Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Forum Sport umiera.

IP: *.pl 02.10.02, 19:34
    Niestety stało się to faktem, forum, bedące kiedyś miejscem ciekawych,
    zawziętych, czasem ostrych, ale wciągających dyskusji, stało się miejscem
    przesiadywania frustratów różnego pokroju. Albo prymitywów w stylu Micza 02,
    Legionixa, Krakonixa, Gucwy itp., albo oszołomów w stylu Olabogi (i nic tu
    nie zmienia kwiecista forma, typowy przykład przerostu właśnie tej formy nad
    treścią). Wpisów jest coraz mniej, interesujące się praktycznie nie zdarzają,
    wiele ciekawych osób już się wogóle tu nie pojawia. Sam przeglądam forum już
    tylko raczej z przyzwyczajenia. Niestety paru idiotów sprawiło, że
    rzeczywiście nie ma już po co tu zaglądać.
    Obserwuj wątek
      • luxc Re: Forum Sport umiera. 02.10.02, 20:02
        Hmm ja też już chyba z przyzwyczajenia, no jeszcze TYPOWANIE LM, w którym na
        razie zajmuję ostatnie miejsce ;)
        Forum rzeczywiście wygląda, jakby miało zaraz wykitować, kłótnie Gucwy, Bucwy
        itp. są denne do oporu. Podejrzewam, że nawet oni się z tego nie śmieją, a
        piszą cały czas, żeby coś udowodnić - nie wiem tylko co, komu i po co.
        Jeśli chodzi o ludzi, którzy odeszli, to wiązałbym to także ze zmianą formy
        forum - zaraz po niej nastąpił największy wysyp i pewnie część ludzi, którzy
        się zrazili znalazła już sobie inne miejsca w necie.
        Może forum odrodzi się, kiedy nasze oszołomy trochę sobie odpuszczą, w końcu i
        im się to znudzi. Pytanie tylko ilu forumowiczów przetrzyma ten trudny okres;)
        Pozdrawiam
        Forza Juve !!!
        • Gość: Skalar Re: Forum Sport umiera. IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 02.10.02, 20:29
          Drodzy starzy forumowicze - odezwijcie się! Trza mi trochę nadzieji...

dexter, luxc, Porter, Geezoos, mario29, www, pc, Crotalus, Kan, albo chociaż
          Znawca i reszta 'weteranów'(jak kogoś pominęłem, to przepraszam)- napiszcie, że
          chociaż jesteście! Buraki przeminą, trzeba tylko trochę cierpliwości. Chociaż
          spróbujmy!
          • Gość: Skalar Re: Forum Sport umiera. IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 02.10.02, 20:31
            i flexx ze swoimi zagadkami by się przydał!!!
            • Gość: Geezoos Re: Forum Sport umiera. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 12:07
              Taaak... Zagadki sa rulez :) Szkoda tylko ze nigdy nie znam odpowiedzi :((( Ale
              ze mnie tepak i ignorant, powinienem sie przeniesc na forum pokemony :))
          • Gość: Crotalus Re: Forum Sport umiera. IP: *.pl 02.10.02, 20:32
            Ja jestem :). Może i dla nas przyjdą lepsze czasy.

pzdr
            • luxc Re: Forum Sport umiera. 02.10.02, 20:40
              Jeszcze kilku żywych zostało :D
              Widziałem nawet wpisy dawno uznanego za zmarłego Campo ;)
              pozdr
              • Gość: martucha Re: Forum Sport umiera. IP: *.chello.pl 02.10.02, 21:19
                A jak tu bylo przedtem? Mam wrazenie, ze z nostalgia
                wspominacie przeszlosc.
                • Gość: Skalar Forum Sport - Nowa Nadzieja IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 02.10.02, 21:55
                  Kiedyś dyskusje miały poziom średnio po 160-170 IQ. Miałeś coś mądrego do
                  powiedzenia - byłeś fajny. Palnęłeś głupstwo - byłeś burak. Początek końca tego
                  forum to koniec MŚ w gałę, koniec końca to wjazd na forum szanownego pana
                  olabogi.
                  Miejmy w sobie trochę nadzieji, może się uda...
                  Przecież żal będzie odchodzić...

Jeszcze ze starej gwardii, a właściwie bardzo starej przypominam sobie
                  legionistę-terrorystę-zamordystę Kajo95. Fajny był...
                • Gość: kubasa Re: Forum Sport umiera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.02, 22:05
                  Stare froum kosztowalo mnie 150 zl rachunku telefonicnego miesiecznie(mowie o
                  samym internecie). teraz gdy mam neostrade i moge do woli wchodzic ma forum,
                  nie ma na nim nic ciekawego.może jednak nie biadolmy, ale smai zaproponujemy
                  temat na którym różni eksperci od warszawsko-krakowskich wojen nie beda mieli
                  nic do powiedzenia. moze jakis ranking? to zawsze przyciagalo wiele glosow i
                  nieraz prowokowalo bardzo fajne dyskusje. trzeba uczciwie przyznac, ze na tym
                  forum dominowały trzy tematy: liga polska, reprezentacja i mistrzostwa
                  (eliminacje, mecze towarzyskie, same finały) oraz Małysz. o reprezentacji
                  trudno jest cos powiedziec, Malysz na razie nie skacze a rozmowy o lidze
                  przemieniaje sie we wzajemne obrzucanie błotem.
              • lhp Re: Forum Sport umiera. 03.10.02, 10:05
                Campo wrocil z zwasze niebezpiecznych gor i co ?? i Real nie wygral

pzdr
          • Gość: Porter Re: Forum Sport umiera. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 02:51
            Mnie najbardziej brak listow od Kataryny!
          • Gość: zbyszko Re: IP: *.dostep.pl 04.10.02, 18:44
            nie przezadzasz? to własnie znawca (po częsci) pogrążył to forum
        • lhp Re: Forum Sport umiera. 03.10.02, 10:22
          Przetrzymalismy juz wiele, wytrzymamy tez i to (oby)

pzdr
      • micz02 Re: Forum Sport umiera. 02.10.02, 22:07
        Przepraszam bardzo, ale uważam że stawianie mnie w jednym rzędzie z szanownym
        pedałem Gucwą uwłacza mojej godności.
        Proponuję wprowadzenie podziału: Micz02, Legionix, Krakonix - prymitywy
        zwyczajne, Gucwa- prymityw nadzwyczajny, Wielki Mistrz Debilnej Mysli
        Wszelakiej.
        dziękuję.
      • Gość: Zezik Re: Forum Sport umiera. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 23:01
        Moze nie udzielalem sie b czesto na forum ale juz od dosc dluzszego czasu... No
        i to ze poziom forum wyraznie zmalal jest niestety faktem. Pozdrawiam
        wszystkich starych forumowiczow, z ktorymi fajnie sie swojego czasu
        dyskutowalo.... a olaboga..... hmm nie ma co komentowac nawet...
      • Gość: borek Re: Forum Sport umiera. IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 23:19
        Poruszyłeś dexter ważny,ale smutny temat.Rzeczywiście kilku forumowiczów
        usiłuje utopić to forum jak niektórzy politycy nazywający się "prawdziwymi
        Polakami" czyni to z naszym krajem.Myślę,że nie wolno ustępować temu
        robactwu.Proponuję:
        1/Ustalić czarną listę trucicieli forum,
        2/Skutecznie ich bojkotować poprzez nie wchodzenie z nimi w dyskusję.
        Jako pierwszego kandydata na czarną listę proponuję forumowicza o nicku Olaboga.
        • Gość: dexter Re: Forum Sport umiera. IP: *.pl 02.10.02, 23:24
          Oj nie zaczynajmy znowu z tymi czarnymi listami, bo się znowu skończy
          przerzucaniem g***a. Każdy raczej wie z kim warto, a z kim nie warto dyskutować.
          • Gość: borek Re: Forum Sport umiera. IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 23:56
            Zgadzam się,że czarna lista to nie idealne wyjście.Przestrzeże jednak wielu
            rzetelnych, ale przygodnych forumowiczów przed bagnem.
            Jeżeli czarna lista nie podoba się Tobie to zaproponuj coś lepszego,bo biadolić
            to każdy Polak potrafi.
            • Gość: Skalar Re: Forum Sport umiera. IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 03.10.02, 07:35
              Może przed każdyn naszym nowym tytułem wątku trza wstawić jakiś wyraz-hasło, i
              od razu będzie wiadomo (ludzie powinni skapować), że dyskusja stoi na wysokim
              poziomie i że na oszołomów olewka.
              Natomiast czarna lista jest złym pomysłem, bo to jeszcze bardziej sprowokuje
              nasze szanowne młoty. Jak dyskusje będą tylko na wysokim poziomie, to cap
              pokroju micza02 nie będzie wiedział, co komentować, a i czasu mu nie starczy,
              bo informatyka tylko raz w tygodniu.

Forum nie może umrzeć...
              • Gość: ryjek Re: Forum Sport umiera. IP: *.crowley.pl 03.10.02, 09:31
                Eee tam.. ja będę uczestniczył nadal - nie po to zakładałem stałe łączę, żeby
                rezygnować z forum, natomiast gdzie jest campo, McR, brzoza, wak, fle-xx i
                inni? Ze "starych" to tylko Crotalus się czasem odezwie, no i pc z
                nieśmiertelnym typowaniem. Panowie - widzę, że typujecie, więc zakładajcie
                wątki, bedziemy dyskutować! Debili trzeba ignorować, ale nie znaczy, że my
                sobie nie możemy pogadać (ja tak gadam, ale tez dawno nie założylem
                wątku :))))) - ale to się zmieni!
      • legionix Re: Forum Sport umiera. 03.10.02, 09:28
        Gość portalu: dexter napisał(a):

> Albo prymitywów w stylu Micza 02,
        > Legionixa, Krakonixa, Gucwy itp., albo oszołomów w stylu Olabogi

sam jesteś prymityw!!! takie a nie inne moje zachowanie to reakcja
        na "oszołomstwo" olabogi. jakbyś uważnie poczytał, zauważyłbyś zapewne kilka
        wątków przeze mnie założonych a dotyczących spraw ciekawych. a więc kim ty
        jesteś, że uzurpujesz sobie prawo nazwania mnie prymitywem?
      • Gość: Kan Re: Forum Sport umiera. IP: 157.25.84.* 03.10.02, 10:02
        Jestem, jestem choć żadziej niż kiedyś.
        A to za sprawą pyskówek krakowsko-warszawskich, wisło-legijskich.
        Kiedyś był jeden Poznaniak Lechita, teraz jest więcej takich odmieńców
        z olabogą na czele i to po obu stronach.
        Czasem i ja mieszam się w te pyskówki ale to już jest nawet nie śmieszne.

• Gość: ryjek Re: Forum Sport umiera. IP: *.crowley.pl 03.10.02, 10:07
          Gość portalu: Kan napisał(a):

> Kiedyś był jeden Poznaniak Lechita,

Biorąc pod uwage to co sie teraz dzieje na forum to Lechita jest "starym,
          dobrym kumplem z forum" :)))

• Gość: ryjek Re: Forum Sport umiera. IP: *.crowley.pl 03.10.02, 10:10
        A tak przy okazji - pamiętacie jak wyglądało forum "za Małysza" ? :)))))
        • Gość: Kan Re: Forum Sport umiera. IP: 157.25.84.* 03.10.02, 10:13
          No jak nie.
          Svenka była nie do podrobienia.:)))
          • ona22 Re: Forum Sport umiera. 03.10.02, 12:26
            zamiast labiedzić i z nostalgią wspominac stare dobre czasy zabralibyście sie
            za pisanie .. na brak tematów nie mozna narzekac .. UEFA, LM, inne ligi zagr.
            MŚw siatkówce gdzie chłopaki grają nieziemsko jak na razie.

A to forum sprawadza sie tylko do polskiej ligi niekiedy.

ps. przyjdzie zima .. wróci Svenka bo Sven wraca do zdrowia ;)

• Gość: olaboga dobra, odchodze, pa... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 16:18
        przynajmniej nie pokaleczycie sie ostrymi brzegami muszelek :)))
      • bzyk7 Forum Sport umiera od fanów Legii 03.10.02, 18:44
        Ciekawe, że najwiecej jest tu fanów Legii i oni próbują nadawać ton.
        Jeżeli ktoś sie wreszcie wkurzy na legijnych fanatyków i da im kopa, to
        legionisci po swojemu zaczynają płakać i żalić sie, że są
        skrzywdzeni.
        Mentalnoisc warszawskiego cwaniaczka, o której już pisałem.
        • Gość: Geezoos Re: Forum Sport umiera od fanów Legii IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 18:46
          No to po co sie powtarzasz? :)
          • luxc Re: Forum Sport umiera od fanów Legii 03.10.02, 18:57
            Bzyku, zrozum, nie chodzi o to żeby Olaboga i Micz sobie poszli, tylko o to,
            żeby nie prowokować się wzajemnie bez sensu (co właśnie usiłujesz zrobić) i nie
            obrzucać "internetowym gównem".
            pozdr
        • Gość: Kan Bzyk, czy jesteś cieniem olabogi ? IP: 157.25.84.* 04.10.02, 12:04
          Biadolisz tak samo jak on, że Legia, że kibice, że Wawa.
          A do warszawskiego cwaniaka to do pięt nie dorastasz.
          Poczytaj sobie Grzesiuka to może coś się nauczusz.
          • bzyk7 ty jesteś biednym warszawskim cwaniaczkiem 04.10.02, 17:11

> Biadolisz tak samo jak on, że Legia, że kibice, że Wawa.
            > A do warszawskiego cwaniaka to do pięt nie dorastasz.
            > Poczytaj sobie Grzesiuka to może coś się nauczusz.

To nie ja biadolę, tylko żałosne warszawskie cwaniaczki.
            Ja im tylko odpowiadam i brzydzę sie ich brudnymi zagrywkami.
            Biedny warszawski cwaniaczek nigdy nie zauważy rzeczywistosci. Można mu
            tłumaczyć, że mu sie odpowiada na jego żale na wyimaginowane krzywdy, ale on i
            tak jak idiota odpowie: " to ty biadolisz".

Siostro, kaftan...
      • Gość: zbyszko Re: Forum Sport umiera. IP: *.dostep.pl 04.10.02, 18:18
        cze dziady!

mam to samo co dex:

Gość portalu: dexter napisał(a):

> wiele ciekawych osób już się wogóle tu nie pojawia. Sam przeglądam forum już
        > tylko raczej z przyzwyczajenia. Niestety paru idiotów sprawiło, że
        > rzeczywiście nie ma już po co tu zaglądać.

tak jak stało sie z innymi forami na gazecie ...byłem tu od początku i pamiętam
        jak poszczególne fora tematyczne padały
        (na początku główne tematy np, wątki rasistowsko rydzykowskie i inne gówno na
        forum świat) , na koniec został mi tylko sport ..ale już sie spodziewałem, że
        do czasu. myślę, ze to chyba po prostu naturalny proces -śmierć

...no i wypada się tylko pożegnać

zatem pozdrawiam wszystkich starych znajomków i nieznajomków (obecnych i
        nieobecnych) i żegnam... na wszelki wypadek

ps
        dawniej też bywało tu trochę dekli -pamięta ktos szlomcia? :) -czasem mam
        wrażenie, że pamięć o tym osobniku to wyznacznik naszego kombatanctwa ;)

ps2
        zresztą po troszku sami na to pozwoliliśmy -dawniej RZECZOWE dyskusje toczyły
        sie pomimo debilnych wtrętów, dziś zalew głupoty jakby nam przeszkadzał hmm..
        witkacy mowil tak: 'z głupim czlowiekiem nie warto gadać więc stulcie pyski i
        prosze siadać!' (coś w tym rodzaju:) po prostu mówcie swoje a z nimi NIE
        DYKUTUJCIE!

ps3
        jednak kluczową przyczyną (choć nie jestem pewien) wydaje mi się zmiana formuły
        forum (np bezsensowne komentowanie artykułów) przez sama gazetę. żal.

pzd

• luxc Re: Forum Sport umiera. 04.10.02, 18:31
          Zbyszko dziadu co nas wyzywasz? ;)))))))))

"jednak kluczową przyczyną (choć nie jestem pewien) wydaje mi się zmiana
          formuły forum (np bezsensowne komentowanie artykułów) przez sama gazetę. żal."
          - pisałem dokładnie to samo w innym wątku.
          Forum trochę odżywa i liczymy także na Twoje wsparcie, a nie przychodzisz
          biadolisz i od dziadów wyzywasz.
          Szlomcio rulezzzzzzzzzzzzzzz ;))))))))))
          pozdr
          • luxc Re: Forum Sport umiera. 04.10.02, 18:32
            Co ja chrzanię, pisałem to w tym wątku (drugi wpis)
            • Gość: zbyszko Re: Forum Sport umiera. IP: *.dostep.pl 04.10.02, 18:39
              fakt, zwracam honor -twoje słowa, moja nieuwaga

ciesze sie , że ktos sie zgadza

ps
              co do mojej bytności, to ja tu jestem obecny ale raczej jako tzw. 'lukers'
              (własnie czytam książkę 'psychologia internetu' i tam tak to nazwali ;) ..czyli
              ogladacz, choć sporadycznie sie odzywam -vide ten wątek :)
              pzd
              • Gość: zbyszko ps IP: *.dostep.pl 04.10.02, 18:41
                'dziada' powinieneś potraktować jako wieeelki komplement
              • luxc Re: Forum Sport umiera. 04.10.02, 18:43
                Hmmm, to rzuć parę psychologicznych określeń na naszych forumowiczów - ja np.
                jestem kto? A Lhp, Legionix, Kan, Olaboga itd... Podziel się trochę swoją nową
                wiedzą. Nikt się chyba nie obrazi, bo to z książki ;)
                pozdr
                • luxc Re: Forum Sport umiera. 04.10.02, 18:44
                  PS. Dzięki za komplement ;)))
                • Gość: zbyszko Re: Forum Sport umiera. IP: *.dostep.pl 04.10.02, 19:01
                  ksiązka jest średnia z plusem (niczego nadzwyczajnego się nie dowiedziałem) ale
                  raczej warta przeglądnięcia: polecam zatem: patricia wallace 'psychologia
                  internetu' wydawnictwo rebis, podkreślam, że to popularnonaukowa literatura
                  amerykańska więc łątwa w odbiorze i każdy może sobie poczytać ... dla nas
                  ciekawy może być np rozdział dotyczący tzw wojen na obelgi a także kwestie
                  dotyczące dynamiki grup internetowych (np. nasza grupa 'dziadowska' jest czyms
                  takim) ...w takich grupach 'starzy' zawsze patrzą mniej przychylnym okiem na
                  młodszych i często opowiadają , że kiedyś to było fajniej i ciekawiej ... NO
                  ALE PRZECIEŻ U NAS NAPRAWDĘ BYŁO ;)))
                  • luxc Re: Forum Sport umiera. 04.10.02, 20:27
                    Hihi, właśnie. Mam wrażenie, że to forum umierało już wiele razy ;))))
                    pozdr
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka