Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nie będę ogląć tych igrzysk!

08.02.06, 11:41
    Racja, to będzie niestety dramatyczna nuuuuuda
    Obserwuj wątek
      • Gość: x Re: Nie będę ogląć tych igrzysk! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:47
        ale z bobslejami sie nie zgodzę: co za czad, gdy z czwórki dwóch przyjeżdża z nogami do góry, albo czwarty zjeżdża na pupie... do jest dopiero widowisko!
        • jovanka5 Re: Nie będę ogląć tych igrzysk! 08.02.06, 12:57
          A co, to tylko dla Polaków się ogląda relacje? A mecze piłki kopanej to zawsze
          są z naszym udziałem? Chyba też nie jestesmy potegą! A ja bedę oglądać i skoki
          (które oglądałam jak Małysz jeszcze pieluszke nosił) i łyzwiarstwo i na co mi
          tam jeszcze czasu starczy.
          • pablo123 Autor chcial zaistniec, czy co? 08.02.06, 13:08
            > A co, to tylko dla Polaków się ogląda relacje? A mecze piłki kopanej to
            zawsze
            > są z naszym udziałem? Chyba też nie jestesmy potegą! A ja bedę oglądać i
            skoki
            > (które oglądałam jak Małysz jeszcze pieluszke nosił) i łyzwiarstwo i na co mi
            > tam jeszcze czasu starczy.

Slusznie, razaca niekonsekwencja pana autora. To ogladanie hokejowego meczu
            Czechy - Kanada jest wydarzeniem mniej angazujacym niz Champions League? Wszak
            i tu i tam wysoki poziom, i tu i tam nie ma Polakow.
            Wiec moze zamiast szukac na sile wyzszosci Swiat Bozego Narodzenia nad
            Wielkanoca, p. Harasimowicz by powiedzial wprost, ze woli kopaną od sportów
            zimowych. To by wystarczyło. A nie - dramatyczne uzasadnienia i porównania...
            Poza tym, panie redaktorze, nawet jak raz na ruską dekadę zdobedziemy medal, to
            istotą kibicowania jest to, ze sie wierzy, ze ten jeden akurat raz zdarzy sie
            za minutę , dwie, moze jutro. Bo co z tego ze kandydatow do medali jest malo w
            naszym obozie? Mi wystarczy emocjonowanie sie tym, by bobsleisci wyprzedzili
            pare markowych ekip, by Pawel Zygmunt wykrecil zyciowke na 10 km i wyprzedzil
            paru Holendrow, by Tomek Sikora nie spudlowal ani razu i moze wskoczyl na brąz.
            Ale jesli pan woli emocjonowanie sie kolejna bezplciowa transmisja z pustawego
            Stadio Delle Alpi, to pana wybor.
            Tylko prosze nie sugerowac nam, ze jestesmy zalosni. Bo do tego sprowadza sie
            ton tego felietonu.
            • Gość: mzb CO ZA BZDURY!! IP: *.crowley.pl 08.02.06, 13:16
              Od dzisiaj nie czytam tekstów Harasimowicza. Szkoda czasu. Nawet skrytykować
              konstruktywnie nie potrafi. Życzę wielu emocji na meczach III ligi, myślę że
              spotkanie Walki Makoszowy z Gawinem Królewską Wolą dostarczy odpowiednich
              wrażeń.
              • Gość: Autor To redaktorzyna zabłysnął.. ;) Co za gość!!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.06, 13:19
                www.amikoj.com
                www.gazeta-bawarska.pl
                www.strzelin.info
                www.wiazowianie.boo.pl
                • Gość: onomatopej On luuubi "blyszczec" :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:16
                  Byl taki manager pilkarski (teraz sie nazywa Football Manager) - Championship
                  Manager i Harasmiowicz pracowal przy polskiej bazie danych pilkarzy do niego,
                  umieszczajac w nim SIEBIE z MAKSYMALNIE wypasionym charakterystykami...
                  • Gość: Hans A JA SPECJALNIE I TYLKO PO TO KUPIĘ SOBIE TV DO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:46
                    PRACY !!!
              • Gość: brzdrzejowicz Re: CO ZA BZDURY!! IP: 81.210.16.* 08.02.06, 15:27
                akurat w austalii bywa snieg i to calkiem sporo.
                • bankbank ALE JESLI 21 mln 833 tys. zł to prawda to zbrodnia 08.02.06, 18:00
                  zostala popelniona, bo ile dzieci przez ile lat mozna by za to
                  niezle w Polsce wyksztalcic?????

Nie oszukujmy sie kto slyszal o polskich sportowcach ???
                  ksztalcmy lepiej informatykow.
              • Gość: Zimowy człowiek Kocham sporty zimowe-będę oglądał te igrzyska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 18:19
                Oczywiście , de gustibus non disputantum( o gustach się nie dyskutuję).
                Jeden woli chude brunetki, a inny grube blondynki. Ja kocham sporty zimowe, a
                nie lubie piłki nożnej , nie cierpię tenisa, siatkówiki , koszykówki-i mam do
                tego prawo.
                Czekam z ustęsknieniem na rozpoczęcie Igrzysk w Turynie.

Nawiasem mówiąc, to w tym artykuliku, nie ma żadnych konkretów-mógłóby pan
                jakoś uargumentować, dlaczego pana nudzą sporty zimowe, dlaczego ich pan nie
                lubi.
                A nie tylko-są nudne , nie lubię-nie, bo nie.
              • Gość: ona On ma rację ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:58
                On ma rację banda nieudaczników czyt. naszych utlentowanych inaczej sportowców
                prawie mistrzów świata--> prawie robi wielką róznicę, robi sobie wycieczkę za
                nasze pieniądze 21 mln to się w głowie nie mieści. Przecież te pieniądze można
                by przeznaczyć na dyscypliny w których faktycznie mamy sukcesy i są ciekawsze
                bo sporty zimowe to moim zdaniem najgorsze co może być. Można by to
                przeznaczyć np. na żużel, inne sporty motorowe żeby młodzi chłopacy mieli w
                końcu sprzęt z prawdziwego zdarzenia, a nie jakieś osiaołki. A resztę
                zaoszczędzić. A nie na darmozjadów płacić, co tam pojadą , narzrą się i dupę po
                płaszczą, raz wystąpią w zawodach i zajmą 150 miejsce paranoja. A noramalny
                człowiek to może sobie tylko pomarzyć żeby gdzieś wyjechać z granicę bo kasy
                brak. Ja jestem za wspomaganiem normalnych sportów takich jak już powyżej
                wymieniłam, a nie jakieś narty itp., w których i tak nigdy nic nie osiągniemy
                taka prawda. A Małysz to już jest taki nudny, że się rzygać chce i tak tam nic
                nie osiągnie.
            • Gość: Florek Ja będę ogladal z przyjemnoscia! IP: *.retsat1.com.pl 10.02.06, 23:40
              Rozumiem, ze fajnie napisac cos kontrowersyjnego, aby miec pewnosc, ze
              wydrukuja i zaplaca, ale bez przesady. Swiat wyglada jak wyglada. Sport jest
              brudny. Ale mimo to igrzyska to wielkie swieto sportu i fascynujacy spektakl.
              Sa przestoje i nuda, ale tez masa momentow podnioslych, niepowtarzalnych,
              wielkich radosci i tragedii. Ujec, ktore sie pamieta przez cale zycie. Juz
              ceremonia otwarcia zrobila na mnie wrazenie. Wiec, na
              ile bede mogl - bede ogladal. Mamy w Polsce wolnosc: jak Pan redaktor woli
              ogladac 3 lige kopanej - drum bum !(rum.) - zycze wielu wrazen estetycznych i
              przezyc! Mam nadzieje, ze nie jest Pan efekciarzem - rzucajacym slowa na wiatr
              i na jakims meczu pan wysiedzi! :)))) A.... i przykro, by bylo czytac jakis
              Pana komentarz o wydarzeniu na igrzyskach... No bo nie powinno sie omawiac
              czegos, czego sie nie widzialo. :)))))
        • Gość: Olimp Zdaje się, że autor ma ciche dni z żoną/dziewczyną IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.06, 13:01
          Też lubię 3-cią ligę piłkarską, oglądam 2-gą siatkarską, a nawet chadzam na
          mecze mojej ukochanej A-klasowej Świtezi Wiązów i to nawet kiedy jest gradobicie
          i burza z piorunami, ale takiej gratki jak igrzyska odpuścić sobie nie potrafię.

