Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

do BACHUSA

21.10.05, 18:07
    BACHUS, skoro opiekujesz się tym forum, to wielka prośba: zadbaj trochę o
    porządek. Podejrzewam, że dużo czasu Ci to nie zajmie, a będzie dużo
    przyjemniej dla wszystkich. Po prostu każy nowy, powtarzający się wątek
    wywalaj i po kłopocie. To samo z wątkami nie na temat. Podejrzewam, że wiele
    osób będzie Ci wdzięcznych.
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • p.w.k Re: do BACHUSA 23.10.05, 15:12
        popieram w 100%!
      • bachus69 Re: do BACHUSA 23.10.05, 17:28
        Dzięki za radę. Mam rozumieć, że tym wątkiem dodałaś mi pracy, bo również jest
        niepotrzebny??
        Masz jakąś sprawę do mnie, to nie pisz na forum, tylko do mnie.
      • dobrek40 Re: do BACHUSA 24.10.05, 08:41
        Owieczka beczy, aby ją ostrzyc. Cielak meczy, żeby sie zmienić w giczkę
        smakowitą. To śmieszne. Tak bardzo tęsknisz Droga Marto za cenzurą. Nie umiesz
        sama ocenić co warte przeczytania, a co nie? Istotą instytucji forum, jest
        swoboda wypowiedzi. To świetość. Póki post nikogo nie obraża, nie krzywdzi
        uczuć, to nawet jeśli jest bezdennie głupi, to ma prawo "zawisnąć" na forum.
        Poza tym, takie wątki są często humorystyczną odskocznią, w napuszonej często
        dyskusji. Pozdrawiam.
        • marta_musial do dobrek40 24.10.05, 09:55
          1. dobrek40 a słyszałeś kiedykolwiek o czymś takim jak netykieta?
          2. "Poza tym, takie wątki są często humorystyczną odskocznią, w napuszonej
          często dyskusji." - no, jeśli śmieszą Cię wątki typu: "Czy zagra Iksiński???"
          lub "Dlaczego nie zagrał Ygrekowski?" zakładane po kilka jeden po drugim to
          gratuluję specyficznego poczucia humoru.
          • dobrek40 Re: do dobrek40 25.10.05, 08:20
            Marto. Bardzo sobie cenię kulturę wypowiedzi, a co z tym się wiąże, netykietę.
            Jednak, jeśli mam do wyboru dwie wartości: poprawność i wolność wypowiedzi, to
            wybiorę tą drugą, którą według mnie jest dobrem nadrzędnym. Idiotycznych wątków
            po prostu nie czytam. Po prostu. Jednak każdy ma PRAWO do swobodnej wypowiedzi.
            A poczucie humoru istotnie mam specyficzne. Pozdrawiam.
            • kordzio1 Re: do dobrek40 25.10.05, 11:13
              no niby kazdy moze pisac co tam uzna za wlasciwe, ale czasem jest tak ze jesna
              osoba zaklada 2watki na ten sam temat, zadaje w nich te samo pytanie, w jednym
              sie odpowie, a w drugim watku zadaje jeszcze raz to samo pytanie, w sumie mnie
              to akurat bawi, ale to co sie dzialo jak odeszli franek i uche to byla przesada,
              bo powstawaly setki watkow o tej samej tresci i wtedy to akurat bylem za
              usowaniem czzesci watkow, bo bylo to w kolko to samo, ale w sumie teraz jak na
              forum mniejszy ruch to mozna sie jakos polapac i znalezc to co kogo interesuje
              ---
              www.legialive.pl/
              www.pogon.v.pl
              • kordzio1 Re: do dobrek40 25.10.05, 11:17
                a jeszcze tak na marginesie to wlasnie takie zazalenia jak to i wszelkie
                problemy nazwijmy to "natury formalnej" powinny byc zglaszane mailem, nie pisane
                na forum... ale to w pewnym sensie mozna uznac za element humorystyczny tego tematu
      • utniak Re: do BACHUSA 24.10.05, 08:49
        Marta, Martą, ale Bachus jeżeli pracujesz z taką rzeszą Prezesów, to wykaż
        chociaż trochę kultury. Chyba ją w jakimś procencie masz ? Bezczelność chyba do
        niej się niezalicza.
        Mimo wszystko pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka