Gość: JotKa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 22:36 I było się tak podniecać wygranymi ze Śląskiem i Armanim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: osman32 Re: Barcelona - Prokom 99:80 IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.06, 22:53 Brawo Wójcik, Pacesas i Nordgard ! Niestety we trójke nie mozna nawiązac walki z rzadnym przeciwnikiem. Beznadziejny Dylewicz (jezeli na nim ma być budowana reprezentacja to strach pomyślec), słaby Jagodnik, bezbarwny Masiulis, jak zwykle nieskuteczny Andersen ( osobiste to po prostu wstyd) i unikający rzutów Nemeth który w ostatnich meczach obok Dalmau bywał najskuteczniejszy i Bouziane który bardzo chciał i to wszystko. Ten mecz pokazał jak krótka jest ławka Prokomu Trefla i jak mocno odstaje od pierwszej piątki (dzisiaj od trójki). W Barcelonie grało 12 zawodników i trudno było dostrzec, którzy są podstawowymi a którzy zmiennikami. DALMAU wracaj szybko do zdrowia, bo we trójkę nie pokonamy Olympiakosu Odpowiedz Link Zgłoś
morsiak Re: Barcelona - Prokom 99:80 19.01.06, 23:32 No cóz tu można powiedzieć...Oprócz trzech bardzo dobrze dzisiaj grających zawodników(Pacesas,Wójcik i Nordgard)to porażka!Dylewicz nic sie nie przykładał do gry i jeszcze sie smial...Poprostu jego zachowanie mnie obużyło!Tak jak go lubiłam...to teraz ma u mnie kreche.Byłam zaskoczona grą Nemetha,poniewaz po ostatniej jego bardzo dobrej grze w meczu z Erą Śląsk w duecie z Dalmau,teraz prawie nic nie rzucił i chyba zauważyl to Kijewski,poniewaz potem juz nie Istvana widać na boisku.Jagodnik słabo grał,Andersen...i jego rzuty osobiste (nie bede komentowała),Masiulisa ledwo było widać,zaś Bouzione starał sie,ale nie wychodzi mu to tak jeszcze dobrze.Byl odczuwalny brak Dalmau i mam nadzieje,ze szybko powroci do zdrowia.Mecz nie był taki zły..chociaz przegralismy 19-toma punktami,ale zaimponował mi Nordgard.Wójcik i Pacek...zawsze sie starają i według mnie powinni zostać w Prokomie :) Jeszcze raz gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Barcelona - Prokom 99:80 IP: *.chello.pl 19.01.06, 23:59 czego ? przegrana to zawsze przegrana. nie ma znaczenia kto grał lepiej a kto gorzej. w następnym dobrze zagr innych trzech a i tak przegrają. to jest gra zespołowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wykop Re: Barcelona - Prokom 99:80 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:36 Spójrzmy prawdzie w oczy: Prokom dobry na polskim podwórku, ale za słaby na Euroligę. Przynajmniej w tym składzie. A że gra "starcami", to będzie coraz gorzej. Chyba, że zacznie w przytomny sposób odmładzać skład. Odpowiedz Link Zgłoś