Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brawo Kołodziej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:04
    świetny mistrz Polski
    Obserwuj wątek
      • loramo Re: Brawo Kołodziej 15.08.05, 22:19
        w dodatku zdobył mistrza w pięknym stylu... jeszcze jakby był we tym roku IMPJ
        to widze przed nim świetlana przyszłość
        • Gość: Mario Re: Brawo Kołodziej IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:54
          Bardzo duże gratulacje dla tego zawodnika. Niemniej jednak mam nieodparte
          wrażenie, iż Tomasz Gollob w ogole nie spodziewał się ataku Kołodzieja tuż
          przed kreską, tzn. myślał iż ten zadowolony z 2 punktów spokojnie przyjedzie na
          swoim miejscu. Patrząc na minę Jacka Golloba po tym biegu to tarnowianie muszą
          uważać żeby w drużynie nie popsuła się teraz atmosfera.
          Nie mozna czynić zadnego zarzutu z tego powodu jakoby tor przygotowano pod
          zawodników tarnowskiej Unii i całe miestrzostwa to był pojedynek i wewnętrzna
          sprawa Unii Tarnów. Skoro sedzia dopuścił tor do zawodów znaczy że wszystko
          było z nim ok. A że gospodarze potrafią wykorzystać ten atut to już inna
          sprawa - takie mają prawo.
          Mając na uwadze zbliżający się pojedynek Apatora w Tarnowie to nalezy
          stwierdzić iz nie wyglada to zbyt dobrze :) Pepe i Holta jednak potrafili
          przełożyć się do tarnowskiego toru, trzeba więc liczyć że Crump, Jaguś i spółka
          też sobie poradzą i Apator wyjdzie jednak z 30-stki :)
          Generalnie całe widowsko udane, dobrze zorganizowana impreza. Tarnów ma powód
          do dumy.
        • Gość: lukasz Re: Brawo Kołodziej IP: *.asta-net.com.pl 15.08.05, 22:54
          a jak nie bedzie mimp to nie widzisz juz swietlanej przyszlosci?
          • loramo Re: Brawo Kołodziej 15.08.05, 23:07
            no widze ale musi udowodnic ze tor to nie wszystko
            • Gość: rafi Re: Brawo Kołodziej IP: *.tvgawex.pl 16.08.05, 03:00
              Kołodziej sam sie przyznał w wywiadzie na żywo że cały dzień myślał tylko o tym
              by jechać określoną ścieżką,poprawił sie natychmiast że wybiera je oczywiście w
              czasie jazdy ha ha ha trochę wtopił......Ale nie umiejsza to nic w tym ze był
              najlepszy (choćby wśród swoich)Szkoda tylko Apatora i mam nadzieje Polonii gdyż
              słabo widze ich występ w Tarnowie, mam nadzieje ze Pepe wyciagnie konkretne
              wnioski oraz spostrzeżenia i przekaże je kolegom!!!
              • Gość: fazi Re: Brawo Kołodziej IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 16.08.05, 05:09
                w tamtym roku kto inny korzystal z atutu wlasnego toru,w tym roku zawodnicy
                Unii.niektorzy maja pretensje,ze jezdzilo za duzo zawodnikow z Unii,a czy ktos
                bronil sie zakwalifikowac zawodnikom z innych klubow?
                • Gość: Szrek Re: Brawo Kołodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 07:42
                  Zawodnikom UniiT należy pogratulować wielkiego sukcesu. I proszę nie wytykajcie
                  im wygranej na własnym /dodając: pod nich przygotowanym/ torze. Tak robi dzis
                  każdy. Niedawno pialiście z zachwytu jak nasza KADRA zdobywała DPŚ, a toromistrz
                  nawet na podium się załapał. Czy sądzicie, że we Wrocławiu było inaczej? Z tą
                  różnicą, że żaden mistrz się wtedy nie wygadał
                  • Gość: sasiad Re: Brawo Kołodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 08:27
                    gratuluje sukcesu januszowi, oslodzil mi troche gollobowe podium :) ale do rzeczy...

ogladajac wczorajsza transmisje myslalem ze puszcze pawia sluchajac komentatorow i ludzi w ala studiu. zawsze "bezstronnych" jest dwoch, teraz bylo pieciu i to stanowczo za duzo. nie wspominajac o tym ze byli slepi (oprocz wardzaly, ale jego niesmiale zapedy ostudzono w pore) na jazde po trawie m. rempaly (2x). pomijajac to obraz z zawodow calkiem ciekawy :) no i radze przed polfinalem zadzwonic do grega :)
                    • Gość: byzydura Re: Brawo Kołodziej IP: *.tvgawex.pl 16.08.05, 10:38
                      gratulacje i szacunek dla Janusza Kołodzieja. życze mu, zeby juz niedlugo
                      dołączyl do Tomka i Jarka w GP i zadomowił się tam na dluzszy czas.
                      chociaz chodzą sluchy na miescie, ze to Krzysztof Kasprzak ma dostać od BSI
                      stałego "dzikusa". hehe.
                      • Gość: Szrek Re: Brawo Kołodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:56
                        Kasprzak ma dostać "dziką kartę" od BSI? Nie wiedziałem, że ta firma ma zamiar
                        oprócz żużla organizować jeszcze zawody GP w kopaniu leżących. Wtedy trudno o
                        lepszego kandydata
                    • Gość: pawlo Re: Brawo Kołodziej IP: 195.117.138.* 16.08.05, 13:34
                      No tak J.K. IMP bardzo ładnie.Ale caly czas czuje niedosyt,owszem chlopak ma
                      talent, gdyby zrobil ten wynik np. w Wrocławiu albo w Gdansku.... a tak to pan
                      toromistrz jebal tor caly tydzien tak jak przed meczeczem z Atlasem by chlopcy
                      byli nie do ugryzienia .Mam tylko nadzieje ze gdyby kiedy kolwiek skonczyla sie
                      kasa ktora jest tak pompowana to talent jaskoleczka wystarczy by wysoko latac.
                      No a komentarz transmisj na Polsat S. jest gorzej niz tragiczny, pan Wojcik
                      razem z kolega Wardzałą ledwo mikrofonow nie zjedli z podniecenia, troszke im
                      rury zmiekly jak pokazano i dalo sie slyszec tel. Roberta K.do sedziego i to co
                      powiedzial na temat toru.
      • Gość: wojtas Re: Brawo Kołodziej IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.08.05, 10:48
        Gratulacje dla Janusza...
        Nie przegral zadnego biegu w cwiercfinale / polfinale / finale...
        Oby tak dalej :)
        • wchodzi Re: Brawo Kołodziej 16.08.05, 16:50
          Fajne widowisko!. Gratulacje dla nowego Miatrza Polski.Janusz Kołodziej
          pokazał,że zawody można wygrywać z każdym,nawet bardzo utytułowanym
          zawodnikiem.Trzeba tylko spełnić kilka cech charakteryzujących dobrego żużlowca.
          Mianowicie: odwaga,twardosć,upartość w dążeniu do celu,wytrzymałośc na ból,no i
          otwarty umysł na naukę.To wszystlo ma Janusz Kołodziej.
          Mam jednak mieszane uczucia po wypowiedzi Janusza w wywiadzie zaraz po
          zakończeniu zawodów.
          Przytaczam tylko sens tych wypowiedzi, a nie dosłowne cytaty.
          Pirwsza-/uczyłem się ścieżek przez cały dzień by je zapamiętać/
          Druga-/fajnie,ale szkoda że to na naszym torze/
          I mam teraz głupie myśli
          • Gość: Szrek Re: Brawo Kołodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 18:27
            Januszowi Kołodziejowi życzę, aby potrafił udowodnić wszystkie "cechy" które
            wymienił WCHODZI na innym niż przygotowany "pod niego" tor.
            • wchodzi Re: Brawo Kołodziej 16.08.05, 21:24
              Szrek napisał(a):

> Januszowi Kołodziejowi życzę, aby potrafił udowodnić wszystkie "cechy" które
              > wymienił WCHODZI na innym niż przygotowany "pod niego" tor.

Przyłączam się do życzeń Szreka i chcę wierzyć,że mu się to uda.
              • Gość: kibic Re: Brawo Kołodziej IP: 83.238.70.* 17.08.05, 23:32
                nie zapomnijcie, że w drodze do finału IMPu nie przegrał z nikim na obcych
                torach, za to zobaczcie występ Tomka w półfinale, gdzie dość szczęśliwie awansował!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka