Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Manchester United to sztuczne cycki

IP: *.MaxTNT3.pdq.net 17.08.02, 16:51
    Manch4seter United ma wiecej kibicow poza granicami Anglii niz w swym kraju.
    Np. Manchester City ma wiecej kibicow niz Manchester United, he he he.

O czym to qurva swiadczy ? A o tym ze to telewizyjny tworek. Majo kilkanasie
    fan clubow w Azji (Hoknong i Singapur) i tylko 2 w Anglii.

Kilka cip z Polski im kibicuje bo lubio te sztuczne sylikony.
    Ja tam wole naturalne cycki a nie plastyky. :-)

Obserwuj wątek
      • Gość: twardy Re: Manchester United to sztuczne cycki IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 17:50
        Jak maja tak malo fanow w angli to czemu maja najwieksza frekfencje w lidze.a
        kilkanascie sprzedanych koszulek to kto kupuje. Mozna jakis klub nielubic ale
        czeba potrafic docenic. ale jak ktos jest prostakiem to juz nie moja wina.
        Glory M.Utd.
        • Gość: CIOTA te, Twardy, od kiedy ty taki twardy ? IP: *.MaxTNT3.pdq.net 18.08.02, 03:40
          Popatrz tylko w TV na mordy kibicow Manchesteru United.
          Nie ma glupszych w Premiership League. Zapytaj o to kibicow Leeds, Chelsea lub
          Manchesteru City.

Tacy debile wykupujo koszulki, ot i co.
          No i od kiedy to ilosc wykupionej garderoby mowi o klasie pilkarzy ? he he

Dostali od takich nieznanych Wegrow 1:0 ze wstyd. Ja przynajmniej nie
          kolekcjonuje koszulek nieudacznikow.

Jak ty taki kolekcjoner to ja ci swoje majtki moge wyslac.
      • Gość: thedude Re: Manchester United to sztuczne cycki IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 18:13
        ManCity RULEZ. 100% racji w Manchesterze zdecydowanie wiecej kibiców ma City.
        Gdy bedą grali na nowym stadionie na pewno bedą komplety. A na te pedały z
        united przyjeżadają głównie londynczycy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka