Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Leeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeć!!!

15.01.06, 15:18

Obserwuj wątek
      • Gość: Rodman spieprzaj z tym durnym postem - wszedzie IP: *.chello.pl 15.01.06, 15:20
        wpisujesz te swoje brednie...
        jesteś tak ograniczony że tylko to potrafisz napisać?????
        • morfeusz_1 Leeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeć!!! 15.01.06, 17:26

To Ty rób wypad gościu w blaszanych gaciach bo -
          nie potrafisz być prawdziwym kibicem i nie jesteś w stanie stworzyć z Nami
          Niepowtarzalnego Widowiska Sportowego w postaci Przecudownego Wątku związanego
          z Meksykańską Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalą pana Adama Małysza.
          Nie spamuj też mojego tematu bo cię Budda opuści jak będziesz jutro
          przechodził przez ulicę i Łosiu Pręgowany może być nieszczęście.

A pan,panie Adamie niech się nie przejmuje bo kochamy Pana za to że po prostu
          Pan jest - na dobre i na złe :)

Tak więc Wszyscy Razem i Każdy z Osobna kto chociaż raz cieszył się w trakcie
          zawodów-konkursów powinien dopisywać swoje;

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!

Bo takiego profesjonalisty i sportowca w tej dyscyplinie nie będziemy mieli
          przez następnych kilkanaście lat.

Przy okazji bardzo serdecznie pozdrawiam Wszystkich Naszych Sportowców
          uprawiających dyscypliny zimowe.
          W sporcie nie tylko zwycięstwa się liczą.

Pozdrawiam też przy tej okazji Pana

Józefa Łuszczka
          Stanisława Bobaka
          Piotra Fijasa
          Wojciecha Fortunę

Oraz Wszystkich których nie wymieniłem,ale to nie znaczy że zapomniałem!

You'll Never Walk Alone
      • karmazynala Re: Leeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeć 15.01.06, 15:55
        Sławmy Oryginalność!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka