Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

normalni kibice

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 03:15
    do kiboli debili
    ide na pogon z dziewczyna, bratem i znajomymi, ktorzy na meczu jeszcze nie
    byli. jak mi ktorys debil zacznie odpierdalac, to oni pewnie wiecej nie beda
    chcieli przyjsc. wiec mowie, debile, jak zepsujecie mecz to pare normalnych
    osob wiecej za bilet nie zaplaci. wezcie sie wyzyjcie na myszkowie albo na
    rezerwach i odpusccie sobie sledzie szczecinskie
    Obserwuj wątek
      • Gość: sorry Re: normalni kibice IP: 192.168.0.* / *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 09:53
        to popieram... ode mnie z roboty też idzie pare osób... w tym prezes i
        kobiety . Wiec idioci "huligany" niech sie pohamują.
        • Gość: Student Re: normalni kibice IP: *.aktivist.pl 05.10.01, 10:04
          Wszystko pięknie, ale trochę źle trafiliście z tym apelem. Tych, do których to
          mówicie, na tym forum nie ma.

Pzdr

PS. Ja też chyba będę z żoną, więc chciałbym, żeby było OK. Kiedyś jeszcze w I
          lidze wziąłem ją na mecz i to była totalna porażka.
          • Gość: sorry Re: normalni kibice IP: 192.168.0.* / *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 10:31
            Gość portalu: Student napisał(a):

> Wszystko pięknie, ale trochę źle trafiliście z tym apelem. Tych, do których to
            > mówicie, na tym forum nie ma.
            >
            > Pzdr
            >
            > PS. Ja też chyba będę z żoną, więc chciałbym, żeby było OK. Kiedyś jeszcze w I
            > lidze wziąłem ją na mecz i to była totalna porażka.

Nie ma tu tych idiotów? to poczytaj niektóre posty i wypowiedzi... paru debili
            też tu sie wypowiada.
            • Gość: GOGO P-ń Re: normalni kibice IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.10.01, 10:42
              Słuchaj nie obrażaj tu wszystkich, najlepiej gdybyś uściślił swoją wypowiedź
              cytuje "Nie ma tu tych idiotów? to poczytaj niektóre posty i wypowiedzi... paru
              debili też tu sie wypowiada"
              • Gość: sorry Re: normalni kibice IP: 192.168.0.* / *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 11:18
                chodzi mi o posty w rodzaju "KTO BIJE lECHA IDZIE DO NIEBA BO lECH TO KURWA!!!
                I BIC GO TRZEBA! " i o tych co sie w takich postach sie bez sensu udzielają

• Gość: Student Re: normalni kibice IP: *.aktivist.pl 05.10.01, 11:57
                  Jesteś przewrażliwiony. Przecież tych wątków nie zakładają kibice Lecha, a
                  wpisów w nich jest najwyżej kilka. Czasem kogoś poniesie i odpowie, ale to
                  przecież nie znaczy, że są huliganami i wandalami, którzy niszczą wszystko i
                  wszystkich, których spotkają na swojej drodze.
                  Zresztą zobacz jaki jest odsetek bluzgów na tym forum: to nawet nie procenty to
                  promile, więc przestań narzekac tylko bierz szalik, szefów, podwładnych, żonę,
                  kochanki, dzieci, rodziców, wójków, ciotki, kumpli i kogo tylko chcesz i do
                  zobaczyska na stadionie w środę.
                  • Gość: sorry Re: normalni kibice IP: 192.168.0.* / *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 12:15
                    do zobaczenia w niedziele i w środe.FOREVER LECH
                    Pozdr
                    • Gość: Student Re: normalni kibice IP: *.aktivist.pl 05.10.01, 13:40
                      Mnie w niedzielę niestety nie będzie. Warunki obiektywne (dokładnie dystans 300
                      kilometrów do Poznania), ale będę na Pogoni w środę :-)))

Jeszcze raz pozdrawiam.

• Gość: Student Re: normalni kibice IP: *.aktivist.pl 05.10.01, 11:02
              Może podaj osoby które masz na myśli i wątki, w których się "udzielały".
              Większość stałych bywalców tego forum znam i ręcze, że z ich strony nic Ci na
              stadionie nie grozi.
              • camara Re: normalni kibice 05.10.01, 11:05
                Im dłużej tak będzie mówił, tym bardziej będzie mu coś zagrażało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka