Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sędzia żużlowy: zarzuty są absurdalne

IP: 194.146.219.* 20.01.06, 20:17
    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: baton71 Panie Janas... IP: *.magma-net.pl 20.01.06, 21:11
        środowisko polskiego żużla jest skorumpowane w podobnym stopniu do tego piłkarskiego. Uważam że powinno się zmienić władze polskiego żużla na takie które są z poza tego chorego układu...
        • Gość: FAN [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 09:43
          • Gość: olo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 14:08
        • Gość: FAN [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 09:45
          • Gość: Smooch [...] IP: *.d.enteract.com 21.01.06, 10:04
      • Gość: macgry Widziałem IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 21.01.06, 16:21
        Byłem i widziałem na własne oczy. Pierwszy raz w życiu stadion na Broniewskiego
        (mimo tak ogromnej wagi tych punktów) nie zawył z radości słysząc podaną przez
        spikiera decyzję pana sędziego, tylko przeleciał przez trybuny szmer
        zarzenowania. I nikt z nas nie oglądał powtórki wideo nawet z jednego ujęcia
        kamery. Powinien pan się wstydzić zabierać jeszcze publicznie głos w tej sprawie.
        Ps.
        Jestem torunianinem chodzącym na żużel od blisko 20tu lat - żeby była jasność
        ęwentualne komentarze moich ziomków, na temat tego czy jestem prawdziwym
        kibicem mam w nosie
        • czawez Re: Widziałem 22.01.06, 12:55
          Taki list bez komentarza redakcji może ukazać się tylko w
          ogólnopolskiej "Wyborczej". Przecież tam nikt nie zna się na speedwayu! Pan
          sędzia wcisnął bełkot coś o średniej szybkości zawodników i podważył to co
          wszyscy na stadionie w Toruniu wyraźnie widzieli. Teraz poszło to w świat i
          każdy czytające "Wybiórczą" nie będący bezpośrednio zainteresowany żużlem już
          ma mętlik w głowie. Dla kibiców sprawa jest jasna. Był faul i decyzja powinna
          być jedna: wykluczenie Puszakowskiego.
          Nie zajmuję głosu i nie dyskutuję, czy było to inspirowany błąd (czy można
          wogóle mówić o błędzie, czy o celowym działaniu?). Jednak jeśli sądzia tego nie
          widział, to już więcej nie powinien prowadzić zawodów!!! Z dwóch powodów:
          1. Jeśli zrobił to celowo, to nie zachował zasady bezstronności i to go
          dyskwalifikuje.
          2. Jeśli rzeczywiście nie widział całej sytuacji w jasny sposób i te 20 m/sec
          to jest dla niego za szybko, powinien przerzucić się na sędziowanie mini-żuzla.
          Tam 11-latkowie nie osiągają takich prędkości:-) lub jeśli i to jest za szybko
          to zapraszam na wcześniejszą, "zasłużoną" emeryturę.
      • cancro Wstydu pan nie masz, panie Janas! 22.01.06, 13:06
        Kilkanaście tysięcy ludzi widziało, a pan sędzia nie! Róznica jest taka, ze nie
        musieli tego dostrzec, a pan tak! I jeszcześ pan kasę za to wziął! Nie chce mi
        się z panem gadać panie Janas, a dopiero czytać te pańskie dyrdymały o
        predkościach i rofesjonalnych nagraniach video. Aż strach pomyśleć co się działo
        na stadionach przed wynalezieniem VHS! :-P
        • Gość: drummer Zamilknij Janasie, bo kompromitujesz sie tylko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 11:17
          Byłem na tym meczu i naprawdę żadnych nagrań nie trzeba żeby stwierdzić coś
          zrobił!Zatem nie pchaj już się z listami go gazet, bo nie wypada!
      • Gość: byzydura Biedny sędzia Janas... IP: *.tvgawex.pl 23.01.06, 15:40
        ślepnie biedaczyna!! i do tego głupieje!! moze juz dopadł go uwiąd starczy??
      • arius5 Janas - do drukarni 23.01.06, 23:51
        tam twoje miejsce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka