Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MŚ 2002 - czy na pewno?

IP: 157.25.84.* 10.10.01, 09:08
    Ten wątek jest powtórzeniem mojego postu z innego wątku o MŚ.
    Przepraszam wszystkich za powtórkę ale ciekaw jestem waszych opinii.
    Słuchajcie, czy w związku z tym co obecnie wyprawia się na świecie i co gorsza,
    co może się jeszcze wydażyć, MŚ nie mogą być czasem odwołane.
    Taka impreza to wymażony kąsek dla terroryzmu. Przecież, na dobrą sprawę, nikt
    nie wie ile to wszystko potrwa.
    A teraz dochodzi jeszcze zagrożenie bronią masowego rażenia i ogłoszony dżihad.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ryjek Re: MŚ 2002 - czy na pewno? IP: 213.134.142.* 10.10.01, 09:21
        Dokładnie - dobrze że powtórzyłeś bo to ciekawy temat - a ja już chciałem
        wcześniej odpowiedzieć. Wydaje mi się, że wyszysko się wyjasni po zimowych
        igrzyskach w Salt Lake City - Jeżli one się odbędą (przecież w końcu to USA), i
        nie będzie w takcie nich problemów, to Mistrzoestwa w piłce będą, chyba że
        Chiny się przyłaczą do konfliktu. Jeżli olimpieada się nie odbędzie, albo co
        gorsza coś się na niej wydarzy to pewnie odwołają - a potem będą nowe
        eliminacje i znowu się zakwalifikujemy!
        • Gość: ĆVICH Re: MŚ 2002 - czy na pewno? IP: 134.65.157.* 10.10.01, 09:55
          SŁUSZNIE PRAWICIE, ZIMOWA OLIMPIADA WSZYSTKO WYJAŚNI. CO DO CHIN, SĄDZĘ, ŻE GDY
          JUŻ ZAKWALIFIKOWALI SIĘ NA MŚ PO KILKUDZIESIĘCIU LATACH (NIE WIEM CZY W OGÓLE
          NIE PIERWSZY RAZ W SWOJEJ HISTORII) TO ZROBIĄ WSZYSTKO, ŻEBY IMPREZA SIĘ
          ODBYŁA. POZA TYM INNA RELIGIA, INNE INTERESY....MAM NADZIEJĘ
          PZDR
      • Gość: zibi Re: MŚ 2002 - czy na pewno? IP: *.ltl.pl 10.10.01, 10:29
        Pamiętajcie, że w Chinach ma się odbyć następna po Grecji letnia olimpiada.
        A tak naprawdę, to czy będą MŚ - o tym zdecyduje postawa wielu krajów. Mam
        nadzieję, że jednak nic sie nie wydarzy i będziemy mogli śledzić losy naszej
        reprezentacji.

Pzdr
        • Gość: misza Re: MŚ 2002 - czy na pewno? IP: *.elite.com.pl 10.10.01, 10:33
          Klątwy Bońka ciąg dalszy???
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka