Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prośba do forumowiczów......

IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 13.09.02, 15:12
    Zwracam się do szanownych forumowiczów o zaprzestanie JAKIEGOKOLWIEK
    komentowania: a) wątków założonych przez olabogę b)odpowiadania na jego
    posty w innych wątkach.
    Życzeniem moim, jak i wielu innych jest, aby wszystkie jego teksty znalazły
    się poza pierwszą czy drugą stroną Forum Sportowego, i najlepiej, żeby stało
    się to jak najszybciej.
    Mam nadzieję, że każdy inteligentny człowiek przyzna mi rację i że niedługo
    moja prośba stanie sie faktem.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Geezoos Re: Prośba do forumowiczów...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 15:54
        Przyznaje racje. Sek w tym, ze to niewykonalne. Juz kilka razy apelowalem o to
        samo, bez skutku. Z drugiej strony, sam przyznaj, czy dzieki Olabodze to forum
        nie zaczelo znow tetnic zyciem? :) Jesli ma byc kompletny zastoj, to ja juz
        wole Olaboge. Co prawda slabe sa z Nim dyskusje, bo zadna ze stron nie chce sie
        przyznac do bledu i slepo brna dalej w uliczke bez wyjscia, ale za to sie cos
        dzieje :)) Poziom niski, ale jak nie bedzie zadnych dyskusji to poziomu w ogole
        nie bedzie. Jednym zdaniem: lepszy rydz niz nic :) Pozdrawiam
        • Gość: Skalar Re: Prośba do forumowiczów...... IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 13.09.02, 16:02
          Strasznie mi się podoba twój nick, masz jakieś neutralne konto np. na gazeta.pl
          do imejlowania?
          • Gość: Geezoos Re: Prośba do forumowiczów...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 17:10
            tomasch i dalej adres z acn-u, a nick powstal w czasie wielogodzinnej nudy w
            miejscu pracy :) Taka mala lamiglowka, jak tu maksymalnie zmienic jakies imie,
            zeby bylo fonetycznie poprawne :) Dzieki za slowa uznania. Pzdrw
        • Gość: Piotrek Re: Prośba do forumowiczów...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 16:28
          Gość portalu: Geezoos napisał(a):

> Przyznaje racje. Sek w tym, ze to niewykonalne. Juz kilka razy apelowalem o
          to
          > samo, bez skutku. Z drugiej strony, sam przyznaj, czy dzieki Olabodze to
          forum
          > nie zaczelo znow tetnic zyciem? :) Jesli ma byc kompletny zastoj, to ja juz
          > wole Olaboge. Co prawda slabe sa z Nim dyskusje, bo zadna ze stron nie chce
          sie
          >
          > przyznac do bledu i slepo brna dalej w uliczke bez wyjscia, ale za to sie cos
          > dzieje :)) Poziom niski, ale jak nie bedzie zadnych dyskusji to poziomu w
          ogole
          >
          > nie bedzie. Jednym zdaniem: lepszy rydz niz nic :) Pozdrawiam

Zupełnie się nie zgadzam. Wg mnie właśnie przez zaśmiecanie "olabogowymi"
          tekstami - tak jak przez zaśmiecanie komentarzami artykułów - to forum
          odstrasza. Patrzysz na pierwszą stronę i nie widzisz nic sensownego,
          rzeczywiście jak jakiś wątek ma więcej postów, to najprawdopodobniej to kłótnie
          z olabogą. Ale efekt będzie taki, że tylko olaboga i jego przeciwmnicy tu
          zostaną, a sport w ogóle zniknie z tego forum. A to ma być przecież forum
          sportowe.

Zresztą kończę ten temat i nie będę już o tym więcej pisał. A jak się nic nie
          zmieni to po prostu przestanę tu zaglądać i tyle. I myślę, że wielu innych
          zrobi niestety tak jak ja.
          • luxc Do Piotrka 13.09.02, 16:37
            Zacznij więc pisać sensowne sportowe posty, daj innym przykład, niech pójdą za
            tobą jak owce za dobrym pasterzem.
            (Tak, rzuciło mi się trochę na mózg - piątek, fanów radia Rydzyk proszę o
            wyrozumiałość).
            pozdr
            • lhp Do Luxca 13.09.02, 16:45
              Szydzisz z ojca dyrektora, wrrrr - teraz nie bedziesz mogl pokazac sie w
              Toruniu

wrr

pzdr
              • Gość: Skalar Re: Do Luxca IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 13.09.02, 16:49
                W radiu ma ryja najbardziej fascynujace są "Rozmowy niedokończone", oraz
                świetna pani od pogody ze świetlaną karierą przed sobą...
                • Gość: Geezoos Re: Do Luxca IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 17:26
                  a co robi pani od pogody ze jest taka fajna? Mowi zalotnym glosem, czy raczej
                  mszalno- nadchnionym? :)
                  • Gość: Skalar Re: Do Geezoosa IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 13.09.02, 17:30
                    Mówi, jakby miała za chwilę zejść z tego świata. Po prostu genialnie.
                    • Gość: Geezoos Re: Do Geezoosa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 17:35
                      musze sobie posluchac pani od pogody :) O ktorej jest ta prognoza? (sorki, ale
                      nie bede sluchal caly dzien dla jednej pani, nawet najfajniejszej :)) )
                • luxc Re: Do Luxca 13.09.02, 17:29
                  Kiedyś puszczali hymn zawsze o północy, trzeba przyznać w znacznie lepszym
                  wykonaniu niż hymn Edzi, czy Torzewskiego.
                  pozdr
                  PS. Dopiero teraz zrozumiałem nicka Geezoos'a ;)))))
                  • Gość: Geezoos Re: Do Luxca IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 17:33
                    :)))) Lepiej pozno niz wcale :))) A jesli chodzi o radio, to co? Juz nie
                    puszczaja hymnu?
                    • luxc Re: Do Luxca 13.09.02, 17:43
                      Gość portalu: Geezoos napisał(a):

> :)))) Lepiej pozno niz wcale :))) A jesli chodzi o radio, to co? Juz nie
                      > puszczaja hymnu?

Nie mam pojęcia, nie słuchałem od mniej więcej roku, ale pamiętam, że czasem
                      można było się uśmiać do oporu (oczywiście nie przy hymnie).
                      Zajebiste mają też wiadomości sportowe (lub mieli) - po kolejce ligowej podają
                      dwa losowe wyniki z drugiej ligi, potem przeskok na kosza, gdzie podają jakiś
                      jeden wynik, później jeszcze jakaś wybrana (przez kogo ?!?!?) informacja, że
                      jakiś polak zajął 154 miejsce w wyścigu, którego nazwę usłyszałem po raz
                      pierwszy ;))) - sama esencja.
                      Do fanatyków: nie mam pretensji, bo to nie radio sportowe, tylko się nabijam,
                      bo po cholerę komuś takie wiadomości?
                      pozdr
              • luxc Re: Do LHP 13.09.02, 17:32
                Dupa blada (zniżamy poziom - fatalnie ;)) Nie wszyscy w Toruniu to agenci
                Rydza, wiesz o tym doskonale.
                pozdr
      • Gość: olaboga Re: Prośba do forumowiczów...... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 01:29
        ja tylko chcialem przypomniec, ze jasnie nam panujaca waska cenzura juz nie
        istnieje od pewnego czasu... i zaden dekret nie jest w tej sprawie nic
        poradzic...

co wiecej olabogizm zdaje sie opanowywac to forum obojetnie od tego co twierdza
        jego przeciwnicy.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka