Gość: Crotalus IP: proxy / 213.17.170.* 18.10.02, 14:23 Cześć jego pamięci. ps. To wszystko twoja wina Administratorze. Gratuluję. Wykończyłeś nas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Administrator Re: Oficjalnie ogłaszamy - forum właśnie umarło IP: *.stacje.agora.pl 18.10.02, 14:53 Tak, wiem o łamaniu netykiety oraz powszechnej głupocie użytkowników forum, ale mi też juz ręce opadły. A bez rąk nie jestem w stanie pomóc. Wdrażam właśnie klawiaturę neuronową, by móc administrować forum przy użyciu wyłącznie myśli płynących z głowy, ale podczas testów, okazało sie że tejże nie mam już od urodzenia. Szukamy innych pomysłów, za wszelką pomoc - dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Oficjalnie ogłaszamy - forum właśnie umarło IP: *.acn.waw.pl 19.10.02, 20:27 Faktycznie na tym nowym forum, pisać się nie chce. Wielu dobrych już odeszło. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borek Re: Oficjalnie ogłaszamy - forum właśnie umarło IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 19.10.02, 21:41 Chyba jestem przymulony bo po tych waszych postach nie wiem kto umarł,a chcę być na pogrzebie.Podajcie kto umarł oraz gdzie i kiedy pogrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś