Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ja wam dam styropian...

IP: *.cgs.poznan.pl 02.08.02, 23:44
    never again!!! to była prawdziwa droga przez mękę, ale opłaciło się. efekt
    był niesamowity!
    wielkie dzięki dla wszystkich ultrasów za pomoc, a także dzięki dla tych
    anonimowych kibiców którzy nam pomogli.
    pzdr
    vivacee
    Obserwuj wątek
      • Gość: Troll (e-Lech) Re: ja wam dam styropian... IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 03.08.02, 00:06
        racja efekt z napisem byl boski i piorunajacy, ciesze ze rowniez mialem udzial
        w tym :-)) no i "Z" nic sie nie stalo, pokazalismy na co stac Lecha Poznan i
        wszytkich kibicow na stadionie to bylo swieto na ktore czekalismy dlugie dwa
        lata ale bylo warto, vivacee napis to twoja zasluga i twojej pilki wiec pozdr
        i e-Lech obiecuje pomoc przy nastepnych akcjach nARKA " Za rok za dwa
        KOLEJOOORZ Mistrza MAAAAAAA!!!!!!!!"
        • Gość: m.s. vel SZCZEPAN Re: ja wam dam styropian... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 00:58
          Troll nie chciałbym byc nie grzeczny (oczywiście doceniam Waszą pracę przy
          styropianie), ale jak trzeba było go podnieść i w przerwie pobiegłem do WAS to
          zebrały się 3 (słownie:trzy) osoby, które chciały coś zrobić.
          Gratuluję pomysłów i w przyszłości będę pomagać więcej niż teraz ;p.
          POZDRO
          P.S.
          PRAWA czy LEWA??? ;p
          • Gość: vivacee prawdę prawisz... IP: *.cgs.poznan.pl 03.08.02, 01:18
            a jeszcze mniej wiary zostało żeby sprzątać po meczu...
            pzdr
            vivacee
            • Gość: eustahy Re: prawdę prawisz... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.08.02, 01:27
              kto trzymal litere "P"
              bo wygladalo to tak jakby niemial sily utrzymac, ciagle sie chwila i bardziej
              lezalł
              • Gość: vivacee oglądasz c+? bt. IP: *.cgs.poznan.pl 03.08.02, 01:30
                .
              • Gość: m.s. vel SZCZEPAN Re: prawdę prawisz... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 09:43
                Gość portalu: eustahy napisał(a):

> kto trzymal litere "P"
                > bo wygladalo to tak jakby niemial sily utrzymac, ciagle sie chwila i bardziej
                > lezalł

Te litery były dość duże, a "P" "środek ciężkości" miało na górze, więc dlatego
                się chwiało ;p.
                POZDRO
                • Gość: vivacee trochę??? IP: *.cgs.poznan.pl 03.08.02, 09:52
                  zapraszam n kolejorz.pyry.net tam sa zdjęcia, które mówią jednoznacznie, że
                  chwiało się bardzo mocno! no ale teraz to już musztarda po obiedzie...
                  a wracając do sprzątania po meczu to parę osób musi sobie uświadomić, że
                  ultrasowanie to nie tylko jazda autobusem po mieście, rzucanie serpentyn i
                  łażenie po murawie ale trochę więcej trochę mniej przyjemnych rzeczy.
                  • viva_kks Re: trochę??? 03.08.02, 15:24
                    sorry ze nie zostałem ale spotkałem kumpli z osiedla,poza tym patrzyłem co
                    zrobia starsi stazem Ultrasi a oni tez nie zostali.Nastepnym razem to sie nie
                    Powtórzy!
              • Gość: Alchem Re: prawdę prawisz... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 13:52
                jak mnie takie teskty wkurw.. >:(
                najlepiej krytykowac a samemu dupy nie ruszyc

wyobraz sobie drogi kolego, ze te literki mialy jakies 3 m wysokosci (nie wiem
                dokladnie ile, moze ktos mnie sprostuje) tak wiec roznica miedzy
                spodem "kreski" a "brzuszka" wynosi jakies 1,5 m - tak wiec roznica zasiegu
                ramion osob podtrzymujacych ta literke powinna wynosic 1,5m (brzuszek powinna
                trzymac 3m osoba) Tak sie sklada ze na samym poczatku "brzuszek" podtrzymywal
                kibic, ktory sam mial z 1,5 m i dlatego ta literka prawie lezala. To jest
                oczywisty nasz blad, ze nie zorganizowalismy tego lepiej (np. jakis kij do
                podtrzymywania wbity w "brzuszek"), ale najlepiej to zjebac ze sie cos robilo,
                nie?
          • Gość: Troll Re: ja wam dam styropian... IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 03.08.02, 12:27
            M.S. ja rowniez nie chcialbym byc nie grzeczny ale z lekka za pozna sie o tym
            dowiedzielismy bo jak ruszylismy sie z miejsc to juz literki wchodzily i
            powiedz mi jak mielismy zdazyc wam pomoc (a tak wogole to ty jestes w
            hydeparku to chyba w e-lechu to nie miej pretensji), a vivacee masz racje z
            tym to dalismy dupy ze nie zostalismy i nie pomoglismy wam, ja ze swojej
            stronki sie przyznaje ze dalismy ciala w tej sprawie, trzeba bylo zostac i
            pomoc, nastepny mecz bedzie lepiej, nie chce tu okrutnie nas bronic ale to byl
            nasz pierwszy mecz jako e-Lecha i musimy sie jeszcze troche pouczyc zeby bylo
            super. Pozdr dla wszytkich ktorzy sprawili aby ten mecz podziwiala cala
            Polska :-))
      • Gość: m.s. vel SZCZEPAN ja zostałem ;) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 09:33
        oj przepraszam ja zostałem do samego końca;p
        a z e-Lecha nikogo... ;P
        P.S.
        Mam już kasetę przegraną;p
      • Gość: Radost Re: ja wam dam styropian... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 10:28
        Gość portalu: vivacee napisał(a):

> never again!!! to była prawdziwa droga przez mękę, ale opłaciło się. efekt
        > był niesamowity!
        > wielkie dzięki dla wszystkich ultrasów za pomoc, a także dzięki dla tych
        > anonimowych kibiców którzy nam pomogli.
        > pzdr
        > vivacee

Ale tak jak powiedzialem nie wszystkei byly rowno wyciete;))) Moja stal prosto
        wiec nie mam sobie nic do zarzucenia:) ULtrasowski minus dla vivacza za
        zabranie mojej puszki Pepsi! polozylem przy plocie na czas wznoszenia liter i
        pozniej juz nie bylo...a moze to nie vivacze?? hmmm
      • Gość: guerra Re: ja wam dam styropian... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.08.02, 12:06
        również kieruję słowa uznania- tym bardziej,że sam mam olbrzymią awersję do
        styropianu. DRESZCZEEE
      • Gość: fdg Re: ja wam dam styropian... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 15:02
        fajnie to wygladalo na zywo na stadionie. w tv troche slabo widoczne byly
        litery koloru niebieskiego. jezeli bedziecie robic takie cos jeszcze w
        przyszlosci to lepiej, aby napis byl caly bialy.

tak trzymac!!!
        • Gość: Lechfan Re: ja wam dam styropian... IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 19:26
          Ja zostałem nawet za długo i potem nie miałem jak wrócić do chaty.Te litery
          można jeszcze wykorzystać.Poważnie!Na gieksie mogą stać cały mecz na jakichś
          podpurkach.Warto pomyśleć.
          • Gość: Lechfan Re: ja wam dam styropian... IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 19:33
            Apropo baloników to efekt był mizreny,bo wiara ich nie dmuchała,albo wy..b.ła
            na godzinę przed meczem.
            Szkoda,że wszystkie flagi nie powiewały (małe leżały na murawie).Jakby każdy
            ultras dostał jedną to by nie poginęły.
            • Gość: xxx Re: ja wam dam styropian... IP: *.futuro.pl 03.08.02, 21:13
              Zgłoś sie do mnie po meczu z GKS-em bo chcę z Tobą porozmawiac tylko coś nie
              mogę Cie złapać.
              • Gość: pluto Re: ja wam dam styropian... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.08.02, 14:15
                a moze do wodzisławia wziasc napis "lech" tylko czy z takim duzym napisem nas
                wpuszcza? tu pytanie kieruje do tego który takie rzeczy bedzie wiedział....
                • Gość: xxx Re: ja wam dam styropian... IP: *.futuro.pl 05.08.02, 14:54
                  Odpowiedz brzmi : nie bierzemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka