Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl 22.10.05, 21:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madmalina Sensacja? Raczej Nie 22.10.05, 22:55 Dlaczego sensacja? Jak gra ostatnio Grodzisk? Jak Patafianie. Ale teraz podobno Zbyszko z Grodziska ma im(kopaczą) dać po kieszeni więc może się przebudzą. A jak nie to napewno załatwi im transfer np. Wyspy Zielonego Przylądka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocco Panie Drzymała - rozgonić to towarzystwo IP: *.neo / 217.96.36.* 23.10.05, 09:18 Wraz ze zmianą trenera proszę też rozgonić tą nieudolną zbieraninę pseudograjków , która nie pierwszy raz napsuła krwi kibicom i graczom bukmacherskim. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser13 Re: Panie Drzymała - rozgonić to towarzystwo 23.10.05, 11:46 rocco,zeby grac u buka trzeba sie troche znac na pilce...ja tam na wyniki groclinu nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzor ooo! MKS!! do boju KORONA KIELCE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 12:41 KORONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
staszpio Re: Sensacja? Raczej Nie 23.10.05, 16:33 druzyna z Grodziska przerzywa bardzo powazny kryzys. z ta Polonia wygralibysmy z chlopakami w neidzielne popoludnie po obiadku :)) ja ciesze sie z wygranej Legii - jeszcze o Nas bedzie glosno LEGIA to my !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Groclin !!! Tyle kasy poszło sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 00:02 ...j...ać ja pier...le bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsw Ciekawe ile Cracovia zapłaciła zaten "wygrany"mecz IP: *.pro.lama.net.pl 23.10.05, 00:13 Pewnie sporo sądząc po 3 niepodyktowanych karnych ! ewidentnych ! Ps. Szacunek dla kibiców Pogoni ! piękne widowisko :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kto Zacz Sensacja w Grodzisku! Wygrana Polonii IP: *.abhsia.telus.net 23.10.05, 08:48 on to ten mecz sedziowal? LusiaP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morro Noktowizory IP: *.faith.pl / 80.51.255.* 23.10.05, 09:31 Zakupię noktowizory dla kur i kaczek, aby mogły znależć ziarno w nocy. Mój numer GG. 1694579 Czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Noktowizory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:44 Mam tylko pralki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alk Ale kogo to obchodzi?? IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 23.10.05, 12:13 ...przeciez nasza liga to jakies nieporozumienie. Powinno sie przestac wogole o tym mowic,pisac,ogladac ich. To jest jakas amatorszczyzna.Pzdr dla milosnikow pilki noznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FZU A mnie to obchodzi. IP: *.aster.pl 23.10.05, 12:58 Jestem z Warszawy więc kibicuję Polonii (niezależnie od jej wyników). Coraz mniej w stolicy warszawskich symboli (a Polonia jest jednym z nich), bo i coraz mniej prawdziwych Warszawiaków. Ale prawdziwi Warszawiacy zawsze będą z prawdziwie warszawskim klubem jakim jest Polonia Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alk Re: A mnie to obchodzi. IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 23.10.05, 19:38 Ok,dobrze rozumiem i popieram, ale chodzi mi o poziom naszego futbolu..tego sie nie da ogladac. I dopoki tosie nie zmieni, nie wybiore sie na zaden mecz naszej ekstraklasy.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Groclin wstyd wstyd ! Szkoda ze Gornik przegral , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 14:26 korona do boju dokopcie slabej wisle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liga polska/fut czy tematy IP: *.aster.pl 23.10.05, 15:15 nie mogłyby być znajdowane przez fanów w odp. forach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Czyżby zbliżała się końcówka sezonu?! IP: 217.153.161.* 23.10.05, 15:23 Groclinowi nic nie grozi utrata punktów, a Polonii jak najbardziej. Historia się powtarza! Bez komentarza! PS Ale mi się rymnęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej widzialem mecz IP: *.orange.pl 23.10.05, 22:38 widzialem mecz - pilkarze z Grodziska sa zajechani i nie wytrzymuja fizycznie calego spotkania. Gratulacje dla Polonii - walczyli mocno. Odpowiedz Link Zgłoś