Gość: api3d IP: *.pkp.wroc.pl 16.09.01, 18:10 Brawo Śląsk!!!W tej sytuacji kadrowej to super sensacja.I niech ktoś mi teraz powie,że Legia zostanie mistrzem.Ha,Ha,Brawo Śląsk Wrocław!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Al Bundy Re: Śląsk-Legia 4:2!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.01, 18:33 Ktoś rozrobił tą kolejkę... Wisła u siebie z KSZO, Legia ze Śląskiem, musiała być za to niezła kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Śląsk-Legia 4:2!!!!! IP: *.pkp.wroc.pl 16.09.01, 18:42 Jaka kasa?? Przecież Śląsk stoi na krawędzi wypłacalności.A co do Wisły to nie wiem ale najprawdopodobniej zlekceważyła rywala.Kolejna kolejka cudów! Końcowy wynik w Warszawie to 4:3 dla Śląska. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuksik Re: Śląsk-Legia 4:2!!!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.09.01, 18:44 Bundy nie przeginaj! Za co by mieli kupic ten mecz? Poza tym Legia se nie moze w tym momencie pozwolic na trwonienie punktow. Brawo brawo Slask! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinek_ok Re: Śląsk-Legia 4:2!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 18:51 Z czego robic wielkie halo? Legia miala grala kiepsko w obronie a poza tym byla nieskuteczna. Slask ma nieziemski fart bo powinien przedupczyc 4:7. Ale nieskutecznosc to stary grzech WSZYSTKICH polskich zespolow. Cieszcie sie hanysy bo za tydzien przedupczycie a my i tak zawsze bedziemy na topie. Ze sportowym pozdrowieniem Cinek_ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzs04 Re: Śląsk-Legia 4:2!!!!! IP: *.cjb.net 16.09.01, 19:03 a moze"zrobili" betako lub inny profesjonal?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuksik Re: Śląsk-Legia 4:2!!!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.09.01, 19:52 Jakie hanysy Cinek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chaos Re: Śląsk-Legia 4:2!!!!! IP: *.pkp.wroc.pl 16.09.01, 19:57 Hanysy?Stary naucz się geogafii!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi Re: Śląsk-Legia 4:2!!!!! IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 16.09.01, 20:39 A w którym atlasie są Hanysy, bo też bym się nauczył geografii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Bundy Re: Śląsk-Legia 4:2!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.01, 20:17 Nie oto mi chodziło, że Śląsk kupił mecz, ale że cała kolejka była jakaś dziwna. Jak ktoś trafił wszystkie wyniki, to się nieźle wzbogacił... A mówiąc żartem Śląsk dostał w końcu pierwszą ratę za Włodarczyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Śląsk-Legia 4:2!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 15:16 Legia-Slask 3:4! Niesamowity mecz. Strzelic Legi 3 bramki w ciagu 5 minut to wielka sztuka. A doszukiwanie sie jakis podtekstow jest nie na miejscu. Co daje Legi podlozenie sie Slaskowi?Slask rules! Cala Polska W Cieniu Slaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeq Re: Śląsk-Legia 4:3!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.01, 18:14 Nigdy bym przed meczem nie postawił na Śląsk. Byłem na pojedynku z Radomskiem i wrocławianie wypadli słabo. Razili niedokładnością w ataku. A tutaj taka metemorfoza. Myślę, że stać tą drużynę na dobrą grę i mam nadzieje, że w to uwierzyli. A Legia może by wreszcie zamieniła się ze Śląskiem miejscami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś