Gość: Rodman spieprzaj z tym durnym postem - wszedzie IP: *.chello.pl 15.01.06, 15:20 wpisujesz te swoje brednie... jesteś tak ograniczony że tylko to potrafisz napisać????? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Leeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeć!!! 15.01.06, 17:26 To Ty rób wypad gościu w blaszanych gaciach bo - nie potrafisz być prawdziwym kibicem i nie jesteś w stanie stworzyć z Nami Niepowtarzalnego Widowiska Sportowego w postaci Przecudownego Wątku związanego z Meksykańską Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalą pana Adama Małysza. Nie spamuj też mojego tematu bo cię Budda opuści jak będziesz jutro przechodził przez ulicę i Łosiu Pręgowany może być nieszczęście. A pan,panie Adamie niech się nie przejmuje bo kochamy Pana za to że po prostu Pan jest - na dobre i na złe :) Tak więc Wszyscy Razem i Każdy z Osobna kto chociaż raz cieszył się w trakcie zawodów-konkursów powinien dopisywać swoje; Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Bo takiego profesjonalisty i sportowca w tej dyscyplinie nie będziemy mieli przez następnych kilkanaście lat. Przy okazji bardzo serdecznie pozdrawiam Wszystkich Naszych Sportowców uprawiających dyscypliny zimowe. W sporcie nie tylko zwycięstwa się liczą. Pozdrawiam też przy tej okazji Pana Józefa Łuszczka Stanisława Bobaka Piotra Fijasa Wojciecha Fortunę Oraz Wszystkich których nie wymieniłem,ale to nie znaczy że zapomniałem! You'll Never Walk Alone Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: Leeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeć 15.01.06, 15:55 Sławmy Oryginalność!!! Odpowiedz Link Zgłoś