filip333 20.09.02, 22:10 Jezeli nie chcecie aby pkt za prawidlowe wytypowanie wyniku byly doliczane do pilkarzykow to mozna zrobic odzielny konkurs na wytypowanie wynikow ekstraklasy tak jak to bylo z mistrzostwami w korei i japonii! Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Romek Re: Typowanie wyników ! IP: *.kepno.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 22:14 Zgadzam sie aby powstalo takie typowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Wisła Wrocła Re: Typowanie wyników ! IP: *.provider.pl 20.09.02, 22:23 jestem za ale zby to zrobic jeszcze w tym sezonie np od 8 kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Typowanie wyników ! IP: *.kepno.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 23:00 Zgadzam sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Typowanie wyników ! IP: *.kepno.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 10:24 OK Moze byc to! Odpowiedz Link Zgłoś
zwirek3 Re: Typowanie wyników ! 21.09.02, 13:58 -------------------------------------------------------------------------------- Jeżeli dużo osób chce typować niech powstanie liga typera na wzór "Serwisu Ekstraklasa" gram tam w IV lidze gr 3 i jestem liderem tej grupy. Może redakcja utworzy coś podobnego. A to adres dla zainteresowanych jak to wygląda i prosze o opinie czy chcielibyście takiej ligi bo jest naprawde ciekawa www.ekstraklasa.com.pl/liga_typera.php Pozdrowienia dla wszystkich PREZESÓW Odpowiedz Link Zgłoś
bachus69 Re: Typowanie wyników ! 21.09.02, 22:29 Bardzo bym prosił o napisanie czegoś więcej na temat tego serwisu. Czy można jeszcze dołączyć do niego (w trakcie sezonu)???Bo jakoś tego nie jarzę - tępy jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
zwirek3 Re: Typowanie wyników ! 21.09.02, 22:35 Jeżeli chcesz się dowiedzieć czy istnieje jeszcze możliwość wystartowania w nowym sezonie pisz na adres organizatora. renifer@ekstraklasa.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tun Jestem PRZECIWNY... 21.09.02, 14:06 ...mieszaniu typera z menedżerem!!! I stanowczo przeciw temu protestuję. Owszem - typer może być - sam bym się w niego pobawił, ale jako ODDZIELNA dyscyplina :) Odpowiedz Link Zgłoś
filip333 Re: Typowanie wyników ! 21.09.02, 17:11 O to mi wlasnie chodzi zeby powstala odzielna zabawa typowania wynikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hugo Re: Typowanie wyników ! IP: *.kepno.sdi.tpnet.pl 22.09.02, 21:04 Moze powstac ale odzielny konkurs ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Typowanie wyników ! IP: *.kepno.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 15:19 Swietny pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś