Gość: Tomasz Graff IP: *.net.autocom.pl 18.11.02, 00:10 Początki są zazwyczaj trudne. Ale NBA jest bezwzględna:albo Polak się sprawdzi i będzie czynił znaczące postępy, albo do roku, dwóch wróci pod Tatry. Trzymajmy zatem za niego kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roman Suminski Re: Cezary Trybański już gra w NBA IP: *.158.229.233.Dial1.Chicago1.Level3.net 18.11.02, 02:11 To dobrze,ze zagral.Ma jednak dluga droge przed soba.Powodem tego,ze gral az 20 min.byl fakt ze wszyscy wysocy Grizzlies nalapali duzo przewinien na poczatku meczu.Trybanskiego widzialem po raz pierwszy w sobote.Zupelnie dobrze biega jak na jego wzrost,niezle blokuje.To jednak wszystko, co mozna dobrego o nim powiedziec.On musi przede wszystkim nabrac troche masy,oraz poprawic prace stop w obronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psck9 Re: Cezary Trybański już gra w NBA IP: *.fidnet.com 18.11.02, 04:51 A ja goraco dopinguje Cezarego i jak tylko bdea grali vs wizards to pojde na mecz. naprzod czarek!!! psck9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psck9 Re: Cezary Trybański już gra w NBA IP: *.fidnet.com 18.11.02, 04:51 A ja goraco dopinguje Cezarego i jak tylko bdea grali vs wizards to pojde na mecz. naprzod czarek!!! psck9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psck9 Re: Cezary Trybański już gra w NBA IP: *.fidnet.com 18.11.02, 04:53 A ja goraco dopinguje Cezarego i jak tylko bdea grali vs wizards to pojde na mecz. naprzod czarek!!! psck9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psck9 Re: Cezary Trybański już gra w NBA IP: *.fidnet.com 18.11.02, 04:53 A ja goraco dopinguje Cezarego i jak tylko bdea grali vs wizards to pojde na mecz. naprzod czarek!!! psck9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psck9 Re: Cezary Trybański już gra w NBA IP: *.fidnet.com 18.11.02, 04:54 A ja goraco dopinguje Cezarego i jak tylko bdea grali vs wizards to pojde na mecz. naprzod czarek!!! psck9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psck9 Re: Cezary Trybański już gra w NBA IP: *.fidnet.com 18.11.02, 04:54 A ja goraco dopinguje Cezarego i jak tylko bdea grali vs wizards to pojde na mecz. naprzod czarek!!! psck9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr_Fell Re: Cezary Trybański już gra w NBA IP: 62.233.185.* 18.11.02, 10:24 Gość portalu: psck9 napisał(a): > A ja goraco dopinguje Cezarego i jak tylko bdea grali vs wizards bardzo gorąco i intensywnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPAWACZ Re: Cezary Trybański już gra w NBA IP: *.ipartners.pl / 195.94.205.* 18.11.02, 10:48 Odpowiedz Link Zgłoś
anekalu Re: Cezary Trybański już gra w NBA 18.11.02, 16:02 Niestety obawiam sie, ze najwiekszym (jedynym?) atutem Czarka jest wzrost. Na NBA to chyba troche za malo. Obym sie mylil... Kuba Gość portalu: Tomasz Graff napisał(a): > Początki są zazwyczaj trudne. Ale NBA jest bezwzględna:albo > Polak się sprawdzi i będzie czynił znaczące postępy, albo do > roku, dwóch wróci pod Tatry. Trzymajmy zatem za niego kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soulfly Atut Trybka IP: *.retsat1.com.pl 18.11.02, 16:42 Nie wiem czy jedynym, ale za to najbardziej zajebistym atutem Trybka w NBA jest Jerry West. Mając takie plecy, Trybański może nawet grać dużo poniżej pewnego poziomu pod hasłem "rozwoju". Myślę że im dalej w sezon, tym więcej czasu Trybański będzie spędzał na parkiecie. Gra Memphis to jak na razie masakra i jak tak dalej pójdzie, to w 2giej połowie sezonu będą grać głownie zmiennicy, żeby się szkolili na przyszłość. Extra że Trybek trafił do Memphis. Wyobraźmy sobie go teraz np. w Indianie albo NJ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IVAN Re: Cezary Trybański już gra w NBA IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.11.02, 17:10 Czarek tworzy Historié,wreszcie zagral i stalo sie Odpowiedz Link Zgłoś