Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz: na dużej skoczni będzie lepiej

IP: *.acn.waw.pl 12.02.06, 21:46
    Będzie ciężko, ale na IO wszystko się może zdarzyć...
    Obserwuj wątek
      • Gość: mk jasne ze bedzie lepiej!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 12.02.06, 21:46
        • Gość: Typer Ogólnie będzie gorzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 22:57
          Na średniej dynamika nie jest taka ważna. Niestety wszyscy nasi skoczkowie wypadną gorzej :(
          ___
          Ogladaj mecze na żywo za darmo!
          Bonus 100zł w Sportingbet i 140zł w Betandwin!
          Sprawdź to na bukmacherzy.250free.com
          • Gość: Paweł Przestępców w policyjnych mundurach , związanych IP: *.kompania.net 13.02.06, 13:11
            // Przestępców w policyjnych mundurach , związanych z gangiem
            z Siemiradzkiego 24 , oraz z gangiem CBŚ Kraków ,
            zamieszanych w zlecenie podpalenia mieszkania przy
            Radziwiłłowskiej 15 , zlecenie próby zabójstwa , oraz
            w matactwa w śledztwach dotyczących wydarzeń
            na Radziwiłłowskiej , namawiam i zachęcam do zgłoszenia się
            i złożenia obszernych zeznań w Prokuraturze Apelacyjnej
            w Krakowie , Wydział Przestępczości Zorganizowanej .
            Przypominam : szczere przyznanie się do winy ,
            oraz do popełnionych przestępstw , może spowodować
            odstąpienie od wymierzenia kary , lub nadzwyczajne
            złagodzenie kary .
            Jeśli ktoś zgłosi się dobrowolnie i opowie o przestępstwie ze swoim udziałem,
            będzie potraktowany jako świadek - apeluje oficer policji zaangażowany w
            śledztwo. - Na podstawie artykułu kodeksu karnego rozbijającego przestępczą
            solidarność .
            Lepiej się ujawnić, bo my znajdziemy wszystkich.

Inny policjant dodaje: - To rozwojowe śledztwo, ale bez fajerwerków. Żmudna
            praca, procedury, przesłuchania, analiza dokumentów, w końcu zatrzymania o
            piątej rano.

Układ który Was chronił i zapewniał bezkarność - rozpada się .
            Radzę nie zwlekać .
            Adres : Prokuratura Apelacyjna w Krakowie ul . Cystersów 18
            Tel . 294 – 27 – 00

Prezes Niezależnego Obywatelskiego Centrum
            Badania i Monitoringu Stopnia Zdeprawowania
            Demoralizacji i Patologii w Policji .
            Paweł Witkowski

TEL. 0 602 318 302 e-mail pablow0@op.pl

www.pawelwitkowski.krakow.pl/prasa_09.htm
            poland.indymedia.org/pl/2005/10/16145.shtml
            Posłowie Adam Bielan i Zbigniew Ziobro
            o wyczynach Góraka i eSBeka :
            www.pl.indymedia.org/pl/2006/01/17911.shtml
      • Gość: Agata25- UK Małysz: na dużej skoczni będzie lepiej IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 12.02.06, 21:47
        Adas, i tak jestes mistrzem, na duzej skoczni dasz czadu, nie moge sie
        doczekac:))
      • Gość: Nico Re: Małysz: na dużej skoczni NIE będzie lepiej IP: 195.177.196.* 12.02.06, 22:18
        Adaś fruń do domu i daj se spokój z nartami przerzuć sie na sanki.... CHłopie
        odejdx godnie!
        • Gość: aniaz Re: Małysz: na dużej skoczni NIE będzie lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:46
          czy pierwsza 10 w swiecie oznacza jakąś niegodziwość?
          Jak czytam porady typu odejdź godnie to nie dobrze mi sie robi od sposobu
          pojmowania przez co niektórych
      • Gość: janusz Re: Małysz: na dużej skoczni będzie lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 22:38
        Kuttin do domu a Tajner na emeryturę
      • Gość: niedowiarek Małysz najlepszym polskim narciarzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 22:50
        stawiam piątaka na to że 7 miejsce Małysza będzie najwyższym polskim miejscem
        na tych igrzyskach...

...i drugiego piątaka na to że będzie to koniec Małysza
        • Gość: kmj Re: Małysz najlepszym polskim narciarzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 22:53
          Wszystkim, którym nie odpowiada, że Małysz nie wygrywa, proponuję przemyslenie,
          gdzie dziś jest Martin Schmitt? Gdize Sven Hannawald? I jeszcze kilku innych - a
          Małysz od kilku lat ciągle w czolówce. Ale oczywiscie dla Polaków to nic, bo nie
          na pierwszym miejscu, "skończył się", "nich godnie odejdzie" itd. Bzdury
          gadacie. Adaś to scisła czołówka.
          Pozdr.
          • aramba Re: Małysz najlepszym polskim narciarzem 12.02.06, 23:58
            Bo ci ludzie sa po prostu powaleni. To narzekanie pieprzone. Do porzygu to
            wszystko. Znaczy np. Ahonen tez sie skonczyl, bo byl tylko jedno miejsce i pol
            punktu przed Malyszem. O Jandzie, Pettersenie, Benkovicu, niejakim Simonie A.,
            Peterce nie wspomne nawet, a Schmitt i Hannavald, to wielkie postacie z
            historii skokow. Tylko ten Malysz, cholera, wciaz sie czolowki trzyma i nawet
            jakby sie akurat ta dyscypliba w Polsce rozwija i to calkiem niezle - no
            tragedia narodowa.
        • Gość: ewek Re: Małysz najlepszym polskim narciarzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:58
          Małysz zły , bo kasa przechodzi obok , a oto przecież tylko temu prostakowi
          chodzi.Mam nadzieję ,że na dużej skoczni skoczy jeszcze gorzej, czego mu
          serdecznie życzę.
          • Gość: Ewunia 28 Re: Małysz najlepszym polskim narciarzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:57
            Ja Ci serdecznie życzę pracy za darmo:-))
            Wysilaj się, staraj lat naście a nigdy i tak wypłaty nie dostaniesz:-)
            Naprawdę szczerze i serdecznie życze.
            ps. Idz do lekarza.
        • Gość: nielot Re: Małysz najlepszym polskim narciarzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 14:05
          no piątke przegrałeś, bo Pałka była szósta
        • Gość: Jarek Re: Małysz najlepszym polskim narciarzem IP: *.uni / *.HRZ.Uni-Marburg.DE 13.02.06, 15:46
          No to juz przegrales...
      • morfeusz_1 Re: Małysz: na dużej skoczni będzie lepiej 12.02.06, 22:52

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
      • Gość: jasiu_fasola Jak się miesiac przed IO zaczyna myśleć i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 23:20
        szukać ratunku po ewidentnie złych przygotowaniach, to nie ma co narzekać, jakby tak pól roku było z "fizjologiem ostatniego ratunku", to pewnie Małysz skakałby po 105,5 m :))) Kuttin sie nie sprawdził i juz, taka prawda, Małysz to nie maszyna, trzeba go odpowiednio prowadzić.
        • aramba Jasiu Fasola 12.02.06, 23:40
          Najgorzej jak Jas Fasola zaczyna sie wypowiadac. Wychylil sie chlopak z lozy
          eksperta. Ciekawe kiedy 4 Polakow bylo w trzydziestce finalowej serii konkursu
          olimpijskiego? no jasne, Malysz siodmy - no kleska prawdziwa.
      • Gość: maroo komentarz Apoloniuszka IP: 80.51.32.* 13.02.06, 08:17
        jak wam się podobał komentarz naszego nowego Prezesa PZN, który powiedział o
        jednym ze skoczków, że ten po wyściu z progu "zwalił się na narty"?? przypomina
        mi to inną wypowiedź sprzed lat podczas biegu z udziałem Pani Ireny Szewińskiej,
        kiedy to komentator stwierdził, że ma ona "nieświeży krok" czy coś podobnego :):):)
        gratulacje dla Pana Apoloniusza za pierwszy "kwiatek językowy" tych igrzysk!!
        • Gość: Schuja Re: komentarz ZNAWCY sportu - Schuji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.06, 11:58
          Tak sobie tu i tam czytam te wszystkie wasze uwagi, spostrzezenia (niektore
          tylko dosyc obiektywne ) jak rowniez te proby zrobienia z ewidentnej PORAZKI
          polskich zawodnikow z Mala Mysza na czele prawie NARODOWEGO sukcesu.Robicie to
          wyciagajac ,z braku laku , stare ,przeszle osiagniecia i mieszacie je z OBECNA
          miernota waszych dokonan. ZAWSZE tak robiliscie i robicie.To wieczne wyciaganie
          tych starych flakow "Weemblay" , "Fortuna" no i te zaszlosci waszej Malej
          Myszy.To wszystko jest bardzo zalosne. A faktem jest ,ze Mala Mysza dala po
          prostu na swojej koronnej kiedys skoczni po prostu du_ p _ ska i tyle.I nie ma
          tu NAJMNIEJSZEJ potrzeby nic a nic UBARWIAC.
          Nie ma potrzeby , no bo i w innych wystepach waszych narodowych reprezentantow
          ( ja to bym sobie wyprosil, jakby takie miernoty i to w tej ILOSCI mnie ,jako
          Polaka , za moje pieniadze podatnika , mialy REPREZENTOWAC) nie pokazano
          absolutnie NIC. No po prostu ZERO.A tych ZER ,to u was wiecej jest.Tzw. ZER w
          prawie.Jedynie na co tych waszych stac ,to po staremu na punktowane miejsca.Ale
          dopiero od 7.Ktos rozsadny tu powyzej apelowal do waszego Malysza ,by odszedl
          ze sportu z GODNOSCIA .Tego wy nie potraficie.Zeszmacic sie do konca .jednym z
          nielicznych wyjatkow to wasz Korzen.Kapeluch z glowy.Az dziw ,ze on tez Polak.
          No to nara.
          • Gość: Ewunia 28 Re: komentarz ZNAWCY sportu - Schuji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:16
            ???
            Schuja coś Ty napisał?
            • Gość: Schuja Re: komentarz ZNAWCY sportu - Schuji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.06, 12:20
              Masz cos do okreslenia "znawca sportu" czy do mojej oceny Malej Myszy i waszych
              sportow zimowych Ewka ? Aha , piekne dzien dobry dla Ciebie.
              • Gość: Ewunia 28 Re: komentarz ZNAWCY sportu - Schuji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:49
                Dzień dobry:-)
                Twoja ocena Schuja jest dramatyczna.
                A jak tam KING i KAISER Twój? Nie będę się cieszyć z Jego nieszczęscia bo to
                nieładnie bardzo. Tylko tyle powiem. Może Puchar zdobędzie Jane to się
                pocieszysz co? Bo Janda kiepski.
                Od Małysza to sie odpierwiastkuj. Poza tym zgodnie z Twoją logiką malutki, to
                tylko w IO czy w zawodach powinni startowac zwycięzcy hihih. Jaki sens miałby
                zawody? W sumie rozumiem, ze idea olimpijska może być wypaczona przez zjazdowców
                którzy mają 2 minuty gorszy czas czy pływaków, którzy topią się w basenie. Ale
                Twoja koncepcja jest smieszna.
                Nikt normalny nie twierdzi, że Polska jest potęgą w sportach zimowych. Nawet w
                skokach. Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Ale Ty czytaj ze zrozumieniem a nie
                wybiórczo:-)
                • Gość: Schuja Re: komentarz ZNAWCY sportu - Schuji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.06, 13:12
                  No , jak na razie ,to sie Ahonnen prezentuje lepiej od Malej Myszy i pewnie
                  Puchar w tym roku zdobedzie.Na to wszystko wskazuje.Jezeli zdobycie pucharu ma
                  byc dla Ciebie TYLKO powodem do pocieszenia , no to wspolczuje."Nikt normalny
                  nie twierdzi, że Polska jest potęgą w sportach zimowych. Nawet w
                  > skokach " ??? No to jest u was ,tak srednio biorac , 70 % kibicow
                  nienormalnych na umysle.I z tym , Ewka , wyjatkowo sie z Toba zgadzam.O moja
                  umiejetnosc czytania i percepcji nie musisz sie martwic. Jest OK.To
                  ty ,odwrocilas mysz ogonem , bo moje oceny zachowan waszych kibicow tu i gdzie
                  indziej calkowicie przemilczalas , atakujac mnie w sprawach ,ktorych wogole nie
                  poruszylem tutaj.Typowo kobieca taktyka.Znia trudno mi walczyc, bo jest po
                  prostu nielogiczna.Tak zreszta jak i kobiety (w wiekszosci swej).
                  • artur74 AHONEN, prawie tak dobry jak Małysz!!! 13.02.06, 13:37
                    Dotąd myślałem, że schuja w ocenie swojej brutalnej krytyki wszystkiego co
                    polskie był na swój sposób "objektywny" a tutaj, proszę co ja widzę?
                    Nagle wygrana ogólnej klasyfikacji PS jest ogromnym sukcesem, nawet więcej niż
                    li tylko nagrodą pocieszenia za przegraną podczas igrzysk!
                    Hmm, to chyba zgodzisz się z Nami, schuja, że Małysz jest jednym z najlepszych
                    skoczków w historii tej dyscypliny? Trzy razy pod rząd wygrać PS to nawet wedle
                    Ciebie jest wyczynem!!! No cóż, jak dotąd Nasz mistrz z Wisły jest lepszy od
                    Ahonena pod względem indywidualnych medali imprez rangi MS lub igrzysk!!!

Chyba jednak czas by mianem KING i KAISER ochrzcić innego znakomitego
                    sportowca!!! Akurat jeśli chodzi o skoki to trudno o kogoś takiego...

• Gość: Ewunia 28 Re: AHONEN, prawie tak dobry jak Małysz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:47
                      Arturze,
                      bardzo dziękuje- zgrabnie napisałeś to co ja pisałam wielokrotnie ale Schuja
                      jest tępawy...
                      Pozdrawiam serdecznie..
                  • Gość: Ewunia 28 Re: komentarz ZNAWCY sportu - Schuji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:54
                    Artur poniżej napisał, co ja myślę o Pucharze a co Ty zawsze pisałeś.
                    Logiki brak Tobie malutki:-) Masz kompleks Małysza- drażni Cie, że w takiej
                    mizerii "wykluł" się taki skoczek.
                    A gdzie Ty te 70% widzisz? Chciałoby się, żeby wygrwali, nie ma to się cieszymy
                    z tego co jest. Ale co to nielogiczne?
                    Schuja poruszyłeś nie raz- zawsze trąbisz autorytarnie, że zwycięstwo się liczy.
                    Dziś trąbić nie możesz, bo Jane dziś slabiej i biedaczek na razie od medalu
                    olimpijskiego jest dalej niż bliżej. A nasz Mistrz, któremu kibicujemy i leczymy
                    swoje kompleksy (hehe- o ile je mamy) ma ich 2.
                    Logiczna jestem- myszy ogonem nie odwracam, zawsze piszę to samo. To niestety Ty
                    Schujka piszesz tak jak Ci zawieje- bo musisz wszystko naginać do swoich
                    teoryjek. A faktów NIE UZNAJESZ.
                    Ale co mi tam- możesz sobie pisać- 70% to nienormalni na umyśle, daj nam spokój-
                    nauczę Cię przy okazji jeszcze jednego idiomu (bo rzekomo Polakiem nie jestes)-
                    KIJEM WISŁY NIE ZAWRÓCISZ.:-)
                    • Gość: Schuja Re: komentarz ZNAWCY sportu - Schuji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.06, 14:53
                      No Ewka. Troche mnie podrapalas tym okresleniem " jest tepawy". Ale niech
                      tam .Moje zasady wynikajace z mojego zachodnioeuropejskiego wychowania , normy
                      NASZEGO tutaj wspolzycia spolecznego , zabraniaja mi ich przekraczania .I
                      tym ,m.in.sie od was ,wschodnioeurpejczykow , roznimy. Niektorzy ,to mowia
                      nawet o istocie roznic miedzy Europa a Azja. No , ale mniejsza z tym.
                      Ewka! Albo nie chcesz tego rozumiec albo po prostu nie czytasz , co tu i gdzie
                      indziej pisza Twoi rodacy. Zakladam , no bo Cie lubie Ewka , ze tego nie wiesz
                      no bo tego nie czytasz. Ahonnen jest nadal najlepszy, natomiast Ty probojesz mi
                      tu nadal punktowac BYLYMI sukcesami Malej Myszy. Tych BYLYCH sukcesow nikt ,
                      przy zdrowych zmyslach , nie probuje kwestionowac. Ale my zyjemy i piszemy tu
                      i teraz. I to sie TERAZ liczy.I to nie ma nic wspolnego z uznawaniem lub tez
                      nie uznawaniem faktow jako takich.Wy po prostu uprawiacie ORDYNARNA
                      propagande.To tyle Ewka. Z tymi innymi, mnie zaczepiajacymi tumanami,
                      tlumokami, tlukami i innym "polackim" barachlem nie bede wymienial uwag .I zeby
                      wiedzieli dlaczego ,jezeli wogole rozumieja te tepaki , kabotyny ,bilotyny( to
                      moj wymysl na nich , od kretyna i debila), no i cala ta reszta tych ubogich
                      duchem ; PO PROSTU NIE DORASTACIE MI " POLACTWO " i n t e l e k t u a l n i e
                      do piet.Wiem ,ze ktorys nie wytrzywa nerwowo i zrobi meldunek do admina.Nawet
                      sie nie przejmuje tym ,no bo takie zachowanie macie juz we krwi.Wyssame z
                      mlekiem matki ; to i nie tylko to.NIEPRAWDARZ? No to pa ,Ewka.
                      • Gość: Ewunia 28 Re: komentarz ZNAWCY sportu - Schuji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:45
                        Schuja no bo jesteś:-)
                        Ahonen najlepszy? No chyba żartujesz. W PŚ Janda, na IO Bystoel:-)
                        Istotnie jest różnica pomiędzy Europą i Azją:-) Nic nowego nie odkryłeś,
                        kulturowa również.
                        "Tępaki, kabotyny, bilotyny"-uchhh to te granice, kórych przekraczać nie chcesz?:-)
                        Każde sukcesy są byłe- 2 PŚ Jane tez:-)
                        Coż, śmiem twierdzić, że znam trochę lepiej Europę od Ciebie i mogę twierdzić,
                        że Twoje wołanie na puszczy nic nie zmieni:-), Chociaż jesteśm Polactwo,
                        Buractwo czy jak nas nazwiesz, to nawet jakbyś powiedział nam to milion razy, to
                        powiem Ci tak: nam to koło pupy i tak lata rozumiesz?;-)
                        Jesli myslisz, że potrafisz tym sposobem sprawić, ze bedę się czuła "miernotą
                        intelektualną", skoro bardzo przykro ale nią nie jestem, no to Schujka o czym
                        rozmawiac?
                        No i Adasia lubić dalej będę:-) Po prostu Schujka- NIE MASZ NA TO WPŁYWU:-)
                        • Gość: Schuja Re: komentarz ZNAWCY sportu - Schuji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.02.06, 17:33
                          Pewnie nikt tego tu juz nie bedzie czytac , moze tylko Ty Ewka , by
                          stwierdzic ,czy leze juz pobity. Bo cie lubie ,Ewka , nie Ci bedzie.No tak po
                          mojemu ,Ewka , niech Ci bedzie ,bos w miare sympatyczna rozmowczyni ,no bos
                          jest dziewucha OK.Nie z powodu argumentow. Co to to nigdy. To pa na ten raz.
                          • Gość: Ewunia 28 Re: komentarz ZNAWCY sportu - Schuji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 01:20
                            Hahahaha:-)
                            Ja też Cię.... lubie:-)
                            • Gość: Schuja Re: komentarz ZNAWCY sportu - Schuji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.02.06, 16:42
                              (:
          • Gość: topol-1 Szujuś, słoneczko ty moje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:17
            juz po raz nie wiem który, prosimy Cię, napisz nam coś po niemiecku/francusku bo aż mi Ciebie żal, jak musisz sie posługiwać tym obrzydliwym polskim... Wspomnij też jakieś osiągnięcia ekhm, Luksemburga, ekhm, w sportach zimowych (no chyba, że zmieniłeś adres na Tworki, co zdażyć się mogło :-D). Ile dzisiaj stłukłeś talerzy na zmywaku, hę? A i mała rada Caps Lock'a należy używać oszczędnie, a podobny efekt uzyskujesz _podkreślając_ - magia, prawda :-). Schuja prawie jak farbowany 'Niemiec', prawie robi wielką różnicę. Możesz na mnie pluć, nie odpiszę, bo w przeciewieństwie do Ciebie, mój czas ma sporą wartość, buziaki, ekhm, niestety rodaku.
            • artur74 Sport leczy i podnosi morale każdego narodu!!! 13.02.06, 13:52
              Gdyby jedynie Polacy leczyli swoje życiowe porażki poprzez sukcesy sportowe, to
              bym powiedział, że jest z Nami coś nie tak!

Jak zareagują Niemcy na przewidywalną porażkę w MS 2006 w Niemczech?
              Z uśmiechem na twarzy???
              Każdy sukces USA podnosi dumę tego narodu aż do granic!
              Jak reagują Francuzi? Włosi? Norwegowie? Holendrzy?
              Wreszcie Azjaci?

Sport jest nowoczesną formą pola bitwy poszczególnych narodów.
              Stąd taka zaciekła rywalizacja każdego kraju by wypaść jak najlepiej!

My Polacy nie wypadamy na tym tle gorzej lub lepiej od innych nacji.
              Każdy sukces Nas podnosi na duchu a i porażki przyjmujemy raczej z godnością!
              Daleko Nam do totalnego roztroju nerwowego łącznie z samobójstwami
              Brazylijczyków po odpadnięciu "Canarinhos" z mundialu...

Wreszcie emocje sportowe służą ogromnej więzi międzyludzkiej, budują tożsamość
              narodową! Nie mylić z nacjonalizmem!!!

Z tym ostatnim to chyba nie najlepiej u naszego ziomka z Luksemburga... ;-(((
              Ni to Polak, ni to Niemiec a chyba już najmniej Luksemburgczyk!!!
              Jest w ogóle taka tożsamość narodowa w Luksemburgu?

Już wiem, odpowiedź schuji będzie:

Jestem kosmopolitą!

Czyli nikim...
          • Gość: zmywak z bochum schuja, a gdzie tam twój KING I KAISER Ahonen? IP: *.lan / *.pool8175.interbusiness.it 13.02.06, 13:19
            No gdzie? Czyzby tylko jedno miejsce i pol punktu przed Malyszem?
            Buahahahahaha, to na kogo się teraz przedrzucasz? A może zdecydujesz się
            dopiero po drugim konkursie olimpijskim?
      • tomeeeek Jest jedna rzecz, która mi się nie podoba 13.02.06, 11:51
        Oczekiwania i chęć sprostania tym oczekiwaniom. To jest chore. Niech chłopak
        skacze, ale nie wymagajmy od niego zbyt wiele. Bo już on sam wpadł w tą spiralę
        obietnic i mówi, że będzie lepiej i lepiej. Wszyscy wkoło mówią, że tylko medal
        się liczy. Wrzućmy wszyscy na luz, bo ta presja jest niezdrowa.
      • Gość: madar Re: Małysz: na dużej skoczni będzie lepiej IP: *.shl.pl / 213.195.190.* 13.02.06, 12:47
        NIE OBIECUJ!
      • Gość: Skoczek Re: Małysz: na dużej skoczni będzie lepiej IP: 152.88.90.* 13.02.06, 13:00
        Odbicie jest wazne, ale najwazniejsze ustawienie nart i ulokowanie srodka
        ciezkosci systemu narty-skoczek. I tutaj z wiedza trenerow i samego Malysza
        jest od 2 lat bardzo zle. Za szytywne narty, srodek ciezkosci za bardzo do
        przodu, katastrofalne krzyzowanie NART z TYLU co demoluje areodynamike lotu.
        AMATORSZCZYZNA trenerow i samego Malysza. Malysz sie moze nie wiem jak odbijac,
        nic z tego. Jego narty go nie noisa przez co gubi metry. Popatrzcie jak plaskie
        sa jego narty w locie, to kolki a nie powierzchnie nisne, to napewno nie sa
        jego dawne ELAN skrzydla.
      • Gość: Dlugas Będzie "lepiej nie mówić" :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:17
        Skoro na średniej skoczni zabraklo do medalu 3m to na dużej zabraknie 10m.
        Takie jest moje zdanie. Nie oszukujmy sie bezsensownymi nadziejami.
      • Gość: adas będzie dobrze, będzie lepiej IP: *.uniorg.de / 193.188.196.* 13.02.06, 13:35
        ale najlepiej juz chyba nie będzie.
      • Gość: ;] Re: Małysz: na dużej skoczni będzie lepiej IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:48
        Leeeeećććććććććć Adaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeććććććććććććć
      • Gość: nielot Re: Małysz: na dużej skoczni będzie lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 14:02
        i ma racje bo na dużej trudno skoczyć mniej niż 100 metrów
      • Gość: jerzyk Jasne, że będzie lepiej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 14:06
        Jasne, że będzie lepiej. Na dużej skoczni zawsze skacze się dalej niż na małej,
        Adasiu! No, ale miejsce w drugiej dziesiątce...
      • Gość: qbanczyk Re: Małysz: na dużej skoczni będzie lepiej IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.06, 14:16
        Adam Małysz jest nie wątpliwie największym skoczkiem w historii polskiego
        sportu zimowego. Zdobył już dwa medale olimpijskie, a że nie złoto to się nie
        liczy. Tak i tak zostanie zapamiętany jako jeden z największych polskich
        sportowców, który mało popularną dyscyplinę sportu jaką były skoki zrobił
        dyscyplinę narodową! Adam masz już zapewnione miejsce w historii i jesteś
        najlepszy!
        • Gość: k1 Re: Małysz: na dużej skoczni będzie lepiej IP: *.pool.mediaWays.net 13.02.06, 15:48
          Adama nalezaloby jak najszybciej wyslac do lichenskiego egzorcysty, zeby mu
          wypedzil tego diabla co to mu nie pozwala skakac piec metröw dalej!
          • Gość: kwakwa Re: Małysz: na dużej skoczni będzie śmieszniej IP: *.ci.uw.edu.pl 13.02.06, 17:03
            Pingwin z Wisły zawsze najmocniejszy był na "małysz" skoczniach. Teraz czas na
            pot i łzy, a nie marzenia o medalu. Czas również na rozliczenie
            austriackiej "mafii", która faktycznie od dawna trzęsie PZN-em!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka