, Karwan, Murawski, Wichniarek, Kryszałowicz, Żurawski.
        Przecież wszyscy wiemy jak grają Dudek czy Kałużny więc trzeba dać szansę innym
        a Oli niech najpierw dojdzie do siebie a potem zacznie grywać w reprezentacji.
      • Gość: czapski Re: WYBIERAMY REPREZENTACJE DLA BOŃKA IP: *.net.szczecin.pl 30.07.02, 14:02
        Dudek- Głowacki (Baszczynski), Bąk, Ratajczyk (Zielinski), Rząsa- Karwan
        (Iwan, Smolarek), Kałużny (Radomski), Świerczewski (Niżnik, Mazurkiewicz),
        Kosowski (Ława)- Kryszałowicz, Olisadebe (Wichniarek)
        • Gość: pablo gomez Re: WYBIERAMY REPREZENTACJE DLA BOŃKA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 15:05
          ok. z mazurkiewiczem se zapomniałem i ze smolarkiem też. w takim razie kosowski
          za smolarka na lewym skrzydle. i nie ma co obstawiać składu 4-4-2 bo tak grać
          nie bedziemy. moze jedynie na poczatku z belgią abo z san marino.

zgadzam sie z przedmówcą ze mozna by sprobowac baszczynskiego. radomski też w
          sumie szanse powinien dostać. niżnik jednak nie bardzo mnie przekonuje, troche
          za mały. jakby isc tym tropem to można by do kadry wziąc jeszcze sznaucnera i
          moskałe.
          • Gość: k2 Re: WYBIERAMY REPREZENTACJE DLA BOŃKA IP: *.pronet.lublin.pl 30.07.02, 15:34
            Dudek

Głowacki Bąk Rząsa

Kałużny Murawski

Smolarek Kucharski Żurawski

Kryszałowicz Olisadebe

Ewentualne zmiany:
            Kryszałowicz, Olisadebe - Wichniarek, Żewlakow
            Żurawski - Kosowski
            Kucharski - Świerczewski, Radomski
            Smolarek - Karwan, Mazurkiewicz
            Kałużny, Murawski - Lewandowski
            Głowacki - Kłos, Kos,
            Bąk - Roszada: Głowacki do środka i ktoś na prawą z rezerwy
            Rząsa - Żewlakow, Koźmiński
          • Gość: czapski Re: WYBIERAMY REPREZENTACJE DLA BOŃKA IP: *.net.szczecin.pl 30.07.02, 22:35
            ale w 3-5-2 to nikt nie gra klasycznego, na Mundialu wiele druzyn grało 3
            srodkowych plus 2 wahadlowych bocznych (np. Carlos, Ziege, Sorin, Unsal
            chociazby po lewej stronie) W takim przypadku odpadaja nasi boczni pomocnicy
            bo są za słabi w destrukcji i nie biegają tak do obrony (no moze zostaje
            Kosowski, który swego czasu grał z tyłu) Ale takiego ustawienia 3 obronców i 2
            defensywnych srodkowych pomocnikow nie gra nikt i mogloby sie to skonczyc
            katastrofą. Ja spróbuje ustawic druzyne w ustawieniu ktorym graly BRA, ARG czy
            GER
            ----------------------------DUDEK----------------------------------------------
            -----------GŁOWACKI----------BĄK----------RATAJCZYK----------------------------
            -KŁOS----------------------KAŁUŻNY------------------------------------KOSOWSKI-
            ------------------SMOLAREK---------MAZURKIEWICZ--------------------------------
            ------------------OLISADEBE--------KRYSZAŁOWICZ--------------------------------
      • Gość: m04 Re: WYBIERAMY REPREZENTACJE DLA BOŃKA IP: 195.116.167.* 30.07.02, 16:43
        Nie bardzo wierze w 3-5-2. 4-4-2 mimo wszystko dobrze się sprawdził w
        eliminacjach. Nie wiem czy nasi sa w stanie tak sie zgrac by 5 współpracowalo
        optymalnie w pomocy. Sami mowią, że lubią mieć dużo miejsca a tak sami sobie
        będą zagęszczać przestrzeń. No ale z Belgią, San Marino można spróbować - a nóż
        łyżka widelec.

skład tylko na mecz z Belgią:

________________DUDEK______________
        ____HAJTO______GŁOWACKI________RZĄSA
        __________KAŁUŻNY_____RADOMSKI______
        ____KARWAN_____ŻEWŁAKOW_____KOSOWSKI
        _____WICHNIAREK_____KRYSZAŁOWICZ____

II POŁOWA

_____________KOWALEWSKI____________
        ____KŁOS_____ZIELIŃSKI_____KOŹMIŃSKI
        ________MURAWSKI____KUKIEŁKA________
        ____SZYMKOWIAK__ŻURAWSKI__KRYSZAŁOWICZ
        ______WICHANIAREK_______ŻEWŁAKOW____

+
        Mi.ŻEWLAKOW ZA KRYSZAŁOWICZA
        OLISADEBE ZA WICHNIARKA

ew. JAKIŚ KOLEŚ Z AUSTRII/POLSKI CO TO ICH BONIEK WYPATRUJE (W KOŃCU TO ON ICH
        OBSERWUJE NIE MY). NIE SKREŚLAM CAŁKOWICIE NASZEGO PRZEMYTNIKA PIOTRA Ś. ALE
        MAŁA PRZERWA NA ZASTONOWIENIE MU NIE ZASZKODZI. TO ŻE W SKŁADZIE JEST RAPTEM
        PARE NOWYCH TWARZY JEST OCZYWISTE - NIKT NIE WPUŚCI NAGLE NASZYCH ZIELONYCH
        LIGOWCÓW NA MIĘDZYNARODOWE MECZE. A ZA GRANICĄ JUŻ NA PRAWDĘ TRUDNO KOGOŚ
        NOWEGO JESZCZE ZNALEŹĆ.

• Gość: Matt Re: WYBIERAMY REPREZENTACJE DLA BOŃKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 23:23
          Hajto i spółka są BARDZO niechciani bo w piłkę grać nie potrafią, ale chyba
          jeszcze nie wszyscy to zauważyli, w końcu 4 bramki w plecy z Portugalią to
          sukces.
          • Gość: Kibic Re: WYBIERAMY REPREZENTACJE DLA BOŃKA IP: *.qc.sympatico.ca 31.07.02, 05:25
            A co tu robi kolega KUKIEŁKA- on się chyba nadaje ale do teatru lalek-( patrz
            mecz z Białorusią z ostatnich eleminacji) a, reszta to się zgadza brakuje mi
            tylko RASIAKA , MOSKAŁY , RONALDO I TOMASZEWSKIEGO JANKA.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka