Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

olaboga syf

IP: 157.25.84.* 24.09.02, 09:37
    po pewnym zwyciestwie w szpitalu olaboga powiekszyla przewage nad Napoleonem
    do 4 bitew w kiblu i pewnie plynie w wodzie klozetowej:))))
    Obserwuj wątek
      • Gość: olaboga a wisla i tak mistrz IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 09:49
        Kan, ty juz widzisz jak wisla zostaje mistrzem - i dlatego ciebie tak to
        denerwuje :)))

PS. Gratuluje kolejnego remisu Legii! tak trzymac!!
        • legionix Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 09:57
          Gość portalu: olaboga napisał(a):

> Kan, ty juz widzisz jak wisla zostaje mistrzem - i dlatego ciebie tak to
          > denerwuje :)))
          >
          > PS. Gratuluje kolejnego remisu Legii! tak trzymac!!

wisła mistrz jak sobie to mistrzostwo kupi, he,he, he
          • micz02 Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 13:22
            legionix wypierdział:

> wisła mistrz jak sobie to mistrzostwo kupi, he,he, he

Nie, Wisła zdobędzie tytuł uczciwie. Kupować go nie potrzebuje, a nawet gdyby
            chciała - to masz przykład Legii z 1992 bodajże roku (lub 93) czym sie
            skończyły jej przekręty.
            • legionix Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 13:28
              micz02 napisał:

> Nie, Wisła zdobędzie tytuł uczciwie. Kupować go nie potrzebuje, a nawet gdyby
              > chciała - to masz przykład Legii z 1992 bodajże roku (lub 93) czym sie
              > skończyły jej przekręty.

jakie przekręty stary? a poza tym kołku kto się ciebie o zdanie pytał? i tak
              nie będziesz obiektywny...
              • micz02 Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 14:08
                Nie udawaj że nie pamiętasz sławnego kupionego mistrzostwa, które zostało wam
                na szczęscie słusznie odebrane. Pewnie wtedy z rozpaczy walnąłeś lytrę spirytu,
                podpaliłeś stadion i poszedłeś spać, a obudziłeś się 2 tygodnie później na
                detoxie.
                • legionix Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 14:19
                  micz02 napisał:

> Nie udawaj że nie pamiętasz sławnego kupionego mistrzostwa, które zostało wam
                  > na szczęscie słusznie odebrane. Pewnie wtedy z rozpaczy walnąłeś lytrę
                  spirytu,
                  >
                  > podpaliłeś stadion i poszedłeś spać, a obudziłeś się 2 tygodnie później na
                  > detoxie.

jak chcesz frajerze wiedzieć - nie pijam alkoholu, w przeciwieństwie do ciebie,
                  bo widać jak gorzała mózg ci przepaliła. z debilem olabogą dobraliście się jak
                  żule spod budki z piwem. może jeszcze brandzlujecie się razem?
                  • micz02 Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 14:26
                    legionix wypierdział:

> jak chcesz frajerze wiedzieć - nie pijam alkoholu,

No to się cieszę, że jest choć jedna rzecz w której odbiegasz od mojego
                    wyobrażenia "fana" z Żylety.
                    • legionix Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 14:50
                      micz02 napisał:

> legionix wypierdział:
                      >
                      > > jak chcesz frajerze wiedzieć - nie pijam alkoholu,
                      >
                      > No to się cieszę, że jest choć jedna rzecz w której odbiegasz od mojego
                      > wyobrażenia "fana" z Żylety.

no, ja niestety nie widzę u ciebie żadnej "rzeczy", która odbiegałaby od
                      wyobrażenia zakompleksiałego w stosunku do Warszawy prowincjonalnego kmiotka...
                • Gość: berserk Re: a wisla i tak mistrz IP: *.chello.pl 24.09.02, 15:37
                  micz02 napisał:

> Nie udawaj że nie pamiętasz sławnego kupionego mistrzostwa, które zostało
                  wam
                  > na szczęscie słusznie odebrane.

słusznie odebrane? cóż za poszanowanie prawa!!! prokurator umożył sprawę, nikt
                  nigdy nie przedstawił żadnych dowodów, a jednak wyrok skazujący zapadł. brawo
                  brawo olaboga!!! idź na prawnika!!! do korei północnej najlepiej, tam takie
                  praktyki to chleb powszedni
              • Gość: olaboga Re: a wisla i tak mistrz IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 15:17
                za to legionix jest jak zwykle wzorcem obiektywnosci przechowywanym w
                Legionowie pod Warszawa :)))
                • legionix Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 15:26

> za to legionix jest jak zwykle wzorcem obiektywnosci przechowywanym w
                  > Legionowie pod Warszawa :)))

skad ci się małopolski burku wzięło Legionowo?
                • Gość: rrrafal Re: a wisla i tak mistrz IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.09.02, 15:45
                  co komu legionowo przeszkadza? a czy wisla ma kibicow tylko w Krakowie? Lech
                  tylo w Poznaniu? odwal sie od Legionowa. my mamy swoja Legionovie w III lidze
                  ale jak sie chce to czemu by nie kibicowac Legii? takich jak ja sa setki. a
                  więc wara
                  pzdr
                  • legionix Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 16:05
                    Gość portalu: rrrafal napisał(a):

> co komu legionowo przeszkadza? a czy wisla ma kibicow tylko w Krakowie? Lech
                    > tylo w Poznaniu? odwal sie od Legionowa. my mamy swoja Legionovie w III lidze
                    > ale jak sie chce to czemu by nie kibicowac Legii? takich jak ja sa setki. a
                    > więc wara
                    > pzdr

poza ty co napisałeś...zebym to ja był chociaż z Legionowa. olaboga popisuje
                    się chyba znajomością topografii okolic Warszawy...
                    • Gość: rrrafal Re: a wisla i tak mistrz IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.09.02, 08:53
                      legionix napisał:

> Gość portalu: rrrafal napisał(a):
                      >
                      > > co komu legionowo przeszkadza? a czy wisla ma kibicow tylko w Krakowie? Le
                      > ch
                      > > tylo w Poznaniu? odwal sie od Legionowa. my mamy swoja Legionovie w III li
                      > dze
                      > > ale jak sie chce to czemu by nie kibicowac Legii? takich jak ja sa setki.
                      > a
                      > > więc wara
                      > > pzdr
                      >
                      >
                      > poza ty co napisałeś...zebym to ja był chociaż z Legionowa. olaboga popisuje
                      > się chyba znajomością topografii okolic Warszawy...

jesli zna tylko L-wo to slabo u niego z ta znajomoscia...
                      olaboga- zapamietaj - wieksze miasta wokol wawy to jeszcze piaseczno, pruszkow,
                      wolomin, sulejowek, konstancin! trenuj, trenuj...przyda sie
        • Gość: Kan Re: a wisla i tak mistrz IP: 157.25.84.* 24.09.02, 10:13
          No cóż, Legia faktycznie ciągle remisuje.
          Nie mniej, nie sądzę aby Wisła została mistrzem.
          Ale Ty zawsze możesz się pocieszać.
      • zdzislaw_dyrman Re: olaboga syf 24.09.02, 10:13
        Kan jesteś żałosny. To że olaboga wykorzystuje konstytucyjną wolność słowa, nie
        uprawnie Ciebie do obrażania Go i to w temacie wątku. Coś wy warszawiacy zbyt
        łatwo dajecie się ponieść emocjom. Zamiast spokojnej odpowiedzi lub ignorowania
        oponenta zawsze muszą pojawić się inwektywy. Przykre.

Pozdrawiam.
        • Gość: Kan Re: olaboga syf IP: 157.25.84.* 24.09.02, 10:21
          „Kan jesteś żałosny. To że olaboga wykorzystuje konstytucyjną wolność słowa,
          nie
          uprawnie Ciebie do obrażania Go i to w temacie wątku.”

Bredzisz. Ja też wykorzystuję konstytucyjną wolność słowa krytykując olaboge.
          On na obrażał wszystkich warszawiaków na tym forum. Odmawiasz mi prawa do
          obrażania jego ? A kim Ty jesteś ? Jego adwokatem ? Ha ha ha.
          Po za tym, Ty obrażasz teraz mnie wmawiając mi, że jestem żałosny.

„Coś wy warszawiacy zbyt łatwo dajecie się ponieść emocjom.”

Znowu bredzisz. Ja się przy tym świetnie bawię. A może Ty bierzesz to zbyt do
          serca ?
          Odpręż się i głęboko oddychaj.

• legionix Re: olaboga syf 24.09.02, 10:41
            Gość portalu: Kan napisał(a):

> „Kan jesteś żałosny. To że olaboga wykorzystuje konstytucyjną wolność sło
            > wa,
            > nie
            > uprawnie Ciebie do obrażania Go i to w temacie wątku.”
            >
            > Bredzisz. Ja też wykorzystuję konstytucyjną wolność słowa krytykując olaboge.
            > On na obrażał wszystkich warszawiaków na tym forum. Odmawiasz mi prawa do
            > obrażania jego ? A kim Ty jesteś ? Jego adwokatem ? Ha ha ha.
            > Po za tym, Ty obrażasz teraz mnie wmawiając mi, że jestem żałosny.
            >
            > „Coś wy warszawiacy zbyt łatwo dajecie się ponieść emocjom.”
            >
            > Znowu bredzisz. Ja się przy tym świetnie bawię. A może Ty bierzesz to zbyt do
            > serca ?
            > Odpręż się i głęboko oddychaj.
            >

dobrze mu Kan napisałeś. nie będzie dyrman pluł nam w twarz!!!
          • zdzislaw_dyrman Re: olaboga syf 24.09.02, 12:04
            Gość portalu: Kan napisał(a)
            > Bredzisz. Ja też wykorzystuję konstytucyjną wolność słowa krytykując olaboge.
            > On na obrażał wszystkich warszawiaków na tym forum.

Czy zakładał wątki o tytułach np. "Kan chuj", "Gucwa cwel" czy "legionix
            cipa"???

Odmawiasz mi prawa do
            > obrażania jego ? A kim Ty jesteś ? Jego adwokatem ? Ha ha ha.

Wyobraź sobie, że nie jestem jego adwokatem. Ha ha ha.

> Po za tym, Ty obrażasz teraz mnie wmawiając mi, że jestem żałosny.

No to się teraz pogubiłeś - twierdzisz, że mamy konstytucyjną wolnośc słowa i
            możesz krytykować i opluwać olabogę, a jeśli coś napisze się na Ciebie - to już
            jest "be". Typowa logika Kalego.

> „Coś wy warszawiacy zbyt łatwo dajecie się ponieść emocjom.”
            >
            > Znowu bredzisz. Ja się przy tym świetnie bawię. A może Ty bierzesz to zbyt do
            > serca ?

To wytłumacz mi czemu zawsze jest nagonka ze strony warszawiaków na kibiców
            innych drużyn niż ta jedynie słuszna - czyli Legia. A poza tym to kiepska
            zabawa - obrażac kogoś. Nie biorę sobie tego zbytnio do serca - chciałbym wam
            (kibicom Legii) tylko uświadomić, że można jednak, mimo wszystko nie być
            kibicem Legii i wyrażać inne poglądy niż jej kibice. A jeżeli już odpowiadacie -
            to byle jak, ale się zachowujcie. Reprezentujecie w końcu stolicę.
            > Odpręż się i głęboko oddychaj.
            >
            Dobra rada - nie zawada:)))) Dzięki.
            • legionix Re: dyrmanku... 24.09.02, 12:21
              zdzislaw_dyrman napisał:

>Czy zakładał wątki o tytułach np. "Kan chuj", "Gucwa cwel" czy "legionix
              > cipa"???

sam jesteś "cipa" :-)))

> To wytłumacz mi czemu zawsze jest nagonka ze strony warszawiaków na kibiców
              > innych drużyn niż ta jedynie słuszna - czyli Legia.

tu na forum to jest chyba jednak nagonka na Legię. a olaboga w tym przoduje,
              nieprawdaż?

>A poza tym to kiepska
              > zabawa - obrażac kogoś. Nie biorę sobie tego zbytnio do serca - chciałbym wam
              > (kibicom Legii) tylko uświadomić, że można jednak, mimo wszystko nie być
              > kibicem Legii i wyrażać inne poglądy niż jej kibice.

ale kto ci tego broni. wyrażaj sobie poglądy. ale nie z takim maniakalnym
              uporem, depresyjnymi fobiami, pomówieniami itp.itd jak robi to olaboga. nie
              wystarczyło mu napisać jednego wątku i wyrazic poglądów. nie!! on musiał co i
              raz zakładac wątki obrażające Legię, jej kibiców a później zaczął obrażać całą
              Warszawę i jej mieszkańców.
              sam powiedz, kto się przyczepił bardziej: my do olabogi czy olaboga do nas?

> A jeżeli już odpowiadacie
              > - to byle jak, ale się zachowujcie. Reprezentujecie w końcu stolicę.

czyli zamiast kląć chcesz zebyśmy ubierali wszystko w takie ładne, ogładne
              słóweczka jak robi to olaboga?
              • Gość: olaboga Re: dyrmanku... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 15:19
                legionix zaskocz mnie choc raz. ubierz swoje mysli w ladne slowka :)))
                • legionix Re: dyrmanku... 24.09.02, 15:28

> legionix zaskocz mnie choc raz. ubierz swoje mysli w ladne slowka :)))

zrobię to jak ty mnie miło zaskoczysz...jak przestaniesz przypieprzać sie do
                  Legii i Warszawy. idziesz na taki układ?
            • Gość: Kan Re: olaboga syf IP: 157.25.84.* 24.09.02, 15:40
              „No to się teraz pogubiłeś - twierdzisz, że mamy konstytucyjną wolnośc słowa i
              możesz krytykować i opluwać olabogę, a jeśli coś napisze się na Ciebie - to już
              jest "be". Typowa logika Kalego.”

Nie ja się pogubiłem tylko Ty.
              Skoro piszesz, żebym nie obrażał olabogi to czemu mnie obrażasz ?

„To wytłumacz mi czemu zawsze jest nagonka ze strony warszawiaków na kibiców
              innych drużyn niż ta jedynie słuszna - czyli Legia.”

Ja tam zauważyłem nagonkę kibiców innych drużyn ( Lecha, Wisły, GKS) na kibiców
              Legii, samą Legię i na Warszawę.
              I zauważ, sam założyłem wątek, w którym gratuluję zwycięstw Legii, Wisły i
              Amiki.

• luxc Re: olaboga syf 24.09.02, 18:28
                A wy znowu swoje buuuuuuuuuuuuuu

Zwycięzcą wątku zostaje urażony Legionix za text "sam jesteś "cipa" :-)))"
                To było śmieszne, a tak ogólnie to nudzicie - w kółko to samo.

Werdykt jest subiektywny i nie ma mocy prawnej.

pozdr
                • Gość: Gucwa Re: olaboga syf jakich wielu.... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 25.09.02, 08:55
                  widzę że znowu się uaktywnił niejaki olaboga, dopuścili go do klawiatury....i
                  znowu strzyka jadem...
                  • Gość: Pinokio Re: olaboga syf jakich wielu.... IP: *.qc.sympatico.ca 25.09.02, 21:53
                    Legia dziady i złodzieje- do okręgówki z wami.Wisła i Śląsk zawsze przyjaciółmi
                    byli.Pozdrowienia dla Krakowa od Wrocławia.
                    • Gość: Gucwa Re: olaboga syf jakich wielu.... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 26.09.02, 09:10
                      Gość portalu: Pinokio napisał(a):

> Legia dziady i złodzieje- do okręgówki z wami.Wisła i Śląsk zawsze
                      przyjaciółmi
                      >
                      > byli.Pozdrowienia dla Krakowa od Wrocławia.

a gdzie jest teraz twój sląsk????? buuuuuuuuachacha, spadł na sezonów
                      sześć :)))))
            • jackos Re: olaboga syf (ale taaaaaki zajebisty) 25.09.02, 22:04
              A olabogha to nie obraza legii? non stop zaklada jakies watki typu "zbiorka na
              legie, na nowe kartoniki" (moze zazdrosci?) Legia bije rekord guinesa w
              remisach itp, czemu mamy mu sie nie odwdzieczac?
              • Gość: olaboga Re: olaboga syf (ale taaaaaki zajebisty) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 22:11
                z sensem sie odwdzieczaj, facet. z sensem.
                • legionix Re: olaboga syf (ale taaaaaki zajebisty) 26.09.02, 10:00

> z sensem sie odwdzieczaj, facet. z sensem.

najprościej, zeby było z sensem, to powinieneś zwyczajnie dostać w mordę...
                  • Gość: olaboga Re: olaboga syf (ale taaaaaki zajebisty) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 10:04
                    legionix, prosba o pisanie z sensem nie byla adresowana do ciebie. ja wiem,
                    czlowiek potrafi robic jedne rzeczy lepiej, inne gorzej... juz ci kiedys
                    pisalem zebys wcial kij basebellowy i honoru swojej druzyny bronil jak
                    czlowiek...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka