Gość: greg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:04 świetny mistrz Polski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loramo Re: Brawo Kołodziej 15.08.05, 22:19 w dodatku zdobył mistrza w pięknym stylu... jeszcze jakby był we tym roku IMPJ to widze przed nim świetlana przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Brawo Kołodziej IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:54 Bardzo duże gratulacje dla tego zawodnika. Niemniej jednak mam nieodparte wrażenie, iż Tomasz Gollob w ogole nie spodziewał się ataku Kołodzieja tuż przed kreską, tzn. myślał iż ten zadowolony z 2 punktów spokojnie przyjedzie na swoim miejscu. Patrząc na minę Jacka Golloba po tym biegu to tarnowianie muszą uważać żeby w drużynie nie popsuła się teraz atmosfera. Nie mozna czynić zadnego zarzutu z tego powodu jakoby tor przygotowano pod zawodników tarnowskiej Unii i całe miestrzostwa to był pojedynek i wewnętrzna sprawa Unii Tarnów. Skoro sedzia dopuścił tor do zawodów znaczy że wszystko było z nim ok. A że gospodarze potrafią wykorzystać ten atut to już inna sprawa - takie mają prawo. Mając na uwadze zbliżający się pojedynek Apatora w Tarnowie to nalezy stwierdzić iz nie wyglada to zbyt dobrze :) Pepe i Holta jednak potrafili przełożyć się do tarnowskiego toru, trzeba więc liczyć że Crump, Jaguś i spółka też sobie poradzą i Apator wyjdzie jednak z 30-stki :) Generalnie całe widowsko udane, dobrze zorganizowana impreza. Tarnów ma powód do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Brawo Kołodziej IP: *.asta-net.com.pl 15.08.05, 22:54 a jak nie bedzie mimp to nie widzisz juz swietlanej przyszlosci? Odpowiedz Link Zgłoś
loramo Re: Brawo Kołodziej 15.08.05, 23:07 no widze ale musi udowodnic ze tor to nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Brawo Kołodziej IP: *.tvgawex.pl 16.08.05, 03:00 Kołodziej sam sie przyznał w wywiadzie na żywo że cały dzień myślał tylko o tym by jechać określoną ścieżką,poprawił sie natychmiast że wybiera je oczywiście w czasie jazdy ha ha ha trochę wtopił......Ale nie umiejsza to nic w tym ze był najlepszy (choćby wśród swoich)Szkoda tylko Apatora i mam nadzieje Polonii gdyż słabo widze ich występ w Tarnowie, mam nadzieje ze Pepe wyciagnie konkretne wnioski oraz spostrzeżenia i przekaże je kolegom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Brawo Kołodziej IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 16.08.05, 05:09 w tamtym roku kto inny korzystal z atutu wlasnego toru,w tym roku zawodnicy Unii.niektorzy maja pretensje,ze jezdzilo za duzo zawodnikow z Unii,a czy ktos bronil sie zakwalifikowac zawodnikom z innych klubow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Brawo Kołodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 07:42 Zawodnikom UniiT należy pogratulować wielkiego sukcesu. I proszę nie wytykajcie im wygranej na własnym /dodając: pod nich przygotowanym/ torze. Tak robi dzis każdy. Niedawno pialiście z zachwytu jak nasza KADRA zdobywała DPŚ, a toromistrz nawet na podium się załapał. Czy sądzicie, że we Wrocławiu było inaczej? Z tą różnicą, że żaden mistrz się wtedy nie wygadał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Brawo Kołodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 08:27 gratuluje sukcesu januszowi, oslodzil mi troche gollobowe podium :) ale do rzeczy... ogladajac wczorajsza transmisje myslalem ze puszcze pawia sluchajac komentatorow i ludzi w ala studiu. zawsze "bezstronnych" jest dwoch, teraz bylo pieciu i to stanowczo za duzo. nie wspominajac o tym ze byli slepi (oprocz wardzaly, ale jego niesmiale zapedy ostudzono w pore) na jazde po trawie m. rempaly (2x). pomijajac to obraz z zawodow calkiem ciekawy :) no i radze przed polfinalem zadzwonic do grega :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Brawo Kołodziej IP: *.tvgawex.pl 16.08.05, 10:38 gratulacje i szacunek dla Janusza Kołodzieja. życze mu, zeby juz niedlugo dołączyl do Tomka i Jarka w GP i zadomowił się tam na dluzszy czas. chociaz chodzą sluchy na miescie, ze to Krzysztof Kasprzak ma dostać od BSI stałego "dzikusa". hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Brawo Kołodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:56 Kasprzak ma dostać "dziką kartę" od BSI? Nie wiedziałem, że ta firma ma zamiar oprócz żużla organizować jeszcze zawody GP w kopaniu leżących. Wtedy trudno o lepszego kandydata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlo Re: Brawo Kołodziej IP: 195.117.138.* 16.08.05, 13:34 No tak J.K. IMP bardzo ładnie.Ale caly czas czuje niedosyt,owszem chlopak ma talent, gdyby zrobil ten wynik np. w Wrocławiu albo w Gdansku.... a tak to pan toromistrz jebal tor caly tydzien tak jak przed meczeczem z Atlasem by chlopcy byli nie do ugryzienia .Mam tylko nadzieje ze gdyby kiedy kolwiek skonczyla sie kasa ktora jest tak pompowana to talent jaskoleczka wystarczy by wysoko latac. No a komentarz transmisj na Polsat S. jest gorzej niz tragiczny, pan Wojcik razem z kolega Wardzałą ledwo mikrofonow nie zjedli z podniecenia, troszke im rury zmiekly jak pokazano i dalo sie slyszec tel. Roberta K.do sedziego i to co powiedzial na temat toru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Brawo Kołodziej IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.08.05, 10:48 Gratulacje dla Janusza... Nie przegral zadnego biegu w cwiercfinale / polfinale / finale... Oby tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
wchodzi Re: Brawo Kołodziej 16.08.05, 16:50 Fajne widowisko!. Gratulacje dla nowego Miatrza Polski.Janusz Kołodziej pokazał,że zawody można wygrywać z każdym,nawet bardzo utytułowanym zawodnikiem.Trzeba tylko spełnić kilka cech charakteryzujących dobrego żużlowca. Mianowicie: odwaga,twardosć,upartość w dążeniu do celu,wytrzymałośc na ból,no i otwarty umysł na naukę.To wszystlo ma Janusz Kołodziej. Mam jednak mieszane uczucia po wypowiedzi Janusza w wywiadzie zaraz po zakończeniu zawodów. Przytaczam tylko sens tych wypowiedzi, a nie dosłowne cytaty. Pirwsza-/uczyłem się ścieżek przez cały dzień by je zapamiętać/ Druga-/fajnie,ale szkoda że to na naszym torze/ I mam teraz głupie myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Brawo Kołodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:27 Januszowi Kołodziejowi życzę, aby potrafił udowodnić wszystkie "cechy" które wymienił WCHODZI na innym niż przygotowany "pod niego" tor. Odpowiedz Link Zgłoś
wchodzi Re: Brawo Kołodziej 16.08.05, 21:24 Szrek napisał(a): > Januszowi Kołodziejowi życzę, aby potrafił udowodnić wszystkie "cechy" które > wymienił WCHODZI na innym niż przygotowany "pod niego" tor. Przyłączam się do życzeń Szreka i chcę wierzyć,że mu się to uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Brawo Kołodziej IP: 83.238.70.* 17.08.05, 23:32 nie zapomnijcie, że w drodze do finału IMPu nie przegrał z nikim na obcych torach, za to zobaczcie występ Tomka w półfinale, gdzie dość szczęśliwie awansował! Odpowiedz Link Zgłoś