Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Everton - Arsenal 2-1

IP: 217.153.60.* 21.10.02, 10:06
    Czasami naprawdę się robi miło, gdy biedny klub co roku skazywany przez
    różnych "fachowców" na degradację dokopie jakiejś potędze. Ja się tym
    bardziej ucieszyłem, bo gol na 2-1 był wyjątkowej urody i strzelony w 90 min
    przez 16-latka. Niestety relacja z mieczu, który oglądałem na DSF była tylko
    skrótem i trudno z tego wywnioskować kto miał przewagę w polu. Ale w
    pokazanych sytuacjach napewno lepszy był Arsenal. Na sam koniec pokazano jak
    ponad 30 letni Kevin Campbell po meczu znosi z boiska na barna 16-letniego
    Mickey Rooney'a - naprawdę miłe.
    Obserwuj wątek
      • Gość: united32 Re: Everton - Arsenal 2-1 IP: *.chorzow.um.gov.pl / 172.16.5.* 21.10.02, 10:27
        Oj bardzo mile. Wreszcie ktos dokopał "Kanonierom" i bardzo sie ciesze, że był
        to zupełny średniak ligowy i ta 90 minuta... BRAWO !
        • Gość: NIN Re: Everton - Arsenal 2-1 IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.10.02, 10:38
          Oglądałem obszerne fragmenty tego meczu na C+ i rzeczywiście Arsenal był nieco lepszą drużyną od Evertonu. Jednak to, że przegrał może zawdzięczać wyłącznie sobie. Kanonierzy chcieli wygrać minimalnym nakładem sił, to nie była ta drużyna, która rozgramiała LEEDS na boisku rywala. Brakowało im takiej zaciętości jaką prezentowali zawodnicy z Liverpoolu np. reprezentant Danii Gravesen.
          Ponad to dobrze dla całych rozgrywek, że nie zostaną zdominowane przez jedną drużynę, jak to było w przeszłości w wypadku MU.
      • Gość: Piotrek Re: Everton - Arsenal 2-1 IP: *.raytheon.com / 159.60.230.* 21.10.02, 20:57
        Dodam ze pierwsza bramke dla Evertonu zdobyl Polak (grajacy dla Kanady)Tomasz
        Radzinski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka