Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 22:44
    powinni zrobić tak:
    kontrolować kolarzy co dwa tygodnie,
    potem zrobić wyścig.
    przebadać wszystkich po kilka razy,
    na koniec gruntownie przebadać wszystkich jeszcze raz...
    i miesiąc po zakończeniu imprezy przyznawać miejsca :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: asd Re: O TdF IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 01:36
        niestety Epo znów stało sie niewykrywalne....stąd owe naloty na mieszkania,
        samochody, hotele.... Nowe środki stosowane to Dynepo - zmodyfikowane Epo,
        Darbopoetyna - brał ją Muehlleg Jochann - kilkanaście razy mocniejsza od Epo, i
        jeszcze jeden zwiazek którego nazwy nie pamiętam ale został wynaleziony w USA
        w latach 60 w celu polepszenia transportu tlenu w reakcjach termojądrowych.
        Związek oparty na węglanach i fluorze (jeśli się nie mylę to jest to
        fluorowęglan). Absolutnie niewykrywalny ale prowadzi do transportu tlenu na
        zasadzie gazowej - to powoduje spienienie krwii i szybką śmierć. Podobno są juz
        jakieś stabilizatory reakcji.... Ale jazda trwa
        • silent_bob Re: O TdF 31.07.02, 03:17
          A więc jak ktos już to na forum napisał był to Tour de Doping...:((((
      • Gość: krynio Re: O TdF IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 07:31
        Czy jest jeszcze ktoś kto myśli, że współczesny sport może obejść się bez
        farmakologii?Ja już dawno w to zwątpiłem!Na 10 zawodowych sportowców 2 - 3 jest
        czystych,to ci co nie mają wyników i jeszcze nie wzięli!!
        • Gość: jurek Re: O TdF IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 31.07.02, 08:48
          Gość portalu: krynio napisał(a):

> Czy jest jeszcze ktoś kto myśli, że współczesny sport może obejść się bez
          > farmakologii?Ja już dawno w to zwątpiłem!Na 10 zawodowych sportowców 2 - 3
          jest
          >
          > czystych,to ci co nie mają wyników i jeszcze nie wzięli!!
          Rece mi opadaja. Uwazacie, ze jesli ktos osiaga wyniki ponad przecietna, albo
          wyroznia sie sposrod pewnej elity sportowcow swoimi wynikami to od razu musi
          koksowac. Juz o tym pisalem, w taki sposob mozna zniszczyc kazdego wystarczy
          powiedziec: "On na pewno koksuje". Info idzie w swiat, a odkrecic nawet
          najwieksza bzdure jest ciezko w swiecie wszechpoteznych mediow.
          Osobiscie uwazam, ze wspolczesny sport na pewno nie moze sie obyc bez roznego
          rodzaju suplementow, pomocy medycznych, mowiac ogolniej nie moze sie obyc bez
          uczciwych dopalaczy. jesli chodzi o doping, wierze w to, ze jest mimo wszystko
          coraz czysciej, aczkolwiek pokusa istnieje

pozdrawiam

jurek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka