Gość: Kan IP: 157.25.84.* 24.09.02, 09:37 po pewnym zwyciestwie w szpitalu olaboga powiekszyla przewage nad Napoleonem do 4 bitew w kiblu i pewnie plynie w wodzie klozetowej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olaboga a wisla i tak mistrz IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 09:49 Kan, ty juz widzisz jak wisla zostaje mistrzem - i dlatego ciebie tak to denerwuje :))) PS. Gratuluje kolejnego remisu Legii! tak trzymac!! Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 09:57 Gość portalu: olaboga napisał(a): > Kan, ty juz widzisz jak wisla zostaje mistrzem - i dlatego ciebie tak to > denerwuje :))) > > PS. Gratuluje kolejnego remisu Legii! tak trzymac!! wisła mistrz jak sobie to mistrzostwo kupi, he,he, he Odpowiedz Link Zgłoś
micz02 Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 13:22 legionix wypierdział: > wisła mistrz jak sobie to mistrzostwo kupi, he,he, he Nie, Wisła zdobędzie tytuł uczciwie. Kupować go nie potrzebuje, a nawet gdyby chciała - to masz przykład Legii z 1992 bodajże roku (lub 93) czym sie skończyły jej przekręty. Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 13:28 micz02 napisał: > Nie, Wisła zdobędzie tytuł uczciwie. Kupować go nie potrzebuje, a nawet gdyby > chciała - to masz przykład Legii z 1992 bodajże roku (lub 93) czym sie > skończyły jej przekręty. jakie przekręty stary? a poza tym kołku kto się ciebie o zdanie pytał? i tak nie będziesz obiektywny... Odpowiedz Link Zgłoś
micz02 Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 14:08 Nie udawaj że nie pamiętasz sławnego kupionego mistrzostwa, które zostało wam na szczęscie słusznie odebrane. Pewnie wtedy z rozpaczy walnąłeś lytrę spirytu, podpaliłeś stadion i poszedłeś spać, a obudziłeś się 2 tygodnie później na detoxie. Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 14:19 micz02 napisał: > Nie udawaj że nie pamiętasz sławnego kupionego mistrzostwa, które zostało wam > na szczęscie słusznie odebrane. Pewnie wtedy z rozpaczy walnąłeś lytrę spirytu, > > podpaliłeś stadion i poszedłeś spać, a obudziłeś się 2 tygodnie później na > detoxie. jak chcesz frajerze wiedzieć - nie pijam alkoholu, w przeciwieństwie do ciebie, bo widać jak gorzała mózg ci przepaliła. z debilem olabogą dobraliście się jak żule spod budki z piwem. może jeszcze brandzlujecie się razem? Odpowiedz Link Zgłoś
micz02 Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 14:26 legionix wypierdział: > jak chcesz frajerze wiedzieć - nie pijam alkoholu, No to się cieszę, że jest choć jedna rzecz w której odbiegasz od mojego wyobrażenia "fana" z Żylety. Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 14:50 micz02 napisał: > legionix wypierdział: > > > jak chcesz frajerze wiedzieć - nie pijam alkoholu, > > No to się cieszę, że jest choć jedna rzecz w której odbiegasz od mojego > wyobrażenia "fana" z Żylety. no, ja niestety nie widzę u ciebie żadnej "rzeczy", która odbiegałaby od wyobrażenia zakompleksiałego w stosunku do Warszawy prowincjonalnego kmiotka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berserk Re: a wisla i tak mistrz IP: *.chello.pl 24.09.02, 15:37 micz02 napisał: > Nie udawaj że nie pamiętasz sławnego kupionego mistrzostwa, które zostało wam > na szczęscie słusznie odebrane. słusznie odebrane? cóż za poszanowanie prawa!!! prokurator umożył sprawę, nikt nigdy nie przedstawił żadnych dowodów, a jednak wyrok skazujący zapadł. brawo brawo olaboga!!! idź na prawnika!!! do korei północnej najlepiej, tam takie praktyki to chleb powszedni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaboga Re: a wisla i tak mistrz IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 15:17 za to legionix jest jak zwykle wzorcem obiektywnosci przechowywanym w Legionowie pod Warszawa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 15:26 Gość portalu: olaboga napisał(a): > za to legionix jest jak zwykle wzorcem obiektywnosci przechowywanym w > Legionowie pod Warszawa :))) skad ci się małopolski burku wzięło Legionowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrafal Re: a wisla i tak mistrz IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.09.02, 15:45 co komu legionowo przeszkadza? a czy wisla ma kibicow tylko w Krakowie? Lech tylo w Poznaniu? odwal sie od Legionowa. my mamy swoja Legionovie w III lidze ale jak sie chce to czemu by nie kibicowac Legii? takich jak ja sa setki. a więc wara pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: a wisla i tak mistrz 24.09.02, 16:05 Gość portalu: rrrafal napisał(a): > co komu legionowo przeszkadza? a czy wisla ma kibicow tylko w Krakowie? Lech > tylo w Poznaniu? odwal sie od Legionowa. my mamy swoja Legionovie w III lidze > ale jak sie chce to czemu by nie kibicowac Legii? takich jak ja sa setki. a > więc wara > pzdr poza ty co napisałeś...zebym to ja był chociaż z Legionowa. olaboga popisuje się chyba znajomością topografii okolic Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrafal Re: a wisla i tak mistrz IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.09.02, 08:53 legionix napisał: > Gość portalu: rrrafal napisał(a): > > > co komu legionowo przeszkadza? a czy wisla ma kibicow tylko w Krakowie? Le > ch > > tylo w Poznaniu? odwal sie od Legionowa. my mamy swoja Legionovie w III li > dze > > ale jak sie chce to czemu by nie kibicowac Legii? takich jak ja sa setki. > a > > więc wara > > pzdr > > > poza ty co napisałeś...zebym to ja był chociaż z Legionowa. olaboga popisuje > się chyba znajomością topografii okolic Warszawy... jesli zna tylko L-wo to slabo u niego z ta znajomoscia... olaboga- zapamietaj - wieksze miasta wokol wawy to jeszcze piaseczno, pruszkow, wolomin, sulejowek, konstancin! trenuj, trenuj...przyda sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: a wisla i tak mistrz IP: 157.25.84.* 24.09.02, 10:13 No cóż, Legia faktycznie ciągle remisuje. Nie mniej, nie sądzę aby Wisła została mistrzem. Ale Ty zawsze możesz się pocieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_dyrman Re: olaboga syf 24.09.02, 10:13 Kan jesteś żałosny. To że olaboga wykorzystuje konstytucyjną wolność słowa, nie uprawnie Ciebie do obrażania Go i to w temacie wątku. Coś wy warszawiacy zbyt łatwo dajecie się ponieść emocjom. Zamiast spokojnej odpowiedzi lub ignorowania oponenta zawsze muszą pojawić się inwektywy. Przykre. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: olaboga syf IP: 157.25.84.* 24.09.02, 10:21 „Kan jesteś żałosny. To że olaboga wykorzystuje konstytucyjną wolność słowa, nie uprawnie Ciebie do obrażania Go i to w temacie wątku.” Bredzisz. Ja też wykorzystuję konstytucyjną wolność słowa krytykując olaboge. On na obrażał wszystkich warszawiaków na tym forum. Odmawiasz mi prawa do obrażania jego ? A kim Ty jesteś ? Jego adwokatem ? Ha ha ha. Po za tym, Ty obrażasz teraz mnie wmawiając mi, że jestem żałosny. „Coś wy warszawiacy zbyt łatwo dajecie się ponieść emocjom.” Znowu bredzisz. Ja się przy tym świetnie bawię. A może Ty bierzesz to zbyt do serca ? Odpręż się i głęboko oddychaj. Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: olaboga syf 24.09.02, 10:41 Gość portalu: Kan napisał(a): > „Kan jesteś żałosny. To że olaboga wykorzystuje konstytucyjną wolność sło > wa, > nie > uprawnie Ciebie do obrażania Go i to w temacie wątku.” > > Bredzisz. Ja też wykorzystuję konstytucyjną wolność słowa krytykując olaboge. > On na obrażał wszystkich warszawiaków na tym forum. Odmawiasz mi prawa do > obrażania jego ? A kim Ty jesteś ? Jego adwokatem ? Ha ha ha. > Po za tym, Ty obrażasz teraz mnie wmawiając mi, że jestem żałosny. > > „Coś wy warszawiacy zbyt łatwo dajecie się ponieść emocjom.” > > Znowu bredzisz. Ja się przy tym świetnie bawię. A może Ty bierzesz to zbyt do > serca ? > Odpręż się i głęboko oddychaj. > dobrze mu Kan napisałeś. nie będzie dyrman pluł nam w twarz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_dyrman Re: olaboga syf 24.09.02, 12:04 Gość portalu: Kan napisał(a) > Bredzisz. Ja też wykorzystuję konstytucyjną wolność słowa krytykując olaboge. > On na obrażał wszystkich warszawiaków na tym forum. Czy zakładał wątki o tytułach np. "Kan chuj", "Gucwa cwel" czy "legionix cipa"??? Odmawiasz mi prawa do > obrażania jego ? A kim Ty jesteś ? Jego adwokatem ? Ha ha ha. Wyobraź sobie, że nie jestem jego adwokatem. Ha ha ha. > Po za tym, Ty obrażasz teraz mnie wmawiając mi, że jestem żałosny. No to się teraz pogubiłeś - twierdzisz, że mamy konstytucyjną wolnośc słowa i możesz krytykować i opluwać olabogę, a jeśli coś napisze się na Ciebie - to już jest "be". Typowa logika Kalego. > „Coś wy warszawiacy zbyt łatwo dajecie się ponieść emocjom.” > > Znowu bredzisz. Ja się przy tym świetnie bawię. A może Ty bierzesz to zbyt do > serca ? To wytłumacz mi czemu zawsze jest nagonka ze strony warszawiaków na kibiców innych drużyn niż ta jedynie słuszna - czyli Legia. A poza tym to kiepska zabawa - obrażac kogoś. Nie biorę sobie tego zbytnio do serca - chciałbym wam (kibicom Legii) tylko uświadomić, że można jednak, mimo wszystko nie być kibicem Legii i wyrażać inne poglądy niż jej kibice. A jeżeli już odpowiadacie - to byle jak, ale się zachowujcie. Reprezentujecie w końcu stolicę. > Odpręż się i głęboko oddychaj. > Dobra rada - nie zawada:)))) Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: dyrmanku... 24.09.02, 12:21 zdzislaw_dyrman napisał: >Czy zakładał wątki o tytułach np. "Kan chuj", "Gucwa cwel" czy "legionix > cipa"??? sam jesteś "cipa" :-))) > To wytłumacz mi czemu zawsze jest nagonka ze strony warszawiaków na kibiców > innych drużyn niż ta jedynie słuszna - czyli Legia. tu na forum to jest chyba jednak nagonka na Legię. a olaboga w tym przoduje, nieprawdaż? >A poza tym to kiepska > zabawa - obrażac kogoś. Nie biorę sobie tego zbytnio do serca - chciałbym wam > (kibicom Legii) tylko uświadomić, że można jednak, mimo wszystko nie być > kibicem Legii i wyrażać inne poglądy niż jej kibice. ale kto ci tego broni. wyrażaj sobie poglądy. ale nie z takim maniakalnym uporem, depresyjnymi fobiami, pomówieniami itp.itd jak robi to olaboga. nie wystarczyło mu napisać jednego wątku i wyrazic poglądów. nie!! on musiał co i raz zakładac wątki obrażające Legię, jej kibiców a później zaczął obrażać całą Warszawę i jej mieszkańców. sam powiedz, kto się przyczepił bardziej: my do olabogi czy olaboga do nas? > A jeżeli już odpowiadacie > - to byle jak, ale się zachowujcie. Reprezentujecie w końcu stolicę. czyli zamiast kląć chcesz zebyśmy ubierali wszystko w takie ładne, ogładne słóweczka jak robi to olaboga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaboga Re: dyrmanku... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 15:19 legionix zaskocz mnie choc raz. ubierz swoje mysli w ladne slowka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: dyrmanku... 24.09.02, 15:28 Gość portalu: olaboga napisał(a): > legionix zaskocz mnie choc raz. ubierz swoje mysli w ladne slowka :))) zrobię to jak ty mnie miło zaskoczysz...jak przestaniesz przypieprzać sie do Legii i Warszawy. idziesz na taki układ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Re: olaboga syf IP: 157.25.84.* 24.09.02, 15:40 „No to się teraz pogubiłeś - twierdzisz, że mamy konstytucyjną wolnośc słowa i możesz krytykować i opluwać olabogę, a jeśli coś napisze się na Ciebie - to już jest "be". Typowa logika Kalego.” Nie ja się pogubiłem tylko Ty. Skoro piszesz, żebym nie obrażał olabogi to czemu mnie obrażasz ? „To wytłumacz mi czemu zawsze jest nagonka ze strony warszawiaków na kibiców innych drużyn niż ta jedynie słuszna - czyli Legia.” Ja tam zauważyłem nagonkę kibiców innych drużyn ( Lecha, Wisły, GKS) na kibiców Legii, samą Legię i na Warszawę. I zauważ, sam założyłem wątek, w którym gratuluję zwycięstw Legii, Wisły i Amiki. Odpowiedz Link Zgłoś
luxc Re: olaboga syf 24.09.02, 18:28 A wy znowu swoje buuuuuuuuuuuuuu Zwycięzcą wątku zostaje urażony Legionix za text "sam jesteś "cipa" :-)))" To było śmieszne, a tak ogólnie to nudzicie - w kółko to samo. Werdykt jest subiektywny i nie ma mocy prawnej. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: olaboga syf jakich wielu.... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 25.09.02, 08:55 widzę że znowu się uaktywnił niejaki olaboga, dopuścili go do klawiatury....i znowu strzyka jadem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinokio Re: olaboga syf jakich wielu.... IP: *.qc.sympatico.ca 25.09.02, 21:53 Legia dziady i złodzieje- do okręgówki z wami.Wisła i Śląsk zawsze przyjaciółmi byli.Pozdrowienia dla Krakowa od Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: olaboga syf jakich wielu.... IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 26.09.02, 09:10 Gość portalu: Pinokio napisał(a): > Legia dziady i złodzieje- do okręgówki z wami.Wisła i Śląsk zawsze przyjaciółmi > > byli.Pozdrowienia dla Krakowa od Wrocławia. a gdzie jest teraz twój sląsk????? buuuuuuuuachacha, spadł na sezonów sześć :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jackos Re: olaboga syf (ale taaaaaki zajebisty) 25.09.02, 22:04 A olabogha to nie obraza legii? non stop zaklada jakies watki typu "zbiorka na legie, na nowe kartoniki" (moze zazdrosci?) Legia bije rekord guinesa w remisach itp, czemu mamy mu sie nie odwdzieczac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaboga Re: olaboga syf (ale taaaaaki zajebisty) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 22:11 z sensem sie odwdzieczaj, facet. z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
legionix Re: olaboga syf (ale taaaaaki zajebisty) 26.09.02, 10:00 Gość portalu: olaboga napisał(a): > z sensem sie odwdzieczaj, facet. z sensem. najprościej, zeby było z sensem, to powinieneś zwyczajnie dostać w mordę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaboga Re: olaboga syf (ale taaaaaki zajebisty) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 10:04 legionix, prosba o pisanie z sensem nie byla adresowana do ciebie. ja wiem, czlowiek potrafi robic jedne rzeczy lepiej, inne gorzej... juz ci kiedys pisalem zebys wcial kij basebellowy i honoru swojej druzyny bronil jak czlowiek... Odpowiedz Link Zgłoś