Dodaj do ulubionych

Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))))))))

21.02.07, 12:49
Dzieńdoberek....kurcze dzisiaj byłem na WKU...pokoik 208:) a tam siedziała
taka śliczna blondyneczka ,,,może to czytasz koleżanko ???:))) jakoś nie
miałem śmiałości oszołomiony twoja urodą :) powiedzieć cokolwiek:)
Obserwuj wątek
    • Gość: lukas Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 21.02.07, 12:53
      A gdzie to było ? Na Popiełuszki ?
    • Gość: x Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) IP: 80.54.171.* 21.02.07, 12:53
      czy ona taka piekna...? eee tam :Pmoim zdaniem jest normalna... oczkolwiek
      jedyna normalna w tej "recepcji więziennej" :)
      • Gość: edd Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) IP: 193.93.91.* 21.02.07, 12:59
        ona ma jaja i stopień majora buhehehehe leszcze
        • Gość: Anna_s4 Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:15
          Gość portalu: edd napisał(a):

> ona ma jaja i stopień majora buhehehehe leszcze

jeżeli to o mnie,to gość ma rację.

A ta blondyneczka rzeczywiście śliczna.:)))
    • makaveli007 Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) 21.02.07, 13:19
      to jest na Legionów :) i jest śliczna nie ma co
      • Gość: kirk Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:26
        ostatnio bylem w p.208 i przyznaje,że rzuciła mi się w oko pewna blondynka:)ale
        na wku byłem po raz ostatni więc nie będę miał już okazji tam zajrzeć.gratuluje
        ciekawego tematu:)
        • makaveli007 Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) 21.02.07, 13:28
          Gość portalu: kirk napisał(a):

> ostatnio bylem w p.208 i przyznaje,że rzuciła mi się w oko pewna blondynka:)
          ale
          >
          > na wku byłem po raz ostatni więc nie będę miał już okazji tam
          zajrzeć.gratuluje
          >
          > ciekawego tematu:)

Hehehe widzisz kolego mam podobny problem ponieważ dzis byłem również tam
          ostatni raz ( taką mam nadzieję :) ) ...choć nie powiem poszedłbym jeszcze
          załatwić to i owo... :))) zwłaszcza w pokoju 208:)
          • Gość: kirk Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:34
            powoli się okazuje,że wycieczka do wku nie jest jednak takim złem koniecznym:)
            • makaveli007 Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) 21.02.07, 13:39
              hehe masz rację tylko ,że jak właśnie wyżej...wycieczki do wku już skończone
              ehhh:) ,że też teraz sobie personel odmłodzili :)))))
    • Gość: gość portalu Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) IP: 212.160.172.* 21.02.07, 14:43
      w
    • Gość: Gongo Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:31
      I co z tego, że piękna. Pewnie schizę ma nieźle spraną, skoro pracuje w tym
      areszcie.
      • makaveli007 Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) 21.02.07, 18:00
        chłopie robota jak każda inna przecież to cywilny prawocnik bębnisz swoje od 8
        do 16 o wszystko :) więc wcale nie uważam ,że ma pojechaną psychę :))
    • makaveli007 Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) 21.02.07, 19:29
      ehh człowiek to ma pecha :(
    • makaveli007 Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) 22.02.07, 10:43
      do góry a może... :)))
      • Gość: zosia Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:33
        Moze kiedys ja spotkasz:):):)Własciwie moge sie cos dowiedziec na temat
        tajemniczej blondynki:)
        • makaveli007 Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) 22.02.07, 13:34
          Gość portalu: zosia napisał(a):

> Moze kiedys ja spotkasz:):):)Własciwie moge sie cos dowiedziec na temat
          > tajemniczej blondynki:)

hmmmm poważnie ??? teraz to mnie zaskoczyłaś :) ...jeśli możesz się cś
          dowiedzieć no to bardzo proszę :)
        • makaveli007 Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) 22.02.07, 13:38
          jeśli będziesz coś wiedziała i chciałą się ze mną wiedzą podzielić :) napisz do
          mnie na @ makaveli007@gazeta.pl
    • paolo.89 Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) 22.02.07, 14:18
      zglos sie facet do nowego naboru na ochotnika:D
      • makaveli007 Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) 22.02.07, 14:21
        paolo.89 napisał:

> zglos sie facet do nowego naboru na ochotnika:D

to odpada :) jakoś nie podoba mi się zielony kolor i opinacze:)
    • makaveli007 Re: Piękna blondynka z WKU :))))))))))))))))))))) 22.02.07, 21:26
      i nikt nic nie wie o tej śliczniej Pani :) ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka