Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druzyn !!

20.07.05, 22:11
    Witam kazdy kto chce sie podzielic swoja wiedza zapraszam!!!
    Na poczatek przedstawie swoja druzyne :)
    -bramkarz: L. Fabiański
    -obrona: P. Rachwał, M. Kuś, R. Mynar, T. Kiełbowicz
    -pomoc: L. Sedlacek, S. Szałachowski, M. Bojarski, B. Karwan
    -atak: B. Ślusarski, P. Włodarczyk

Co o tym myślicie !!! jakieś uwagi ???
    Obserwuj wątek
      • xavirts Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 20.07.05, 22:17
        Troche slaba obrona ja bym to inaczej ustawil. Poza tym zla taktyka wedlug
        mnie. Ja mam 3 obroncow 3 pomocnikow i 4 napastnikow
        • mario86 Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 20.07.05, 22:21
          Taktyka dobra w rzeczywistości. W"Piłkarzykach" TRZEBA położyć większy nacisk
          na atak. Opcja 1-3-3-4 jest chyba najrozsądniejsza.
          • zbig72 Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 21.07.05, 11:29
            ja gram 1-3-5-2
            napastnicy są drodzy a pomocnicy punktują lepiej
            pamiętajcie że to nie jest rzeczywistość tylko gra - wystarczy poczytać
            punktację i jasno wychodzi że w przekroj sezonu dobry pomocnik zapunktuje
            lepiej niż bardzo dobry napastnik
            • utniak Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 22.07.05, 10:51
              Nie wprowadzaj w błąd; w poprzedniej edycji najlepsi: Zieńczuk - 63 pkt a
              Żurawski 80.
              • michalfront Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 22.07.05, 12:01
                Żurawia już nie ma, i jakoś już nie widać napastnika, który by był w stanie sam
                zdobyć 80 pkt.
        • piotrekborowski Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 21.07.05, 15:10
          KOLES CO TY PIEPRZYSZ TEN SKLAD JEST ZAJEFAJNY NIE MA CO WIEC CO TY WYGADUJESZ
          • yuniorek Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 03.08.05, 20:06
            gra w pilkarzyki 70 000 druzyn ale tylko trzech moze liczyc na nagrody to
            troche nie fer
      • komarro21 Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 21.07.05, 00:14
        nom niby tak stawiacie na atak, a ja na pomoc i defensywe ich gole daja wiecej
        punktow !!!
        • gocek3 Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 21.07.05, 00:18
          no niby daja wiecej ale napastnik w rundzie strzeli ok 5 bramek a obronca 1 a
          to daje 10 puntow wiecej :p
          • mario86 Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 21.07.05, 10:36
            W Polsce nie gra zbyt wielu pomocników, którzy decydują o losach spotkania.
            Nasze kluby ciągle grają schematyczny futbol, wg którego pomocnik ma za zadanie
            podać do napastnika nieważne w jakiej sytuacji. A obrońców, którzy strzelają
            dużo goli to na całym świecia jest niewielu.
      • coyote_girl Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 21.07.05, 16:30
        Atak mam ten sam :).
        • xradekx Moje składy 21.07.05, 16:47
          Co o nich myslicie

Tradycyjnie 5 składzików mam.

Druzyna nr 1

Mielcarz

Hermani
          Kiełbowicz
          Pawlak

Szałachwoski
          Karwan
          Iwan
          Uche

Piechnia
          Frankowski
          KuŻba

Druzyna nr 2

Mielcarz

Sokołowski (II)
          Kosmicki
          Szyndrowski

Zieńczuk
          Karwan
          Szałachowski

Kuzba
          Frankowski
          Jeleń
          Piechnia

Drużyna nr 3

Fabiański

Kłos
          Stolarczyk
          Kowalczyk

Goliński Michał
          Łobodziński
          Kaczmarek

Włodarczyk
          Reiss
          Ślusarski
          Milar

Druzyna nr 4

Fabiański

Kowalczyk
          Kłos
          Kosmicki

Szałachowski
          Kaczmarek
          Zieńczuk

Włodarczyk
          Frankowski
          Piechnia
          Ślusarski

Druzyna nr 5

Fabiański

Kiełbowicz
          Szyndrowski
          Kosmicki

Uche
          Kwiek
          Szałachowski

Włodarczyk
          Jeleń
          Frankowski
          Piechnia
      • jarekpa1 Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 22.07.05, 14:04
        Czesc, moim zdaniem lepiej miec na obronie trzech zawodnikow, w razie nie
        powidzenia jeden z obroncow nie bedzie tracil punktow
        • komarro21 Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 22.07.05, 15:29
          hmm tu macie racje zagram 3-4-3 M. Kuś wylatyje z 11 , i mam teraz dylemat kogo
          na trzeciego do ataku :), chyba postawie na bardzo taniego Korzyma , damy
          szanse malolatowi !!! i troszke kasy zostawie na reszte sezonu :]!
      • dasaw Liga 22.07.05, 16:39
        Zapraszam do mojej ligi 6359002814
      • beermann Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 22.07.05, 16:43
        Takze mam Fabianskiego,Rachwala,Sedlacka,Karwana i Slusara,wiec dobry masz
        sklad ;),a tak powaznie,to najwazniejsze zeby ci zawodnicy grali.Ja sie narazie
        waham jeszcze co z obrona,czy nie wrzucic Kaliszana,a moze Golańskiego,czy
        Kaczorowskiego,Gołaszewskiego i Rachwała własnie,z tej piątki musze trójke
        wybrać....
        • komarro21 Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 22.07.05, 16:56
          hehe Kaliszana tez mam ale bedzie grzał ławe :D
      • krzysio.d Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 22.07.05, 17:05
        Przyrowski Sebastian *
        Ptak Aleksander
        Kiełbowicz Tomasz *
        Kłos Tomasz *
        Rachwał Patryk *
        Bednarek Marcin
        Cios Jan
        Celeban Piotr
        Gorząd Sebastian
        Szałachowski Sebastian *
        Sedlaćek Lumir *
        Neves Soares Hermes *
        Goliński Mirosław
        Salamoński Tomasz
        Ujek Mariusz *
        Chałbiński Michał *
        Jeleń Ireneusz *
        Korzym Maciej *
        *

PROSZE O KOMENTARZE :]
      • krzysio.d Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 22.07.05, 17:06
        Przyrowski Sebastian *
        Ptak Aleksander
        Kiełbowicz Tomasz *
        Kłos Tomasz *
        Rachwał Patryk *
        Bednarek Marcin
        Cios Jan
        Celeban Piotr
        Gorząd Sebastian
        Szałachowski Sebastian *
        Sedlaćek Lumir *
        Neves Soares Hermes *
        Goliński Mirosław
        Salamoński Tomasz
        Ujek Mariusz *
        Chałbiński Michał *
        Jeleń Ireneusz *
        Korzym Maciej *
        *grają u mnie w 1 kolejce ;)

PROSZE O KOMENTARZE :]
      • delpadre Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 23.07.05, 11:07
        Skład dobry, tylko zamiast Rachwała postawiłbym na jakieś napastnika!Ale
        personalnie bardzo dobry skład!Pozdrawiam!
      • mino260 Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 23.07.05, 11:46
        Dobry sklad ale mnie nie pokonasz.
        Ptak, Mynar, Cumbev, Paszulewicz, Szalachowski, Sedlacek, Pawlusinski, Cichon,
        Chmiest, Jelen, Frankowski. Co wy na to.
        • komarro21 Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 23.07.05, 15:25
          Paszulewicza dziada bym wymienil , a Ptak raczej sobie nie pogra zmien
          bramkarza !!!
      • utniak Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 23.07.05, 16:02
        A co myslicie o takiej drużynie:
        Majdan
        Kiełbowicz Baszczyński, Vranjes
        Szałachowski, Zieńczuk, Karwan
        Frankowski, Jeleń, Ślusarski, Sikora ? sic
        • komarro21 Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 23.07.05, 16:31
          spoko skladzik ale raczej gotowki nie starczy na tych wszystkich zawodnikow
      • wolf-smok Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 23.07.05, 16:57
        Drużyna raczej wyruwnana, powinna zgarniać może niezbyd dużo punktuw ale możesz
        liczyć na ciągły ich przypływ :) a co sądzisz o moim timie
        Bramkarz - Fabiański/Mielcarz
        Obrońca - Choto,Głowacki,Hernani Jose da Rosa,Szyndrowski/Djoković,Kaliszan
        Pomocnik - Neves Soares Hermes,Vujović,Piechniak,Szałachowski/Bonin,Cichoń
        Napastnik - Piechna,Brożek(K)/Szewczuk,Grzegorzewski
        Z góry dzięki

• komarro21 Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 23.07.05, 17:28
          Skladziki masz calkiem niezly ,ale wiadomo kazdy ma inny plann i dla tego
          zmienił bym napewno dwoch graczy: Głowackiego i Djokovića uzasad. glowa jeszcze
          sie dokonca po kontuzji nie wyleczył, a djoković bedzie grzał ławe bo jest
          cienias.
          Jeszcze jedno graj systemem 3-4-3 i za glowe wstaw jakiegos bramkostrzelnego
          obronce np: Kiełbowicz tyle ze on jest drogi, ale sa tez i tani !!!
          Pozdrawiam i zapraszam do mojej ligi kod:7359003263
      • martys851 Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 24.07.05, 13:43
        powiedzcie mi czy według was dobry jest ten skład. Prosze o komentarze zarówno
        pozytywne jak i negatywne:
        Mielcarz - Frolich Jano, Stasiak Michał, Kłos Tomasz -Błaszczykowski Jakub,
        Giza Piotr, Sedlaćek Lumir, Iwański Maciej -Bania Piotr, Reiss Piotr, Piechna
        Grzegorz.
        • komarro21 Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 24.07.05, 19:02
          zmienil bym obrone a tak to moze byc :)
          • rafcem1 Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 25.07.05, 19:44
            coś mi się zdaje że w tej edycji to ci nie drodzy będa decydować o punktacji.
            ja stawiam na Ediego,Piszczka, Kużbe,
      • nr-jeden Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 26.07.05, 00:43
        co wy na to? B-fabianski, O-cumbev,belada,wacek, P- zienczuk,paulita,sedlaczek,
        N-slusarski,kuzba,penksa,frankowski pod.11 powalcza?
        • espanyol10 Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 26.07.05, 10:15
          nr-jeden napisał:

> co wy na to? B-fabianski, O-cumbev,belada,wacek, P-
          zienczuk,paulita,sedlaczek,
          >
          > N-slusarski,kuzba,penksa,frankowski pod.11 powalcza?

Też lubie Wisłę, ale trzech napastników z tego klubu podczas gdy Wisła gra
          ustawieniem 4-4-2 to chyba trochę za dużo?! :-)

Oto mój skład:
          B: Fabiański
          O: Sokołowski II, Kowalczyk, M. Karwan
          P: Uche, Gołoś, Iwan
          N: Frankowski, Jeleń, Klatt i Piechna
          Do tego zadbałem o zmienników w pomocy którymi są Łukasz Garguła i M. Kaczamrek
          Wpisujcie swoje opinie
          • lennon91 Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 26.07.05, 10:22
            Ja jestem niepewny Fabianskiego, dlatego wolałem wydac wiecej i kupic
            Przyrowskiego ktory dla mnie po odejsciu Boruca jest nr 1 w naszej lidze. Ja tez
            mam Franka w ataku. Moim czarnym koniem jest Czereszewski on ma nosa do bramek.
      • klosy Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 26.07.05, 11:13
        Espanyol10 bardzo dobry sklad, namiesza.gram 3 nap. wisly bo Kuzba moze byc tym
        od asyst. NR1 pozd.....
      • prezes1990 dobry skladzik:) 03.08.05, 20:39
        no panowie ja mam skłądów dużo a oto kilka z nich:
        Fabiański
        Kłos,Dudka,Głowacki,Celeban
        Uche,Zieńczuk,sedlacek
        Brożek,Frankowski,Griszczenko/Ujek

Fabiański
        Cumbev,Sninski,Vranjes
        Uche,Sedlacek,Goliński
        Frankowski,Slusarski,Sikora,Ujek

Fabiański
        Dudka,Kłos,Choto
        Iwański,Uche,Sedlacek
        Arifovic,Frankowski,Brozek,Milar

Fabiański
        Dudka,Karwan,Vranjes,
        Uche,Baran,Giza,Sedlacek
        Frankowski,Edi,Brozek

Fabianski
        Karwan,Choto,Dudka
        Sedlacek,Golinski,Kazmierczak
        Slusarski,Sikora,Edi,Milar

Fabianski
        Dudka,Głowacki,Sninski
        Iwański,Nowak,Uche,Sedlacek
        Frankowski,Brozek,Jelen

Ocencie mój skład:) z gory dzieki, pozdro

• kristofulus Re: Wymiana opinni o zawodnikach :] , sklady druz 03.08.05, 20:58
        Ogólnie macie racje, ale ja i tak uważam, że podstawową rolę odegrają zawodnicy
        Wisły, a ciekawe punkty można ściągnąc dzięki Arce (taniej Arce). I to jest
        klucz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka