austria 24.11.05, 10:14 To nie jest jeszcze oficjalne stanowisko, ale nasi prawnicy optują za anulowaniem 17. kolejki. Komunikat w tej sprawie dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petar Re: 17 kolejka 24.11.05, 10:31 Wyrazy szacunku dla prawników, bo można juz było widzieć oczami wyobraźni lawinę skarg i pozwów po ewentualnym rozegraniu 17 kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
becks0070 Re: 17 kolejka 24.11.05, 10:35 to JEST SKANDAL!wypatrzenie zwyciezcy,kompromitacja organizatorow-nie boje sie tego powiedziec!!!argumenty w temacie glowny"co z 17-ta kolejka"z mojej strony sa wystarczajace Odpowiedz Link Zgłoś
olboy Re: 17 kolejka GRAMY !!!!! CHCEMY GRAC!!!!! 24.11.05, 10:53 to nie dobrze,w przerwie wszyscy nie moga sie doczekac kiedy gra sie zacznie a teraz sie anuluje kolejki.uwazam ze w 4 kolejce gracze poniesli wieksze straty a kolejki nie anulowano.CHCEMY GRAC!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kresowiak1999 Re: 17 kolejka GRAMY !!!!! CHCEMY GRAC!!!!! 24.11.05, 11:17 popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieczor45 Re: 17 kolejka GRAMY !!!!! CHCEMY GRAC!!!!! 24.11.05, 11:27 Grajmy, decyzja Gazety co do Franka i Uche bardziej wypatrzyła grę niż jeden nie rozegrany mecz, w końcu 7 innych pewnie się odbędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
austria Re: 17 kolejka GRAMY !!!!! CHCEMY GRAC!!!!! 24.11.05, 11:42 No nie, a gdzie te głosy, że niesprawidliwie, że oszustwo, że nie wszyscy mają jednakowe szanse. Głosy w tej sprawie są podzielone, czekamy jeszcze na decyzję prawników. Odpowiedz Link Zgłoś
wezysko75 Re: 17 kolejka GRAMY !!!!! CHCEMY GRAC!!!!! 24.11.05, 11:59 skoro sa mecze w terminarzu, to trzeba je zagrać!!!!!!!!!Piłkarzyki bedą zakończone, a liga bedzie dalej grać???bez sensu.. Odpowiedz Link Zgłoś
bilicz77 Re: 17 kolejka GRAMY !!!!! CHCEMY GRAC!!!!! 24.11.05, 12:15 Swoje zdanie każdy miał szansę wypowiedzieć w wątku "Co z 17-tą kolejką?". Jakakolwiek będzie decyzja w tej sprawie Prezesi i tak muszą się podporządkować. Jak w prawdziwej lidze - prezes klubu nie zawsze się zgadza z decyzjami PZPN ale musi je respektować. Odpowiedz Link Zgłoś
bilicz77 Re: 17 kolejka GRAMY !!!!! CHCEMY GRAC!!!!! 24.11.05, 15:55 Jeszcze jedna propozycja i próba kompromisu. Grę kończymy po 16 kolejce i ogłaszamy oficjalne wyniki (po zaległym meczu Polonia - Odra). Natomiast robimy dogrywkę i specjalną nagrodę świąteczną dla zwycięzcy po 17 kolejkach. Odpowiedz Link Zgłoś
mareckiz Re: 17 kolejka 24.11.05, 11:55 Wczoraj 90minut podało wiadomość, że podgrzewana płyta w Szczecinie będzie montowana dopiero w przyszłym roku. Więc może cała dyskusja jest bezcelowa. Czy ten mecz na pewno i nieodwołalnie jest przeniesiony na wiosnę ? Może wobec zmian terminarzu w Szczecienie PZPN odwoła swoją decyzję ? Byleby szybko. tu więcej: www.90minut.pl/news.php?id=349711 Odpowiedz Link Zgłoś
uczestnikgry Re: 17 kolejka 24.11.05, 12:21 Z kolei przed godziną strona oficjalna klubu podała, ze jednak prace się rozpoczną. Wobec takiego zamieszania i sprzecznych informacji należałoby chyba jednak poczekać na wyjasnienie sytacji. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
d135 Re: 17 kolejka 24.11.05, 12:23 To skandal. Jak kolejka, która się odbędzie ma być anulowana, przecież są rezerwowi. To znaczy w następnej edycji odwołujmy kolejki, w których jakiś mecz zostanie przełożony. W 4-tej kolejce z powodu odwołania meczu straciłem ok.20pkt (Zieńczuk-kapitan, Frankowski, Uche, Głowacki). A tu z powodu jednego meczu, na który można wcześniej zareagować, tyle dyskusji. Powtarzam, jeśli odwołacie 17-tą kolejkę, odwołajcie też 4-tą. Odpowiedz Link Zgłoś
hallo3 Re: 17 kolejka TAK GRAMY TAK GRAMY TAK GRAM 24.11.05, 14:55 Dlaczego nie.z takim niepokojem czekalismy kiedy sie rozpocznie i czy sie rozpocznie edycja, a teraz walkowery chcecie oddawac.co za minimalizm.tak w postach walczyliscie o swole a teraz CIENKIE BOLKI zwas.GRAMY DO KONCA a ci co nie chca to cieple bambosze i niech ogladaja seriale brazylijskie, a z pilkarzykami dadza sobie spoko.tchorze lepiej niech sie nie wypowiadaja,bo pilkarzyki nie dla nich. GRAMY GRAMY ........POZDRAWIAM GRACZY ORAZ ORGANIZATORA Odpowiedz Link Zgłoś
petar Re: 17 kolejka TAK GRAMY TAK GRAMY TAK GRAM 24.11.05, 15:07 Naucz sie najpierw składnie wypowiadać po polsku zanim zaczniesz innych obrażać. I sam zauważ, że to organizator decyduje o ewentualnym odwołaniu kolejki a nie "cienkie bolski". Na mnie Twoje słowa nie robią wrażenia... Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 A JA TO PIERD... OLE!! 24.11.05, 16:23 robcie co chcecie, jak niektorzy chcoa to niech sobie przestana grac, ja uwazam ze lepiej by bylo odwolac kolejke, ale co sie stanie to i tak ch... na to klade, bede gral dalej nie podchodze do tego nazbyt powaznie, to tylko gra internetowa, jedna z wielu zreszta, a tu sie ludziska obrzucaja blotem, jak chcecie sobie poublizac to prosze kierowac jakies ladne i finezyne wiazanki pod kierunkiem mojej osoby, lubie sobie takie rzeczy poczytac (a napewno wole to niz czytac ten lament, wszyscy reaguja jakby to stalo sie cos co decyduje o losach swiata), ja i tak kazdy bedzie chciale tego co dla niego lepsze wiec raczej nie wieze w te wszystkie argumenty, ze ktos jest cienki bolek, gra sie do konca, czy ze trzeba odwolac bo to niesprawiedliwe, GOWN>> prawda kazdy chce tak aby mu bylo lepiej i wygodniej, no to czekam na finezyjen obelgi --- www.legialive.pl/ www.pogon.v.pl Odpowiedz Link Zgłoś
warp-75 Re: A JA TO PIERD... OLE!! 24.11.05, 18:00 I to jest męska, dojrzała odpowiedź, widać że prezes nie nosi już pieluch. I w pełni popieram. Przykro mi, ale obelgi za co? za prawdę:) To tylko gra, świetna zabawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta_musial do: becks0070 i kwieczor45 24.11.05, 19:41 co to znaczy: "wypatrzenie zwyciezcy" (becks0070) i (wypatrzenie zwyciezcy) kwieczor45??? nie używajcie słów, których nie potraficie nawet napisać! Odpowiedz Link Zgłoś
hallo3 Re: A JA TO PIERD... OLE!! 24.11.05, 22:38 no widze prawdziwego chlopa z jajami a nie cienkiego bolka co skomli brawo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: 17 kolejka 27.11.05, 17:17 Austrio!!! Jacy prawnicy???? Proszę bez ściemniania. Gdybyście mogli skorzystac z pomocy prawnej, to nie popełnilibyście do tej pory tylu błędów regulaminowych. Przyznajcie się, że po prostu nie wiecie co zrobić. To zrozumiem. Wydajcie WCZEŚNIEJ decyzje i basta. Im szybciej tym lepiej. Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
easy_rider1 Re: 17 kolejka 28.11.05, 19:55 Czytam i oczom nie wierzę. Należy normalnie rozegrać 17 kolejkę, a zawodnikom z Lubina i Szczecina przyznać 0 pkt.. Anulowanie całej kolejki ze względu na jeden mecz wydaje mi się totalnym nieporozumieniem. Jeżeli może to w jakiś sposób ułatwić podjęcie jedynie trafnej decyzji :) proponuję, aby wysłać do wszystkich uczestników zabawy info o przełożeniu meczu przez PZPN i decyzję Austrii o przyznaniu wszystkim zawodnikom z obu drużyn 0 pkt. Taka informacja podana odpowiednio wcześnie powinna zostać przyjęta ze zrozumieniem przez wszystkich graczy, którzy dokonają właściwych roszad w składach swych drużyn. Odpowiedz Link Zgłoś