Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dembiński - punkty

22.10.02, 11:47
    2 - za gre
    3 - za zwycięstwo
    1 - za zwyciestwo z różnica ponad 3 bramek
    1 - za asyste, liga na żywo: "...2:0 Burkhardt (47. po podaniu
    Dembinskiego)..."
    1 - za asyste (prawie bramka) Austria: "...Dembinskiemu nie zapisalismy
    bramki tylko asyste..."

czyli 8 albo ja nie umiem liczyć?
    Obserwuj wątek
      • catfish Re: Dembiński - punkty 22.10.02, 12:31
        Tak nie umiesz liczyć. Dembiński powinien mieć 9 punktów. Za drugą asystę w
        meczu dostaje się 2 punkty (pomocnik). Skąd wzięło się 7 to sama redakcja chyba
        nie wie. Jeśli ta gra ma mieć jakiś sens to proszę o natychmiastowe poprawienie.
        • marcco01 Re: Dembiński - punkty 22.10.02, 13:05
          UPS - faktycznie nie umiem liczyć, masz racje 9pkt.
      • mirekl3 Re: Dembiński - punkty 22.10.02, 13:36
        Przy bramce Burkhardta asystował Gęsior. Sprawdzcie w opisie 10 kolejki a nie w
        Lidze na żywo. Dembiński- 7 pkt. Gęsior - 10 pkt. Nie widziałem tych bramek ani
        nie mam tych zawodnikow ale tak policzyła im punkty Gazeta. Pozdrowienia !
      • Gość: Arch. Re: Dembiński - punkty IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 15:07
        A ja mam propozycje dla wszystkich. Zamisat żalić się, że zawodnik nie dostał
        punktów a jakieś tam źródła mówią, że asystował , podawał itp. to może
        powinniście najpierw obejżeć mecz lub zapytać się osoby , która takowy
        widziała. Rzetelność ( czyt. brak rzetelności ) dziennikarzy sportowych jest
        dobrze znana, więc nie ma co się dziwić, że różne tego typu błedy się zdażają.
        Ja widziałem ten mecz i zdecydowanie to był samobój.
        • Gość: rc Re: Dembiński - punkty IP: proxy / *.rzeszow.mm.pl 22.10.02, 16:02
          Załap człowieku, że jeśli to był samobój to Dembińskiemu należy się asysta za 2
          punkty (druga). Czy to jest takie trudne do zrozumienia??? A jeśli takich
          rzeczy się nie zmienia to po co ten konkurs?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka