Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Barcelona - Prokom 99:80

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:36
    I było się tak podniecać wygranymi ze Śląskiem i Armanim?
    Obserwuj wątek
      • Gość: osman32 Re: Barcelona - Prokom 99:80 IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 22:40
      • Gość: osman32 Re: Barcelona - Prokom 99:80 IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 22:53
        Brawo Wójcik, Pacesas i Nordgard ! Niestety we trójke nie mozna nawiązac walki
        z rzadnym przeciwnikiem. Beznadziejny Dylewicz (jezeli na nim ma być budowana
        reprezentacja to strach pomyślec), słaby Jagodnik, bezbarwny Masiulis, jak
        zwykle nieskuteczny Andersen ( osobiste to po prostu wstyd) i unikający rzutów
        Nemeth który w ostatnich meczach obok Dalmau bywał najskuteczniejszy i Bouziane
        który bardzo chciał i to wszystko. Ten mecz pokazał jak krótka jest ławka
        Prokomu Trefla i jak mocno odstaje od pierwszej piątki (dzisiaj od trójki). W
        Barcelonie grało 12 zawodników i trudno było dostrzec, którzy są podstawowymi a
        którzy zmiennikami. DALMAU wracaj szybko do zdrowia, bo we trójkę nie
        pokonamy Olympiakosu
      • morsiak Re: Barcelona - Prokom 99:80 19.01.06, 23:32
        No cóz tu można powiedzieć...Oprócz trzech bardzo dobrze dzisiaj grających
        zawodników(Pacesas,Wójcik i Nordgard)to porażka!Dylewicz nic sie nie przykładał
        do gry i jeszcze sie smial...Poprostu jego zachowanie mnie obużyło!Tak jak go
        lubiłam...to teraz ma u mnie kreche.Byłam zaskoczona grą Nemetha,poniewaz po
        ostatniej jego bardzo dobrej grze w meczu z Erą Śląsk w duecie z Dalmau,teraz
        prawie nic nie rzucił i chyba zauważyl to Kijewski,poniewaz potem juz nie
        Istvana widać na boisku.Jagodnik słabo grał,Andersen...i jego rzuty osobiste
        (nie bede komentowała),Masiulisa ledwo było widać,zaś Bouzione starał sie,ale
        nie wychodzi mu to tak jeszcze dobrze.Byl odczuwalny brak Dalmau i mam
        nadzieje,ze szybko powroci do zdrowia.Mecz nie był taki zły..chociaz
        przegralismy 19-toma punktami,ale zaimponował mi Nordgard.Wójcik i
        Pacek...zawsze sie starają i według mnie powinni zostać w Prokomie :)
        Jeszcze raz gratuluje!
        • Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Barcelona - Prokom 99:80 IP: *.chello.pl 19.01.06, 23:59
          czego ? przegrana to zawsze przegrana. nie ma znaczenia kto grał lepiej a kto
          gorzej. w następnym dobrze zagr innych trzech a i tak przegrają. to jest gra
          zespołowa
          • Gość: Wykop Re: Barcelona - Prokom 99:80 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:36
            Spójrzmy prawdzie w oczy: Prokom dobry na polskim podwórku, ale za słaby na
            Euroligę. Przynajmniej w tym składzie.
            A że gra "starcami", to będzie coraz gorzej. Chyba, że zacznie w przytomny
            sposób odmładzać skład.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka