Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bulgar w Amice !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 13:11
    Amica wypozyczyla krola stzrelcow 2 ligi bulgrasekiej . Ma 19 lat i
    zastanawia mnie to czemu nastepnmy polski klub robi podobny blad . dlaczego
    kupuje zawodnika po to zeby sie u nas rozwijal jakbysmy byli krajem niemalze
    samych ajaksow amsterdam . Przeciez zawodnik z zagranicy nie ma sie w Polsce
    rozwijac ( rowijac to sie maja nasi mlodzi gracze i po to sie kupuje
    zawodnikow z pewnym doswiadzceniem zeby podnosili umiejetnosci naszych
    graczy ). gracz z zagranicy to ma byc wzmocnienie , od niego bedzie sie
    wiecej wymagac i slusznie w koncu jest lepszy od polskich graczy ( no bo
    jakby nie byl lepszy to po co go bylo sprowadzac to nie mogl polak grac ) ma
    on cos wnosic do naszej ligi m in. doswiadczenie a jakie doswiadzcenie moze
    miec 19 letni chlopak . to ze takim zawodnikom jest trudno pokazuje "
    karire " w polsce takich zawodnikow jak doros czy stanford ( gdzie on teraz
    gra nadal ruch ?! ) wg mnie posiedzi na lawce bo jak mawail liczka Polacy to
    narod niecierpliwy i jak tylko klub zobaczy ze bulgar tak jakos po 6 meczach
    nie potrafil niczego sensownego zrobic to posiedzi na lawie .
    Obserwuj wątek
      • Gość: calagan Re: Bulgar w Amice ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 13:33

Jedno ale z ktorym kategorycznie sie nie zgadzam w warunkach poslkich.

od niego bedzie sie
        > wiecej wymagac i slusznie w koncu jest lepszy od polskich graczy ( no bo
        > jakby nie byl lepszy to po co go bylo sprowadzac to nie mogl polak grac )

Nie musi byc lepszy. Byle byl tanszy i prezentowal to samo co nasze gwiazdki.
        Mam cholerna ochote zobaczyc 11 obcokrajowcow na boisku grajacych dobry futbol
        (na naszym krajowym poziomie dobry), ktorych utrzymanie bedzie kosztowac polowe
        tego, co chca dostawac nasi kopacze krajowi. Moze jeden z drugim baran by sie
        zastanowil, czy wart jest tego co zada.
        • Gość: adam81w Re: Bulgar w Amice ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:03
          wg mnie musi byc lepszy by mlodzi Polacy mieli sie od kogo uczyc . ale w tym
          cio napisales jest duzo racji
          • Gość: calagan Re: Bulgar w Amice ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 18:47

Powiem tak - zgadzam sie co do teorii, ze powinien, ale ... nasi dzialacze
            maja takie, a nie inne budzety. Musza sie w nich zmiescic (zakladajac normalna,
            uczciwa polityke, czy nie wydajemy wiecej niz mamy), a to powoduje, ze jak maja
            dwoch zawodnikow o podobnych umiejetnosciach, to wezma tanszego, a to oznacza
            zazwyczaj zagranicznego.
        • fle_xx Re: Bulgar w Amice ! 03.07.05, 15:10
          > Jedno ale z ktorym kategorycznie sie nie zgadzam w warunkach poslkich.
          >
          > od niego bedzie sie
          > > wiecej wymagac i slusznie w koncu jest lepszy od polskich graczy ( no bo
          > > jakby nie byl lepszy to po co go bylo sprowadzac to nie mogl polak grac )
          >
          > Nie musi byc lepszy. Byle byl tanszy i prezentowal to samo co nasze gwiazdki.
          > Mam cholerna ochote zobaczyc 11 obcokrajowcow na boisku grajacych dobry
          futbol
          > (na naszym krajowym poziomie dobry), ktorych utrzymanie bedzie kosztowac
          polowe
          >
          > tego, co chca dostawac nasi kopacze krajowi. Moze jeden z drugim baran by sie
          > zastanowil, czy wart jest tego co zada.

Wypluj te slowa!! Koszykarska repra byla solidnym zespolem dopóki nasza lige
          nie zalaly Krsticie Pacesasy i inne Jaminsony...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka