Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

17 kolejka

24.11.05, 10:14
    To nie jest jeszcze oficjalne stanowisko, ale nasi prawnicy optują za
    anulowaniem 17. kolejki.
    Komunikat w tej sprawie dzisiaj.
    Obserwuj wątek
      • petar Re: 17 kolejka 24.11.05, 10:31
        Wyrazy szacunku dla prawników, bo można juz było widzieć oczami wyobraźni
        lawinę skarg i pozwów po ewentualnym rozegraniu 17 kolejki.
      • becks0070 Re: 17 kolejka 24.11.05, 10:35
        to JEST SKANDAL!wypatrzenie zwyciezcy,kompromitacja organizatorow-nie boje sie
        tego powiedziec!!!argumenty w temacie glowny"co z 17-ta kolejka"z mojej strony
        sa wystarczajace
      • olboy Re: 17 kolejka GRAMY !!!!! CHCEMY GRAC!!!!! 24.11.05, 10:53
        to nie dobrze,w przerwie wszyscy nie moga sie doczekac kiedy gra sie zacznie a
        teraz sie anuluje kolejki.uwazam ze w 4 kolejce gracze poniesli wieksze straty
        a kolejki nie anulowano.CHCEMY GRAC!!!!!
        • kresowiak1999 Re: 17 kolejka GRAMY !!!!! CHCEMY GRAC!!!!! 24.11.05, 11:17
          popieram!
          • kwieczor45 Re: 17 kolejka GRAMY !!!!! CHCEMY GRAC!!!!! 24.11.05, 11:27
            Grajmy, decyzja Gazety co do Franka i Uche bardziej wypatrzyła grę niż jeden
            nie rozegrany mecz, w końcu 7 innych pewnie się odbędzie.
            • austria Re: 17 kolejka GRAMY !!!!! CHCEMY GRAC!!!!! 24.11.05, 11:42
              No nie, a gdzie te głosy, że niesprawidliwie, że oszustwo, że nie wszyscy mają
              jednakowe szanse.
              Głosy w tej sprawie są podzielone, czekamy jeszcze na decyzję prawników.
              • wezysko75 Re: 17 kolejka GRAMY !!!!! CHCEMY GRAC!!!!! 24.11.05, 11:59
                skoro sa mecze w terminarzu, to trzeba je zagrać!!!!!!!!!Piłkarzyki bedą
                zakończone, a liga bedzie dalej grać???bez sensu..
              • bilicz77 Re: 17 kolejka GRAMY !!!!! CHCEMY GRAC!!!!! 24.11.05, 12:15
                Swoje zdanie każdy miał szansę wypowiedzieć w wątku "Co z 17-tą kolejką?".
                Jakakolwiek będzie decyzja w tej sprawie Prezesi i tak muszą się
                podporządkować. Jak w prawdziwej lidze - prezes klubu nie zawsze się zgadza z
                decyzjami PZPN ale musi je respektować.
              • bilicz77 Re: 17 kolejka GRAMY !!!!! CHCEMY GRAC!!!!! 24.11.05, 15:55
                Jeszcze jedna propozycja i próba kompromisu. Grę kończymy po 16 kolejce i
                ogłaszamy oficjalne wyniki (po zaległym meczu Polonia - Odra). Natomiast robimy
                dogrywkę i specjalną nagrodę świąteczną dla zwycięzcy po 17 kolejkach.
      • mareckiz Re: 17 kolejka 24.11.05, 11:55
        Wczoraj 90minut podało wiadomość, że podgrzewana płyta w Szczecinie będzie
        montowana dopiero w przyszłym roku. Więc może cała dyskusja jest bezcelowa. Czy
        ten mecz na pewno i nieodwołalnie jest przeniesiony na wiosnę ? Może wobec
        zmian terminarzu w Szczecienie PZPN odwoła swoją decyzję ? Byleby szybko.

tu więcej: www.90minut.pl/news.php?id=349711
        • uczestnikgry Re: 17 kolejka 24.11.05, 12:21
          Z kolei przed godziną strona oficjalna klubu podała, ze jednak prace się
          rozpoczną. Wobec takiego zamieszania i sprzecznych informacji należałoby chyba
          jednak poczekać na wyjasnienie sytacji.
          pozdr
      • d135 Re: 17 kolejka 24.11.05, 12:23
        To skandal. Jak kolejka, która się odbędzie ma być anulowana, przecież są
        rezerwowi. To znaczy w następnej edycji odwołujmy kolejki, w których jakiś mecz
        zostanie przełożony. W 4-tej kolejce z powodu odwołania meczu straciłem
        ok.20pkt (Zieńczuk-kapitan, Frankowski, Uche, Głowacki). A tu z powodu jednego
        meczu, na który można wcześniej zareagować, tyle dyskusji. Powtarzam, jeśli
        odwołacie 17-tą kolejkę, odwołajcie też 4-tą.
      • hallo3 Re: 17 kolejka TAK GRAMY TAK GRAMY TAK GRAM 24.11.05, 14:55
        Dlaczego nie.z takim niepokojem czekalismy kiedy sie rozpocznie i czy sie
        rozpocznie edycja, a teraz walkowery chcecie oddawac.co za minimalizm.tak w
        postach walczyliscie o swole a teraz CIENKIE BOLKI zwas.GRAMY DO KONCA a ci co
        nie chca to cieple bambosze i niech ogladaja seriale brazylijskie, a z
        pilkarzykami dadza sobie spoko.tchorze lepiej niech sie nie wypowiadaja,bo
        pilkarzyki nie dla nich. GRAMY GRAMY ........POZDRAWIAM GRACZY ORAZ ORGANIZATORA
        • petar Re: 17 kolejka TAK GRAMY TAK GRAMY TAK GRAM 24.11.05, 15:07
          Naucz sie najpierw składnie wypowiadać po polsku zanim zaczniesz innych
          obrażać. I sam zauważ, że to organizator decyduje o ewentualnym odwołaniu
          kolejki a nie "cienkie bolski".
          Na mnie Twoje słowa nie robią wrażenia...
        • kordzio1 A JA TO PIERD... OLE!! 24.11.05, 16:23
          robcie co chcecie, jak niektorzy chcoa to niech sobie przestana grac, ja uwazam
          ze lepiej by bylo odwolac kolejke, ale co sie stanie to i tak ch... na to klade,
          bede gral dalej nie podchodze do tego nazbyt powaznie, to tylko gra internetowa,
          jedna z wielu zreszta, a tu sie ludziska obrzucaja blotem, jak chcecie sobie
          poublizac to prosze kierowac jakies ladne i finezyne wiazanki pod kierunkiem
          mojej osoby, lubie sobie takie rzeczy poczytac (a napewno wole to niz czytac ten
          lament, wszyscy reaguja jakby to stalo sie cos co decyduje o losach swiata), ja
          i tak kazdy bedzie chciale tego co dla niego lepsze wiec raczej nie wieze w te
          wszystkie argumenty, ze ktos jest cienki bolek, gra sie do konca, czy ze trzeba
          odwolac bo to niesprawiedliwe, GOWN>> prawda kazdy chce tak aby mu bylo lepiej i
          wygodniej, no to czekam na finezyjen obelgi
          ---
          www.legialive.pl/
          www.pogon.v.pl
          • warp-75 Re: A JA TO PIERD... OLE!! 24.11.05, 18:00
            I to jest męska, dojrzała odpowiedź, widać że prezes nie nosi już pieluch.
            I w pełni popieram.
            Przykro mi, ale obelgi za co? za prawdę:)
            To tylko gra, świetna zabawa :)
            • marta_musial do: becks0070 i kwieczor45 24.11.05, 19:41
              co to znaczy:
              "wypatrzenie zwyciezcy" (becks0070) i (wypatrzenie zwyciezcy) kwieczor45???
              nie używajcie słów, których nie potraficie nawet napisać!
          • hallo3 Re: A JA TO PIERD... OLE!! 24.11.05, 22:38
            no widze prawdziwego chlopa z jajami a nie cienkiego bolka co skomli brawo
            pozdrawiam
      • dobrek40 Re: 17 kolejka 27.11.05, 17:17
        Austrio!!! Jacy prawnicy???? Proszę bez ściemniania. Gdybyście mogli skorzystac
        z pomocy prawnej, to nie popełnilibyście do tej pory tylu błędów regulaminowych.
        Przyznajcie się, że po prostu nie wiecie co zrobić. To zrozumiem. Wydajcie
        WCZEŚNIEJ decyzje i basta. Im szybciej tym lepiej. Proste?
      • easy_rider1 Re: 17 kolejka 28.11.05, 19:55
        Czytam i oczom nie wierzę. Należy normalnie rozegrać 17 kolejkę, a zawodnikom z
        Lubina i Szczecina przyznać 0 pkt.. Anulowanie całej kolejki ze względu na
        jeden mecz wydaje mi się totalnym nieporozumieniem. Jeżeli może to w jakiś
        sposób ułatwić podjęcie jedynie trafnej decyzji :) proponuję, aby wysłać do
        wszystkich uczestników zabawy info o przełożeniu meczu przez PZPN i decyzję
        Austrii o przyznaniu wszystkim zawodnikom z obu drużyn 0 pkt. Taka informacja
        podana odpowiednio wcześnie powinna zostać przyjęta ze zrozumieniem przez
        wszystkich graczy, którzy dokonają właściwych roszad w składach swych drużyn.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka