Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

schalke 04

IP: 213.77.6.* 13.03.01, 13:01
    czy sadzicie,ze schalke jeszcze powalczy?jesli ktos jezdzi na s04 lub chcialby
    jechac niech do mnie zadzwoni 0608097765
    Obserwuj wątek
      • Gość: S04 Re: schalke 04 IP: *.proxy.aol.com 13.03.01, 13:43
        Pewnie, ze Schalke jeszcze powalczy. Ja jestem praktycznie na kazdym meczu,
        teraz na Freiburg tez sie wybieram. S 04 to ostatecznie prawie polski klub :-)
        • Gość: maciej Re: schalke 04 IP: 213.77.6.* 14.03.01, 11:02
          staszku z bonn-na 99% bede na s04 z freiburgiem.zadzwonie jeszcze do ciebie w
          piatek ,zeby to potwierdzic.na razie.maciej z inowroclawia.
      • Gość: Picasso Re: schalke 04 IP: *.bci.net.pl 13.03.01, 14:21
        Mam pytanie do znawców S04. Czy Wałdoch i Hajto to dobrzy kumple? Oglądałem
        ostatni ich mecz z E.Frankfurt i realizator pokazał moment, gdzie Wałdoch
        potrząsnął Hajtą, a ten odchodząc wyrażnie powiedział "spierdalaj". Mam
        nadzieję, że to tylko emocje wzięły górę.
        P.S. Shalke the best.
        • Gość: S04 Re: schalke 04 IP: *.proxy.aol.com 13.03.01, 14:53
          Gość portalu: Picasso napisał(a):

> Mam pytanie do znawców S04. Czy Wałdoch i Hajto to dobrzy kumple? Oglądałem
          > ostatni ich mecz z E.Frankfurt i realizator pokazał moment, gdzie Wałdoch
          > potrząsnął Hajtą, a ten odchodząc wyrażnie powiedział "spierdalaj". Mam
          > nadzieję, że to tylko emocje wzięły górę.
          Tomek Hajto mial mala scysje z Radkiem Latalem i Waldoch musial ich rozdzielac
          (jest kapitanem Schalke, wiec to jego obowiazek) stad ten incydent. Moge Cie
          uspokoic, ze obaj rozumieja sie bdb. Schalke ma po prostu maly "dolek" i chlopcy
          sa troche nerwowi, ale to minie.

> P.S. Shalke the best.
          Zgadzam sie w pelni!!!!

• Gość: zbyszko Re: schalke 04 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.01, 19:25
          a jak myślisz komu możesz powiedzieć "spierdalaj"? tylko najlepszemu kumplowi,
          bo jak powiesz komuś z kimś się nie lubisz to ci raczej da w pysk ;)
          • Gość: S04 Re: do Macieja IP: *.proxy.aol.com 14.03.01, 19:50
            OK czekam na telefon. Mysle, ze bedzie ladny mecz. Chlopcy palaja checia
            pokazania, ze sa lepsi niz ostatnie wyniki by na to wskazywaly. Poza tym pogoda
            sie poprawia, moze nie bedzie lalo.
            P.S. Jesli bedziesz jechal A2 od strony Dortmundu, to dolicz sobie 30 - 40
            minut na "Baustelle" przed zjazdem Gelsenkirchen-Buer. GLUECK AUF
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka