Gość: okęciak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 16:44 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzesol Nuda ! 21.10.02, 19:40 Bo nie będzie piłkarzyków ale za to będą skoki narciarskie też fajnie ale nic nie przebije PIŁKARZYKÓW ONE SĄ NAJLEPSZE . Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Ale będzie burza móżgów:) 21.10.02, 20:09 Mam nadzieje, że będziemy dawać nowe pomysły, aby na wiosnę Piłkarzyki były jeszcze lepsze i ciekawsze !!! Mam już jeden pomysł. A mianowicie mała zmiana w punktacji. Zlikwidować punkty za 1msc, 2msc i 3msc, a po jednym punkcie dodać do każdej asysty i bramki dla każdej formacji. Bo np Kuźba strzelił gola i zdobył 4punkty, a np. Myszor ma tych punktów ok (licze teraz na oko) 7pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okęciak Re: co w zime?????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 22:42 Ups post poszedl pusty. Chodzilo mi o pomysly na to co robimy w zimie zwarzywszy ze zaraz pilkarzyki sie koncza. Moze cos redakcja zapoda z jakas grajaca liga np angielska albo znajac mozliwosci Prezesow sami cos zorganizujemy wiec czekam na pomysly Odpowiedz Link Zgłoś
przydatneprogramy Re: co w zime?????? 22.10.02, 08:06 ja bym proponował np w pierwszych trzech kolejkach bez minusowych pkt za transfery bo wtedy formujemy składy i można np. zrobić puchary każdy może się zapisać i mecze punktowe np kuti_master gra z okeciakiem i kuti zdobył 68 a okeciak 102 i on dalej przechodzi Odpowiedz Link Zgłoś
saawczuk Hattrick 22.10.02, 15:35 w przerwie zimowej proponuje innego managera - www.hattrick.org, a na wiosne oba rownolegle :) Odpowiedz Link Zgłoś