Autor zachowuje się jak typowy Niemiec, czyli ma debilowate podejście do sportu,
          zgodne z zasadą "jeśli nie ma trzech naszych na podium, to nie ma po co
          oglądać".... A ja tymczasem chetnie obejrzę dyscypliny, o których Korzeniowski
          zapomniał. Zjazdy, slalomy, biathlon, łyżwiarstwo szybkie, kombinację norweską
          HOKEJ NA NAJWYZSZYM POZIOMIE i nawet wspomniany curling, który też bardzo lubię.

To ze nie przepadam za łyżwiarstwem figurowym czy bobslejami nie robi ze mnie
          nagle super fana 3-ciej ligi piłkarskiej...

Pierwsza myśl jaka mi przyszła po przeczytaniu tego tekstu to ta, którą
          umieściłem w tytule... ;) Żona mu nie daje, to mu się klepki przestawiły, jednak
          nieszczęśliwie tak, że wciąż wydaje mu się, że są na miejscu...

Wierzmy, że mu przejdzie... czego sobie, jemu i Państwu życzę.

Cześć

---
          www.amikoj.com
          www.gazeta-bawarska.pl
          www.strzelin.info
          www.wiazowianie.boo.pl
      • Gość: apsik Co za nieuk? IP: *.chello.pl 08.02.06, 11:57
        "Nawet mecze trzeciej liga piłkarskiej bywają ciekawsza od olimpiady". Co to
        jest, kto to napisał i w jakiej gazecie to opublikowali? Przecież to zdanie nie
        ma sensu i to jest wprowadzenie do artykułu. A kto to jest ten harasimowicz, że
        wygłasza takie opinie. Co to kogo obchodzi czy będzie oglądał czy nie? Co to za
        autorytet, jak zdania po polsku nie potrafi sklecić?
        • Gość: Jacek Re: Co za nieuk? IP: *.eranet.pl 08.02.06, 12:17
          Popieram w 100% twoją opinię o tym panu. I będe oglądał.
        • Gość: spacem Re: Co za nieuk? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.02.06, 12:28
          a kogo obchodzi co ty myślisz o autorze artykułu?
          • Gość: ryży rysiek A kogo obchodzi co mysli tzw."Autor"? IP: *.ib.pwr.wroc.pl 08.02.06, 13:14
      • Gość: Zyziek Będę oglądał te igrzyska! IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 08.02.06, 12:08
        Olimpiada to jest bardzo fajny czas, kiedy raz na 2 lata mozna sobie poogladac
        dyscypliny, ktorych normalnie w Tv nie ma. Dlatego oprocz mojego ulubionego
        biathlonu chetnie zobacze sobie hoke, lyzwiarstwo szybkie, snowboard i jazde po
        muldach. Oraz oczywiscie curling! ;)
      • Gość: Misiek83123493 Re: Nie będę ogląć tych igrzysk! IP: 192.128.254.* 08.02.06, 12:20
        Może polacy nie będą brylować. Ale olimpiada to nie tylko polacy, ja z chęcią
        obejrze sobie hokeja i nartki :D A to, że jakiś Harasimowicz będzie oglądał
        3-cią ligę grzeje mnie równo.
      • Gość: marcin a odwal się pan od curlingu! IP: 87.206.204.* 08.02.06, 12:27
        To jedna znajciekawszych dyscypin w sporcie, ale trzeba poświęcić troszkę czasu,
        żeby ją zrozumieć, ale jak komuś cały wolny czas wypełnia trzecioligowa
        kopanina, to co się dziwić. A nie pomyślał pan przez chwilę, że jest zbyt
        ograniczony intelektualnie, żeby zrozumieć niektóre bardziej wysublimowane
        taktycznie sporty (np. curling, futbol amerykański)?
        • starybaca Re: a odwal się pan od curlingu! 08.02.06, 15:05
          Gość portalu: marcin napisał(a):

> To jedna znajciekawszych dyscypin w sporcie, ale trzeba poświęcić troszkę czasu
          > ,
          > żeby ją zrozumieć, ale jak komuś cały wolny czas wypełnia trzecioligowa
          > kopanina, to co się dziwić. A nie pomyślał pan przez chwilę, że jest zbyt
          > ograniczony intelektualnie, żeby zrozumieć niektóre bardziej wysublimowane
          > taktycznie sporty (np. curling, futbol amerykański)?

Curling to fantastyczny sport. Zasady nie są wcale trudne do zrozumienia,
          a widowiskowość, moim skromnym zdaniem, nieporównywalnie większa od piłki
          nożnej.

Mogę tylko współczuć autorowi artykułu, że woli trzecioligowe kopanie
          od curlingu. Autorze, gdzie byłeś, kiedy Pan Bóg rozum rozdawał? :-)

• kosciol.mlodziezy.psychicznej To wynika z ograniczonego podejścia 08.02.06, 15:13
            redaktorzyn sportowych z GW i ich klakierów. Wszystko, co nie jest piłką nożną,
            koszykówką albo wokół czego nie można zbudować pseudopatriotycznej otoczki,
            jest dla niech be. A curling naprawdę potrafi być wciągający.
      • tede5 Re: Nie będę ogląć tych igrzysk! 08.02.06, 12:31
        Po prostu ten facet nie ma tego "czegoś" kto ma każdy z prawdziwych, powtarzam
        prawdziwych kibiców. Olimpiada to rzecz święta, nieważne czy letnia (choć ta
        bardziej atrakcyjniejsza jest) czy zimowa i żaden pismak tego nie zmieni.
        Dziwię się tylko co taki dziennikarzyna robi w redakcji sportowej "Gazety".Z
        wyrazami ubolewania ...
        • Gość: mzb Dokładnie!! Olimiada to rzecz święta!! IP: *.crowley.pl 08.02.06, 13:23
          Mój ojciec który za sportami zimowymi nie przepada, a na co dzień interesuje
          się przede wszytskim piłką nożną, kiedy przychodzi czas olipiady ogląda
          praktycznie wszystko co się da i potrafi przeżywać nawet narciarstwo
          akrobatyczne, nie mówiąc już o hokeju, skokach czy biegach ze startu wspólnego.
          I to jest właśnie magia igrzysk!!
      • Gość: 123 redaktor impotent ? analfabeta ? IP: *.cable.ubr13.edin.blueyonder.co.uk 08.02.06, 12:52
        ja tez bede ogladal olimpiade i jakis tam tluk redaktorzyna nie bedzie mi tutaj
        mowil co mam robic, chyba musieli mu niezle leb poobijac na tych 3 ligowych
        meczach albo jezyka polskiego uczyl sie korespondencyjnie analfabeta jeden !
        POTENCJA mu sie marzy <lol> a sam chyba jest impotentem
        img141.imageshack.us/img141/1230/impotentharasimowicz8ku.jpg
      • Gość: aha Re: Nie będę ogląć tych igrzysk! IP: 193.0.79.* 08.02.06, 12:57
        Ktos tu sie chyba nie zna na niczym innym oprocz pilki noznej.
        Najlatwiej pisac o dyscyplinach i zawodnikach o ktorych cos sie kiedys o te
        duze uszy obilo.
        Slowkiem nie wspomnial o biathlonie! No ale przeciez tam nik nie walczy o
        miejsca w czolowce (uwaga! ironia!) A Pawel Zygmunt?!? A Siudkowie?!? Moze nie
        odnosza spektakularnych sukcesow, ale sa!
        No ale w tv najwiecej sie mowi o Malyszu, Jagnie i Ligockich, wiec co sie
        dziwic brakowi wiedzy pana dzinnikarzyny!
      • Gość: prawdziwy kibic Panu już podziękujemy... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 08.02.06, 13:04
        Panu już podziękujemy za wypowiedzi na temat ZIO.
        Tak się składa, że w wielu państwach, które w przeciwieństwie do nas brylują w
        sportach zimowych (Rosja, Niemcy, Austria itp) taka Olimpiada to ogromne
        wydarzenie i pisanie pierdół w stylu "Zimowe igrzyska olimpijskie to impreza
        niszowa" mija się z celem i świadczy tylko i wyłącznie o braku znajomości
        tematu przez autora.
        Poza tym w Polsce także jest wielu sympatyków zimowych sportów, a turniej
        hokeja z udziałem graczy NHL to podstawa i jestem przekonany, że wielu kibiców
        już nie może się go doczekać.
        Do tego dochodzą konkurencje z narciarstwa alpejskiego i klasycznego, ciekawy
        curling i mamy rozrywkę na wiele dni.
        Wielkie brawa dla TVP i jej iTVP za podjęcie decyzji o równoczesnym
        transmitowaniu 5 wydarzeń.
        Także panu już podziękujemy za wypowiedzi i zapraszamy do komentowania III ligi
        polskiej, bo nie da się ukryć, że do tego pan się lepiej nadaje.
      • Gość: Hermann Maier Bełkot IP: *.turret.com.pl 08.02.06, 13:08
        Artykuł Red. Harasimowicza to zwykły bełkot. Autor wyjmuje z programu igrzysk
        bezsensowne dyscypliny (curling, skeleton itp.), których zresztą TVP nie będzie
        specjalnie często transmitować, a całkowicie pomija hokej, narciarstwo
        alpejski, snowboard, skoki czy biathlon, które są świetnymi i widowiskowymi
        sportami. Do tego miesza swoją niechęć do oglądania sportów zimowych z kosztami
        przygotowań naszej reprezentacji. Czy gdyby wystwienie reprezentacji Polski
        kosztowało np. 0,5 mln, to chętniej by oglądał igrzyska? Konkludując - bełkot
        obliczony na wywołanie pseudosensacji.
      • Gość: sympatyk Na babus z redaktorzyną IP: *.chello.pl 08.02.06, 13:09
        A mnie absolutnie nie interesuje nasza pierwsza liga piłkarska, nie mówiąc już
        o trzeciej. Mecze Chelasa - Barcelona też mam w wielkim poważaniu. Więc
        redaktorku nie sugeruj prawdziwym kibicom, co mają robić a co nie. Skocz lepiej
        na babus i banany zrywaj, a nie się tutaj wymądrzaj!
        • Gość: torino Co za ciołek IP: *.chello.pl 08.02.06, 13:12
          Co za ciołek z tego dziennikarza. Co on chciał przez to osiągnąć? To prowokacja
          jakaś? Jeśli tak to mizerna. Niech go lepiej na Madagaskar wyślą.
      • Gość: Bórrak Re: Nie będę ogląć tych igrzysk! IP: 195.117.255.* 08.02.06, 13:17
        To że ktoś woli oglądać piłkę nożną od sportów zimowych świadczy dobitnie o tym
        że nawet w tworkach go leczyc nie chcieli ze względu na ogromny poziom głupoty.
      • kaner Re: Nie będę ogląć tych igrzysk! 08.02.06, 13:19
        a kto zmusza tego kretyna do ogladania igrzysk?
      • Gość: maoz2 Kasa dla redaktora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:24
        Typowy bełkocik aby zrobić wierszówkę i zarobić kasę za artykuł. Ja moge
        napisac np. ze będę oglądał albo będe oglądał tylo w piątki i co - wydrukują mi?
        • Gość: Normalny APEL !!! IP: 81.210.96.* 08.02.06, 13:39
          Cóż tutaj muszę się zgodzić z poprzednikiem. Artykuł niedość, że niepoprawny pod
          względem merytorycznym, co dobitnie pokazali już inni, to mówiący nam co mamy a
          czego nie mamy robić. Oj redakcjo powinnaś lepiej znać gusta Polaków. To, że pan
          redaktor napisał takie brednie to jedno. Moze mu się zdarzyło , moze nie.
          Przejmuję się jednak tym, ze ktoś te brednie zaakceptował to raz, oraz, ze
          wpuścił to na pierwszą stronę portalu gazeta.pl
          Świadczy to nie tylko o poziomie samego autora ale również osób, które stoją nad
          nim. Akceptując taaaaaki tekst oraz promując go w ten sposób stawiają się na tym
          samym, bardzo niskim, poziomie co sam autor. Dlatego redakcjo pytam:
          CZY JAKAKOLWIEK REAKCJA BĘDZIE WIDOCZNA PO NASZYCH WSZYSTKICH POSTACH??? CZY
          AUTOR PRZYNAJMNIEJ OFICJALNIE PRZEPROSI ZA OBRAŻANIE I SPORTOWCÓW I KIBICÓW???
          Jesli się nie mylę jak do tej pory nie było ani JEDNEGO pozytywnego postu do
          listowiczów. Redakcjo jeśli nie liczysz się z naszymi głosami oraz opiniami to w
          takim razie z czyjimi??
          • Gość: Olimp Popieram, autorzyna powinien dostać po uszach... IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.06, 13:46
            A ma w co brać ;) ... co widać na dołączonym przez redakcję obrazku...

W głowie się nie mieści, że to dziennikarz sportowy...
            Najlepiej niech w ogóle w tym czasie ogląda M jak miłość i więcej nam tu dupy
            nie zawraca.

www.gazeta-bawarska.pl
      • Gość: DSD Zamiast karykatury Mahometa... IP: 212.33.72.* 08.02.06, 13:27
        ...GWyb przygotowała inną prowokację. Cóż, dla Smitha z Minnesoty mecz futbolu
        amerykańskiego w lokalnym koledżu będzie ważniejszy niż egzotyczny finał Ligi
        Mistrzów Chelsea-Barcelona (wiem, nie w tym sezonie!) ale New York Times nie
        zamieści o tym felietonu.
      • Gość: kosc.mlodz.psych. Re: Nie będę ogląć tych igrzysk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:29
        No to pan Harasimowicz dał piękne świadectwo dyletanctwa redakcji
        sportowej "Wyborczej". Zawsze twierdziłem, że ta załoga nie ma nic do
        powiedzenia w kategorii sportu a w takim tvn24 występują jako eksperci. Radzę
        tym redaktorkom tylko i wyłącznie podawać wyniki bez jakichkolwiek opisów. I
        tak są one g. warte.
        • Gość: recenzent Zwolnić go! IP: *.chello.pl 08.02.06, 13:33
          Skoro nie zamierza oglądać igrzysk w Turynie, to znaczy, że nie pasuje do
          redakcji sportowej. Po co w ogóle się meczy i przychodzi do roboty? Lepiej
          niech zmieni zawód, frajerzyna. Uważam, że świętym obowiązkiem dziennikarzy
          sportowych jest oglądanie takich imprez jak olimpiada. Żeby później nie pisali
          takich bredni jak ten pożal się Boże redaktorek.
      • Gość: kane zgadzam się w całej rozciągłości z autorem IP: *.compower.pl 08.02.06, 13:30
        Dla zimowe IO mogłyby w ogóle nie istnieć.
        • Gość: DSD Re: zgadzam się w całej rozciągłości z autorem IP: 212.33.72.* 08.02.06, 13:32
          Cóż, ja też jakoś dałbym sobie bez nich radę. Bez Ligi Mistrzów (a nawet III
          ligi polskiej!!!) również... :-)))
        • Gość: Olimp A co??? Też Ci żona nie daje??? IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.06, 13:33
          Co za frustraci ;)

_______
          www.amikoj.com
          www.gazeta-bawarska.pl
          www.strzelin.info
          www.wiazowianie.boo.pl
      • Gość: wojtek Wolę od letnich. A Polaków do oglądania Maiera... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:34
        Nie potrzebuję. Tak samo wolę biegi na śniegu, w lesie od widoku asfaltu i samochodów (maraton) czy bieżni.

A curling i podobne (ale dlaczego skeleton?) to osobna historia. No ale latem mamy jeszcze lepiej (strzelanie do rzutków i inne egzotyczne wynalazki).
      • Gość: AW Re: Nie będę ogląć tych igrzysk! IP: *.chello.pl 08.02.06, 13:44
        CO za brednie...to nie chodzi o slabych polakow czy cos takiego, tylko o
        rywalizacje wszystkich zawodnikow i o piekno SPORTU!!!!! a olimpiada czy to
        letnia czy zimowa, bez wzgledu na wyniki polakow TO SWIETNE WIDOWSKO
        SPORTOWE!!!!
      • Gość: zgryz CHAŁTURNIK IP: *.chello.pl 08.02.06, 13:47
        Czy Harasimowicz to przypadkiem nie ten chałturnik, co w zeszłym tygodniu w
        tygodniku Wprost zachęcał do oglądania zimowych igrzysk olimpijskich w Turynie?
        Jeśli tak, to znaczy, że facet nie ma żadnych poglądów, tylko pisze na tak
        zwaną aferę, a najpewniej byle tylko wyszarpać z gazet jak najwięcej grosza za
        swoje bełkotliwe wypociny. Temu panu już dziękujemy.
        • Gość: jasiu Re: CHAŁTURNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:01
          zgadzam sie to jest chyba ten osioł.
          Jak można pisać takie brednie.Artykuł na poziomie przedszkolaka i jeszcze do
          tego lalusia.
          Na meczu III ligi można sobie flachę obalić z kumplami !!
          nie redaktorku?
          A swoją drogą nigdy bym się aż takiego dna po "koszernej"nie spodziewał!!!!
          Za co płacą temu osłowi QWA
      • Gość: tomasz Re: Nie będę ogląć tych igrzysk! IP: 156.17.128.* 08.02.06, 13:58
        A moze pogapisz sie w odbicie lustrzane swojego odstajacego ucha?hmmm to bedzie
        ciekawe!!!trzymaj sie chlopie i powodzenia!
      • Gość: tomasz Re: Nie będę ogląć tych igrzysk! IP: 156.17.128.* 08.02.06, 13:58
        A moze pogapisz sie w odbicie lustrzane swojego odstajacego ucha?hmmm to bedzie
        ciekawe!!!trzymaj sie chlopie i powodzenia!
      • Gość: gość Re: Nie będę ogląć tych igrzysk! IP: *.um.chorzow.pl / *.chorzow.um.gov.pl 08.02.06, 14:00
        Kim jest ten ignorant. Kolejny pasjonat piłki kopanej, który nie ma pojęcia ile
        nieporównywalnie więcej pieniędzy topi się w tzw. klubach piłkarskich - a efekt
        wątpliwy.
        • Gość: kosc.mlodz.psych. I to jest cała prawda o tym "dziennikarzu". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:26
      • Gość: Madzia głupolek :) IP: 156.17.128.* 08.02.06, 14:01
        Jaki głupol!!!!hihihi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka