zamek Stephen Maguire 15.01.06, 02:41 Jakby można było obstawiać imiona, to miałbym punkt jak nic ;P Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Ronnie O'Sullivan -> mam wytłumaczenie 16.01.06, 17:28 wiem,ze sie spozniłam,ale w obsatwieniach zwyciezcy turnieju napisałam,ze moim zdaniem wygra Ronnie,czyli wiadomo,ze bym na niego głosowała!!Prosze o uwzglednienie tego głosu,mimo iz mecz juz trwa!!!Bo naprawde wczesniej nie mogłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kooniczyna Re: Ronnie O'Sullivan -> mam wytłumaczenie 16.01.06, 18:06 Też mam... dokładnie z tego samego powodu- w nocy nie włączam kompa, a do 16:15 miałam lekcje, przyjechałam na końcówkę 5 i 6 partię do domu, po drodze break kuchenny... i też obstawiłam Ronnie'go na zwycięzce turnieju. Zresztą zawsze na niego stawiam :P Jak nie uwzględnicie to nie, ale warto próbować prosić :) Odpowiedz Link Zgłoś
mackal21 Ronnie O'Sullivan-??????????? 16.01.06, 18:45 Jestem bardzo zdziwiony,że już dzisiaj Ian McCulloch zagrał swój kolejny mecz.Kto to tak dziwnie ustawiał te mecze????????????? A wynik mógł być tylko jeden. Odpowiedz Link Zgłoś