michalo28 10.09.05, 10:36 Bo we wszystkich relacjach jest napisane, że podanie padło z głębi pola. Oglądał ktoś ten mecz w TV ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wonderpablo Re: Kto asystował przy bramce Rockiego ?? 10.09.05, 10:48 wg wiekszosci dostepnych mi zrodel byla to asysta PIECHNIAKA... chociaz moze ktos z trybun podal.. ;) hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: Kto asystował przy bramce Rockiego ?? 10.09.05, 10:55 sport na gazecie pl podaje jako asystenta piechniaka, wiec jemu zapewne zostanie asysta przyznana i co za tym idzie punkty za nia Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: Kto asystował przy bramce Rockiego ?? 10.09.05, 12:04 Ja nie chcę podważać relacji Gazety, ale z tego co widziałem w tv, podanie poszło z lewej części linii obrony. Może i był tam Piechniak, choć to nie jego pozycja. Myślałem najpierw, że Vranjes, ale to może dlatego, że to mój zawodnik :) Jak ktoś widział, niech napisze. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
galacha Re: Kto asystował przy bramce Rockiego ?? 10.09.05, 12:19 A w papierowym wydaniu i pod sport.gazeta.pl/pilka/1,35351,2909361.html asystentem jest Vranjes. To kto w końcu asystował? Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: Kto asystował przy bramce Rockiego ?? 10.09.05, 12:28 to dosc smieszne bo rzeczywiscie tam podaja ze vranjes, a w relacji na zywo jest co innego, wiec zapewne to co po meczu napisane bedzie uznawane Odpowiedz Link Zgłoś
warp-75 Re: Kto asystował przy bramce Rockiego ?? 10.09.05, 12:32 asystował Mico Vranjes www.dyskobolia.pl/index.php?function=show_all&no=89 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ygbd Re: Kto asystował przy bramce Rockiego ?? 10.09.05, 13:34 no to ciekawe co teraz będzie i komu organizator zaliczy asystę Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: Kto asystował przy bramce Rockiego ?? 10.09.05, 14:00 tymbardziej ze sam dal dwie rozne decyzje, ale pewnie ta pozniejsza bedzie obowiazujaca Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Kto asystował przy bramce Rockiego ?? 11.09.05, 00:26 Faktycznie bardzo ciekawe!Szczerze nie widziałem tego ale z opisow strony Groclinu noi samej gazety mozna wysunac dwa wnioski.Jeden:asysta Piechniaka:),drugi:piekna asysta Vranjesa(ponoć 50m podanie)!Zobaczymy w TV i ocenimy ;-)! --- bojkotkp.com Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Na 100% Mico Vranjes !!! 11.09.05, 14:15 Mico Vranjes asystował na 100%!Widziałem tą bramkę w internecie i to właśnie jemu przysługują 3pkt.:) .Ładne długie, prostopadłe podanie do Rockiego. Piechniak wogóle w tej akcji nie uczestniczył więc nie wiem co redkacja ma za wymysły, pojawiło się także nazwisko Kumbev!On także nie asystował gdyż stał obok podającego Vranjesa! P.S widziałem bramke ze strony interia.pl :] Odpowiedz Link Zgłoś