Gość: Tuzin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 18:46 >>> Nie, po meczu z Łotwą było zwycięstwo z Nową Zelandią. No tak chlopaki juz zrobili swoje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Kosowski dla Gazety: Stawiamy kropkę nad i IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 18.11.02, 18:53 No i wygrali z zespolem z Gory Kalwarii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Co powiecie na taki skład? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.02, 19:21 Dudek Głowacki - Hajto - Bąk - Rząsa Kosowski - Świerczewski - Kukiełka - Krzynówek Żurawski - Marcin Żewłakow + Ratajczyk, Smolarek, Wichniarek, Michał Żewłakow, Olisadebe A tak właściwie uważam, że w obronie jeszcze ze 2-3 lata mógłby pograć najlepszy polski piłkarz ostatniego dziesięciolecia - Tomek Wałdoch. Choć ma wpadki, to jest klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Co powiecie na taki skład? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 19:37 Fajny ten Twój skład. Co do Rząsy, bliźniaków, Żurawskiego i jeszcze innych to się zgadzam. Wałdoch powinien jeszcze trochę pograć. No ale ja chcę wreszcie Majdana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziu Re: Co powiecie na taki skład? IP: proxy / *.243-200-80.adsl-fix.skynet.be 18.11.02, 19:53 przeciez majdan to leszcz nawet w paoku sie nie lapie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarooo Re: Co powiecie na taki skład? IP: *.zwm.punkt.pl / 10.0.35.* 18.11.02, 20:33 mi sie nie podoba: Hajto powinien podzielic los kolegi z Schalke, Kosowski na prawej stronie sie nie nadaje, na prawej Karwan, atak jest OK, wogole napastnicy powinni byc jak na WC2002 : Oli, Kryszałowicz, Żurawski, Żewłakow moja kadra(zestawienie optymalne): Dudek - Żewłakow, Bąk, Głowacki - Kosowski(Krzynówek), Kukiełka, Lewandowski, Karwan - Smolarek - Kryszałowicz, Olisadebe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slipknot Re: Co powiecie na taki skład? IP: *.retsat1.com.pl 18.11.02, 20:54 Powiedzielibyśmy że selekcjoner jest debilem. Kryszałowicz nie trafiłby piłką w ocean z plaży. Olisadebe jest w takiej formie jak mówi po polsku. Karwan wyszedłby bez majtek, a Smolarek z Krzynówkiem ostatnio grają w piłkę na komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSWisla Re: Co powiecie na taki skład? IP: *.client.attbi.com 18.11.02, 23:01 Zgadzam sie z slipknot, na oli juz nie mozna liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlon Re: Co powiecie na taki skład? IP: 5.3.* / *.zdv.Uni-Mainz.DE 19.11.02, 14:01 Gość portalu: Slipknot napisał(a): > Powiedzielibyśmy że selekcjoner jest debilem. > > Kryszałowicz nie trafiłby piłką w ocean z plaży. > Olisadebe jest w takiej formie jak mówi po polsku. > Karwan wyszedłby bez majtek, a Smolarek z Krzynówkiem ostatnio grają w piłkę na > > komputerze. Popieram. Nie mowiac juz o Lewandowskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: Co powiecie na taki skład? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.11.02, 21:11 Generalnie skład OK, chociaż Marcina Żewłakowa posadził bym na ławkę, a za niego Smolarek lub Oli. Reszta wporzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSWisla Re: Co powiecie na taki skład? IP: *.client.attbi.com 18.11.02, 22:59 Ty chyba upadles na glowe, marcina zewlakowa, to jest najgorszy napastnik w reprezentacji, on sie nie nadaje do gry w MLS. Odpowiedz Link Zgłoś
m.pako Re: Co powiecie na taki skład? 19.11.02, 10:15 daj spokoj!!! co to ma byc??? Waldoch??- poracha straszna, za wolny, niezdecydowany... odposc sobie trenerke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuska Re: Co powiecie na taki skład? IP: *.rzeczpospolita.pl 19.11.02, 10:18 A ja się zgadzam z opinią, że na przykłaqd z Łotwą spokojnie by sobie poradziła klubowa jedenastka Wisły. Dlatego mój optymalny skład wygląda tak: Dudek (jednak) Baszczyński, Bąk, Głowacki Kosowski, Kukiełka, Smolarek (jak się wykuruje), Krzynówek (jak się wykuruje), Szymkowiak (widzieliście jak zagrał z Parmą?) Żurawski, Olisadebe (jednak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski Re: Co powiecie na taki skład? IP: *.fwfin.fwc.com 19.11.02, 10:49 Gość portalu: kuska napisał(a): > A ja się zgadzam z opinią, że na przykłaqd z Łotwą spokojnie by > sobie poradziła klubowa jedenastka Wisły. Dlatego mój optymalny > skład wygląda tak: > > Dudek (jednak) > Baszczyński, Bąk, Głowacki > Kosowski, Kukiełka, Smolarek (jak się wykuruje), Krzynówek (jak > się wykuruje), Szymkowiak (widzieliście jak zagrał z Parmą?) > Żurawski, Olisadebe (jednak) Zamienie Oli na Kalu Uche... Moze nie zauwaza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceq13 Re: Kosowski dla Gazety: Stawiamy kropkę nad i IP: *.orion.futuro.pl 18.11.02, 22:03 Kosa pogra jeszcze ze dwa/trzy lata na tym poziomie co teraz i może pomyślę o porównaniu go do Gadochy? Póki co daleka droga i dużo pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: Kosowski dla Gazety: Stawiamy kropkę nad i IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 19.11.02, 10:58 Dudek - Hajto, Bąk, Głowacki - Kosowski,Kuś lub Burkhart, Krzynowek(jak będzie grał), Szymkowiak - Smolarek - Zurawski, Olisadebe rezerwa:bliżniaki, Kukiełka Lewandowski, Liberda, Baszczyński, Strąg, swiadomie postawilem na środku Krzynówka. Nie mamy środkowego i trzeba kombinować. Kosa niech gra na swojej pozycji, Kukiełka jest cienias ale mamy lepszego? Może ten Burkhart(pewnie przekręciłem- gra w Amice) albo Kuś? Codzi mi o to że potrzebny nam jest zawodnik który potrafi strzelić wolnego. Nie mamy takiego a wolne można zamieniać na bramki. Burkhart podobał mi sie w maczach z Malagą a Kuś już kilka razy pokazał, że potrafi oddać nie przypadkowy strzał. Szymkowiak też. A Bartosz Karwan utwierdził mne w przekonaniu, że piłka ne dla idiotów. Nie gra w Hercie dlatego, że ma zero w głowie. Wielka gwiazda Legii(hihihihihi). Szkoda faceta ale najwyraźniej jest cienias. Sam sobie to zrobił bo jak gra się w lidze niemieckiej to trzeba gryźć trawę a nie bawić się jak panienka. Jaki debil zapomina sprzętu na mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diabolo Dla mnie Repra powinna wyglądać tak IP: *.waw.cdp.pl, / *.crowley.pl 19.11.02, 16:04 > Dudek(A) - Dudek(B) Bąk, Głowacki - Surma- Karwan,Szymkowiak,Świerczewski Krzynowek(Kosowski)- Zurawski, Olisadebe. Pomoc inaczej bym zestawił gdyby nie wielkie nieszczęście które spotkało Nowaka. Dla mnie jest to idealny kandydat do prowadzenia gry Biało-Czerwonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSWisla Re: Dla mnie Repra powinna wyglądać tak IP: *.client.attbi.com 19.11.02, 18:25 surma????? Karwan????? Juz wiemy na co ich stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Dla mnie Repra powinna wyglądać tak IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 21.11.02, 15:00 Gość portalu: TSWisla napisał(a): > surma????? Karwan????? Juz wiemy na co ich stac. Jak kolega taki spostrzegawczy, to pewnie kolega zauwazyl, ze Kosowski i Zurawski nie mieli w reprezentacji ani jednego dobrego - nie, nie meczu - zagrania. Powolywani sa za znakomite wystepy w Wisle - w lidze i pucharach. A w kadrze graja beznadziejnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurekp@op.pl Re: Kosowski dla Gazety: Stawiamy kropkę nad i IP: *.stansat.pl / 10.1.2.* 21.11.02, 14:26 On nie jest mądrzejszy od przysłowiowej blondynki. Odpowiedz Link Zgłoś