Gość: Wawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 11:00 Gratulacje Jerzy!!!! 3maj się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: celt www.kadra.boo.pl IP: *.proxy.astra-net.com 25.01.06, 11:13 moze chociaz w Koln wyladuje, bo szkoda by nawet nie powalczyl o wyjazd na MŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siara Re: Gazownia dla Dudka... IP: 62.87.132.* 25.01.06, 11:42 I wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych Re: GW i dziecko szaleje. IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 25.01.06, 12:00 Znowu szalejecie Wy i wasze „dziecko” na punkcie „zatrudnienia i bezrobocia” rezerwowego bramkarza J.D. W chwili obecnej jest to najlepszy temat na „wierszówkę” a tym samym parę groszy. Lecz tak naprawdę ile można. Musicie zrozumieć że z brakarzem zmagamy się pijąc piwo WARKA. Jest coraz gorsze i staniało u nas na osiedlu o kolejne 2 grosze. Staliście się więc „obrońcą uciśnionych” oraz pogotowiem ratunkowym dla JD. Dwa artykuły w sprawie a jak mówi menedżer JD to „sprawa ograniczyła się do jednego telefonu”. Czyli nic wielkiego! Czyli już niedługo bramkarz JD puści bąka na ławce rezerwowych i będziemy o tym wiedzieć ! Dlatego mam do Was prośbę. Nudzi wam się i chcecie się wykazać. Jest wspaniała okazja! Kilka dni telewizja publiczna nadała reportaż o Ewie Zarosińskiej z Hrubieszowa i jej synu MICHALE. Lewe oko, nad sercem miałem mokre jak oglądałem ! Prawdopodobnie w wyniku pobicia jest wrakiem młodego człowieka, kochającego m.in. SPORT. Matka w 2002r straciła pracę w Telekomunikacji. Olbrzymia tragedia i żadnej pomocy m.in. ze strony medialnych instytucji. Nie chcę mi się wierzyć żeby Oddział GW nie wiedział o tym! Zamiast od kilku miesięcy tracić czas na „znalezienie” klubu bramkarzowi JD, przejmować się jego „tragedią” popatrzcie obok siebie. Możne ktoś maluczki potrzebuje waszego wsparcia. A jak rozpocznie się piłka kopana wrócicie do swoich zainteresowań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Dudek w FC Köln !!!! IP: *.GG.NRW.DE / *.nrw.de 25.01.06, 12:23 Widzialem papiery, Dudek podpisal wstepna umowe z 1.FC Köln !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Portsmouth nie dla Dudka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 12:44 Gratulacje dla Jurka z okazji narodzin córki. Jeśli chodzi o status JD w Liverpoolu to chyba wyjasnia się, że podstawowym powodem braku gry , nie jest tylko lepszy J Reyna, ale jeszcze inne przesłanki, które nie są wyjawione, zarówno z jednej strony jak i z drugiej. Nie dowiemy się tego do końca. A z całą pewnością od "Gazety". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw "wystrychnięty na dudka".. bo jak nie inaczej? IP: *.cable.mindspring.com 25.01.06, 13:43 ale biedy to on nie ma i nie musi biadolic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goopee dzisiaj czytalem,ze fc.Koeln jest zainteresowane IP: 62.17.1.* 25.01.06, 13:50 gazeta Herald Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkonop FC KOLN?! NO CO TY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:52 Cóż za prestiż... TO może jeszcze Alemania Achen i Dynamo Drezno. A jak się postara menedżer, to nawet RKC Walwijk. Litości, nikt nie wyłoży za niego tych 3mln. euro. To duże pieniądze, a Dudek nie jest ich wart-33letni bramkarz po przejściach. Gdyby był zwolniony z kontraktu-to co innego, pewnie mógłby znaleźć jakiś niezły klub. A tak... Przecież Liverpool zapłacił za niego wcale nie tak o wiele więcej od tych 3 baniek. Cał szczęśćie, że jest Boruc, Kowalewski, Kuszczak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: FC KOLN?! NO CO TY! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.06, 15:09 1. FC Köln !!! Bylo dzisiaj w wiadomosciach ARD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser wszyscy chca kupic dudka :)))))))))))))))))))) IP: *.his.uni.torun.pl 25.01.06, 15:52 paranoja, znowu gw pisze o jakims smiacirzu, dajcie spokoj ludzieeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrrrycja Re: Portsmouth nie dla Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 17:03 Zostaje tylko pogratulować!!! Odpowiedz Link Zgłoś