Gość: 78 IP: 62.233.176.* 31.08.05, 13:49 kazdy orze jak moze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
block-buster Darek-zacznij od zamkniecia pubow,wylegarni dresow 31.08.05, 13:54 One zreszta,jak wiem od twojego brata Tomka,szmalu nie daja.Zamknij te dresiarskie i swinskich karkow adresy.Oni tam sie pakuja duchowo,oni tam preza swoje muskuly i marza o robieniu duzej kasy biciem/ludzi/.I promuj dalej mlodych bokserow,bo to akurat ma sens... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Szkoleniem młodzieży by się lepiej zajął IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:05 a nie handlem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Szkoleniem młodzieży by się lepiej zajął IP: *.aster.pl 31.08.05, 14:26 to chamska odzywka na temat zgodnego z prawem wyboru drogi przez wolnego człowieka jakim jest Dariusz Odpowiedz Link Zgłoś
ferris.b Re: Szkoleniem młodzieży by się lepiej zajął 31.08.05, 17:44 Slusznie. Ale przyznasz, ze zal czlowieka bierze kiedy sie okazuje ze najlepszy polski bokser ostatnich lat, zamiast lowic talenty, rozwijac je (bo kto ma ludzi uczyc jak nie mistrz?!) idzie do ubezpieczen! i nikt mi nie powie, ze na zawodowym boksie nie mozna zarobic. z cala pewnoscia mozna i to wiecej niz na polisach, zwlaszcza jak sie jest Michalczewskim ktory jest po imieniu ze wszystkimi ktorzy rzadza przynajmniej europejskim zawodowym boksem. ma prawo robic co chce ale mi ma prawo byc przykro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Michalczewski... agentem ubezpieczeniowym IP: 157.25.119.* 31.08.05, 14:49 Jakby mi płacili 1,5 mln Euro miesięcznie, to tez chęnie rano wstawałbym do pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krem Re: Michalczewski... agentem ubezpieczeniowym IP: *.toya.net.pl 31.08.05, 14:54 jakby mi płacili... nikt ci tyle nie zapłaci. otworz firme, osiagnij sukces to sobie bedziesz mogł tyle wyplacac. i bedziesz z bananem na twarzy wstawal codziennie o 6 zeby do niej leciec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
patinito Re: Michalczewski... agentem ubezpieczeniowym 31.08.05, 15:04 ale go urobili, HMI to mózgotrzepy na miarę amway Darek tylko prosze poprzestan na ubezpieczeniach i nie wchodz w cudowne plyny do prania, garnki itp. bo strace do Ciebie szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Michalczewski... agentem ubezpieczeniowym IP: *.wroclaw.mm.pl 01.09.05, 01:13 Sam masz wytrzepany mozg biedaku. a co ty o jednych i drugich wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Michalczewski... agentem ubezpieczeniowym IP: *.wroclaw.mm.pl 01.09.05, 01:13 Sam masz wytrzepany mozg biedaku. a co ty o jednych i drugich wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
asanti Re: Michalczewski... agentem ubezpieczeniowym 31.08.05, 15:16 ja uwazam, ze to fajne, ze majac za soba ogromny sukces zyciowy chce mu sie cos zaczynac od zera... trzeba miec do tego duze prawdziwego fightera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Michalczewski... agentem ubezpieczeniowym IP: 157.25.119.* 31.08.05, 15:20 Dzieki za cenną wskazówkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argo Re: Michalczewski... agentem ubezpieczeniowym IP: 199.198.254.* 31.08.05, 15:09 Jakie kwalifikacje ma Michalczewski, zeby byc agentem ubezpieczeniowym? Jakie jest jego wyksztalcenie w tym kierunku? Nigdy z takiego agenta bym nie skorzystal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaLker Re: Michalczewski... agentem ubezpieczeniowym IP: *.espol.com.pl 31.08.05, 15:28 Wreszcie jakaś sensowna wypowiedź! Michalczewski jest za głupi, by w ogóle zrozumieć mechanizm ubezpieczenia. Każdy kto widział jakikolwiek wywiad z nim, zdaje sobie z tego sprawę...Nie ma sensu również powtarzać bajek o zdaniu przez niego matury. To że ją dostał, to już inna sprawa...:) Jeśli chodzi o poziom intelektualny, to z polskich sportowców może się z Michalczewskim równać jedynie Pudzian, nawiasem mówiąc, głąb jakich mało, co było widać np. w talk-show u Wojewódzkiego. Ubaw nieprawdopodobny! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSFP Rzeczywistość jaka będzie? IP: *.otenet.gr 31.08.05, 18:32 - "Panie Dareczku, proszę wytłumaczyć temu panu ze nie powinien rezygnować z usług naszej firmy. Tylko proszę w żołąd walić, bo na mordzie to zbyt widoczne ślady mu pan zostawi..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslcie ! nie o to chodzi IP: *.nwrk.east.verizon.net 17.09.05, 20:39 Na pewno Michalczewski nie idzie tam jako analityk, ale raczej jako magnes dla klientow. Zaloze sie, ze wielu bogatych tzw. "biznesmenow" polskich latwiej znajdzie wspolny jezyk z gwiazda-Tigerem niz typowym agentem, jakimkolwiek swietnym gosciem by nie byl. Od "brudnej ubezpieczeniowej roboty" Tiger - jesli do tego przyjdzie - bedzie mial mase "asystentow" (z umiejetnosciami i glowa na karku). Jesli Bush moze byc prezydentem USA (i to nie bedac zadna gwiazda !), to nie widze powodu zeby Tiger nie mogl pracowac dla agencji ubezpieczeniowej ;) Tiger - powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Michalczewski... agentem ubezpieczeniowym IP: *.ima.pl / *.ima.pl 31.08.05, 19:05 A ja mam Eventusa od dwóch lat i powiem Wam że nie ma znaczenia od kogo kupi się taką emeryturę. Decyduje to ile dają w umowie. Jakie są gwarancje. Przede wszyskim kwota decyduje a nie kto mi to przyniół. Michalczewski, Kwaśniewski czy Rokita. Umowa jest jasna i to się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były agent Re: Michalczewski... agentem ubezpieczeniowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:35 chłopie żuć to dzieło chyba ze masz zarobki prezesa będziesz miał pózniej z czego się bronić Odpowiedz Link Zgłoś